In dit artikel

Jeugdtrauma Online Training Review + Korting!

Jeugdtrauma Online Training | Review + Korting!

In dit artikel

Uit onderzoek blijkt dat minimaal 60 procent van alle mensen een bepaalde vorm van jeugdtrauma (ontwikkelingstrauma) met zich meedraagt. Hoe ouder je wordt, des te vervelender dit trauma kan zijn. Het kan op een gegeven moment zelfs je leven gaan beheersen, waardoor je niet in staat bent om ooit echt gelukkig te worden. Hoog tijd om hiermee af te rekenen. Hoe? Door de Jeugdtrauma Online Training van Jan Bommerez! Lees maar mee.


Klik hier voor €50,- korting met kortingscode ‘Groei50’

Herken jij jezelf hierin?

❌ Je bent positief, maar je loopt toch steeds vast in het leven;
❌ Je probeert van alles, maar komt nooit waar je werkelijk wilt komen;
❌ Je leeft bewust en gezond, maar hebt nooit genoeg energie;
❌ Je kunt je heel onrustig en zenuwachtig voelen, zonder duidelijke reden;
❌ Of je kunt juist niet genoeg voelen wat er in je lichaam gebeurt;
❌ Je trekt relaties aan die niet goed voor je zijn en ziet de red flags gewoon niet;
❌ Je gedraagt je altijd lief, zodat je liefde en waardering van anderen krijgt;
❌ Je bent niet goed in contact met je persoonlijke behoeften en verlangens;
❌ Eerdere therapievormen en manieren om te helen hebben je nooit écht geholpen.

Dan is de kans groot dat jij aan één of meerdere jeugdtrauma’s lijdt. Ik vertel je er graag meer over, want ook jij kunt jezelf hiervan bevrijden.

Jeugdtrauma Online Training  Review + Korting!

Wat is een jeugdtrauma?

Een jeugdtrauma is de meest voorkomende traumavorm, maar ook de minst bekende. Ontzettend veel mensen lijden eraan en het duurt lang totdat zij de juiste hulp krijgen. Maar liefst 60 procent van alle mensen maakt in de jeugd iets mee dat de normale ontwikkeling van het zenuwstelsel en de hersenen verstoort. Dit kan van alles zijn; van een ziekenhuisopname als baby of kind zijnde tot emotionele verwaarlozing of een postnatale depressie van de moeder. 

Herken jij een of meer van de genoemde signalen hierboven? Dan is de kans groot dat ook jij te maken hebt gehad met een situatie (of meerdere) die geleid heeft/hebben tot ontwikkelingstrauma, ook wel jeugdtrauma genoemd. Gelukkig kun je er iets aan doen, zodat je niet langer belemmerd wordt door je verleden.

Jeugdtrauma Online Training  Review + Korting!

Kun je een jeugdtrauma oplossen?

Ja, je kunt jeugdtrauma oplossen. En gelukkig maar, want anders zouden heel veel mensen (meer dan de helft van de bevolking) nooit echt gelukkig kunnen worden. Door aan traumaheling te doen, kunnen we het autonome zenuwstelsel herstellen en onderdrukte energie van emoties loslaten. Ze spelen dan niet langer een belemmerende rol in het lichaam, want ze zitten niet langer vast; ze kunnen vrij stromen en bewegen.

Misschien ken je de fight-flight-fright reacties wel die veel mensen hebben. Ze worden veroorzaakt doordat emoties vast gingen zitten, omdat we er als kinderen niet mee om konden gaan. Je lichaam heeft een geheugen op celniveau dat alles heeft opgeslagen van je jeugd; hoe meer onderdrukte emoties je toen had, hoe meer dat geheugen onderdrukt is en dus niet optimaal kan werken. Vaak gaat het om woede en schaamte; emoties die er niet mochten zijn en waardoor je je als kind afgewezen kon voelen. Het gaf je een gevoel dat je niet goed was zoals je was of uberhaupt niet goed genoeg was voor de wereld.

Zulke trauma’s worden in het lichaam opgeslagen als een hele diepe spanning en daar kun je niet gemakkelijk bij komen. Je kunt zelfs zo gewend raken aan die chronische stress in je lichaam, dat je niet eens doorhebt dat je altijd gespannen bent. Zo kun je last krijgen van slaapproblemen, een verstoorde spijsvertering en andere chronische kwalen. Je kunt ook permanent opgetrokken schouders of onrustige benen hebben, je automatisch sociaal teruggetrokken opstellen of bijvoorbeeld last hebben van hartritmestoornissen. Die opgekropte gevoelens gaan namelijk ergens in je lijf etteren, als ze niet vrijgelaten worden.

