In dit artikel

Higher Spirit Academy | Review (2021) + Korting | Healing Membership

Higher Spirit Academy | Review + Korting!

In dit artikel

Iedereen ervaart tot op een zekere hoogte een mix van geluksmomenten en tegenslagen. Het leven komt nu eenmaal met ups-and-downs. Als het leven alleen maar uit hoogtepunten zou bestaan, zouden we op den duur afgestompt raken en die geluksmomenten niet eens meer kunnen waarderen. Daarom hebben we de pieken én de dalen nodig om te ervaren wat geluk is. Maar wat als jouw leven alleen nog maar uit dalen lijkt te bestaan en geluk ver te zoeken is? Dan wordt het tijd om te touwtjes terug in handen te krijgen, verantwoordelijkheid te nemen en aan de slag te gaan met jouw helingsproces. Spirituele ontwikkeling doe je met het Healing Membership van Higher Spirit Academy. 


Klik hier voor korting bij Higher Spirit Academy

Je weet dat er iets moet veranderen. Of beter gezegd: iemand. Wanneer je bewust verantwoordelijkheid neemt over je leven, dan kun je veranderen. Dat betekent dat je je bewust wordt van je gedachten, emoties, pijn en trauma’s en dat je onderzoekt waar ze vandaan komen en wat ze betekenen. Je gaat als het ware op reis binnen in jezelf. (spirituele ontwikkeling) Hoewel deze reis heel interessant en leerzaam is, is hij niet altijd makkelijk. Vaker niet dan wel, eerlijk gezegd. Maar het is het absoluut waard. Door meer ruimte voor jezelf te creëren, ontdek je wat het leven allemaal voor jou in petto heeft en hoe je jouw geluk kunt (terug)vinden. Mensen ervaren meer verbinding met de ware essentie en voelen meer vertrouwen en liefde.

Herken jij dit? 

Wellicht voel jij diep van binnen al dat deze tekst tot jou gericht is. Ben je daar nog niet helemaal zeker van, vraag jezelf dan het volgende af: 

✅ Word je weleens moe wakker ‘s ochtends en kruip je het liefst weer onder de dekens? 

✅ Voel je je weleens moe, somber en terneergeslagen, met weinig interesse voor de wereld om je heen? 

✅ Blijf je vaak hangen in woede, frustratie of verdriet na een ruzie met een naaste? 

✅ Stop je je emoties en gevoelens regelmatig weg omdat je er geen tijd voor of zin in hebt om ze te voelen? 

✅ Zoek je weleens of regelmatig afleiding in tv kijken (Netflix), roken, alcohol drinken, drugs gebruiken, enzovoort om naar niets te hoeven voelen en je hoofd leeg te maken? 

✅ Ben je geïnteresseerd in jouw eigen helingsproces maar lijkt je niet echt verder te komen? 

✅ Heb je het gevoel dat je er vrijwel alleen voor staat en niemand echt begrijpt wat jij meemaakt of waar je tegenaan loopt? 

Is het antwoord meer dan eens ‘ja’ op deze vragen? Dan is het belangrijk dat je even verder leest. Ik heb namelijk ontdekt hoe je de regie over je leven terugkrijgt en een positieve verandering teweegbrengt! Heel veel mensen ervaren dit dus maak je niet direct zorgen. Door de verbinding met de ware essentie te herstellen en je bewust te worden van je gedachten zal de liefde voor jezelf en het vertrouwen in dat wat is alleen maar toenemen.

Healing Membership: voor wie toe is aan verandering 

Healing Membership is een programma van Higher Spirit Academy, dat een steuntje in de rug biedt aan iedereen die klaar is met zijn huidige manier van leven. Het helpt je om de slachtofferrol achter je te laten, naar binnen te keren en je oude wonden te helen. Emoties negeren heeft namelijk geen zin. Hoe harder jij ze negeert, des te meer ze in opstand komen en jou blijven tergen. Je moet ze aandacht geven, erkennen en onder ogen komen. Alleen zo kun je jezelf ervan bevrijden. Alleen zo kun je weer in je eigen kracht komen te staan. Het Healing Membership helpt je met spirituele ontwikkeling dankzij healing en meditatie. Niet helpende gedachten zullen je niet meer tot last zijn en je zal bewust worden voor jouw liefde en verbinding met de ware essentie. Het is een unieke tijd waarin alles in hoog tempo veranderd en we juist mogen vertragen en de frequentie mogen verhogen. De frequentie op aarde verhoogt als we dit bewust met elkaar toepassen.

