In dit artikel

I am not Your Guru - Tony Robbins (Docu Review) + Inzichten

I am not Your Guru – Tony Robbins | Review (2023) + Inzichten!

In dit artikel

Tony Robbins, de bekendste levenscoach van de wereld, geeft in de documentaire “I am not your guru” een kijkje achter de schermen bij het 6 daagse “Date with destiny” event. Dit seminar wordt bijgewoond door 2.500 deelnemers die ieder $ 4.995 hebben betaald om 6 dagen lang zich 12 uur per dag open te stellen aan de zelfhulp coach.

De seminars zitten vol energie door middel van muziek en interventies in de zaal. Typisch “Amerikaans” hoor je veel mensen zeggen.

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan

Enkele feiten over Tony Robbins:

  • 4 miljoen bezoekers op zijn events
  • events in 12 landen per jaar
  • 200.000 deelnemers per jaar
  • 4.7 miljoen volgers op Instagram
  • meer dan 50 miljoen boeken verkocht

Hij heeft mensen als Bill Clinton, Princes Diana, Gorbatsjov, Moeder Teresa en Nelson Mandela geholpen.

Bekijk hier de trailer:

Geïnspireerd? Bekijk de documentaire Tony Robbin – I am not your guru op Netflix.

De inzichten en de visie van Tony Robbins

Tony Robbins wil je een spiegel voorhouden, zodat hij je tot je bewustzijn kan laten doordringen. Wat wil je echt? Waar leef je voor?

Dit ga je alleen bereiken door het anders te gaan doen, door patronen te doorbreken.

Het maakt niet uit wat anderen van jou vinden of willen. Leef je eigen leven en je gaat een ware transformatie doormaken, je gaat je eigen behoeften vervullen. Verwijder de muren om je heen en bouw je eigen authentieke identiteit weer op!

De meeste overschatten hierin wat ze in een jaar kunnen doen maar onderschatten wat ze in 20-30 jaar kunnen bereiken!

In de documentaire spreekt Tony regelmatig over een “breakthrough” oftewel de knop omzetten. Het mooie is dat je die knop zo vaak kan omzetten als jij dat nodig vindt. Als je weet wat je echt wilt kan je jezelf (opnieuw) creëren. Hoe zie jij je mooiste toekomstdroom voor je? Zie het voor je en spreek het uit, voel het en doe het!

Hij gelooft niet dat je voldoening vindt door te blijven wie je bent. Het leven is groei, het maakt niet uit wie je bent, vooruitgang is geluk! Als je ergens in groeit; financieel, spiritueel, emotioneel, relatie of lichaam voel je je beter. We horen te groeien om te kunnen geven, je geeft niet wat je niet hebt.

Verleden

Hij laat je op een andere manier naar je verleden kijken. Jouw “problemen” uit het verleden zijn een geschenk en vormen de basis van jouw kracht en motivatie. Door de “tegenslagen” die je hebt mogen meemaken ben je geworden wie je nu bent. Wees hier dankbaar voor.

Tony zou graag zien dat we ons gaan beseffen dat het leven ons gebeurt en ons niet overkomt! Het Manifestatie Magazine staat ook volledig in dit thema.

Waarom?

Tony heeft een obsessie gecreëerd voor het doorbreken van patronen het het helpen van mensen. Hij kan het niet aanzien dat de meeste mensen alleen maar druk zijn met overleven en de kost verdienen. Ze leven hun eigen leven niet.

Geïnspireerd? Bekijk de documentaire I am not your guru – Tony Robbins op Netflix.

Meer voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Als jij je richt op persoonlijke groei, ben je vast bekend met de termen dankbaarheid, persoonlijke kernwaarden, zelfliefde en zelfontwikkeling. Mocht je nu zoekende zijn in wat jouw stap gaat zijn om zelfvertrouwen te vergroten, om te gaan met HSP of om uit jouw burn out te komen. Wellicht is en podcast zelfontwikkeling dan een goede eerste stap.

Het kan helpen om achter jouw positieve eigenschappen te komen en positief te denken, maar ook het onderzoeken van jouw belemmeringen en wat dit voor invloed heeft op zelfdiscipline en jouw mindset kan heel nuttig zijn. Hoe ben je geconditioneerd? En wat heeft dit voor invloed op zelfbewustzijn? Wat is mindhacking? Hiermee leer je meer over gezondheid en geluk, het levenswiel kan hier ook een onderdeel in spelen.

Leren middels neurofeedback en oude overtuigingen accepteren en loslaten is aan te raden. Op deze manier een gezonde relatie met jezelf en anderen visualiseren en een meer altruïstisch leven leiden.

Mocht je al dieper in de materie zitten dan zullen de woorden affirmaties, mantra, autosuggestie en het universum je niet onbekend voorkomen. Wellicht zijn ook de universele wetten als wet van de aantrekking en wet van compensatie al aan de orde gekomen. Zo niet lees dan zeker even door.

Met microdosing kun je tot diepere inzichten komen, ook door middel van andere methodes kun je jezelf beter leren kennen. Bijvoorbeeld gezichtlezen (fysionomie) of hypnose. Dan denk je vast, is hypnose gevaarlijk, NEE! Andere takken van holistische blik zijn familieopstellingen. Maar inzicht krijgen middels de sterren, human design kan ook veel inzichten in jezelf vergaren. Daar heb je dan geen documentaires persoonlijke ontwikkeling voor nodig.

Ben je juist meer opzoek naar een training of docu dan kun je je verdiepen in documentaire mindset of de beste mindset training of zelfs obstacle mindset. I am not your guru van Tony Robbins is ook inspirerend. Check ook eens de Black Friday persoonlijke ontwikkeling.

Middels al deze wegen kun je dichter bij je ikigai komen, jouw passie. Dit kan zijn leven vanuit minimalisme, een nieuwe opleiding in NLP volgen of de stroming wetenschap waarheid volgen. Alles is oké.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken! Laat onder de blog een bedankt tekstje achter.

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on I am not Your Guru – Tony Robbins | Review (2023) + Inzichten!

Laat een reactie achter