In dit artikel

Hoe de FUCK vind ik GELUK - Thijs Lindhout (Boek Review)

Hoe de FUCK vind ik GELUK – Thijs Lindhout | Review (2022)

In dit artikel

“Hoe de FUCK vind ik GELUK” is het langverwachte boek van Thijs Lindhout. We kennen Thijs van zijn enorm populaire podcast; de 100% Inspiratie Podcast, waarin hij bekende Nederlanders en specialisten interviewt. Hiernaast zou je Thijs ook in het theater tegengekomen kunnen zijn want hij gaat al enkele jaren met zijn 100% Inspiratie Show alle theaters in Nederlands langs. Afgelopen seizoen sloot hij af in het Beatrix Theater in Utrecht wat voor hem echt een bekroning was op zijn theater tour.

“Hoe de FUCK vind ik GELUK”

“Hoe de FUCK vind ik GELUK” is een titel die ik helemaal bij Thijs Lindhout vind passen. Thijs is de afgelopen 10 jaar op zoek geweest naar wat hem gelukkig maakt en in zijn zoektocht is hij is erachter gekomen dat we het leven niet altijd zo serieus moeten nemen. In zijn podcasts en shows behandelt hij het thema geluk daarom ook met de nodige humor.

In zijn boek “Hoe de FUCK vind ik GELUK” kom je erachter dat het leven niet volledig maakbaar is maar dat je wel degelijk invloed op jouw leven kan hebben. Geluk is volgens Thijs geen keuze maar is door een aantal thema’s aandacht te geven wel stuurbaar.

Volgens Thijs zijn het de volgende thema’s die invloed hebben op jouw persoonlijke groei en geluk: Actie, Mindset, Liefde en Verbinding. Hij is hier achter gekomen in zijn eigen zoektocht die hij 10 jaar geleden is gestart, waarin hij tientallen seminars heeft bezocht, zelfhulp boeken heeft gelezen en al bijna 200 specialisten heeft geïnterviewd.

Aan de hand van deze thema’s neemt Thijs Lindhout je mee met concrete inzichten, oefeningen, persoonlijke anekdotes en hele praktische tips. Zie dit boek als de schatkaart voor de zoektocht om erachter te komen waar jij gelukkig van wordt!

De rode draad voor geluk volgens Thijs Lindhout

Na zijn eigen zoektocht van 10+ jaren, tientallen seminars en meer dan 200 podcast interviews heeft Thijs de rode draad voor geluk redelijk helder. Er is dan misschien geen stappenplan naar geluk maar er is wel een succesformule die bestaat uit 5 stappen:

  1. Vind je passie: waar krijg je energie van?
  2. Zorg voor focus: waar wil je naartoe?
  3. Zorg voor de juiste strategie: maak een plan
  4. Werk keihard: leef uit balans
  5. Val en sta weer op: ga door waar anderen stoppen

Let op: Ook deze formule kent valkuilen. In het boek van Thijs Lindhout “Hoe de FUCK vind ik GELUK” ga je hier alles over lezen en kom jij een stapje dichter bij jouw persoonlijke geluk. Heel veel leesplezier!

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan
Martijn

Martijn

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Hoe de FUCK vind ik GELUK – Thijs Lindhout | Review (2022)

    Laat een reactie achter