In dit artikel

Investeren in Brits Vastgoed? (2021) | Lees hier alle do's & don'ts!

Investeren in Brits Vastgoed? (2023) | Lees hier alle do’s & don’ts!

In dit artikel

Investeren in vastgoed is populairder dan ooit. Maar… huizenprijzen in Nederland stijgen de pan uit. Dit zorgt ervoor dat veel investeerders niet meer aan vastgoed kunnen komen in Nederland. Hartstikke zonde natuurlijk.

Maar kansen zijn er altijd. Wanneer er geen kansen in Nederland zijn – dan is het goed om naar het buitenland te gaan kijken. En gelukkig hoeven we niet ver te kijken want Brits vastgoed blijkt interessanter dan ooit!

Waarom? Dat lees je in dit artikel. Lees snel verder!

De beste vastgoed cursussen 2023: Mijn selectie

  1. Beste Vastgoed Cursus: Vastgoed Academy
  2. Beste Vastgoed Community: Vastgoed Community
  3. Beste vastgoed videotraining beginners: De Cashflow Box
  4. Beste Vastgoed vermogen blauwdruk: Vastgoed Community
  5. Beste Vastgoed Webinar gratis: Vastgoed Academy

Waarom is Brits vastgoed zo interessant?

Brits vastgoed is zo interessant om een aantal redenen:

✅ Vastgoed in het Verenigd Koninkrijk is en blijft geliefd. Dit komt door de hoge bevolkingsdichtheid van het Verenigd Koninkrijk. Waar bevolking heel dicht bij elkaar woont, daar is altijd veel vastgoed voor nodig;

✅ Naast de hoge bevolkingsdichtheid kent het Verenigd Koninkrijk ook een snelle bevolkingsgroei. De vraag naar woningen zal dus alleen maar gaan toenemen;

✅ Veel panden in het Verenigd Koninkrijk staan lang leeg. Dit zijn panden die geschikt zijn om voor een relatief lage prijs te kopen en vervolgens op te knappen. Wanneer een pand is opgeknapt kun je het met veel winst verkopen. In Nederland zijn dit soort panden veel schaarser;

✅ In het Verenigd Koninkrijk is er veel vraag naar huurwoningen. Dit komt omdat Britten over het algemeen weinig kapitaal hebben om een huis mee te kopen. Wil je graag investeren in Brits vastgoed om vervolgens te verhuren? Dan is de Britse vastgoedmarkt erg aantrekkelijk;

✅ Er liggen hoge rendementen in het verschiet. De prijs om een woning te kopen is relatief laag ten opzichte van de huurprijzen. Doordat veel Britten huizen willen huren en niet willen kopen – is deze verhouding erg scheef gegroeid. Maar dat maakt het juist interessant voor ons vastgoed investeerders;

✅ Net als in Nederland is er een groot tekort aan huizen in het Verenigd Koninkrijk. De afgelopen 10 jaar zijn er weinig nieuwe huizen gebouwd;

✅ De huurprijzen stijgen al jaren in het Verenigd Koninkrijk;

✅ Ten opzichte van Nederland zijn er veel wetten en regels omtrent huur en verhuur van woningen. Deze regels zijn gunstig voor verhuurders;

✅ De Britse overheid investeert veel in het aantrekkelijk maken van de woongebieden. Dit maakt het voor huurders ook weer aantrekkelijker om in bepaalde woongebieden te gaan wonen.

Investeren in Brits Vastgoed (2021) Lees hier alle do's & don'ts!

Waarom investeren in vastgoed?

Je hebt veel manieren waarop je je geld kunt investeren. Denk bijvoorbeeld aan aandelen of de tegenwoordig erg populaire cryptocurrency waarin je geld investeert in digitale munten om te kijken of de waarde ervan stijgt of daalt.

Het investeren in vastgoed, dus ook het investeren in Brits vastgoed, wordt gezien als één van de meest betrouwbare investeringen voor op de lange termijn. De kans dat je met investeren in Brits vastgoed veel geld kunt verdienen is dus vrij groot. Daarom is het ook zeer handig dat jij hier zo snel mogelijk mee gaat beginnen als je nu ook geïnteresseerd bent in het investeren in Brits vastgoed. Bekijk dit gratis webinar en ontdek alles over investeren in Brits vastgoed.

