In dit artikel

IBA Coaching Review Financiële Vrijheid met Vastgoed!

IBA Coaching Review | Financiële Vrijheid met Vastgoed!

In dit artikel

Investeren in vastgoed wordt steeds populairder. Logisch, want je geld op de bank laten staan levert weinig extra geld op. Ook al zitten er veel regels vast aan het opkopen van een pand en worden de regels steeds verder aangescherpt, investeren in vastgoed wint veel terrein. Het is erg interessant voor veel mensen, want het levert een passieve inkomensstroom op. Maar investeren in vastgoed doe je niet zomaar. Je moet wel weten wat je doet voordat je de markt op gaat. IBA Coaching is een bedrijf dat mensen leert investeren in vastgoed. Wil je meer weten over de cursus van IBA Coaching? Lees snel verder! 


Klik hier voor de beste deal

Waarom investeren in vastgoed? 

Het opkopen van pandjes was vroeger alleen voor vermogende mensen. Maar tegenwoordig is het ook populair onder mensen met wat minder vermogen, want vastgoed levert aan twee kanten rendement op. Het geeft aan de ene kant meerwaarde aan je pand, want de huizenmarkt stijgt en de waarde die je in het huis hebt zitten, stijgt dan mee. Aan de andere kant ontvang je huuropbrengsten van de huurder. Daarnaast is het interessant, omdat in vastgoed investeren minder inflatie gevoelig is dan wanneer je je geld op je spaarrekening zet.

Voordelen van investeren in vastgoed

✅ Investeren in vastgoed levert veel rendement op. Meer dan in aandelen of dan geld sparen op je spaarrekening;

✅ Door te investeren in vastgoed heb je aan 2 kanten rendement, namelijk de huuropbrengst en de meerwaarde van het pand; 

✅ Het is minder inflatiegevoelig, want beleggingen in stenen hebben minder te vrezen van inflatie. Als er inflatie is, dan stijgt de huuropbrengst en de waarde van het vastgoed mee; 

✅ Je hebt een constante vorm van extra inkomen (maandelijkse huuropbrengsten); 

✅ Je bent in staat om je vermogen te spreiden. Investeren in vastgoed is het beste middel tegen de wispelturigheid van de beurs.

Nadelen van investeren in vastgoed

❌ Door te investeren zit je geld vast in stenen;

❌ Je krijgt te maken met mogelijke leegstand en hebt dan geen inkomsten;

❌ Verhuur van panden is aan regels gebonden.

IBA Coaching Review Financiële Vrijheid met Vastgoed!

IBA Coaching: leren investeren in vastgoed 

IBA Coaching helpt je met het leren investeren in vastgoed. Het bedrijf vertelt over haar ervaring hiermee en deelt waardevolle tips. Ze biedt hiervoor verschillende cursussen aan. IBA Coaching is opgericht door Marijn en Chantalle. Zij zijn 2 ‘selfmade’ vastgoedinvesteerders, die zonder vooropleiding succesvol zijn geworden met investeren in vastgoed. Hiermee zijn ze financieel vrij geworden en zij hebben zo hun eigen succesformule ontwikkeld. 

Doordat zij zelf zo succesvol zijn geworden met investeren in vastgoed, hebben ze een coaching platform opgericht, om het anderen ook te leren. Met dit platform onderwijzen ze geïnteresseerden over investeren in vastgoed. Als je hier geen ervaring mee hebt, kan je terecht bij dit platform. Maar ook als je wat meer ervaren bent in de wereld van het vastgoed, ben je hier aan het juiste adres. 

De kracht van dit team ligt in het vertalen van hun eigen ervaring naar situaties van anderen. Het team heeft namelijk financiële vrijheid bereikt zonder veel geld te investeren in vastgoed en is ervan overtuigd dat anderen dit ook lukt. Op het coaching platform bieden de experts daarom verschillende producten aan, zoals een cursus, membership en boek. 

IBA Coaching Review Financiële Vrijheid met Vastgoed!

De IBA Coaching programma’s 

IBA Coaching heeft verschillende programma’s die je kunt volgen. Zo is er een online vastgoed cursus, IBA Membership, een Kickstart Dag of het gratis vastgoed boek. Ik neem ze hieronder met je door. 

Online Vastgoed Cursus

IBA Coaching biedt de Online Vastgoed Cursus aan. Dit is een cursus waarbij je maar liefst 12 maanden vastgoed coaching ontvangt van Marijn en Chantalle. Je leert alles over investeren in vastgoed middels instructievideo’s, aanvullende documenten, online community, casussen en live sessies. In totaal ontvang je 9 modules met een compleet stappenplan van A tot Z over hoe je in vastgoed investeert. In de live sessies, die je gedurende 12 maanden ontvangt, stel je al je vragen. Je krijgt je leven lang toegang tot alle video’s, dus bekijk ze vooral wanneer jij er tijd voor hebt. De kosten voor de IBA Coaching Online Vastgoed Cursus zijn €2.700.

