In dit artikel

Intermittent Fasting Schema (2022) Jouw Intermitterend Vasten Guide!

Intermittent Fasting Schema (2023) | Vasten Dieet Guide!

In dit artikel

Werk aan je gezondheid, zonder jezelf tekort te doen. Met intermittent vasten kan dat! Het enige wat je nodig hebt is de juiste kennis én een intermittent fasting schema dat werkt. Gelukkig voor jou, heb ik de Intermittent Fasting Guide ontdekt. Zo leer je intermitterend vasten op een laagdrempelige en begrijpelijke manier. Het resultaat is dat intermittent fasting werkt en zo veel beter vol te houden is! Lees hier meer. 


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

Intermittent fasting, wie kent het niet?

Intermittent fasting 16 8, wie kent het niet? Misschien ken jij het nog niet. Daarom zal ik even kort uitleggen wat het is. Met een intermittent fasting schema reset je de cellen in je lichaam en geef je het lichaam de tijd en de rust om weer in balans te komen. Je wordt je bewust van wat je eet en van wat voeding precies doet in je lichaam. Op die manier kom je dichter bij jezelf en leer je je lichaam beter kennen. Daar zal je profijt van hebben!  

Intermitterend vasten kent verschillende voordelen. Zo worden gedachten over eten namelijk niet langer gebruikt als afleidingsmechanisme voor onrust, verdriet of verveling. Zo leer je jezelf – en alles wat er in binnen in jou gebeurt – te omarmen, er te laten zijn en er op de juiste manier mee om te gaan. Eigenlijk is intermittent vasten daardoor een vorm van persoonlijke ontwikkeling! Er zijn nog meer intermittent fasting voordelen die je zult ervaren zodra je elke dag 16 uur vasten gaat. Dat is namelijk vooral waar het om draait: 16 8 vasten. Dus 16 uur per dag vasten en slechts 8 uur per dag eten. Het is een vorm van intermittent fasting, periodiek vasten genoemd waarin je minder maaltijden eet. Als je je ontbijt overslaat en je laatste maaltijd eet voor 20 uur dan zal je calorie inname tijdens het vasten automatisch afnemen. Je hoeft hier geen calorieën voor te tellen.

Intermittent Fasting Schema (2022)  Vasten Dieet Guide

De Intermittent Fasting Guide: hét intermittent fasting schema van 2023  

Dus hoe kun je intermittent vasten het beste leren? Door een intermittent fasting schema te gebruiken! De Intermittent Fasting Guide is hét geschikte schema hiervoor. Deze guide begeleid je in 28 dagen om je lichaam te laten wennen aan intermitterend vasten. Het is namelijk heel belangrijk om dit op te bouwen en niet in één keer tot 16 uur vasten over te gaan. 16 8 vasten is iets waar je lichaam aan moet wennen, maar dankzij de juiste informatie en tools lukt dat gegarandeerd.  

De Intermittent Fasting Guide is het meest effectieve intermittent fasting schema voor een gezonde manier van vasten. En er zijn extra intermittent fasting voordelen verbonden aan dit product! Je krijgt er namelijk persoonlijke ondersteuning bij door middel van twee coaching sessies! 

Intermittent Fasting Schema (2022)  Jouw Intermitterend Vasten Guide!

Waarom de Intermittent Fasting Guide bestellen?

De Intermittent Fasting Guide is een intermittent fasting schema dat ontwikkeld is door een ervaringsdeskundige: Lucas Labots. Hij ontdekte het principe van 16 uur vasten 8 uur eten enkele jaren geleden. Volgens hem is het alsof je begint met hardlopen en nooit meer hoeft te stoppen, alsof je er zo doorheen zweeft. 8 uur eten 16 uur vasten gaf hem zoveel energie en scherpte, dat hij voelde dat zijn leven weer in balans kwam dankzij intermittent fasting. 

Hij vond het belangrijk om een manier te vinden om intermittent fasting gezond te houden. Daarom ontwikkelde hij de Intermittent Fasting Guide. Hierin helpt hij je de basis te leggen voor je nieuwe levensstijl en geeft hij antwoord op vragen zoals ‘vasten 16/8 hoe lang?’ Verder legt Lucas in het intermittent fasting plan uit hoe je de eerste stappen zet naar een leven met meer energie, een gezonder gewicht en een beter gevoel over jezelf. De Intermittent Fasting Guide kost €120, maar met de kortingscode GROEI krijg je 10% korting! 


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

Inhoud van dit intermittent fasting schema

Ga je het intermittent fasting schema bestellen, dan krijg je de complete gids met 30+ pagina’s met informatie over hoe je met periodiek vasten start, welke tips ervoor zorgen dat intermitterend vasten voor jou gaat werken, met welk intermittent fasting schema je je lichaam langzaam leert wennen én welke voedselcombinaties zorgen voor meer energie. Bovendien krijg je wekelijks begeleiding en feedback op gemaakte opdrachten, zodat je de wereld van intermittent vasten écht onder de knie krijgt. Verder krijg je twee digitale coaching sessies van 30 minuten waarin je nog meer leert én al je vragen kunt stellen over intermittent fasting. 

Je ontvangt alle informatie uit het schema per e-mail. Bovendien krijg je tijdelijk een extra bonus: 28 gezonde en makkelijke intermittent fasting recepten + intermittent fasting tussendoortjes om van te smullen! Wil je een programma over intermittent fasting 16/8 Nederlands, dan is dit hét intermittent fasting Nederlands schema voor jou. 

Intermittent Fasting Schema (2022)  Vasten Dieet Guide

Intermittent fasting schema: heerlijke recepten en tussendoortjes

Ga je het intermittent fasting schema kopen, dan krijg je daar dus twee extra pdf-bestanden bij geleverd. Eén over intermittent vasten 16/8 recepten en één met vastendieet schema tussendoortjes die je gemakkelijk zelf maakt. 

Intermittent fasting schema recepten

Lucas heeft 28 recepten gebundeld in één handige pdf. Ze zijn bedoeld voor één persoon, maar je kunt de ingrediënten gemakkelijk vermenigvuldigen. Er wordt voornamelijk met verse ingrediënten gewerkt, maar je bent vrij om af te wisselen en te experimenteren, als je dat wilt. Ook wanneer je een allergie hebt. Alle intermittent vasten recepten zijn te maken in een wok met deksel of kookpan. Bovendien is het helemaal niet moeilijk. 

Intermitterend vasten wordt een stuk gemakkelijker met een intermittent fasting schema. Nu je er ook nog een intermitterend vasten recepten pdf bij ontvangt, weet je zeker dat het gaat lukken. Duik de keuken in en ga lekker aan de slag. Gezond eten is namelijk ontzettend leuk en leerzaam dankzij het intermittent fasting schema! 

Intermittent Fasting Schema (2022)  Vasten Dieet Guide

Intermittent fasting schema tussendoortjes

Een andere bonus van het intermittent fasting schema is de pdf met intermittent vasten tussendoortjes. Maak gemakkelijk een gezonde salade, smoothiebowl of heerlijke pannenkoekjes. Ben je dol op bakken? Maak een bananenbrood dat binnen de gezonde leefregels valt van het schema intermittent vasten. Dankzij deze lekkere tussendoortjes zal je extra plezier beleven aan je schema vastendieet. 

Intermittent Fasting Schema (2022)  Jouw Intermitterend Vasten Guide!

Stappenplan: Intermittent vasten tips die werken!

Met de juiste intermittent vasten tips kom je een heel eind. Dat bewijst Lucas met zijn intermittent fasting schema. Om je alvast een voorproefje te geven, heb ik drie nuttige intermitterend vasten tips voor je verzameld. Zo krijg je vast een beter beeld van hoe waardevol een intermittent fasting schema kan zijn. 

Tip #1 intermitterend vasten: ontbijt overslaan

Ga je aan de slag met een intermittent fasting programma, houd er dan rekening mee dat je ‘s ochtends een maaltijd overslaat. Om de 16 uur vasten vol te houden, moet je deze eerste tip opvolgen: ‘s ochtends het ontbijt overslaan. Wist je overigens dat breakfast letterlijk ‘het onderbreken van vasten’ betekent? Het is namelijk de eerste maaltijd die je nuttigt op een dag en waarmee je de periode van vasten doorbreekt. Stel ook voedingssupplementen zoals bijvoorbeeld krillolie even uit tot je eerste maaltijd van de dag. (Dit geldt ook voor vegan supplementen)

Een maaltijd overslaan wat in veel gevallen het ontbijt is wordt door middel van intermittent fasting 16 8 eigenlijk gewoon opgeschoven naar een later tijdstip. Zo krijgt je lichaam alsnog de nodige voedingsstoffen en energie binnen, maar dan wel binnen het tijdsbestek van 8 uur waarin je eet en niet eerder. Dit brengt ons meteen bij een van de eerste intermittent fasting voordelen: ondanks jouw nieuwe, gezonde manier van leven, kun je wel lunchen met je collega’s en ‘s avonds gezellig eten met het gezin. Dat zijn vaak sociale momenten die mensen niet willen missen. Gelukkig hoeft dat ook niet! 

Intermittent Fasting Schema (2022)  Vasten Dieet Guide

Tip #2 intermitterend vasten: de 16 8 vasten vuistregel

De tweede tip is om bij intermittent fasting de vuistregel 16 8 vasten aan te houden. Misschien vroeg jij je al af: ‘intermittent fasting, hoe lang achter elkaar?’ Dat is eigenlijk heel simpel: per dag 16 uur vasten en 8 uur eten. Dit is over het algemeen goed vol te houden, zeker wanneer je eraan gewend raakt. In het begin is een fasting schema even wennen, omdat je normaal gesproken wellicht at wanneer je honger had. Toch is het belangrijk om deze tijdframes aan te houden. 

Tip #3 intermittent vasten: stel koffie of thee even uit

De dag direct beginnen met een kop koffie of een bak thee? Dat zit er bij periodiek vasten niet in. In plaats van cafeïne houdende dranken te drinken, leer je dankzij een intermittent fasting schema 16 8 te vertrouwen op de motor van je eigen lichaam. Hoe langer je het vasten dieet schema volhoudt en hoe meer je ontdekt wat een intermittent fasting eetschema voor effect heeft, des te meer energie je krijgt.

16 uur niet eten is in het begin als je gaat vasten lastig, waardoor mensen geneigd zijn om dan maar iets te drinken ter vervanging. Maar het is beter om dit niet te doen en het alleen bij water te houden. Een intermittent fasting voedingsschema brengt je lichaam weer in balans en zorgt ervoor dat je dichter bij jezelf komt. Geen onnodige, bewerkte of ongezonde voeding meer, maar alleen nuttigen wat goed voor je is. 

Intermittent Fasting Schema (2022)  Vasten Dieet Guide

Meer weten over intermittent fasting? Ga aan de slag met de Intermittent Fasting Guide! 

Ben je al overtuigd van een intermittent fasting plan? Ik weet zeker dat je de voordelen periodiek vasten ontzettend gaat waarderen, zodra je start met intermitterend vasten. Bovendien zal je merken hoe gemakkelijk het gaat wanneer je je houdt aan intermittent fasting tijden en je gebruikmaakt van een weekmenu intermittent fasting. Ik kan intermediate fasting met de Intermittent Fasting Guide daarom absoluut aanraden! 

Intermittent Fasting Guide ervaringen 

Om je te overtuigen van het succes van dit intermittent vasten schema, heb ik verschillende 16 uur vasten ervaringen en intermittent fasting schema ervaringen onderzocht. Vasten 16 8 wordt namelijk al een lange tijd door veel mensen wereldwijd gedaan. Ik ontdekte dat bij elke intermittent fasting schema test en andere manieren van intermittent fasting schema vergelijken zowel voordelen als nadelen zijn ontdekt. Toch is de gemiddelde intermittent fasting schema review positief. De intermittent fasting nadelen wegen namelijk echt niet op tegen de voordelen en het intermittent fasting resultaat dat je ermee behaalt. Gebruik je het beste intermittent fasting schema, dan zal je hier echt profijt van hebben. 

Intermittent Fasting Schema (2022)  Vasten Dieet Guide

Meer over vasten voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan naast het vasten ook op voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzureneiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Zelf pas ik intermittent fasting al jaren toe in mijn dagelijkse leven. Het begon met een beetje afvallen met intermittent fasting door het volgen van een intermittent fasting schema. Ik varieer nog wel eens tussen intermittent fasting 16/8, intermittent fasting 20/4, intermittent fasting 5/2, om de dag vasten, het OMAD dieet en verlengd vasten. Minder fan ben ik van sportvasten en het keto dieet. Ketose kan je namelijk ook bereiken met eerder genoemde vormen van intermittent fasting.

De geschiedenis van vasten gaat enorm ver terug. De jagers en verzamelaars zagen toen al de vele voordelen van vasten. Door de jaren heen is er steeds meer onderzoek gedaan naar intermittent fasting VS vasten, vasten en suiker, vasten en snelle koolhydraten en intermittent fasting en diabetes type 2.

Om je vasten te verbreken zijn er verschillende gezondheidsadviezen die we hebben onderzocht en we keken ook naar wat je kan eten tijdens intermittent fasting.

Wil je meer weten over al deze vormen van vasten? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen over intermittent fasting

Heb je na het lezen over intermittent fasting nog vragen? Ben je benieuwd naar de intermittent vasten schema voordelen of ben je benieuwd of vasten 16 8 gezond is? Lees dan even verder. 

Wie is Lucas Labots?

Lucas Labots is de oprichter van het vasten schema afvallen, de Intermittent Fasting Guide. Hij ontdekte tijdens een rustige periode alles over gezondheid. Hij testte zelf verschillende dingen, zoals sporten op een lege maag en elke dag veel groenten eten. Hij vond gezonde voeding ontzettend interessant en maakte kennis met het onderbroken vasten dieet schema, waar intermittent fasting op gebaseerd is.  

Lucas vertelt dat hij bij alle experimenten goed luisterde naar wat hij in zijn lichaam opmerkte en dat hij het zo steeds beter ging begrijpen. Samen met zijn broer Mike ontwikkelde hij een app voor studenten met tips over gezond eten, bewegen en lekker in je vel zitten. En hij ontwikkelde de Intermittent Fasting Guide. Dit is een intermittent fasting schema vrouwen en mannen, geschikt voor iedereen die meer uit zijn of haar leven wil halen. Je kunt met gezond eten en voldoende bewegen namelijk heel veel voor je lichaam betekenen. En dat op een eenvoudige en betaalbare manier. Intermittent fasting hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Dat zal je in dit schema zelf ook ontdekken. Intermittent Fasting Schema (2022) Jouw Intermitterend Vasten Guide!

Is intermittent fasting gezond?

Ik besloot een intermittent fasting schema test te doen om een if dieet schema of vasten schema zelf uit te proberen. Ik was ook benieuwd of intermittent fasting gezond is en hoe een eetschema intermittent fasting precies werkt. Inmiddels ben ik al 1,5 jaar met mijn schema bezig. Dus is intermittent fasting gezond? Ik geloof daar zeker in ja, mits je een betrouwbaar intermittent fasting dieet schema gebruikt om je te begeleiden. Ik heb ook ontdekt dat een intermittent fasting schema gratis vaak niet volledig genoeg is. Wees daarom bereid om geld te betalen voor je gezondheid. Je hebt immers maar één lichaam. 

Wat zijn de intermittent fasting voordelen?

Waarom intermittent fasting? Laten we vooropstellen dat een intermittent fasting schema bedoeld is voor de gezondheid. 16 8 vasten heeft een positieve uitwerking op het lichaam en zorgt voor het resetten van de cellen in je lichaam. Daardoor gaat alles weer goed functioneren. Maar er zijn meer intermittent fasting voordelen op te noemen. Zo kun je ook afvallen met intermittent fasting. Door 16 uur vasten en tussendoor niets te eten, laat je je lichaam en al haar processen even flink schrikken. Hierdoor wordt de vetverbranding weer gestimuleerd en zal je overtollige kilo’s kwijtraken. Een periodiek vasten schema zorgt bovendien voor meer energie, focus en levenslust. (1)

Wat zijn de intermittent fasting nadelen?

Een van de intermittent fasting nadelen is dat je ‘s ochtends niet eet, waardoor je maag leeg is. Dit kan leiden tot een slechte adem. Ook kun je in het begin weleens honger ervaren, omdat je lichaam nog moet wennen aan een intermittent fasting voedingsschema.  Dit weegt echter niet op tegen de voordelen intermittent fasting. 16 uur niet eten heeft een geweldig effect op je lichaam, dus ik kan een intermittent fasting eetschema gratis of betaald echt aanraden. 

Voor wie is het schema geschikt?

Werkt intermittent fasting ook voor jou? Een fasting schema of fasting dieet schema is niet voor iedereen geschikt. Sommige mensen hebben meer van het hongerhormoon in hun lichaam. Het risico bij vasten is dat zij gaan bunkeren op momenten dat zij mogen eten. Dit heeft helaas geen positief effect. In tegendeel juist: je zal hierdoor meer vet opslaan en minder energie hebben. Je kunt dit achterhalen door te starten met een om de dag vasten schema. Heb jij hier geen last van en heb je geen gezondheidsproblemen (zoals diabetes type 2 of een hoge bloedsuikerspiegel? Dan kun jij wel intermittent vasten (intermitterend vasten).  

Wat is de Intermittent Fasting Guide prijs?

Het intermittent fasting schema of intermittent fasting schema 16 8 kun je online kopen. De prijs van dit vasten dieet schema is €120. Je ziet dit misschien als een grote investering, maar het gaat hier wel om je gezondheid. De meeste populaire intermittent fasting schema’s zijn bovendien lang niet zo compleet en uitgebreid als dit voedingsschema intermittent fasting schema. Ik kan je gelukkig wel een mooie intermittent fasting schema aanbieding doen bij het kopje hieronder! 

Kan ik Intermittent Fasting Guide korting krijgen?

Is het intermittent fasting schema gratis beschikbaar? Nee, dat helaas niet. Wel heb ik een mooie intermittent fasting kortingscode voor je. Zo kun je je intermittent fasting schema kopen tegen een lagere prijs. Met de kortingscode GROEI krijg je 10% intermittent fasting schema korting en haal je jouw vasten dieet schema vandaag nog extra voordelig in huis. Waar wacht je nog op? Ga je intermittent fasting schema bestellen en gun jezelf extra gezondheid en geluk! 


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Intermittent Fasting Schema (2023) | Vasten Dieet Guide!

Laat een reactie achter