In dit artikel

Beste Vastgoed Cursus | Review| 5x Training Test!

Investeren in Vastgoed Spanje | Stappenplan + Korting!

In dit artikel

Vastgoed in Spanje kopen en dit vervolgens verhuren. Dit is voor veel mensen een absolute droom. Als je vastgoed in Spanje hebt, kun je hier zelf ook veel tijd doorbrengen. Op de momenten dat je hier niet bent, kun je het lucratief verhuren. Maar, waar dan precies te beginnen? Bij de Vastgoed in Spanje begeleiding van Ultimate Mastermind uiteraard.

Investeren in Spaans vastgoed lijkt voor veel mensen een brug te ver te zijn. Dat is althans hetgeen veel mensen zich wijsmaken. René Cooiman, eigenaar van de Ultimate Mastermind, laat je graag zien dat het vrij eenvoudig is. Ook laat hij zien dat je met je eigen Spaanse vastgoed je geldmachine aan kunt zetten.

In dit artikel vertellen wij je meer over het investeren in vastgoed in Spanje. We bespreken wat je hiervoor moet doen, waar je rekening mee moet houden en wat de voordelen zijn. Want, als je een aankoop van vastgoed in Spanje doet, ga je absoluut van belangrijke voordelen genieten!


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10

Investeren in vastgoed in Spanje: simpel stappenplan voor beginners

Zie je het zitten om te investeren in vastgoed in Spanje? Dan heb je mogelijk nu nog de indruk dat dit complex, ingewikkeld of onmogelijk is. Niks is echter minder waar! Met onderstaand stappenplan kun je op een simpele manier investeren in vastgoed in Spanje.

Stap 1: Meld je aan voor de Vastgoed in Spanje begeleiding van René Cooiman

René Cooiman heeft in zijn jeugd 3 jaren in Spanje gewoond. In die jaren is zijn liefde voor het land gevormd, waarna hij op latere leeftijd besloot om onderzoek te doen naast de vastgoedmarkt in het land. Daaruit bleek al snel dat er voor een ieder onwijs veel potentie in Spanje te vinden is.

Uiteindelijk heeft René Cooiman ervoor gekozen om te investeren in Spanje. Ook heeft hij ervoor gekozen om met zijn bedrijf, Ultimate Mastermind, op dit gebied ondersteuning aan te bieden. Als je je voor de Ultimate Mastermind Vastgoed Spanje begeleiding aanmeldt, krijg je alles wat je nodig hebt. Je krijgt niet alleen de juiste begeleiding, maar René laat je ook met de juiste mensen kennismaken. Het hebben van een groot netwerk is onwijs belangrijk. Dat weet René Cooiman als geen ander.

Wil je je hier direct voor aanmelden? Doe dit met de kortingscode ‘GROEI10’. Dan krijg je nog eens 10% extra korting op deze professionele begeleiding van René Cooiman.

Investeren in Vastgoed Spanje Stappenplan + Korting!

Stap 2: Bepaal goed wat je wilt

Met de 1-op-1 begeleiding van René Cooiman heb je niks te klagen. Maar, het is wel van belang om voor jezelf te bepalen wat je precies wilt. In wat voor vastgoed in Spanje wil je investeren? Wil je bijvoorbeeld voor een volwaardig vakantiehuis gaan? Of geef je de voorkeur aan het investeren in een appartement of penthouse?

Uiteraard heb je ook nog met je budget te maken. Bepaal goed voor jezelf wat je budget is en wat je uiteindelijke doelen zijn. René Cooiman kan je hier veel meer over vertellen. Hij weet namelijk als geen ander welk rendement je met het vastgoed in Spanje kunt behalen.