Voordelen van het oplossen van je jeugdtrauma’s

Vrijwel elke chronische klacht is ooit veroorzaakt door trauma. De echte oorzaak van die klacht wordt vaak niet onderzocht, want de Westerse samenleving is vooral gericht op symptomen bestrijden. Het is daarom wel heel belangrijk om de oorzaak te achterhalen en je jeugdtrauma(‘s) op te lossen. De voordelen die dit je biedt op emotioneel, fysiek en mentaal niveau, zijn enorm:

✅ Diepe emotionele wonden worden geheeld, waardoor je weer tevreden en zelfs gelukkig kunt zijn;
✅ Angsten, woedeaanvallen en een depressie kunnen afnemen of zelfs verdwijnen;
✅ Je ervaart emotionele balans en stabiliteit, elke dag weer;
✅ Je relaties worden luchtiger en leuker, omdat je minder gehinderd wordt door emotionele blokkades en je gevoelens
beter onder woorden kunt brengen;
✅ Daardoor ga je ook meer openstaan voor connecties en intimiteit en kun je hier ook echt van genieten;
✅ Je krijgt meer zelfvertrouwen zodra je jezelf leert accepteren;
✅ Je kunt positiever denken over jezelf, anderen en de wereld om je heen;
✅ Je fysieke gezondheid verbetert: je slaapt beter en hebt minder stressklachten;
✅ Je wordt veerkrachtiger;
✅ Je kunt je openstellen voor nieuwe manieren om met stress en lastige situaties om te gaan, want je bent vrij van je verleden.

Weet wel dat het oplossen van jeugdtrauma een ingewikkeld proces is en ook heel persoonlijk. Daarom moet je er de tijd voor nemen en is het verstandig om dit onder begeleiding te doen. Wil je liever niet aankloppen bij een therapeut, psycholoog of psychiater? Dan heb ik een hele interessante cursus ontdekt die je zelfstandig online kunt volgen!

Jeugdtrauma Online Training  Review + Korting!

Over de Jeugdtrauma Online Training

De Jeugdtrauma Online Training is ontwikkeld door Jan Bommerez; een expert in het oplossen van ontwikkelingstrauma’s. De online training is een ervaringsgerichte training die ondersteund wordt door video’s en ander materiaal. 

De online training bestaat uit 51 video’s, die verdeeld zijn over 42 verschillende hoofdstukken. Dit staat gelijk aan ongeveer 12 uur aan theorie en bijbehorende, wetenschappelijk ondersteunende oefeningen. Je kunt alle oefeningen op je eigen tempo uitvoeren en ook blijven herhalen totdat je er de voordelen van opmerkt. Zo help je je interne systeem opnieuw te programmeren, zodat jij je beter gaat voelen en je je ontdoet van jeugdtrauma’s.

Jeugdtrauma Online Training  Review + Korting!

Wie is Jan Bommerez?

Jan Bommerez was bedrijfseconoom en gaf opleidingen en groepswerk in organisaties, eerst in België en later ook in Nederland en de VS. Vanaf 2014 is hij meer gaan focussen op live workshops voor particulieren. Vooral transformatie, leren loslaten en flow zijn de thema’s die hem nauw aan het hart liggen. 

Een paar jaar geleden ontwikkelde hij aan de hand daarvan de Jeugdtrauma Online Training. Er is 15 jaar aan onderzoek in deze training gestoken en dat merk je aan de fantastische resultaten. Jeugdtrauma bleek het grootste obstakel te zijn waarom veel mensen geen flow ervaren en transformatie kunnen doormaken. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, dacht Jan. “Laat niet je trauma’s, maar je heling bepalen wie je bent”, is hij van mening.

Jeugdtrauma Online Training  Review + Korting!

Jeugdtrauma Online Training reviews

Laten we eens kijken naar de Jeugdtrauma Online Training ervaringen van cursisten die je voorgingen!

Ken vertelt: “Het zijn simpele oefeningen, maar heel krachtig. Er helder uitgelegd zonder te veel informatie. Ik heb er veel aan gehad en ik ga er vast nog meer uithalen!”

Jolanda kan dit beamen. “Ik heb net de 4e les afgerond, wat een cadeautje zeg. Ik voel steeds tranen opkomen en dan denk ik: ja, dit is waar ik al mijn leven lang naar zoek. Ik heb altijd veel onrust gevoeld, maar ook onzekerheid en verdriet. Nu voel ik voor het eerst dat Jan de vinger op de zere plek legt. Het zit zo diep in mijn systeem, maar het werkt. Bedankt voor dit mooie werk en dat ik mijn trauma nu kan helen!”

Elly vertelt: “Ik heb de eerste lessen gevolgd; wat mooi, interessant en leerzaam. De oefeningen zijn eenvoudig en prettig, net als de uitleg erover. Ik weet zeker dat ik mooie resultaten krijg, net zoals met je andere cursus Leren Loslaten.”

Jeugdtrauma Online Training  Review + Korting!

Aan de slag met de Jeugdtrauma Online Training? Dat kan!

Wil jij ook je jeugdtrauma oplossen? Dan is de Jeugdtrauma Online Training heel geschikt voor jou. Je volgt hem gemakkelijk online, waar en wanneer je maar wilt. De Jeugdtrauma Online Training bestellen kan voor €197 (normaal gesproken is hij een stuk duurder). Maar als je extra korting wilt, dan heb ik goed nieuws!

Ik geef je nog meer korting!

Ik heb een mooie deal gesloten, zodat jij als bezoeker van mijn website een extra fijne Jeugdtrauma Online Training aanbieding kunt scoren! Gebruik je mijn kortingscode GROEI50 tijdens het afrekenen? Dan ontvang je nog eens €50 korting en betaal je slechts €147. Voor een tool die jou kan verlossen van pijn, stress en angsten uit het verleden en die je leven vandaag de dag veel mooier kan maken, is dat natuurlijk een minimale investering. Doe jij ook mee?


Klik hier voor €50,- korting met kortingscode ‘Groei50’

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Persoonlijk ben ik heel erg van leren op mijn eigen tempo. Een online leeromgeving zoals 365 Academy, Brein TV, Unbreakable Academy, MindsetFlix, Mindvalley en Gaia sluiten hier perfect op aan. Als je meer de hoek van NLP op wilt gaan kijk dan eens bij de beste NLP opleidingen en zie wat NLP College voor jou kan betekenen.

Je kan ook Jeugdtrauma Online Training of leren loslaten met Jan Bommerez of kiezen voor Hypnose Instituut Nederland (HIN). HIN scoorde erg goed in ons overzicht over beste hypnose opleiding.

Als je het fijn vindt om deel te nemen aan ceremonies probeer dan eens een truffel ceremonie of zweethut ceremonie bij bijvoorbeeld Eagle Lodges. Je komt dan wat meer in de buurt bij retraites. Erg effectief is mijn ervaring!

Andere opties om je te laten inspireren is een abonnement op het Manifestatie Magazine, een cursus minimalisme, cursus geluk of blader door het Mentali interactief werkboek. En wil je echt next level gaan bezoek dan seminars zoals Maximum Potential, Buitengewoon Leiderschap of join de communties van Levensbazen of Motivated Minds.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Jeugdtrauma Online Training  Review + Korting!

Meest gestelde vragen over de Jeugdtrauma Online Training

Heb je nog vragen over de Jeudtrauma Online Training van Jan Bommerez? Hieronder vind je de meest gestelde vragen van anderen. Doe er je voordeel mee!

Kan ik een Jeugdtrauma Online Training kortingscode krijgen?

Ja, je kunt een Jeugdtrauma Online Training kortingscode krijgen door mijn kortingscode ‘GROEI50’ in te vullen tijdens het afrekenen. Hiermee krijg je (boven op de huidige korting op de website) nog eens €50 Jeugdtrauma Online Training korting! Zo wordt jouw weg naar vrijheid en gelukkig nog voordeliger. Doe er je voordeel mee!

Hoelang houd ik toegang tot de Jeugdtrauma Online Training?

Als je de Jeugdtrauma Online Training bestelt, dan krijg je direct toegang. Je kunt alle video’s en modules een heel jaar lang onbeperkt bekijken. Daardoor heb je alle tijd om de oefeningen uit te voeren en alle opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Zodra je merkt hoe effectief deze training is, wil je hem ook graag snel doorlopen. Een jaar is daarvoor een hele redelijke periode. (1)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Jeugdtrauma Online Training | Review + Korting!

Laat een reactie achter