In dit artikel

I am not Your Guru - Tony Robbins (Docu Review) + Inzichten

I am not Your Guru – Tony Robbins | Review (2022) + Inzichten!

In dit artikel

Tony Robbins, de bekendste levenscoach van de wereld, geeft in de documentaire “I am not your guru” een kijkje achter de schermen bij het 6 daagse “Date with destiny” event. Dit seminar wordt bijgewoond door 2.500 deelnemers die ieder $ 4.995 hebben betaald om 6 dagen lang zich 12 uur per dag open te stellen aan de zelfhulp coach.

De seminars zitten vol energie door middel van muziek en interventies in de zaal. Typisch “Amerikaans” hoor je veel mensen zeggen.

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan

Enkele feiten over Tony Robbins:

  • 4 miljoen bezoekers op zijn events
  • events in 12 landen per jaar
  • 200.000 deelnemers per jaar
  • 4.7 miljoen volgers op Instagram
  • meer dan 50 miljoen boeken verkocht

Hij heeft mensen als Bill Clinton, Princes Diana, Gorbatsjov, Moeder Teresa en Nelson Mandela geholpen.

Bekijk hier de trailer:

Geïnspireerd? Bekijk de documentaire Tony Robbin – I am not your guru op Netflix.

De inzichten en de visie van Tony Robbins

Tony Robbins wil je een spiegel voorhouden, zodat hij je tot je bewustzijn kan laten doordringen. Wat wil je echt? Waar leef je voor?

Dit ga je alleen bereiken door het anders te gaan doen, door patronen te doorbreken.

Het maakt niet uit wat anderen van jou vinden of willen. Leef je eigen leven en je gaat een ware transformatie doormaken, je gaat je eigen behoeften vervullen. Verwijder de muren om je heen en bouw je eigen authentieke identiteit weer op!

De meeste overschatten hierin wat ze in een jaar kunnen doen maar onderschatten wat ze in 20-30 jaar kunnen bereiken!

In de documentaire spreekt Tony regelmatig over een “breakthrough” oftewel de knop omzetten. Het mooie is dat je die knop zo vaak kan omzetten als jij dat nodig vindt. Als je weet wat je echt wilt kan je jezelf (opnieuw) creëren. Hoe zie jij je mooiste toekomstdroom voor je? Zie het voor je en spreek het uit, voel het en doe het!

Hij gelooft niet dat je voldoening vindt door te blijven wie je bent. Het leven is groei, het maakt niet uit wie je bent, vooruitgang is geluk! Als je ergens in groeit; financieel, spiritueel, emotioneel, relatie of lichaam voel je je beter. We horen te groeien om te kunnen geven, je geeft niet wat je niet hebt.

Klik hier en vergelijk de beste Vitamine Abonnementen met korting

Verleden

Hij laat je op een andere manier naar je verleden kijken. Jouw “problemen” uit het verleden zijn een geschenk en vormen de basis van jouw kracht en motivatie. Door de “tegenslagen” die je hebt mogen meemaken ben je geworden wie je nu bent. Wees hier dankbaar voor.

Tony zou graag zien dat we ons gaan beseffen dat het leven ons gebeurt en ons niet overkomt! Het Manifestatie Magazine staat ook volledig in dit thema.

Waarom?

Tony heeft een obsessie gecreëerd voor het doorbreken van patronen het het helpen van mensen. Hij kan het niet aanzien dat de meeste mensen alleen maar druk zijn met overleven en de kost verdienen. Ze leven hun eigen leven niet.

Geïnspireerd? Bekijk de documentaire I am not your guru – Tony Robbins op Netflix.

Martijn

Martijn

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on I am not Your Guru – Tony Robbins | Review (2022) + Inzichten!

    Laat een reactie achter