Investeren in Brits Vastgoed? (2021) | Lees hier alle do's & don'ts!
1 juni 2021 

Investeren in Brits Vastgoed? (2021) | Lees hier alle do's & don'ts!

Investeren in vastgoed is populairder dan ooit. Maar… huizenprijzen in Nederland stijgen de pan uit. Dit zorgt ervoor dat veel investeerders niet meer aan vastgoed kunnen komen in Nederland. Hartstikke zonde natuurlijk.

Maar kansen zijn er altijd. Wanneer er geen kansen in Nederland zijn – dan is het goed om naar het buitenland te gaan kijken. En gelukkig hoeven we niet ver te kijken want Brits vastgoed blijkt interessanter dan ooit!

Waarom? Dat lees je in dit artikel. Lees snel verder!

Waarom is Brits vastgoed zo interessant?

Brits vastgoed is zo interessant om een aantal redenen:

✅ Vastgoed in het Verenigd Koninkrijk is en blijft geliefd. Dit komt door de hoge bevolkingsdichtheid van het Verenigd Koninkrijk. Waar bevolking heel dicht bij elkaar woont, daar is altijd veel vastgoed voor nodig;

✅ Naast de hoge bevolkingsdichtheid kent het Verenigd Koninkrijk ook een snelle bevolkingsgroei. De vraag naar woningen zal dus alleen maar gaan toenemen;

✅ Veel panden in het Verenigd Koninkrijk staan lang leeg. Dit zijn panden die geschikt zijn om voor een relatief lage prijs te kopen en vervolgens op te knappen. Wanneer een pand is opgeknapt kun je het met veel winst verkopen. In Nederland zijn dit soort panden veel schaarser;

✅ In het Verenigd Koninkrijk is er veel vraag naar huurwoningen. Dit komt omdat Britten over het algemeen weinig kapitaal hebben om een huis mee te kopen. Wil je graag investeren in Brits vastgoed om vervolgens te verhuren? Dan is de Britse vastgoedmarkt erg aantrekkelijk;

✅ Er liggen hoge rendementen in het verschiet. De prijs om een woning te kopen is relatief laag ten opzichte van de huurprijzen. Doordat veel Britten huizen willen huren en niet willen kopen – is deze verhouding erg scheef gegroeid. Maar dat maakt het juist interessant voor ons vastgoed investeerders;

✅ Net als in Nederland is er een groot tekort aan huizen in het Verenigd Koninkrijk. De afgelopen 10 jaar zijn er weinig nieuwe huizen gebouwd;

✅ De huurprijzen stijgen al jaren in het Verenigd Koninkrijk;

✅ Ten opzichte van Nederland zijn er veel wetten en regels omtrent huur en verhuur van woningen. Deze regels zijn gunstig voor verhuurders;

✅ De Britse overheid investeert veel in het aantrekkelijk maken van de woongebieden. Dit maakt het voor huurders ook weer aantrekkelijker om in bepaalde woongebieden te gaan wonen.

Investeren in Brits Vastgoed (2021) Lees hier alle do's & don'ts!

Waarom investeren in vastgoed?

Je hebt veel manieren waarop je je geld kunt investeren. Denk bijvoorbeeld aan aandelen of de tegenwoordig erg populaire cryptocurrency waarin je geld investeert in digitale munten om te kijken of de waarde ervan stijgt of daalt.

Het investeren in vastgoed, dus ook het investeren in Brits vastgoed, wordt gezien als één van de meest betrouwbare investeringen voor op de lange termijn. De kans dat je met investeren in Brits vastgoed veel geld kunt verdienen is dus vrij groot. Daarom is het ook zeer handig dat jij hier zo snel mogelijk mee gaat beginnen als je nu ook geïnteresseerd bent in het investeren in Brits vastgoed.

Het is echter wel handig om enige kennis te hebben wat betreft het investeren in vastgoed. Hiermee kun je namelijk de kans vergroten op het behalen van veel winst. Je kunt deze kennis opdoen door het volgen van een training. Voor een dergelijke training kun je bijvoorbeeld terecht bij Great Property Experience. Zij bieden twee handige gratis webinars aan waarin jij veel kan leren over vastgoed en je geld kan verdienen door te investeren in Brits vastgoed.

