In dit artikel

Investeren in Garageboxen (2022) Stappenplan + Korting!

Investeren in Garageboxen | Stappenplan + Korting!

In dit artikel

Een garagebox kopen om vervolgens jouw garagebox te verhuren? Een geweldige manier om passieve inkomsten te verdienen. Maar waar begin je? Bij de Cashflow Box Videotraining natuurlijk! Een gratis masterclass waar je alles leert over een garagebox kopen en een garagebox verhuren.

Normaal gesproken vergt het investeren in vastgoed veel kapitaal. Dit is dan ook de reden dat veel mensen afhaken. Zij hebben niet zoveel geld om te investeren en kiezen daarom voor een andere weg. Veel mensen investeren daarom in andere investeringsklassen zoals aandelen, Bitcoin, cryptocurrency of edelmetalen. De prijzen liggen hier stukken lager en daarom zijn deze manieren van investeren veel toegankelijker.

Maar heb je wel eens nagedacht aan een garagebox kopen en het beleggen in garageboxen? Ook garageboxen behoren tot vastgoed. De instapprijzen voor een garagebox kopen liggen echter een stuk lager dan bij andere vastgoedsoorten!

Investeren in Garageboxen (2022) Stappenplan + Korting!

Met €15.000 kun je al een garagebox kopen. En ook garageboxen zijn, net als woningen, onmisbaar in onze maatschappij. Garageboxen kopen is nuttig, want deze boxen worden vaak gebruikt om spullen in op te slaan en om auto’s te parkeren, maar ze worden ook door kleine ondernemers gebruikt als kantoor. Ga je een garagebox kopen, dan creëer je de ultieme plek om activiteiten uit te voeren.

In dit artikel vind je alle informatie over wat investeren in garageboxen voor jou kan betekenen. Het is daarmee de ideale beginnersguide voor een garagebox kopen! Lees dus snel verder en ontdek datgene wat je altijd al hebt willen weten over garagebox kopen, garagebox beleggen ervaringen en hoe het bijvoorbeeld zit met verhuur garagebox inkomstenbelasting.


Klik hier voor 20% korting met kortingscode ‘PAGAR2023

Beginners Guide: stappenplan investeren in garageboxen 

Ben je van plan om in garageboxen te investeren? Dankzij deze Investeren in garageboxen Beginners Guide komt dat helemaal goed en weet je zeker dat jij de juiste garagebox investering zal doen. Bovendien leer je op deze manier een garagebox als belegging te gebruiken en krijg je antwoord op de vraag: Is investeren in garages een interessant alternatief voor mij?

 1. Garagebox verhuren stap 1: Bedenk waarom je het wilt 

  Garageboxen kopen en verhuren, doe je niet zomaar. Waarom wil jij in garageboxen investeren? Wat is jouw bedoeling met een garagebox kopen voor verhuur? En ga je je garagebox verhuren aan een bedrijf of garagebox verhuren particulieren? Heb je er een bepaalde reden voor, een drive? Vind je het bijvoorbeeld heel leuk om te investeren in garagebox en op die manier meer geld te verdienen? Of geef je veel om opslagruimtes en help je mensen graag om een geschikte garagebox te vinden? Heb je wel affiniteit met beleggen in garage en garageboxen verhuren? Als je merkt dat je eigenlijk helemaal niets voelt bij een garagebox kopen en er ook geen plezier aan beleeft, kun je het beter niet doen. Dan is niet een garagebox kopen, maar wellicht een andere manier van beleggen in vastgoed beter geschikt voor jou.

 2. Garagebox verhuren stap 2: Bepaal je budget 

  Hoeveel geld heb je te besteden? Een garagebox kopen is niet zo duur als een woning of bedrijfspand, maar je hebt nog steeds vermogen nodig om er één te kunnen kopen. Oriënteer eens op het internet, om te zien wat een garagebox gemiddeld kost. Heb je voldoende geld of merk je nu al dat het eigenlijk niet voor jou weggelegd is? Het is sowieso belangrijk om alleen te investeren met geld dat je over hebt. Plunder dus niet je spaarrekening, enkel en alleen om een garagebox kopen mogelijk te maken.

 3. Garagebox verhuren stap 3: Maak een plan 

  Het maakt niet uit aan welk project je start, het is altijd belangrijk om een plan te maken. Alleen zo weet je wat je te doen staat, begrijp je waarom je iets doet en kun je gericht naar je doelen toewerken. Denk bijvoorbeeld na over hoeveel tijd je hebt om je bezig te houden met je garagebox kopen en verhuren. Je kunt eventueel de verhuur garagebox door particulier laten doen en het onderhoud van je garagebox uitbesteden. Stel ook vast hoeveel je ermee wilt verdienen, want dan weet je wat je ervoor moet doen en hoe hoog je de verhuurprijs dan moet maken. Weet je eigenlijk wel wat de gemiddelde prijs garagebox is? Doe daar even onderzoek naar bij een garagebox kopen! Wie een duidelijk plan opstelt, zal veel eerder zijn of haar doelen behalen.

 4. Garagebox verhuren stap 4: Start met een gratis Masterclass 

  Ga je een garagebox kopen en wil je hiermee geld verdienen? Doe het dan direct goed! Volg de gratis masterclass van De Cashflow Box, zodat je zeker weet dat je over de benodigde kennis beschikt. Het is helemaal gratis, dus waarom zou je het niet doen? Hoe meer je weet, des te beter je jezelf kunt voorbereiden. En dat helpt je weer om je plan te volgen en je doelen te bereiken!

 5. Garagebox verhuren stap 5: Gebruik de gratis rendementstool 

  Ben je benieuwd naar hoeveel cashflow en rendement een bepaalde garagebox jou kan opleveren? Gebruik daar de gratis Rendementstool voor. Deze eenvoudige tool laat zien wat het rendement op je eigen vermogen zal zijn, hoeveel cashflow jou dat oplevert en je krijgt direct inzicht in de kosten met een handig rekenvoorbeeld. Zo wordt een garagebox kopen heel interessant!

 6. Garagebox verhuren stap 6: Volg de videotraining De Cashflow Box! 

  Ben je klaar voor het echte werk? De Cashflow Box biedt naast een gratis masterclass en een gratis rendementstool ook een hele handige videocursus aan! Hierin kun je als beginnend vastgoedbelegger alles leren wat je moet weten om te starten met investeren in garageboxen. Het is een duidelijke videotraining die inzicht geeft in álle regels rondom investeren garagebox en garagebox verhuren Belastingdienst, maar ook onderwerpen zoals garagebox verhuren rendement en garagebox beleggen komen aan bod. Het is een concrete training, want je ontvangt een duidelijk stappenplan met checklist. En het is een onafhankelijke training, dus je krijgt niet te maken met reclames en verkooppraatjes.

  Klinkt dat jou als muziek in de oren? Dan kan ik het nog mooier maken! Er geldt namelijk tijdelijk 20% korting op de videotraining! Daardoor betaal je niet de officiële prijs van €249, maar slechts €199,20 (excl. BTW).

  Klik hier voor 20% korting met kortingscode ‘PAGAR2023

 7. Garagebox verhuren stap 7: Zoek een garagebox 

  Heb je ontdekt hoe alles werkt rondom een garagebox kopen? Dan wordt het tijd om een garagebox uit te zoeken die voldoet aan jouw wensen en voorwaarden. Let goed op dat het een garagebox is die goed onderhouden is. Anders wordt investeren in een garagebox direct een stuk minder interessant. Heb je hier geen oog voor, vraag dan iemand om met je mee te zoeken bij een garagebox kopen. Zo weet je zeker dat je een box uitkiest die de moeite waard is en dat je je geld niet weggooit. Het is dé voorwaarde om garageboxen verhuren interessant te maken. Hoe slechter de staat van een garagebox, des te meer onderhoudskosten je eraan zal hebben en des te minder geld je kunt vragen aan huurders. 
  Moeite met waarde garagebox bepalen? Vergelijk dan verschillende garageboxen met elkaar. Is een garagebox te duur? Dan komt dit snel aan het licht. 