Investeren in Vastgoed Spanje Stappenplan + Korting

Stap 3: Maak een plan

Heb je je wensen op een rijtje gezet? En heb je je aangemeld voor de persoonlijke begeleiding van René Cooiman? Dan is het de hoogste tijd om een plan te maken. In dit plan moeten een paar zaken naar voren komen:

 • Op welke termijn wil je investeren in vastgoed in Spanje? Wil je dit bijvoorbeeld al op korte termijn doen of voorzie je jezelf van bijvoorbeeld een jaar onderzoek tijd?
 • Waar wil je precies in Spanje gaan ‘wonen’? Kies je voor vastgoed in Spanje aan de Costa del Sol? Of spreekt een andere regio in het reusachtige land je meer aan? Bij Spanje vastgoed kopen is dit één van de belangrijkste zaken waar je goed onderzoek naar moet doen. Ook dit is iets waar René Cooiman je perfect bij kan helpen.
 • Zet je financiële mogelijkheden op een rijtje. Als je vastgoed in Spanje wilt kopen, moet je met eigen geld op de proppen komen. Dit is nu eenmaal een eis die hypotheekverstrekkers in Spanje stellen. Het is daarom in je plan ook zaak om alle financiële mogelijkheden op een rijtje te zetten.
Investeren in Vastgoed Spanje Stappenplan + Korting!

Stap 4: Treed in overleg met René Cooiman

Heb je de eerste stap van dit stappenplan doorlopen? Dan geniet je van de persoonlijke begeleiding van een ervaren investeerder in Spanje. Hij heeft zelf ook meerdere ‘hutjes’ in het land, waardoor hij als geen ander weet wat je hiervoor moet doen en laten. Het is daarom belangrijk om goed in overleg te treden met hem.

Deel je plan met hem, vertel je wensen en geef aan waar je precies naar op zoek bent. Samen met René Cooiman ga je vervolgens op zoek naar de beste woning in het land. Hierbij laat hij je niet alleen kennismaken met de beste regio’s, maar ook met de juiste contacten. Door de jaren heen heeft René Cooiman namelijk een flink netwerk in Spanje opgebouwd.

Goed om te weten: René Cooiman biedt meerdere diensten en cursussen. Check onze Ultimate Mastermind review, Geldmachine review en Ondernemersmachine review voor meer informatie.

Stap 5: Ga naar Spanje toe

Heb je met René Cooiman het juiste overleg gehad? Dan heb je ongetwijfeld duidelijk in beeld voor jezelf waar je precies naar op zoek bent. Het is nu zaak om naar Spanje zelf af te reizen.

In dit reusachtige land staan ongekend veel hutjes te koop. Ook zijn er ongekend veel bouwprojecten in volle gang. Het heeft er alle schijn van dat in dit land geen stikstofprobleem bestaat…

Laat dit in ieder geval in je voordeel wegen. Je kunt in Spanje onwijs veel hutjes bezichtigen, waardoor je de hutjes goed met elkaar kunt vergelijken. Let hierbij goed op je budget, op de verhuurmogelijkheden en op de faciliteiten rondom het huis/appartement. Als iemand je hier meer over kan vertellen, is het wel René Cooiman. Het is super leuk en inspirerend om samen met hem de huizen in Spanje te bekijken.

René Cooiman raadt absoluut aan om naar de Costa Blanca af te reizen. In de Costa Blanca vind je namelijk heel veel interessante woningen. Dit kan om een eigen villa gaan, kan om appartementen gaan of kan om speciale gelijkvloerse appartementen gaan. Het prijspeil in de Costa Blanca valt bovendien reuze mee. Dát betekent dat je je investering snel weer terugverdiend hebt. Ondertussen kun je ook nog van het mooie leven aan de Spaanse kust in de Costa Blanca genieten.

Investeren in Vastgoed Spanje Stappenplan + Korting!

Stap 6: Ga op zoek naar het perfecte huis

Het is nu zaak om op zoek te gaan naar het perfecte huis. Wat dit precies is, hangt volledig van je eigen wensen af. Wil je bijvoorbeeld zelf ook de nodige maanden in je huis in Spanje doorbrengen? Dan is het belangrijk dat het huis volledig aan jouw wensen voldoet.

Wil je het huis in Spanje zoveel mogelijk verhuren? Dan moet je voor een zo’n aantrekkelijk mogelijk stekje gaan. Het is hierbij minder van belang om met je persoonlijke voorkeuren rekening te houden.

Investeren in Vastgoed Spanje Stappenplan + Korting

Stap 7: Onderhandelen maar

Heb je samen met René Cooiman je droomhuis gevonden in Spanje? Dan is het de hoogste tijd om eens goed te onderhandelen. Daarbij is het goed om te weten dat je in Spanje relatief veel korting op appartementen en woningen kunt krijgen.

Voor Spanje vastgoed hoef je niet altijd de vraagprijs te betalen. Uiteraard is dit wel per huis of appartement verschillend, maar onderhandelen kan absoluut geen kwaad.

Ga je een moderne villa kopen? Ga je één of meerdere appartementen kopen? Of ga je voor ander Spaans vastgoed? Het belangrijkste is om goed naar de locatie te kijken. Volgens René Cooiman is de locatie zo’n beetje het belangrijkste eigenschap van vastgoed in Spanje. Bekijk daarom goed het onroerend goed, bijvoorbeeld in de Costa Blanca, maar kijk ook goed naar de omgeving. Met name als er veel nieuwbouwprojecten in de omgeving aanwezig zijn, is dit veelbelovend. Deze projecten zorgen waarschijnlijk voor een waardestijging van het onroerend goed in Spanje.

Investeren in Vastgoed Spanje Stappenplan + Korting!

Stap 8: Je geldmachine aanzetten

In de afgelopen jaren heeft René Cooiman geholpen bij de aanschaf van veel Spaanse huizen. Vastgoed kopen in Spanje heeft hierdoor voor hem geen geheimen meer. Dankzij zijn begeleiding schaf je dan ook snel het juiste onroerend goed in Spanje aan.

Heb je dat gedaan? Dan kun je je eigen geldmachine aan gaan zetten. Dit doe je door je appartement of woning in Spanje te verhuren. Sluit je hiervoor aan bij een speciale partij, waardoor je naar bijvoorbeeld het schoonmaken geen omkijken hebt. Ook dit is iets waar René Cooiman je perfect over kan informeren.

Investeren in Vastgoed Spanje Stappenplan + Korting

In Spanje kun je forse prijzen vragen voor het vastgoed. Dit is vooral het geval als je een fraai appartement in een toeristische regio hebt, zoals de Costa Blanca of Costa Calida. Jaarlijks trekken veel toeristen naar de Costa Blanca toe; dit betekent dat je aan veel mensen je vastgoed in Spanje kunt verhuren.

Heb je je droomhuis in Spanje gekocht? Dan is het uiteraard ook mogelijk om hier zelf de nodige tijd in door te brengen. Het is vooral van belang dat je op dit gebied de juiste balans vindt. Als je alleen maar tijd in je woning doorbrengt, kun je het niet verhuren. Daardoor is het ook niet mogelijk om je geldmachine aan te zetten.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10

Spaans vastgoed: wat moet je verder nog weten?

Zie je het al helemaal zitten om deels zelf in Spanje te wonen? En zou je graag je woning of je appartement in het land willen verhuren? Dan is het belangrijk om met onderstaande aandachtspunten rekening te houden:

 • Houd rekening met kosten. Vastgoed kopen in Spanje brengt hoe dan ook kosten met zich mee. Dit geldt voor de aankoop zelf, maar ook voor bijvoorbeeld de onderhoudskosten. Tevens krijg je mogelijk met veel reiskosten te maken, indien je regelmatig heen en weer reist naar het prachtige land.
 • De locatie is ongelooflijk belangrijk. Zoals eerder in dit artikel al aangegeven, is de locatie ongelooflijk belangrijk. Heb je één van de appartementen op de begane grond van een prachtig complex? En loop je vanuit dit appartement zo naar het zwembad toe dat bij het complex hoort? Dan heb je de jackpot te pakken. Dit is nou precies een voorbeeld van een appartement waar mensen bereid zijn om veel geld voor te betalen.
 • Laat je begeleiden. Vastgoed kopen in Spanje is een behoorlijke stap. Het is iets dat buiten je comfortzone ligt en dat je waarschijnlijk ook niet elke dag doet. Het is juist daarom belangrijk om je goed te laten begeleiden. Je kunt zelf onderzoek doen naar het aanbod van huizen, via Immo Spanje bijvoorbeeld, maar de hulp van René Cooiman is eigenlijk onmisbaar. Slinger daarom zelf Immo Spanje zeker aan, maar meld je ook aan voor de begeleiding van René Cooiman.
Investeren in Vastgoed Spanje Stappenplan + Korting!

Vastgoed kopen in Spanje: ons advies

Wil je graag een prachtig appartement in de Costa Blanca aanschaffen? Of wil je een groot vakantiehuis in de Costa Blanca aanschaffen? Ongeacht wat je wensen precies zijn, is het verstandig om van de kennis van René Cooiman te profiteren. Hij weet niet alleen alles van het kopen van Spaans vastgoed, maar hij heeft ook de juiste contacten.

Wij raden je daarom aan om je zo snel mogelijk voor de Vastgoed in Spanje begeleiding van Ultimate Mastermind aan te melden. Doe dit ook vooral met de kortingscode ‘GROEI10’. In dat geval krijg je nog eens 10% extra korting op de professionele begeleiding!

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste crypto cursus, beste vastgoed cursussen en beste cursus beleggen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past.

Voor wat betreft geld verdienen heb ik onderscheid gemaakt in beste affiliate marketing cursus, beste YouTube cursus, beste cash cow cursus, beste blog cursus, beste e-commerce cursus en de beste dropship cursus. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Blog Secrets, Blog naar Business, Money Mastermind en Schrijven voor het Brein.

Bij Ultimate Mastermind laat René Cooiman beleggen in aandelenfondsen en vastgoed samenkomen. Volg De Geldmachine of De Ondernemersmachine om financieel onafhankelijk te worden. Super interessant om te lezen en er liggen mooie kortingen voor je klaar!

Ook ben ik in de wereld van online trainingen maken gedoken en de wereld van geld verdienen met YouTube.

Investeren in Vastgoed Spanje Stappenplan + Korting!

Meest gestelde vragen over investeren in vastgoed in Spanje

Is investeren in vastgoed in Spanje lastig?

Dit ligt maar net aan je eigen opvattingen. Sommige mensen zien dit als erg lastig, terwijl het voor andere mensen een koud kunstje is. Het komt vooral op een goede begeleiding aan. Daarvoor zit je bij René Cooiman/Ultimate Mastermind goed.

Is er een Investeren in Vastgoed in Spanje kortingscode?

Ja. Met kortingscode ‘GROEI10‘ krijg je 10% korting op de professionele begeleiding vanuit Ultimate Mastermind.

Waarom investeren in vastgoed in Spanje?

Op dit moment is de vastgoedmarkt in Spanje erg interessant. De prijzen van appartementen liggen bijvoorbeeld laag, terwijl je hier wel veel geld per verhuurde nacht voor kunt vragen. Het is bovendien in je eigen woning in Spanje mogelijk om op een aangename manier (veel) tijd door te brengen. Je geniet dus enerzijds van het mooie leven, terwijl je anderzijds je eigen geldmachine aan kunt zetten.

Wie is René Cooiman precies?

René Cooiman is een voormalig marinier en huidig succesvol ondernemer. Hij is met zijn bedrijf Ultimate Mastermind flink aan de weg aan het timmeren, mede door de begeleiding op het gebied van vastgoed in Spanje. Mocht je eventueel vastgoed in Spanje willen kopen, moet je zeker bij René Cooiman aankloppen. (1)


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Investeren in Vastgoed Spanje | Stappenplan + Korting!

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips