In dit artikel

Hoe de FUCK vind ik GELUK - Thijs Lindhout (Boek Review)

Hoe de FUCK vind ik GELUK – Thijs Lindhout | Review

In dit artikel

“Hoe de FUCK vind ik GELUK” is het langverwachte boek van Thijs Lindhout. We kennen Thijs van zijn enorm populaire podcast; de 100% Inspiratie Podcast, waarin hij bekende Nederlanders en specialisten interviewt. Hiernaast zou je Thijs ook in het theater tegengekomen kunnen zijn want hij gaat al enkele jaren met zijn 100% Inspiratie Show alle theaters in Nederlands langs. Afgelopen seizoen sloot hij af in het Beatrix Theater in Utrecht wat voor hem echt een bekroning was op zijn theater tour.

“Hoe de FUCK vind ik GELUK”

“Hoe de FUCK vind ik GELUK” is een titel die ik helemaal bij Thijs Lindhout vind passen. Thijs is de afgelopen 10 jaar op zoek geweest naar wat hem gelukkig maakt en in zijn zoektocht is hij is erachter gekomen dat we het leven niet altijd zo serieus moeten nemen. In zijn podcasts en shows behandelt hij het thema geluk daarom ook met de nodige humor.

In zijn boek “Hoe de FUCK vind ik GELUK” kom je erachter dat het leven niet volledig maakbaar is maar dat je wel degelijk invloed op jouw leven kan hebben. Geluk is volgens Thijs geen keuze maar is door een aantal thema’s aandacht te geven wel stuurbaar.

Volgens Thijs zijn het de volgende thema’s die invloed hebben op jouw persoonlijke groei en geluk: Actie, Mindset, Liefde en Verbinding. Hij is hier achter gekomen in zijn eigen zoektocht die hij 10 jaar geleden is gestart, waarin hij tientallen seminars heeft bezocht, zelfhulp boeken heeft gelezen en al bijna 200 specialisten heeft geïnterviewd.

Aan de hand van deze thema’s neemt Thijs Lindhout je mee met concrete inzichten, oefeningen, persoonlijke anekdotes en hele praktische tips. Zie dit boek als de schatkaart voor de zoektocht om erachter te komen waar jij gelukkig van wordt!

De rode draad voor geluk volgens Thijs Lindhout

Na zijn eigen zoektocht van 10+ jaren, tientallen seminars en meer dan 200 podcast interviews heeft Thijs de rode draad voor geluk redelijk helder. Er is dan misschien geen stappenplan naar geluk maar er is wel een succesformule die bestaat uit 5 stappen:

  1. Vind je passie: waar krijg je energie van?
  2. Zorg voor focus: waar wil je naartoe?
  3. Zorg voor de juiste strategie: maak een plan
  4. Werk keihard: leef uit balans
  5. Val en sta weer op: ga door waar anderen stoppen

Let op: Ook deze formule kent valkuilen. In het boek van Thijs Lindhout “Hoe de FUCK vind ik GELUK” ga je hier alles over lezen en kom jij een stapje dichter bij jouw persoonlijke geluk. Heel veel leesplezier!

De cursus geluk van Merijn ruis kan je ook gelukkiger maken!

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Ben jij specifiek op zoek naar boeken over persoonlijke groei? Lees dan zeker even mee. Wat dacht je van De Doorbraak van Michiel van der Pols, Hoe de fuck vind ik geluk van Thijs Lindhout, De meeste mensen deugen van Rutger Bregman, Golven van Geluk van Linda Dronkers-Steijn en Het mooiste uit de put halen.

Er zijn ook veel interessante boeken over sport, boeken over geluk, mindset boeken, spirituele boeken, boeken over het menselijk lichaam, boeken over voeding, boeken over slaap en natuurlijk Engelstalige boeken over persoonlijke ontwikkeling.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de boeken van Sanne van Paassen en Charlies Kitchen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Hoe de FUCK vind ik GELUK – Thijs Lindhout | Review

Laat een reactie achter