 8. Garagebox verhuren stap 8: Koop de garagebox 

  Heb je gevonden wat je zocht? Mooi! Spreek dan met de verkoper af dat je langs wilt komen voor een bezichtiging van de garagebox. Doe een garagebox kopen nooit online, zonder hem in het echt gezien te hebben. Lijkt alles in orde en kun je de box voor een goede prijs overkopen? Dan rest je nog één ding en dat is de garagebox kopen. Maak het koopcontract in orde met elkaar, teken en betaal. Dan is de garagebox van jou en kun je overgaan tot de verhuur ervan!

  Garagebox beleggen is met de opkomst van internet nog nooit zo makkelijk geweest. De prijs garagebox is snel inzichtelijk, meerdere afbeeldingen kunnen bekeken worden en contact met de huidige eigenaar is zo gemaakt. Tevens ligt de gemiddelde prijs garagebox momenteel rond de €15.000. Vele malen lager dan bij andere vastgoed projecten. 

 9. Garagebox verhuren stap 9: Start met de verhuur! 

  Nu je een garagebox gekocht hebt, kun je deze klaarmaken voor de verhuur. Zorg ervoor dat hij er netjes uitziet en maak aantrekkelijke foto’s. Die kun je dan op het internet plaatsen om potentiële huurders, bijvoorbeeld op Marktplaats. Als een potentiële huurder die foto’s ziet en geïnteresseerd raakt, zal hij of zij contact met jou opnemen en kunnen jullie de huurvoorwaarden opstellen. Het is belangrijk om dit altijd vast te stellen in een huurcontract, zodat beide partijen weten waar zij aan toe zijn. Mocht er dan eens iets stuk gaan of mocht zich een andere situatie voordoen, dan kunnen jullie het huurcontract erbij pakken om te zien wat de afspraken zijn.

 10. Garagebox verhuren stap 10: Investeren in garageboxen 

  Je weet nu dus dat een garagebox een vorm van vastgoed is. In vastgoed kun je investeren en dat geldt ook voor garageboxen. Het is hoogstwaarschijnlijk niet het eerste wat in je opkomt als je denkt aan investeren. Toch is het beleggen in garageboxen een goed idee voor wie minder geld heeft om te investeren en wie toch een mooi rendement wil behalen. (Bruto aanvangsrendement) Als je het bovenstaande stappenplan opvolgt, moet dat zeker goed komen! Garagebox verhuren? Check!

Investeren in Garageboxen (2022) Stappenplan + Korting!

Garagebox kopen via Marktplaats 

Marktplaats is een zeer bekende site voor iedere Nederlander. Je hebt er zelf dan ook vast wel eens iets gekocht of verkocht. De site is zeer populair en behoort tot één van de best bezochte websites in het land. Vrijwel alles wordt te koop aangeboden op Marktplaats. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er te vinden. Dat geldt ook voor garageboxen. Vaak worden deze aangeboden door particulieren of door makelaars die ze aanbieden namens hun cliënten. 

Als je al eens iets hebt gekocht via Marktplaats, dan weet je dat het belangrijk is om te controleren of het product dat je gekocht hebt ook daadwerkelijk in goede staat is. Niet elke aanbieder op Marktplaats is namelijk even betrouwbaar en er worden regelmatig mensen opgelicht via deze website. Bij garageboxen is dit niet anders. Als je zelf niet veel ervaring hebt op het gebied van garageboxen of andere panden, dan valt het aan te raden om iemand mee te nemen die er wel verstand van heeft. Dat scheelt je een hoop narigheid!

Investeren in Garageboxen (2022) Stappenplan + Korting!

Garagebox kopen via Funda 

Waar Marktplaats misschien niet het eerste platform is dat in je opkomt wanneer je denkt aan het kopen van een garagebox, is Funda dat misschien wel. Deze site ken je waarschijnlijk vooral omdat je er huizen kunt bekijken die te koop of te huur staan. Op Funda zijn echter niet alleen maar huizen of appartementen te vinden. Je kunt er ook garageboxen vinden. 

Door op de website van Funda Business te gaan, en bij het kopje ‘Alle bedrijfsaanbod’ garageboxen te selecteren, zal je het volledige aanbod aan garageboxen vinden. Je ziet daar de prijs garagebox koop. Weeg deze af tegen de garage verhuren prijs die je in gedachten hebt en bereken of het winstgevend zal zijn. Je kunt ook nog filteren op een bepaalde regio, voor het geval dat je een garagebox dicht bij huis wilt vinden. Als de locatie van de box jou niet veel uitmaakt, dan kun je altijd nog door het gehele land zoeken. Het aanbod aan garageboxen is op Funda in ieder geval erg ruim! Een garagebox kopen lukt daar vast en zeker!