IBA Membership

Het membership van IBA Coaching is de online community over slim investeren in vastgoed. Dit is het verlengde van de Vastgoed Cursus – of voor als je al basiskennis over investeren hebt. Je kunt je vragen 24 uur per dag stellen aan experts of gelijkgestemden. Wil je een voorbeeld of casus bespreken? Dan schakel je ook een expert in. Of deel je successen met gelijkgestemden. Er zijn 20 live sessies per jaar. Hierin wordt het laatste vastgoed nieuws besproken en krijg je de mogelijkheid je vragen te stellen. De eerste 30 dagen mag je de online community voor €47 uitproberen, daarna kost een lidmaatschap €999 per jaar.

Het gratis vastgoed boek

Ook heeft IBA Coaching een eigen boek uitgebracht: een Gratis vastgoed boek. Met dit boek leer je hoe je gemakkelijk in vastgoed investeert, zonder eigen geld te gebruiken. Dit boek is voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met investeren in vastgoed. Het leert je beter te onderhandelen en je leert trucjes waardoor je een pand onder de marktwaarde aankoopt, ook in een ongunstige markt. Vraag dit vastgoed boek gratis aan! 

IBA Coaching Review Financiële Vrijheid met Vastgoed!

De Kickstart Dag

Door het jaar heen worden er verschillende een kick-start dagen georganiseerd. Op deze dag maak je kennis met investeren in vastgoed en ontdek je of dit echt iets voor jou is. Op die dag ontmoet je ook gelijkgestemden. Er worden verschillende strategieën aangestipt, er wordt uitgelegd hoe je de objecten moet financieren en welke mindset je nodig hebt. Daarnaast is er een gastspreker aanwezig en krijg je de mogelijkheid om te netwerken. Voor deze Kickstart Dag betaal je tijdelijk €27,95. Normaal kost deze dag €99, dus je profiteert nu van flinke korting!

Voordelen- en de nadelen van IBA Coaching

Ik neem hieronder de voor- en nadelen met je door van IBA Coaching. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen.

Voordelen IBA Coaching 

✅ In IBA Coaching reviews lees ik terug dat het een enorm leerzame cursus is, je krijgt waar voor je geld;

✅ Het is ook een uitgebreide cursus, je wordt namelijk stap voor stap meegenomen en leert hoe je moet investeren in vastgoed; 

✅ Je krijgt veel gratis bonussen bij aanschaf van de IBA Vastgoed Cursus; 

✅ Er zijn instapproducten, waarmee je op een laagdrempelig kennis maakt met IBA Coaching; 

✅ Schaf je de cursus aan, dan krijg je daar de rest van je leven toegang toe. Ook als er nieuwe updates zijn;

✅ De cursus is opgesteld door experts die uit eigen ervaring succesformules hebben ontwikkeld.

Nadelen IBA Coaching

❌ De cursus van IBA Coaching is niet heel goedkoop (maar het is wel een waardevolle investering in jezelf en je toekomst!). 

IBA Coaching Review Financiële Vrijheid met Vastgoed!

IBA Coaching ervaringen en reviews 

Ga je een cursus van IBA Coaching bestellen? Dan is het misschien handig om te onderzoeken hoe andere mensen de IBA Vastgoed Cursus hebben ervaren. Ik heb een aantal IBA Coaching reviews voor je verzameld. Zo krijg je een zo goed mogelijk beeld van de cursussen.

Elisabeth vertelt over haar ervaring met IBA Coaching: “De bijeenkomsten van IBA Coaching zijn inspirerend. Je ziet dat Chantalle en Marijn van IBA Coaching vol passie zitten over het ondernemen en vastgoed. Ze praten erg enthousiast over investeren in vastgoed en hebben een duidelijke uitleg. Ik waardeer hun persoonlijke benadering, je bent geen nummer. Na het kick-off event ben ik samen met mijn zoon gestart met de cursus van IBA Coaching. De online community is een echte meerwaarde. Er zijn extra webinars en maandelijkse events waar je aan kunt deelnemen. Ik ben een blije en tevreden klant.”