Het is echter wel handig om enige kennis te hebben wat betreft het investeren in vastgoed. Hiermee kun je namelijk de kans vergroten op het behalen van veel winst. Je kunt deze kennis opdoen door het volgen van een training. Voor een dergelijke training kun je bijvoorbeeld terecht bij de Vastgoed Academy. Zij bieden handige gratis webinars aan waarin jij veel kan leren over vastgoed en je geld kan verdienen door te investeren in Brits vastgoed.

Wacht niet langer en meld je aan voor het gratis webinar!


Klik hier voor het gratis webinar!

Tips voor investeren in Brits vastgoed

Voor wie buiten de Nederlandse grenzen durft te kijken is buitenlands vastgoed een razend populaire trend waarbij meerdere succesverhalen je zijn voorgegaan.

Investeren in vastgoed is een goede manier om veel geld te verdienen, maar niet geheel zonder risico’s. Dit geldt ook zo voor het investeren in Brits vastgoed. Om er zeker van te zijn dat je goed kunt gaan verdienen aan het investeren in Brits vastgoed staan hieronder enkele tips voor je waar je rekening mee kunt houden.

Investeren in Brits Vastgoed (2021) Lees hier alle do's & don'ts!

Een andere valuta

Je staat er waarschijnlijk niet meteen bij stil, maar het is wel degelijk handig om hier rekening mee te houden. Waar wij betalen met de euro is dit voor de Britten heel anders. Zij betalen namelijk niet met de euro, maar met de pond. Als je op internet opzoek gaat naar Brits vastgoed zal je hoogstwaarschijnlijk op allerlei Britse sites uitkomen. De kans is zeer groot dat de prijzen voor het vastgoed hier dan in ponden staan.

De pond en de euro zijn verschillende valuta, waardoor ze niet evenveel waard zijn. Je zult er dan dus ook rekening mee moeten houden dat de prijs die weergegeven wordt niet hetzelfde is als de prijs in euro’s. Als je hier rekening mee houdt kun je vervelende verrassingen voorkomen.

Bezichtigingen

Als de mogelijkheid er voor jou is op financieel gebied, dan moet je deze kans zeker pakken. Investeren in Brits vastgoed is leuk, maar je moet wel zeker weten dat je ook krijgt waar je voor betaald hebt. Daarom valt het aan te raden om een bezoekje te brengen aan hetgeen waar jij in wilt investeren, voordat je er daadwerkelijk in gaat investeren. Zo voorkom je dat je investeert in een oud krot, terwijl je geïnvesteerd dacht te hebben in een luxe penthouse.

Kennis opdoen

Hier hebben we het eerder in deze tekst al over gehad. Toen ging het over de Great Property Experience. Er zijn nog meer mogelijkheden om kennis op te doen als je wilt gaan investeren in Brits vastgoed. De eerste mogelijkheid is de Vastgoed Academy. Hier bieden ze je onder andere een driedaagse workshop aan en een online videocursus. Hiermee kun je ook veel leren over het investeren in vastgoed. Je kunt ook kiezen voor de Vastgoed Community. Hierbij kom je terecht in een netwerk vol met andere mensen die ook investeren in vastgoed. Over de Vastgoed Academy en de Vastgoed Community hebben we je van uitgebreide reviews voorzien waarin je meer kunt lezen over deze cursussen.

Starten met investeren in Brits vastgoed

Investeren in vastgoed kun je een leuk bedrag opleveren als je het op de juiste manier aanpakt. Investeren in Brits vastgoed kun je ook veel geld opleveren, maar brengt wellicht wel wat meer risico met zich mee. Wanneer jij durft verder te kijken dan binnen de Nederlandse grenzen en sneller geneigd bent om te kijken naar de mogelijkheden dat Brits vastgoed je te bieden heeft, dan is Brits vastgoed wellicht interessant voor jou.

Het is van belang om iets te doen met de tips die in dit artikel zijn gegeven. Zo kun je voordat je begint met Brits vastgoed alvast extra kennis opdoen en een hele boel narigheid voorkomen.

Gelukkig zijn er voor het opdoen van kennis over vastgoed genoeg mogelijkheden. Door te kiezen voor de Vastgoed Academy of Vastgoed Community kun je veel meer kennis krijgen over het investeren in vastgoed.

Welke keuze je ook maakt, je bent gegarandeerd van resultaat als je gaat investeren in Brits vastgoed.

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste cursussen beleggen, beste vastgoed cursussen en beste crypto cursussen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past als je wilt beginnen met vastgoed, wilt beginnen met beleggen of wilt beginnen met crypto.

Voor wat betreft cursussen over vastgoed hebben we onderscheid gemaakt in vastgoed voor de verhuur en investeren in garageboxen. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze met ervaringen met Vastgoed Academy (Vrijheid Vastgoed), Vastgoed Community, Cashflowbox, IBA Vastgoed en de BNB verhuurcursus.

Persoonlijk ben ik al jaren van fan investeren en heb ik methodes onderzocht zoals vastgoed investeren met crowdfunding, property sourcing en off market deals. Zelfs met weinig geld investeren in vastgoed is mogelijk. Wil je liever investeren in Brits vastgoed en in Spanje kan dat natuurlijk ook. De mogelijkheden met vastgoed zijn eindeloos en we helpen je graag op weg.

Meest gestelde vragen over investeren in Brits vastgoed

Is het momenteel een goede tijd om te investeren in Brits vastgoed?

Het is moeilijk om te zeggen of het op dit moment een specifiek goed moment is om te investeren in Brits vastgoed, omdat de vastgoedmarkt sterk kan fluctueren en afhangt van verschillende factoren, waaronder de economische omstandigheden, de lokale marktomstandigheden en de vraag naar vastgoed in een bepaalde regio. Het is belangrijk om uw onderzoek te doen en te overwegen of het momenteel een goede tijd is om te investeren in Brits vastgoed in uw specifieke situatie.

Welke soorten Brits vastgoed zijn geschikt voor beleggen?

Er zijn verschillende soorten Brits vastgoed die geschikt kunnen zijn voor beleggen, afhankelijk van uw doelen en middelen. Dit kan bijvoorbeeld omvatten: buy-to-let verhuurwoningen, studentenhuisvesting, commercieel vastgoed, landbouwgrond en ontwikkelingsprojecten. Het is belangrijk om te overwegen wat het beste past bij uw doelen en omstandigheden voordat u een beslissing maakt.

Hoe kan ik geld lenen om in Brits vastgoed te investeren?

Er zijn verschillende manieren waarop u geld kunt lenen om in Brits vastgoed te investeren. Dit kan bijvoorbeeld omvatten: een hypothecaire lening, een lening van een bank of andere financiële instelling, of het aantrekken van investeerders of partners om samen te werken aan een vastgoedproject. Het is belangrijk om u te verdiepen in de verschillende opties en te overwegen welke het beste past bij uw specifieke situatie.

Wat zijn de belastingregels voor het bezitten van Brits vastgoed?

De belastingregels voor het bezitten van Brits vastgoed kunnen afhankelijk zijn van de specifieke omstandigheden van uw vastgoedbezit. Dit kan bijvoorbeeld omvatten: belastingen op huurinkomsten, overdrachtsbelasting bij aankoop of verkoop van vastgoed, en eventuele lokale belastingen op vastgoed. Het is belangrijk om u te verdiepen in de belastingregels die van toepassing zijn op uw specifieke situatie en om professioneel advies te zoeken als u vragen heeft.

Hoe kan ik het beste Brits vastgoed vinden om in te investeren?

Er zijn verschillende manieren om Brits vastgoed te vinden om in te investeren. Een van de manieren is om een makelaar of een vastgoedagent in te schakelen die kan helpen bij het zoeken naar geschikt vastgoed op basis van uw specifieke criteria en doelen. U kunt ook zoeken naar vastgoed online via platforms zoals Rightmove of Zoopla, of u kunt direct contact opnemen met eigenaars van vastgoed om te zien of zij geïnteresseerd zijn in het verkopen van hun eigendom. Het is ook verstandig om de lokale markt te onderzoeken en te overwegen welke gebieden aantrekkelijk zijn om in te investeren op basis van factoren zoals de economie, de vraag naar huisvesting en de toekomstige groeipotentie.

Conclusie beste vastgoed cursussen 2023

  1. Beste Vastgoed Cursus: Vastgoed Academy
  2. Beste Vastgoed CommunityVastgoed Community
  3. Beste vastgoed videotraining beginners: De Cashflow Box
  4. Beste Vastgoed vermogen blauwdruk: Vastgoed Community
  5. Beste Vastgoed Webinar gratis: Vastgoed Academy
Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Investeren in Brits Vastgoed? (2023) | Lees hier alle do’s & don’ts!

Laat een reactie achter

Op zoek naar de beste Vastgoed Cursus?

Kies dan voor: De Vastgoed Academy

Op zoek naar de beste Vastgoed Cursus?

Kies dan voor: De Vastgoed Academy

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips