arrow_drop_up arrow_drop_down
Interview met Martijn van Jouw Persoonlijke Groei | Update Je Mening Podcast met Anatol
6 november 2020 

Interview met Martijn van Jouw Persoonlijke Groei | Update Je Mening Podcast met Anatol

Laat je tijdens de New Life PodcastUpdate je mening met Anatol meenemen in het verhaal achter het platform Jouw persoonlijke groei en mijn zoektocht naar persoonlijke ontwikkeling. In deze podcast nemen we je mee langs de thema's voeding, beweging en sport, slaap, meditatie, mindset en geluk.

Jouw persoonlijke groei Podcast

Ik vond de uitnodiging voor mijn allereerste podcast best een beetje spannend.

Anatol Kuschpeta is host van de New Life Podcast en eigenaar van de New Life University. Hij vroeg aan mij of ik het verhaal achter het platform Jouw persoonlijke groei en mijn persoonlijke ontwikkeling zou willen delen in zijn podcast. Natuurlijk wil ik dat, wat een eer dacht ik aan de ene kant. Aan de andere kant kwamen er ook gedachten in me op als: Waarom ik? Andere mensen zijn toch veel inspirerender? Wat moet ik dan vertellen?

Gelukkig had ik vrij snel ja gezegd en kon ik er niet meer onderuit. Achteraf ben ik hier zo blij om dat ik het gewoon heb gedaan. Het was een waanzinnige ervaring en heeft me ook weer nieuwe inzichten gegeven. Uit je comfortzone durven gaan gaat hand in hand met jouw persoonlijke groei.

Thema's persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de podcast bespreken we mijn persoonlijke verhaal. Waar het allemaal is begonnen en via welke thema's mijn persoonlijke groei is gegaan. Deze thema's zijn voeding, beweging en sport, slaap, meditatie, mindset en geluk. Deze domeinen vormen ook de basis van het platform Jouw persoonlijke groei.

Persoonlijke podcast

Het is een bijzondere en vooral ook hele persoonlijke podcast geworden. Zo vertel ik hoe ik ben omgegaan met de miskraam in 2018, dat kwetsbaar opstellen mij zekerder dan ooit heeft gemaakt, dat ik steeds minder erkenning en goedkeuring van anderen nodig heb en dat je niet je gedachten bent.

In het gesprek komt naar voren dat ik mij in een transformatie van extreem rationeel naar veel meer spiritueel (voelen) begeef waar ik mij bijzonder prettig bij voel. Dat ik met het Jouw persoonlijke groei platform mijn droom aan het leven ben en dat mijn e-boek al heel veel mensen heeft geholpen naar de volgende stap in hun persoonlijke groei.

Verder bespreken we de beste boeken voor persoonlijke ontwikkeling, de leesbaarheid van wetenschappelijke artikelen, de voordelen van Intermittent fasting en 500 gram groente, welke supplementen moet je gebruiken wat wat is nou je caloriebehoefte / onderhoud.

Veel plezier met de podcast!

 

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét platform voor zelfontwikkeling

Met de 360 graden benadering van Persoonlijke Ontwikkeling delen we inspiratie via Blogs, de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, leerzame Events, mooie Boeken én het Gratis E-book.

Op het platform vind je alles over Voeding, Beweging & SportSlaap, Meditatie, Mindset en Geluk.

👉 TIP: Deze voedingssupplementen heb je elke dag nodig en ontdek 's wereld beste Relax App.

Heel veel succes en plezier met de volgende stap in jouw persoonlijke groei!

 

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie wat jij vond van mijn allereerste podcast? Hiermee kan je mij enorm helpen. 🙂

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Zet je graag de volgende stap in je Persoonlijke Ontwikkeling?


Wil jij:

  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Download dan nu het  GRATIS E-book  "De volgende stap in jouw persoonlijke groei".

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
DOWNLOAD GRATIS
50 praktische groei tips download