Hypnose Instituut Nederland | Review (2021) + Gratis Hypnose Mastery!
07 augustus 2021 
26 min. leestijd

Hypnose Instituut Nederland | Review (2021) + Gratis Hypnose Mastery!

Wil je het maximale uit jezelf halen, maar heb je hierbij nog nooit nagedacht over de toegevoegde waarde van hypnose omtrent jouw ontwikkeling? Begrijpelijk natuurlijk! Vaak hebben we een heel verkeerd beeld gekregen omtrent hypnose. 

Maar hypnose kan nou net het geheime “recept” zijn om het maximale uit jezelf te halen. Vaak worden we door gebeurtenissen in het verleden beperkt. Deze gebeurtenissen kun je vaak zelf helemaal niet herinneren. Zo kan het zijn dat je als kleuter iets vervelends hebt meegemaakt en daardoor jezelf onbewust aan het beperken bent.

Ben je bijvoorbeeld heel verlegen? Dan kan het zijn dat er iets in het verleden heeft plaatsgevonden waardoor jij al jarenlang erg verlegen bent. Of misschien heb je soms wel last van woedeaanvallen. Dit soort emotionele trauma’s kunnen allemaal in het verleden zijn ontstaan, zonder dat we ons daar bewust van zijn. Veel mensen houden deze emoties hun hele leven lang vast zonder dat ze het weten.

Hypnose zorgt ervoor dat je deze gebeurtenissen weer kan herinneren en als het ware op de control alt delete knop kan drukken. Zo kom je af van bepaalde emoties die jou beperken in het dagelijks leven. 

Vraag jezelf eens af. 

Hoe fijn zou het zijn als je geen last meer hebt van een bepaalde karaktereigenschap of emotie? Wat zou dit betekenen voor mijn carrière en prestaties?

Ik heb een heel leuk artikel voor je geschreven inclusief leuke gratis hypnose extra’s, zoals een e-book en gratis webinar. Dit is de ideale manier om meer te weten te komen over hypnose. En wellicht is dit precies hetgeen waar jij zo behoefte aan hebt. 

Hypnose Instituut Nederland Review Gratis Hypnose Mastery!

Klik hier voor de gratis Hypnose Mastery

Wat is hypnose?

Laten we eerst even dieper in de materie duiken. Volgens het woordenboek is de definitie van hypnose: “Hypnose is een kunstmatig opgewekte trance, gekenmerkt door verhoogde vatbaarheid voor suggestie. Hypnose wordt uitgevoerd door opgeleide hypnotiseurs, die een speciale procedure volgen om de geest van de behandelde persoon in een tranceachtige toestand te brengen.”

In simpele woorden is hypnose eigenlijk een manier om iemand opnieuw een gebeurtenis uit het verleden te laten meemaken. Vaak zijn dit gebeurtenissen die iemand zich helemaal niet meer kan herinneren, maar die wel een enorme impact hebben gemaakt. Vaak gebeuren deze gebeurtenissen wanneer iemand heel jong is. Hierbij kun je denken aan de eerste 12 levensjaren. 

Vervolgens zijn er speciale technieken om op een “control alt delete” knop te drukken. Met hypnose leer je dus om te gaan met een bepaalde gebeurtenis, waardoor de invloed ervan niet meer negatief is in het dagelijks leven. 

Je geeft het een plekje en kan écht doorgaan met je leven hierna. 

Waarom is hypnotherapie zo effectief?

De American Health Magazine heeft het al eens gezegd. Hypnose is de meest effectieve manier van therapie. 

Waarom? Omdat hypnose de enige vorm van therapie is die het probleem aanpakt bij de kern. Het brengt je terug naar een gebeurtenis in het verleden waar eigenlijk het probleem is ontstaan. 

Zonder hypnose zal je nooit tot de kern van het probleem komen, omdat je deze gebeurtenis vaak niet meer kunt herinneren. Toch wordt het opgeslagen in onze harddrive en bepaalt het voor een groot deel onze karaktertrekken.

De voordelen van hypnose

Er zijn diverse voordelen van hypnose. Denk maar aan het oplossen van pijnklachten, psychische klachten of mentale ondersteuning. Het kan helpen bij je zelfvertrouwen, beter nadenken over beslissingen en nog veel meer.

Angstgevoelens

Eerst hoorde je er nog niet heel veel mensen over. Maar steeds meer mensen durven er voor uit te komen: angstgevoelens. De angstgevoelens hoeven geen speciale aanleidingen te hebben. Het brein werkt zo fascinerend, dat je er helaas ineens last van kunt hebben.

Zo kun je angstig zijn voor hele specifieke of simpele dingen, zoals het huis verlaten. Bij een hypnose kan je erachter komen wat het onderliggende probleem is en het zelfs wellicht oplossen.

Ongewenst gedag verminderen

Een hypnose hoeft niet alleen bij angst ingezet te worden. Bij alle soorten ongewenst gedrag kan hypnose ook een redmiddel zijn. Onder ongewenst gedrag kun je bijvoorbeeld bedplassen, afvallen bij overgewicht en fobieën categoriseren. Zo heb je bijvoorbeeld mensen die het moeilijk vinden om te stoppen met te veel eten. Hier kan een onderliggend probleem zijn. Bij een sessie wordt er goed nagegaan waarom het niet lukt. Bovendien wordt er gekeken naar hoe dit probleem niet meer kan terugkeren.

Verhelpen van slapeloze nachten

Heb je juist last van slapeloze nachten waarbij je constant draait, maar nooit in slaap kunt komen? Ook dan kan een hypnose een grote uitkomst voor je zijn. Hypnose schijnt namelijk ook tegen slapeloosheid te werken.

Ook vermoeidheid kan door verschillende oorzaken komen. Bij patiënten met kanker waarbij vermoeidheid optreed na een radiotherapie, kan een hypnose ook helpen om van deze vermoeidheid af te komen.

Pijnbestrijding (tijdens het herstel)

Ook wanneer je last hebt van pijn op bepaalde plekken, kan een hypnose wonderen doen. Wanneer je bijvoorbeeld lichamelijk aan het herstellen bent en de pijn wilt verminderen, is een hypnose een uitkomst.

Het zal waarschijnlijk je pijn niet wegnemen als je een serieuze conditie hebt waarbij pijn blijvend is, maar het kan altijd verminderen. Ook daarom kan hypnose een verrijking zijn van je leven.

Andere psychische klachten verhelpen

Ook andere psychische klachten kunnen worden verholpen. Mensen die kampen met burn-out klachten kunnen worden geholpen. Niets is vervelender dan deze klachten te hebben en daarbij geen rust of ontspanning te kunnen nemen.

Hoewel angst al besproken is, wil ik faalangst toch ook nog apart benoemen. Tijdens een hypnosesessie wordt er diep gegraven naar waarom je deze faalangst in je hebt. Wellicht dat het terug te traceren is naar vroeger, waardoor de faalangst verholpen kan worden. Verder kunnen ook schuldgevoelens en gevoelens vanuit het verleden wegebben tijdens een hypnose sessie.

Al met al is de grootste voordeel van hypnose het wegnemen van angstgevoelens. Steeds meer mensen ervaren angstgevoelens, met name jongeren.

Voor hen kan het voelen alsof er een wereld voor je dicht gaat waarbij je enorm in jezelf gaat keren. Natuurlijk is er medicatie waar je naar toe kunt grijpen. Maar hoe mooi zou het zijn als je hier van af kan komen zonder medicatie?

Een angststoornis gaat hand in hand samen met stress en onzekerheid. Een hypnose kan daarbij ook helpen. Je kunt stressbestendiger worden, maar ook meer zelfvertrouwen creëren.

Voor diegene die medicatie en andere hulp hebben uitgeprobeerd en waarbij het niet werkt, is het sterk te overwegen om de voordelen uit een hypnose te behalen.

Voorgoed van je hooikoorts af met hypnose

Hooikoorts. Dat is er natuurlijk altijd al geweest. Veel mensen hebben dan ook last van hooikoorts. Er bestaat verschillende medicatie om minder last te krijgen van hooikoorts, maar niet iedereen wilt ze nemen. Waaronder ik.

Ik heb al sinds mijn jeugd last van hooikoorts. Hartstikke vervelend. Constant niezen, traanogen, verstopte neus, benauwd en bovenal vermoeid.

Nooit wilde ik er medicatie voor slikken. Niet alleen omdat ik het niet wil, maar ook omdat het voor mij niet echt een noodzaak is. Het risico hiervan is dat ik het ene jaar enorme last kan hebben van mijn allergie, terwijl ik het andere jaar helemaal niks voel.

Je zou dus kunnen stellen dat hooikoorts fysiek is. Dat zou je zelf ook denken. Maar niet is minder waar. Hooikoorts is ook wel degelijk mentaal.

In je brein heb je een bewust deel en een onbewust deel. Kortgezegd: als je het onbewuste deel opnieuw zou kunnen programmeren als het ware, dan is de hooikoorts weg.

Maar hoe kan je het dan opnieuw programmeren? Dat is een goede vraag dat bij jou waarschijnlijk naar boven komt. Het opnieuw programmeren van het onbewuste deel in jouw brein kan namelijk door middel van hypnose.

De hypnose zal in slechts twee sessies worden volbracht. Bedenk dus bij jezelf: je kan hier al na twee sessies van af komen! Het is dan ook goed om te weten dat wanneer het niet werkt binnen 14 dagen, je gewoon je geld terug krijgt.

Mocht jij ook slachtoffer zijn van de hooikoorts en je wilt hier ook graag van af, dan kun je hier kijken wat je moet doen.

Hooikoorts Hypnose Instituut Nederland  Review (2021) + Gratis Hypnose Mastery!

Klik hier als je van jouw hooikoorts af wilt

Misvattingen over hypnotiseren

Maar, als hypnose zo effectief is… Waarom doen veel Nederlands het dan nog niet?

Een goede en terechte vraag! 

Dit komt omdat er eigenlijk veel misvattingen zijn over het hypnotiseren. En dat is natuurlijk zonde, want daardoor blijven veel mensen weg bij hypnotiseurs. 

Zo zijn veel mensen bang dat ze volledig de controle verliezen over zichzelf. Dit is absoluut een fabeltje. Tijdens hypnose blijf je de volledige controle houden over je eigen lichaam. 

Ook vinden veel mensen het zweverig klinken. Dit is begrijpelijk. Ik had dit namelijk zelf ook. In onze maatschappij worden we eigenlijk vanaf het begin al “gehypnotiseerd” dat we medicijnen moeten gebruiken om problemen op te lossen. We vinden onszelf vaak te ‘nuchter’ voor oplossingen die met hypnose te maken hebben. Eigenlijk een gevalletje: wat de boer niet kent dat vreet hij niet. 

Zo zitten veel mensen aan anti-depressie pillen wanneer ze zich depressief voelen. Dit is tijdelijk effectief, maar het lost het probleem totaal niet op. Hierdoor blijf je deze pillen kopen en dat vindt de farmaceutische industrie natuurlijk ontzettend fijn. Bovendien zitten er vaak bijwerkingen aan vast, waardoor je ook genoodzaakt bent om je medicijndoos verder uit te breiden. 

Om een probleem op te lossen moet je buiten jouw comfortzone gaan en dat is bij hypnose niet anders. We maken het alleen vaak te groot in ons hoofd en dat zorgt voor een hoge drempel.

Maak kennis met Edwin Selij

Tijd voor een Edwin Selij review. Deze man wordt ook wel de hypnosekoning genoemd. Edwin Selij is een hele bekende hypnotiseur en eigenaar van het grootste hypnose instituut van Europa: Hypnose Instituut Nederland. Ook wel de HIN.

Zelf kwam Edwin Selij in aanmerking met hypnose door als proefpersoon zijn vrienden te helpen, die destijds bezig waren met hypnose. Hij schrok van de kracht van hypnose doordat hij een bepaalde gebeurtenis zich kon herinneren die hij als 9-jarig jongetje had meegemaakt.

Zelf had Edwin Selij al meer dan 20 jaar niet gehuild. Doordat Edwin niet met zijn emoties kon omgaan kwam hij in aanraking met drank en drugs. Het ging steeds slechter met Edwin.

Totdat hij zag hoe dit allemaal ontstaan was. Als 9-jarig jongetje stond hij op de begrafenis van zijn opa. Alle vrouwen huilden, maar zijn vader en ooms stonden niet te huilen. Toen zei hij tegen zichzelf: ik wil ook een man zijn en mannen huilen niet. 

Nu hij het probleem heeft kunnen oplossen, kan Edwin veel beter met zijn emoties omgaan en delen met anderen. Dit heeft geresulteerd in een veel beter leven vol met liefde en betere relaties met mensen om zich heen. 

Edwin Selij helpt nu dagelijks andere mensen met het oplossen van problemen door het toepassen van hypnose. Ook leidt hij mensen op om hypnotiseur te worden. Zo kun je niet alleen jezelf helpen, maar ook anderen in jouw omgeving. 

Naast zijn opleiding verzorgt Edwin Selij ook podcasts, maakt hij YouTube video’s en geeft hij consults. Een Edwin Selij consult wordt heel positief beoordeeld door de gemiddelde deelnemer. Allemaal met maar één doel: mensen helpen met hypnose. Edwin Selij hypnose is daardoor ontzettend succesvol geworden.

HIN van Edwin Selij Review | Hypnose Instituut Nederland

Geschreven boeken van Edwin Selij

Om de inzichten van onder andere de hypnose therapie voor iedereen toegankelijk te kunnen maken, heeft Edwin Selij ook twee boeken geschreven.

Je hebt het niet, je doet het

Het boek ‘Je hebt het niet, je doet het’ is geschikt voor mensen die weinig tot geen controle hebben over hun eigen leven, over hun relaties, professioneel gebied en hun eigen lichaam. In dit boek leer je de grip terug te krijgen hierop. Het boek beweert door één zin de controle hierover terug te geven. Niet alleen op je leven, relatie, werk en lichaam, maar problemen als angst, depressie en soms zelfs ziektes kunnen worden opgelost.

Het zegt het dus eigenlijk al: dit boek gaat over eigenaarschap. Het perspectief of kijk op je leven wordt enorm door dit boek veranderd. Zo wordt er gezegd dat je geen ziekte hebt, maar je doet je ziekte. Ook heb je geen angst, maar zit dat in je hoofd. Met andere woorden: je kunt niet altijd iets doen aan wat je is overkomen, maar je kunt jezelf er wel weer uithalen. Alleen jij hebt de regie over je eigen leven, niet een ander.

Door dat ene zinnetje in het boek hebben al duizenden mensen hun leven kunnen verbeteren en de controle over hun eigen leven terug kunnen pakken. De problemen die zij hadden, hebben zij ook op kunnen lossen door simpelweg hun manier van denken te wijzigen. Edwin Selij garandeert je dan ook om iets wezenlijks bij jezelf te kunnen veranderen, door dit boek te lezen.

Breek je vrij!

Het boek ‘Breek je vrij!’ is vooral geschikt voor mensen die veel piekeren en overdenken. Dit houdt in dat je over veel scenario’s nadenkt. Je gaat er zo in op, dat je mogelijke scenario’s in je inbeeldt dat bij wijze van spreken nooit zou kunnen optreden. Dat kan een naar gevoel geven en nog vervelender; je vermoeid maken.

Het boek zal je daarom helpen om hierover heen te stappen. Je problemen oplossen, zogenoemd. Het boek noemt geen specifieke problemen. Het zou al je problemen op moeten kunnen lossen. Ook al zie je dit niet als probleem, maar meer als een belemmering, blokkade of uitdaging, het blijft voor Edwin Selij hetzelfde.

De gevoelens waar je namelijk mee zit, kunnen een verbinding hebben met negatieve gebeurtenissen uit het verleden. In dit boek worden praktische oefeningen en persoonlijke casussen weergegeven waar Edwin Selij jou probeert te helpen met resetten van deze herinneringen.

Ook probeert hij hiermee de denkwijze van jou te veranderen. Negatieve denkwijze kan namelijk een hele grote invloed hebben op jouw leven. En dat wordt dan zeker niet positief bedoeld. Door deze denkwijze aan te passen kan je jouw verleden loslaten en het heft in eigen handen nemen. Je hebt de rol van je eigen leven.

Breek je vrij! E-book

Het boek ‘Breek je vrij!’ is ook verkrijgbaar in een E-book versie. Handig, voor als je bijvoorbeeld liever alle boeken op één device wilt bewaren. Het E-book is direct te lezen na aankoop en is ook een stuk goedkoper dan het fysieke boek. Ook zuiniger voor je portemonnee dus.

Wat ook leuk is om te weten: als je in bezit bent van een Kobo Plus abonnement, dan kun je het boek gratis downloaden.

Ook ik heb uit nieuwsgierigheid Breek je vrij! van Edwin Selij gelezen. Het scheen het best verkochte exemplaar te zijn. Hoewel ik een boekenwurm ben en ook makkelijk door boeken heen lees, moet ik eerlijk toegeven dat dit boek zó uitgelezen was.

Het was enorm interessant om te leren over jezelf. Ik ben zelf al enige tijd bezig met persoonlijke groei en weet daarom ook het een en ander over mezelf.

Toch kwam ik erachter dat ook ik best wel pieker over dingen in mijn leven. Al is het iets kleins als het bedenken van mijn avondeten. Het was erg interessant om deze kant van mezelf te leren kennen.

Ik voel me ook enigszins opgelucht nadat ik dit boek heb gelezen. Ik voel me vrij en probeer mijn leven te lijden in een positieve sfeer. Iets wat ik vanaf dag één al had moeten doen. Tuurlijk, het lukt niet altijd. Maar je kunt het altijd proberen. Mijn Edwin Selij ervaringen zijn daarom heel positief!

In het vervolg zou ik graag nog zijn tweede boek Je hebt het niet, je doet het willen lezen. Ik denk dat dit ook leuke inzichten in mijn leven zal brengen.

Hypnose Instituut Nederland

Hypnose Instituut Nederland is dé plek waar je moet zijn om hypnose te leren. Je wordt opgeleid tot een hypnotiseur. Zo kun je niet alleen jezelf helpen door middel van hypnose, maar ook vrienden, kennissen en familie. 

Om hypnotiseur te worden hoef je niet jarenlang te studeren. Het kan namelijk in één dag! Met de workshop hypnotiseur in één dag ben je al binnen één dag een hypnotiseur. 

Ik heb zelf ook deze workshop gevolgd en het was echt geweldig! Binnen één dag leer je een geweldige tool die je de rest van je leven op jezelf kunt toepassen. Een absolute must voor in ieders “gereedschapskistje”. 

Natuurlijk kun je je na één dag nog niet een expert noemen. Daarom worden er ook uitgebreidere opleidingen gegeven door Hypnose Instituut Nederland. 

Doordat ik de workshop hypnotiseur in één dag echt geweldig vond, ben ik ook de hypnose opleiding gaan volgen. Deze opleiding duurt 14 dagen. De eerste dag ontmoet je medecursisten en hoor je van iedereen zijn eigen levensverhaal. 

Daarna leer je 12 dagen lang verschillende onderwerpen over hypnose. Super interessant! Van Regressie tot aan Fast Phobia. Op de laatste dag heb je een examen. Haal je dit examen, dan ontvang je een officieel erkend Hypnotherapie Practitioner diploma.

Zoek je iets wat hiertussen zit? Dan is de tweedaagse hypnose seminar wellicht iets voor jou! Tijdens deze seminar ga je zowel zelf in hypnose en ook word jij de hypnotiseur. Hoe gaaf is dat!

Missie en visie van de HIN

Tot op het heden is de Hypnose Instituut Nederland (HIN) het grootste instituut op het gebieden van hypnotisering. En dat is niet voor niks. De sleutel van succes ligt namelijk bij de missie en visie van een bedrijf.

De missie van de Hypnose Instituut Nederland is dan ook dat zij zich focussen op het beter maken van mensen. Ze passen dit toe in de zorg, in de sport, maar ook zoveel mogelijk in het onderwijs.

Ze hebben er dan ook hun missie van gemaakt dat wanneer 1.000 mensen de opleiding volgen op de HIN, die 1.000 mensen ook echt daadwerkelijk te helpen.

Door dit te doen, kunnen zij de wachtlijsten zoveel mogelijk terugdringen. Hierdoor worden onder andere ook de prestaties verbeterd. Er valt dus niet te twijfelen over dat hun missie het verbeteren van de wereld bevat.

Hypnose is niet voor iedereen en dat is dan voor Edwin Selij ook niet erg. Hoewel hij en zijn team erin gelooft de wereld hiermee te kunnen veranderen, hoeft niet iedereen erin te geloven.

Het belangrijkste is dat Edwin Selij en zijn team het onmogelijke, mogelijk maken door alle deelnemers in goede banen te leiden. Zeker voor toekomstperspectief is de missie voor hun heel belangrijk.

Wat vinden anderen van Hypnose Instituut Nederland?

Er zijn enorm veel positieve reviews over het Hypnose Instituut Nederland. Zo hebben ze er een aantal ook op de website staan.

Eén van de deelnemers nam deel aan één van de opleidingen van de Hypnose Instituut Nederland. Hij geeft aan dat de opleiding en de Hypnose Instituut Nederland agenda simpelweg fantastisch waren.

Hij doet dit werk al sinds 1980. Door de opleiding die hij heeft kunnen afronden bij de HIN voelt hij zich nu nóg succesvoller dan dat hij al was. Hij durft zelfs te zeggen dat dit de beste opleiding van heel Nederland is.

Door de opleiding te volgen kan hij zijn vakgebied verbeteren en daarmee ook zichzelf. Niet iedereen is expert na een opleiding, maar als je al enig ervaring hebt opgedaan en je verrijkt je ervaringen met een extra opleiding bij de HIN, dan kun je jezelf echt een expert noemen.

Een andere deelneemster prijst ook de opleidingen van de HIN aan in een Hypnose Instituut Nederland review. Ze heeft nog nooit zoveel plezier gehad om naar een opleiding toe te gaan. Iedere keer moest ze er meer dan twee uur voor rijden, van Groningen naar Wormerveer, maar het was het absoluut waard. Edwin, Bianca en Nico waren geweldige trainers voor haar. Zie je hoe goed Edwin Selij ervaringen zijn? Je zal echt veel baat hebben bij een Edwin Selij sessie en/of Edwin Selij opleiding!

Hoewel ik niet zo lang als twee uur hoefde te rijden, moest ik ook wel een uurtje rijden om in Wormerveer te komen. Maar ook ik vond het een hele geweldige ervaring om daar aan mee te doen.

Verder benoemt een andere deelneemster dat ze in een korte tijd veel inzichten heeft gekregen over dit onderwerp. Als gezondheidstherapeute probeert ze zich op verschillende vlakken te ontwikkelen.

Ze geeft dan ook aan dat ze zelf erg enthousiast is geraakt om deze kennis verder te leren, ontwikkelen en toe te passen in haar praktijk als gezondheidstherapeute.

Je ziet ook dat de Hypnose Instituut Nederland via Google reviews uitzonderlijk goed scoort. Met een gemiddelde van een 4,8 scoren ze bijna op het hoogst dat ze maar kúnnen scoren! Daaraan zie je hoe positief Hypnose Instituut Nederland ervaringen zijn!

Ook deze reviews geven vrijwel hetzelfde aan als wat er wordt aangegeven op de website; goede ondersteuning, eigen tempo, vriendelijke medewerkers, praktische en kwalitatieve lessen en nog veel meer positieve woorden.

Zo spreekt een dame vanuit nieuwsgierigheid deel te hebben genomen aan de Multidimensionale Matrix Methode. Ook zij beschrijft dat ze het in een eigen tempo mocht doen wat voor haar heel fijn was. Ze mocht de onderwerpen zelf kiezen en de volgorde hiervan bepalen. Ze voelde zich hierdoor dichterbij haarzelf en haar bewustzijn gebracht. Zij vond de Multidimensionale Matrix Methode dan ook een echte aanrader.

Uit de reviews blijkt dat Edwin en zijn collega’s de missie van de Hypnose Instituut Nederland wel degelijk naleven. Ze zetten zich in voor anderen en kunnen anderen daar ook daadwerkelijk mee helpen. Door de positieve reviews is dat dan ook te herleiden.

Eigen hypnose praktijk oprichten?

Wil je echt alles leren over hypnose en jezelf ook de hypnosekoning of -koningin noemen? Hypnose Instituut Nederland heeft een nieuwe opleiding ontwikkeld voor de echte diehards, genaamd de hypnose 3.0 opleiding. Zo start jij binnenkort je eigen Edwin Selij praktijk!

Wil je een eigen praktijk oprichten omtrent hypnose? Dan kun je deze opleiding niet missen! Na deze opleiding ben je 100% geschikt om een eigen praktijk op te richten en kun je levens van anderen in positieve zin veranderen. 

Hypnose Edwin Selij: anderen in hypnose leren brengen?

Dan is de training Hypno Playground zeker geschikt voor jou. Je leert alle technieken van Edwin Selij die hij zelf ook als therapeut toepast bij anderen. Binnen 14 dagen mag jij jezelf hypnose therapeut noemen (of hypnose masterpractitioner, dit klinkt veel beter!). 

Edwin Selij: afspraak maken?

Wil je meer te weten komen over Edwin Selij en een afspraak met hem maken? Bezoek dan de Edwin Selij website en vul het contactformulier op. Je kunt hem ook een e-mail sturen of bellen.

Spirituele Zelfhypnose – Multidimensionale Matrix Methodiek

Edwin Selij heeft een systeem ontdekt dat hem in staat stelt om razendsnel successen te manifesteren. Ben jij klaar voor Edwin Selij zelfhypnose? Hij doet dit echt vele malen sneller dan de meeste mensen.

Dit noemt hij de multidimensionale Matrix Methodiek. Een andere benaming hiervoor is de spirituele zelfhypnose. Maar wat houdt de Multidimensionale Matrix Methode precies in?

De methode bevat een cursus met onder andere reïncarnatie, procarnatie, medium, voice dialogue en snelle veranderingstechnieken in. In deze cursus zitten verschillende video’s als lesmateriaal waar je direct in kan duiken.

Met de Multidimensionale Matrix Methodiek gaat het niet alleen sneller, je kan oneindig kennis en kunde downloaden met deze spirituele zelfhypnose. Edwin heeft het jaren voor zichzelf gehouden maar gaat de Multidimensionale Matrix Methodiek nu met je delen! Zonder de Multidimensionale Matrix Methode:

“Waarom je altijd zal struggelen als je dit ene ding niet begrijpt”

Spirituele zelfhypnose door middel van de Multidimensionale Matrix Methodiek kan alles voor je gaan veranderen.

De Multidimensionale Matrix Methode is geheel online te volgen. Je kunt dus rustig een plekje opzoeken waar je rust en ontspanning kan vinden. Het voordeel van deze cursus is dat je er altijd toegang tot hebt. Mocht je dus in een drukke periode zitten of een hectische tijd tegemoet gaan, dan kun je de cursus altijd een andere moment erbij pakken.

Doordat de Multidimensionale Matrix Methodiek zich vooral bezighoudt met de spirituele kant van de mens en zijn of haar omgeving, kan het niet voor iedereen een goede cursus zijn. Mocht je dus niet geloven in spirituele dingen of het leven na de dood, dan kan je deze cursus beter links laten liggen.

Klik hier en ontdek hoe je binnen één seconde kan manifesteren met de Multidimensionale Matrix Methode.

Wat leer je bij een cursus Multidimensionale Matrix Methodiek?

Tijdens deze cursus leer je een aantal dingen. Ik heb ze daarom voor jou op een rijtje gezet:

✅ Je problemen leer je oplossen in zowel je vorige als volgende levens;

✅ Luisteren naar je intuïtie wanneer je echt iets dwarszit;

✅ Je leert in een diepe hypnose te gaan;

✅ Naar je zelf leren kijken op een positieve manier en je negatieve zelfbeeld te laten verdwijnen;

✅ Jezelf tevreden en blij maken zonder dat er aanleiding daarvoor nodig is;

✅ Je leert jezelf beter kennen, door erachter te komen wie jij daadwerkelijk bent, wat je doet en wat je wilt gaan doen.

Als je interesse gewekt is, klik dan hier en ontdek hoe je binnen één seconde kan manifesteren met de Multidimensionale Matrix Methode.

Gratis hypnose extra’s

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over hypnose, maar weet je nog niet zeker of een seminar of opleiding wat voor je is?

Geeft niks. Zoals beloofd kan ik je namelijk een aantal gratis hypnose extra’s aanbieden van de Edwin Selij website. Ideaal om voor jezelf te kijken of hypnose wat voor jou is.

Ik kan je als eerst een gratis webinar aanbieden! Ideaal natuurlijk, want als je het toch niet interessant vindt, dan heeft het je niets gekost. Bovendien is een video ook heel leuk en interactief om naar te kijken, dus probeer dit eens in plaats van Netflix! 

Geen tijd voor een webinar? Maar lijkt het je heerlijk om lezend meer te weten te komen over hypnose? Dan mag ik je ook een gratis e-book aanbieden. Met dit e-book leer je in zes stappen te hypnotiseren en ontdek je waar je hypnose allemaal voor kan gebruiken. 

Tip: download gratis het e-book over hypnotiseren als jij mensen wilt hypnotiseren. Je ontvangt dan ook gelijk een aanbieding voor de masterclass en heb je gelijk een fikse korting te pakken wanneer het je leuk lijkt om na het lezen van het e-book de masterclass te gaan volgen. 

Heb je én geen tijd voor de webinar én geen tijd voor het lezen van een e-book? Ook dan heb ik wat leuks voor je in petto (ik denk ook overal aan). Zet tijdens het wandelen of in de trein je koptelefoon op en download de gratis Edwin Selij MP3

Of maak van jouw auto een rijdende universiteit. Zet de radio uit – en speel de gratis Edwin Selij MP3 af. Voor je het weet maak je een omweg omdat je meer wilt horen ;). 

Hypnose Instituut Nederland Review Gratis Hypnose Mastery!

Klik hier voor de gratis Hypnose Mastery

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download