Garagebox kopen via een kant-en-klaar boxenterrein 

Een garagebox die je koopt via Marktplaats of Funda zal je zelf moeten onderhouden. Uit garagebox verhuren ervaringen blijkt dat dit nog best wat tijd en moeite kan kosten. Als dit niet je sterkste kant is, dan is er voor jou een andere oplossing. Je kunt namelijk ook garageboxen kopen die op een groot boxenterrein staan. Het voordeel hieraan, is dat alles voor je geregeld wordt en je zelf nergens meer naar om hoeft te kijken. Helaas heeft ieder voordeel ook een nadeel. Doordat je zelf niets hoeft te regelen qua onderhoud, moet je wel servicekosten betalen aan de beheerder. Je bent daardoor meer geld kwijt dan wanneer je zelf een garagebox koopt en onderhoudt. Ondanks dat, is het nog steeds een zeer geschikte optie. Vooral wanneer het onderhouden van panden niet je sterkste punt is of wanneer je daar simpelweg geen tijd voor hebt of zin in hebt. Nieuwe locaties om huurinkomsten te generen die goed beveiligd zijn en vlakbij de grote stad is bijvoorbeeld garagepark Nederland. Bij garagepark Nederland gaat een deel van je huurinkomsten naar onderhoudskosten en bijvoorbeeld verlichting.

Hoe kan ik meer leren over het investeren in vastgoed? 

Investeren garagebox is interessant. Maar ook beleggen in andere vastgoedprojecten. Vastgoed kan best ingewikkeld zijn als je nog niet helemaal weet wat het inhoudt en hoe je het beste kan investeren in vastgoed. Daarom heb ik hier een specifiek artikel over geschreven: beginnen met vastgoed. Echt een aanrader voor iedere beginnende vastgoed belegger. Ook heb ik verschillende reviews geschreven over vastgoed cursussen. Benieuwd naar de beste vastgoed cursus van dit moment? Lees dan mijn artikel over de beste vastgoed cursus

Hieronder staan enkele trainingen op een rijtje die jou zonder twijfel verder kunnen helpen. Deze trainingen over vastgoed gaan in het algemeen over de wereld van vastgoed en niet specifiek over het beleggen in garageboxen. Ondanks dat het niet specifiek over het investeren in garageboxen gaat, zijn de trainingen nog altijd zeer handig om te volgen:

Investeren in Garageboxen (2022) Stappenplan + Korting!

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste cursussen beleggen, beste vastgoed cursussen en beste crypto cursussen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past als je wilt beginnen met vastgoed, wilt beginnen met beleggen of wilt beginnen met crypto.

Voor wat betreft cursussen over vastgoed hebben we onderscheid gemaakt in vastgoed voor de verhuur en investeren in garageboxen. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze met ervaringen met Vastgoed Academy (Vrijheid Vastgoed), Vastgoed Community, Cashflowbox, IBA Vastgoed en de BNB verhuurcursus.

Persoonlijk ben ik al jaren van fan investeren en heb ik methodes onderzocht zoals vastgoed investeren met crowdfunding, property sourcing en off market deals. Zelfs met weinig geld investeren in vastgoed is mogelijk. Wil je liever investeren in Brits vastgoed en in Spanje kan dat natuurlijk ook. De mogelijkheden met vastgoed zijn eindeloos en we helpen je graag op weg.

Veel gestelde vragen over investeren in garageboxen 

Heb jij toch nog vragen na het lezen van dit artikel? Geen zorgen! Ik heb de meest gestelde vragen namelijk al onderzocht en beantwoord. Staat jouw vraag er toch niet tussen? Laat in een reactie dan even weten wat jij je afvraagt. Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug!

Wat is vastgoed? 

Het kan zo zijn dat je nog niet precies weet wat vastgoed inhoudt. Aangezien je bij beleggen garagebox en een garagebox kopen bezig bent met het investeren in vastgoed kan het handig zijn als je toch weet wat vastgoed is. Vastgoed is vrij simpel te verklaren. Als je het over vastgoed hebt, dan praat je in dezelfde zin over onroerend goed. Oftewel; verbonden met de grond.

Dat kun je opvatten als het beleggen in een stuk grond, een gebouw of een woning. Of een garagebox kopen!

Je kunt het woord vastgoed ook per onderdeel van het woord verklaren. Het gedeelte ‘vast’ heeft te maken met het feit dat je de grond en de gebouwen niet kunt verplaatsen. Het staat dus vast op zijn plek. Je kunt het gedeelte ‘goed’ verklaren vanuit het feit dat het iets materieels is. Daardoor zou je dus kunnen zeggen dat het bij vastgoed gaat om materiële dingen (goederen) die je niet kunt verplaatsen.

Je kunt nog veel meer te weten komen over vastgoed. Hiervoor zijn er tegenwoordig allerlei handige trainingen en cursussen. Meer over deze trainingen vind je later in dit artikel. Laten we ons eerst focussen op een garagebox kopen en wat daar zoal bij komt kijken.

Waarom is het investeren in garageboxen verstandig? 

Een garagebox kan je best veel geld opleveren als je het op de juiste manier aanpakt. Zodra je een garagebox hebt gevonden, kun je overgaan tot de koop van deze garagebox. Je betaalt een vaste prijs voor een garagebox. Deze prijs kan naarmate de tijd verstrijkt veranderen. Het liefst zie je natuurlijk dat de prijs stijgt, net zoals met woningen tegenwoordig gebeurt. Als dit het geval is, dan kun je de garagebox verkopen voor meer geld dan waarvoor je de garagebox hebt gekocht.

Maar voordat je je garagebox verkoopt, wil je hem natuurlijk eerst een paar jaar verhuren. Dat kan soms al voor €400 per maand. Hierdoor verdien je met een paar jaar het bedrag terug dat je erin gestopt hebt en ga je winst maken!

Een garage kopen en verhuren gaat overigens vrij gemakkelijk. In tegenstelling tot bij de verhuur van een woning of bedrijfspand, is men op een garagebox een stuk minder kritisch.

Het is daarnaast niet heel moeilijk om een garagebox te onderhouden. Een garage bestaat simpelweg uit een paar muren, een garagedeur en een dak. De hoeveelheid onderhoud die je zal  moeten verrichten zal dus reuze meevallen. Toch mag je dat niet onderschatten, want het is wel van belang dat je de garagebox goed onderhoudt. Controleer bijvoorbeeld regelmatig op scheuren in de muren, eventuele lekkages en of de garagedeur nog wel naar behoren werkt. Een veilig slot is ook van belang om goed beveiligd te zijn tegen inbraak en diefstal.

Hoe kan ik een garagebox verhuren? 

Zoals je eerder hebt kunnen lezen, kun je dus een garagebox kopen en weer verkopen. Je hoopt dan winst te maken door in een garagebox investeren. Dat kan als de waarde van de garagebox is gestegen en je de box daardoor voor meer geld kunt verkopen dan waarvoor je de garagebox hebt gekocht. Daarom moet je de waarde garagebox bepalen. Er is echter nog een optie waar je voor kunt kiezen:

Ga je een garagebox kopen, dan hoef je de box niet per se na een bepaalde tijd weer te verkopen. Je kunt er ook voor kiezen om het zo te doen: de garagebox kopen en deze dan verhuren aan mensen die er geïnteresseerd in zijn. Het verhuren van een garagebox is eigenlijk vrij eenvoudig en er hoeft helemaal niet veel moeite voor gedaan te worden. Niet zoveel moeite als je zou denken, in elk geval. Een garagebox kopen vergt meer werk dan een garagebox verhuren. Zo hoef je bijvoorbeeld al geen verhuurbedrijf of een bemiddelingsbureau te zoeken dat jou helpt bij het verhuren van je garagebox. 

Je kunt een nieuwe huurder zelf regelen. Je hebt eerder in dit artikel al kunnen lezen dat op Marktplaats garageboxen worden aangeboden. Voor jou als verhuurder is het ook mogelijk om je garagebox via Marktplaats te verhuren. Een huurder komt vanzelf wel op je pad, vooral als je garagebox op een gunstige plek ligt.

Garagebox verhuren belasting; hoe zit dit precies? 

Hoewel het investeren in garageboxen je veel geld kan opleveren en een garagebox kopen en verhuren een erg leuke bezigheid is, is beleggen in garageboxen meer dan dat. Er is namelijk ook een ander onderdeel aan verbonden aan een garagebox kopen en dat heeft alles te maken met de Belastingdienst. Helaas ontkom je ook bij het beleggen in garageboxen niet aan het betalen van belasting.

Ga je een garagebox verhuren aan iemand? Over die opbrengsten van de huur van de garageboxen hoef je gelukkig geen belasting te betalen. Dit is namelijk belastingvrij. Wat helaas niet belastingvrij is, is het bezit van de garageboxen. Je moet bij het invullen van de inkomensbelasting de waarde van de garageboxen invullen die je in je bezit hebt. Waar vul je die garagebox verhuren belasting in? Dat doe je bij garagebox belasting box 3. De waarde van de garagebox wordt bepaald aan de hand van de waarde in het huidige economische verkeer. Deze waarde kun je achterhalen door te kijken naar recente verkopen van garageboxen. Je kunt hierbij de aanschafprijs of de WOZ-waarde gebruiken als referentie. Daarnaast betaal je een rendementsheffing van 1,2% over de waarde van de garagebox in het economische verkeer.

Wanneer je al helemaal in de wereld van vastgoed thuis bent, zal je dit vast wel herkennen. Wanneer dit niet het geval is, kan het interessant zijn om je in te schrijven voor een online cursus die je alles vertelt over de wereld van het vastgoed. Zelfs als een ervaren vastgoedbelegger kan deze informatie nuttig zijn en jou weer nieuwe dingen leren. Iedereen heeft weleens een opfriscursus nodig, toch?

Het laatste waar je op zit te wachten, is dat je zonder enige kennis voor een vervelende verrassing komt te staan. Of dat je ineens een grote hoeveelheid geld aan de belastingdienst moet afstaan. Wees daarom goed voorbereid! (1)

Waar kan ik geschikte garageboxen vinden? 

Niet geheel onbelangrijk als je geïnteresseerd bent in het investeren in garageboxen, is het vinden van de garageboxen. Zonder een garagebox valt er namelijk weinig te investeren. Op het internet zijn gelukkig genoeg plekken te vinden waar je een garagebox kunt kopen. Hieronder staan er een paar voor je op een rijtje.

Start met het investeren in garageboxen! 

Investeren in vastgoed kan op verschillende manieren. Het beleggen in garageboxen en een garagebox kopen, kan je erg veel geld opleveren en zelfs passieve inkomen genereren. Dit kun je doen door een garagebox of zelf een aantal garageboxen te kopen en op een later punt weer te verkopen. Een andere optie die je hebt, is eerst een garagebox kopen en de box daarna verhuren aan anderen. Dit kunnen nieuwe garageboxen zijn of bestaande bouw.

Het is vrij makkelijk om een garagebox te onderhouden, waardoor het investeren in garageboxen best makkelijk is voor iedereen. Je moet wel rekening houden met het betalen van belasting als je gaat beleggen in garageboxen. Hoewel het wel meevalt is het toch wel iets om rekening mee te moeten houden zodat je niet tegen onnodig onvoorziene kosten gaat aanlopen bij een garagebox kopen.

Uit eigen garagebox beleggen ervaringen kan ik je ook zeker aanraden om met een onderhoudsbedrijf samen te werken. Dit kost wel meer, maar scheelt tijd en energie.

Je kunt veel leren over vastgoed in het algemeen. Er zijn veel trainingen te vinden die je veel waardevolle informatie kunnen bieden. Hoewel deze informatie vooral gaat over het beleggen in vastgoed en vastgoed in het algemeen, kun je deze informatie toch wel gebruiken als je geïnteresseerd bent in het beleggen in garageboxen. En lees ook mijn artikel over de beste vastgoed cursussen, als je je verder wilt verdiepen in dit onderwerp!


Klik hier voor 20% korting met kortingscode ‘PAGAR2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Investeren in Garageboxen | Stappenplan + Korting!

Laat een reactie achter