Wacht niet langer en meld je aan voor één van de twee webinars, of je nou kiest om voor allebei te gaan of het juist bij één laat, beide webinars zijn uiterst waardevol om te volgen.

Wil je meer weten over de Great Property Experience? Dat kan! Wij hebben namelijk een zeer uitgebreide review geschreven over de Great Property Experience. Hierin vind je veel informatie en kun je alles te weten komen van waar je interesse ligt.

Lees de review dan ook snel als je geïnteresseerd bent in het volgen van de webinars van de Great Property Experience.

Investeren in Brits Vastgoed (2021) Lees hier alle do's & don'ts!

Tips voor investeren in Brits vastgoed

Voor wie buiten de Nederlandse grenzen durft te kijken is buitenlands vastgoed een razend populaire trend waarbij meerdere succesverhalen je zijn voorgegaan.

Investeren in vastgoed is een goede manier om veel geld te verdienen, maar niet geheel zonder risico's. Dit geldt ook zo voor het investeren in Brits vastgoed. Om er zeker van te zijn dat je goed kunt gaan verdienen aan het investeren in Brits vastgoed staan hieronder enkele tips voor je waar je rekening mee kunt houden.

Een andere valuta

Je staat er waarschijnlijk niet meteen bij stil, maar het is wel degelijk handig om hier rekening mee te houden. Waar wij betalen met de euro is dit voor de Britten heel anders. Zij betalen namelijk niet met de euro, maar met de pond. Als je op internet opzoek gaat naar Brits vastgoed zal je hoogstwaarschijnlijk op allerlei Britse sites uitkomen. De kans is zeer groot dat de prijzen voor het vastgoed hier dan in ponden staan.

De pond en de euro zijn verschillende valuta, waardoor ze niet evenveel waard zijn. Je zult er dan dus ook rekening mee moeten houden dat de prijs die weergegeven wordt niet hetzelfde is als de prijs in euro's. Als je hier rekening mee houdt kun je vervelende verrassingen voorkomen.

Bezichtigingen

Als de mogelijkheid er voor jou is op financieel gebied, dan moet je deze kans zeker pakken. Investeren in Brits vastgoed is leuk, maar je moet wel zeker weten dat je ook krijgt waar je voor betaald hebt. Daarom valt het aan te raden om een bezoekje te brengen aan hetgeen waar jij in wilt investeren, voordat je er daadwerkelijk in gaat investeren. Zo voorkom je dat je investeert in een oud krot, terwijl je geïnvesteerd dacht te hebben in een luxe penthouse.

Kennis opdoen

Hier hebben we het eerder in deze tekst al over gehad. Toen ging het over de Great Property Experience. Er zijn nog meer mogelijkheden om kennis op te doen als je wilt gaan investeren in Brits vastgoed. De eerste mogelijkheid is de Vastgoed Academy. Hier bieden ze je onder andere een driedaagse workshop aan en een online videocursus. Hiermee kun je ook veel leren over het investeren in vastgoed. Je kunt ook kiezen voor de Vastgoed Community. Hierbij kom je terecht in een netwerk vol met andere mensen die ook investeren in vastgoed. Over de Vastgoed Academy en de Vastgoed Community hebben we je van uitgebreide reviews voorzien waarin je meer kunt lezen over deze cursussen.

Starten met investeren in Brits vastgoed

Investeren in vastgoed kun je een leuk bedrag opleveren als je het op de juiste manier aanpakt. Investeren in Brits vastgoed kun je ook veel geld opleveren, maar brengt wellicht wel wat meer risico met zich mee. Wanneer jij durft verder te kijken dan binnen de Nederlandse grenzen en sneller geneigd bent om te kijken naar de mogelijkheden dat Brits vastgoed je te bieden heeft, dan is Brits vastgoed wellicht interessant voor jou.

Het is van belang om iets te doen met de tips die in dit artikel zijn gegeven. Zo kun je voordat je begint met Brits vastgoed alvast extra kennis opdoen en een hele boel narigheid voorkomen.

Gelukkig zijn er voor het opdoen van kennis over vastgoed genoeg mogelijkheden. Door te kiezen voor de Great Property Experience, Vastgoed Academy of Vastgoed Community kun je veel meer kennis krijgen over het investeren in vastgoed.

Welke keuze je ook maakt, je bent gegarandeerd van resultaat als je gaat investeren in Brits vastgoed.

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download