Higher Spirit Academy  Review (2021) + Korting  Healing Mebership

Wat is het Healing Membership? 

Healing Membership is een online programma dat ondersteuning biedt wanneer jij het nodig hebt. Het programma bevat trainingen, meditaties, energetische sessies en allerlei tips and tricks die jou helpen om écht te veranderen. Om écht bij je kern te komen en om écht verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven. Je kunt het altijd en overal raadplegen, dus het is er voor jou op de momenten dat je het best hulp kunt gebruiken. 

Het aanbod van het Healing Membership is heel groot, dus iedereen zal zich erin kunnen vinden. Volg het programma stap voor stap of kies op gevoel een training of sessie uit die jou aanspreekt. Het is ook mogelijk om persoonlijk advies te vragen of je vragen te stellen op het besloten forum van Higher Spirit Academy. Je kunt het programma bovendien raadplegen vanaf je laptop of computer of je kunt de gratis Healing App downloaden. Dan heb je écht altijd en overal toegang, zelfs wanneer je geen internetverbinding hebt. Mensen ervaren meer verbinding als de frequentie op aarde verhoogt wordt. Het is misschien wel noodzakelijk in deze unieke tijd waarin we in hoog tempo de verbinding verliezen met alles dat is.

Higher Spirit Academy  Review (2021) + Korting  Healing Mebership

Wat kun je van het Healing Membership verwachten? 

Higher Spirit Academy heeft het Healing Membership in het leven gebracht, met als doel energetisch opschonen mogelijk te maken voor iedereen die daar aan toe is. Het lesprogramma vol spirituele ontwikkeling ziet er als volgt uit: 

✅ Les 1: bewustwording van zelfliefde: wat mis je en waar ben je naar op zoek? 

✅ Les 2: het pijnlichaam: over zelfhaat, angst, schuld en schaamte 

✅ Les 3: minder ego, meer liefde: loskomen van identificatie met het ego 

✅ Les 4: het innerlijk kind: contact maken met je innerlijk kind en heling mogelijk maken 

✅ Les 5: het nieuwe zelfbeeld 

✅ Bonus: zelfliefde laten stromen 

Higher Spirit Academy  Review (2021) + Korting  Healing Mebership

Over oprichter van de Higher Spirit Academy Regina van Eijk 

Regina van Eijk is onderdeel van de Higher Spirit Academy. Zij heeft het Healing Membership ontwikkeld om mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf. Regina is energetisch coach en ascensie trainer, maar ook ervaringsdeskundige als het aankomt op verbinding met jezelf en de kosmos. Regina van Eijk heeft het tot haar missie gemaakt om zoveel mogelijk mensen met healing en meditatie in contact te brengen. Voor Regina is het noodzakelijk dat de vibraties op hoog tempo op aarde verhoogt wordt voor meer verbinding met ons ware zelf.

Beste Healing Membership voor verandering 

Kort samengevat is dit het beste Healing Membership voor verandering. Het omvat namelijk een groot aanbod aan thema’s die je helpen om jezelf terug te vinden. Dit gebeurt onder andere door healing en meditatie. Zware energieën worden bereikt en afgevoerd, wat ervoor zorgt dat energetisch opschonen mogelijk wordt. De trainingen in het programma helpen je verder bij je helingsproces. Bovendien kun je na aanmelding direct beginnen en zijn er altijd sessies beschikbaar wanneer jij die nodig hebt. Als lid ontvang je bovendien interessante Healing Membership korting op activiteiten buiten het lidmaatschap. Op die manier haal je echt alles uit je abonnement. (1)

Healing Membership review: wat anderen zeggen 

Voor wie graag leest over Healing Membership ervaringen van anderen, heb ik een paar mooie reviews verzameld.  

Het Healing Membership bestellen wordt door Brigitte zeker aangeraden. “Ik zit er al van bijna het begin af bij en het bevalt me uitstekend. Je kunt wanneer jij er tijd voor hebt een healing, meditatie of opschoning ontvangen. Je hoeft er alleen maar even voor te gaan zitten. De mogelijkheden zijn ontelbaar.” Brigitte is inmiddels zelfverzekerder en geduldige geworden. