In dit artikel

Isabelle Feteris Review (2022) Next Level Coaching

Isabelle Feteris | Review | Next Level Coaching!

In dit artikel

Je hebt de naam Isabelle Feteris vast weleens gehoord. Deze vrouw is bekend van haar sportcarrière en is tegenwoordig bezig met een coaching methode voor ondernemers. Ben jij een ondernemer en wil je jezelf verder ontwikkelen? En vraag je je af of Isabelle hiervoor de geschikte coach is? Ik vertel je graag meer over wie zij is, wat zij doet en waar ze ondernemers zoal mee helpt. Na het lezen van deze Isabelle Feteris review weet jij alles wat je moet weten. Lees maar mee!


Klik hier om samen te werken met Isabelle!

Wie is Isabelle Feteris?

Isabelle Feteris is een jonge vrouw in de bloei van haar leven. Zij is topsporter en een van de sterkste vrouwen ter wereld in powerlifting. Daarnaast is zij psycholoog en coach en helpt zij mensen graag om alles uit zichzelf te halen. Isabelle Feteris’ leeftijd? Dat is een populaire zoekterm. Zij is echter pas 27 jaar. Ondanks haar leeftijd, heeft zij al veel bereikt (waaronder gouden medailles op het EK en WK powerliften) en is zij van plan om nog veel meer prestaties te leveren.

Isabelle Feteris  Review (2022)  Next Level Coaching

Wat doet deze vrouw?

Je kent Isabelle Feteris’ sport carrière misschien wel. En zoals je weet heb je voor topsport een enorm krachtige mindset nodig. Anders red je het niet in die wereld. Isabelle heeft jarenlang aan haar eigen mindset gewerkt. Die was niet altijd zo sterk als nu. Zo heeft zij vroeger gekampt met een eetstoornis. Gelukkig is zij daar bovenop gekomen en heeft ze haar mindset enorm ontwikkeld. De tools die zij hiervoor gebruikt heeft, heeft zij gebundeld in een eigen methode waarmee ze tegenwoordig heel veel mensen helpt om hetzelfde te doen.

Wie kan zij helpen?

Isabelle richt zich niet op iedereen. Alleen mensen die zich voor 100% willen inzetten en die bereid zijn om hun energie, tijd en geld te investeren, komen in aanmerking voor haar coaching traject. “Werken met mij is niet comfortabel, maar je kunt er bijzonder veel resultaat door behalen”, vertelt ze. 

Heb jij het gevoel dat je meer uit je leven kan halen? Maar ben je te druk en heb je te weinig energie om daar stappen voor te zetten? Het is Isabelle’s doel om jouw mindset zó te trainen, dat jij die stappen alsnog gaat zetten. En dat je jezelf overtreft in al je verwachtingen!

Isabelle Feteris  Review (2022)  Next Level Coaching

Thema’s waarmee Isabelle Feteris jou kan helpen

Kom in actie dankzij wetenschappelijke principes uit de psychologie én resultaatgerichtheid uit de topsport. Isabelle Feteris helpt onder andere met thema’s zoals motivatie, focus en discipline, maar ook met geluk, zelfvertrouwen en positief denken. Jouw mindset verandert compleet wanneer je niet langer bezig bent met uitstelgedrag, piekeren en perfectionisme, maar wanneer je focus verschuift naar een beter doorzettingsvermogen, uit je comfortzone stappen en je doelen behalen.

Als coach stimuleert Isabelle je om mentaal sterk te worden en tegelijkertijd voldoende rust te pakken. Om jezelf niet langer voorbij te lopen en achter de feiten aan te lopen, maar om juist in je eigen kracht te leren staan. Ze zal je ‘nee’ leren zeggen, zodat jij nee durft te zeggen. Deze mentale training maakt je daardoor positiever, productiever en energieker. En je zal jezelf echt verbazen over wat je allemaal in je mars hebt!

Isabelle Feteris  Review (2022)  Next Level Coaching

Over het aanbod

Hoe doet Isabelle dat? Op een persoonlijke manier, dus er is geen algemeen, online programma voor de massa. Bovendien is haar aanpak duurzaam, zodat je niet terugvalt in oude patronen. En je kunt rekenen op diepgang. Geen algemene tips waar je uiteindelijk weinig aan hebt, maar bewezen strategieën uit haar sportcarrière en de geweldige invloed van positieve psychologie op je mindset!

Boek: Stoppen met Uitstellen

Liever op een laagdrempelige kennis maken met deze vrouw? Isabelle Feteris’ boek “Stoppen met Uitstellen” bevat geen nieuwe kennis. Je weet alles namelijk al. Alleen is het de kunst om kennis toe te passen en te stoppen met uitstellen. “Dit boek helpt je om toe te passen wat je al weet.” 

Hoe dat werkt? Isabelle deelt onder andere de mentale strategieën van (ex)topsporters met je. En van meerdere mindset experts. Ook deelt ze haar bewezen methode met je, waardoor je geen matige zesjes blijft scoren, maar voor negens en tienen gaat.


Klik hier voor de beste deal

Mindset planner

Deze dame heeft ook een mindset planner ontwikkeld.

Hiermee zorg je voor meer structuur in je leven en orde in je hoofd. Deze planner zorgt ervoor dat jij je aan je doelen houdt. Daardoor reken je af met uitstelgedrag en versterk je je mindset. Je kunt deze planner een maand lang, elke dag invullen. Voordat je het weet, is het een gewoonte geworden om zo gefocust aan je doelen te werken en wil je niet anders meer.


Klik hier voor de beste deal

Podcast

In de Isabelle Feteris Podcast gaat Isabelle regelmatig in gesprek met andere mensen. Dit zijn allemaal toonaangevende mensen, zoals experts of ervaringsdeskundigen. Onderwerpen zoals geld, ondernemen, carrière en een topsportmentaliteit komen hier aan bod. De afleveringen duren gemiddeld 30 tot 60 minuten en geven je inspiratie en motivatie, waardoor je er weer tegenaan kunt op verschillende gebieden. Leuk om te luisteren tijdens het sporten, het doen van je huishouden of wanneer je in de auto zit en onderweg bent.

Isabelle Feteris  Review (2022)  Next Level Coaching

Coaching

Heb je interesse in Isabelle Feteris’ coaching traject? Er is een training waarin je leert hoe je topprestaties kunt leveren. Maar je kunt ook 1-op-1 aan de slag met Isabelle. Zij ontwikkelt graag een programma op maat om al jouw doelen (zowel zakelijk als privé) in kaart te brengen. Het resultaat? Jij wordt steeds sterker en sterker, waardoor je al die doelen echt zal behalen!

In principe kun je alle theorie gewoon in boeken of op het internet vinden. Er zijn zelfs hele podcast shows om je te inspireren om je doelen te behalen. Daardoor lijkt het erg simpel. Maar er is toch een reden dat het jou nog niet lukt. Je hebt nog niet de gewenste rust in je hoofd. Je hebt nog niet genoeg energie om je dromen waar te maken. En je geniet nog niet zoveel van het leven als je eigenlijk zou willen.

Isabelle zal je niets nieuws vertellen. Maar ze helpt je wel om dingen voortaan anders aan te pakken, zodat je wel komt waar je wilt zijn. En dát is wat je van haar training en coaching mag verwachten.

Doe de gratis test!

Heb jij het idee dat je al met een hele sterke mindset aan het ondernemen bent? Dan is er een test die jou helpt om te ontdekken hoe het met jouw sportmentaliteit gesteld is. Deze wetenschappelijk onderbouwde test duurt slechts 2 minuten. Daar heb je dus vast wel even de tijd voor. 

De uitslag van deze test is sowieso interessant. Ik heb de test zelf ook gedaan. Waar ik op mindset al goed dacht te scoren, is de uitslag slechts gemiddeld. Zo te zien, is er dus nog ruimte voor verbetering. Ook wordt er gekeken naar hoe je je tijd en aandacht verdeelt en of je voldoende beweegt (en dus fit bent) op een dag. Heel interessant, als je het mij vraagt!

Isabelle Feteris  Review (2022)  Next Level Coaching

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Er zijn verschillende coaches die hun sporen in persoonlijk ontwikkelingsland al ruimschoots hebben verdiend. Denk bijvoorbeeld is aan Michael Pilarczyk, Sander Aarts, Isabella Feteris of Tibor Olgers. Ook de Doorbraak Methodiek en Maxyourlife.now hebben super mooie resultaten geboekt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Meest gestelde vragen over Isabelle Feteris

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over Isabelle Feteris of over haar aanbod en coaching? Je vindt de meest gestelde vragen hieronder. Laat gerust een reactie achter onder dit artikel als jouw vraag er niet tussen blijkt te staan. Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord!

Wie is Isabelle Feteris?

Isabelle Feteris is een jonge vrouw uit de topsport. Isabelle Feteris powerlifting carrière is zo succesvol, omdat zij haar mindset heeft kunnen trainen. Van iemand met een zwakke mindset en een eetstoornis, heeft zij zichzelf getransformeerd. Tegenwoordig is haar mind ontzettend krachtig en kan zij alles bereiken waar zij haar zinnen op zet. Ze helpt andere mensen om dit ook te bereiken dankzij haar eigen coaching methode.

Wat kan Isabelle Feteris voor ondernemers betekenen? 

Wat Isabelle Feteris voor ondernemers kan betekenen, is dat zij hen kan helpen om meer uit het leven te halen. Heb jij het idee dat je meer kunt dan wat je nu doet, maar heb je er geen energie of tijd voor? Dan helpt Isabelle je graag om je mindset te veranderen, belemmerende overtuigingen los te laten en volledig in je kracht te gaan staan. (1)


Klik hier om samen te werken met Isabelle!

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Isabelle Feteris | Review | Next Level Coaching!

Laat een reactie achter