“Mijn visie op vastgoed is voorgoed positief veranderd. Marijn en Chantalle hebben een hart voor hetgeen wat ze vertellen over investeren vastgoed. Het IBA Coaching boek is vermakelijk om te lezen. Hierna ben ik een online training gaan volgen. Ze vertellen alles vol passie en ik heb in een aantal weken zoveel geleerd. Ik heb geen dag spijt van de aanschaf. Door de training leer je de juiste mindset en motivatie om te investeren, zodat je geen miskopen maakt. Alles wordt in Jip en Janneke taal uitgelegd, waardoor je de kennis snel tot je neemt. Ik raad de online training aan als je wilt gaan investeren in vastgoed,” vertelt Nicole in een IBA Coaching vastgoedgoedcursus review.

Waarom kies je voor IBA Coaching? 

Vaak klinkt het te mooi om waar te zijn als iemand zegt dat je zonder eigen geld kunt investeren in vastgoed. Maar dit leer je echt bij IBA Coaching. Je leert in hun cursus of community dat investeren in vastgoed voor iedereen is weggelegd, ook al heb je geen hoog salaris of een enorm hoge bankrekening. Marijn en Chantalle leren je dat er verschillende slimmigheden zijn waar je niet altijd bij stil staat, als je gaat investeren. Zij leggen dit op een begrijpelijke en praktische manier uit, waardoor je in kansen gaat denken en deze ook gaat zien. 

Wil je dus investeren in vastgoed en financiële vrijheid behalen? Volg dan een cursus van IBA Coaching. Of kies voor het membership, het boek of de live dag. In verschillende prijsklassen is er iets beschikbaar, waardoor je ook op een laagdrempelige manier kennismaakt met IBA Coaching. 


Klik hier voor de beste deal

Nog meer handige cursussen voor financiële vrijheid! 

Vind je IBA Coaching interessant, omdat je wilt investeren in vastgoed of financiële vrijheid wilt behalen? Dan zijn andere cursussen ook interessant om te volgen. Ik heb meerdere blogs geschreven over dit soort onderwerpen. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om je er nog meer in te verdiepen. In de categorie vastgoed schreef ik bijvoorbeeld over de beste vastgoed cursusvrijheid vastgoed, beginnen met vastgoedvastgoed communityvastgoed investeren met crowdfunding en met weinig geld investeren in vastgoed.

Andere interessante blogs die ik geschreven heb over vastgoed zijn: investeren in garageboxenoff market deals vastgoedproperty sourcinginvesteren in Brits vastgoed, Cashflow Box en ik ging de diepte in over de BNB verhuur cursus. Wil je op andere manieren geld verdienen met internet oftewel online? Lees dan ook de volgende blog: online geld verdienen.

IBA Coaching Review Financiële Vrijheid met Vastgoed!

Meest gestelde vragen over IBA Coaching 

Ik kan mij voorstellen dat je nog vragen hebt na het lezen van deze blog. Het is natuurlijk best veel informatie over IBA Coaching, waarmee ik je heb overladen. Gelukkig heb ik de meest gestelde vragen over IBA Coaching vastgoed voor je verzameld. Lees snel verder. 

Wat leer je bij IBA Coaching? 

Je leert bij IBA Coaching om te investeren in vastgoed zonder dat je een hoog salaris hoeft te verdienen of veel eigen vermogen hoeft te bezitten. Met de cursus, membership of live dag leer je namelijk welke stappen je moet ondernemen om slim te kunnen investeren in vastgoed. De eigenaren van IBA hebben financiële vrijheid behaald door slim, zonder eigen vermogen, te beleggen in vastgoed. En zij leren jou dit ook graag. In hun aanbod nemen ze je stap voor stap mee, zodat dit ook voor jou toegankelijk wordt.(1)

Is IBA Coaching een betrouwbare partner? 

IBA Coaching is een betrouwbare partner. In veel reviews lees ik terug dat je het team blindelings kunt vertrouwen. Ze heeft haar hart op de goede plek zitten. In reviews van gebruikers lees je terug dat Marijn en Chantalle betrokken zijn bij hun leden. Ze gunnen het iedereen om financieel vrij te worden en geen geldzorgen meer te hebben. De reviews over IBA Coaching zijn dus grotendeels positief.

Wat kost een IBA Coaching cursus?

De IBA Coaching cursus kost €2.700 en heet de Vastgoed Cursus. Dit is een relatief groot bedrag, maar je krijgt maar liefst 12 maanden coaching van Chantalle en Marijn via live sessies. Dat is veel waarde! Je leert in vastgoed te investeren van A tot Z en wordt aan de hand meegenomen. In deze cursus krijg je instructievideo’s, live sessies, een online community en aanvullende documenten, zoals rekensheets. In de live sessies krijg je aanvullende informatie en je hebt de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Je behoudt bovendien levenslang toegang tot alle 9 modules. 

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on IBA Coaching Review | Financiële Vrijheid met Vastgoed!

Laat een reactie achter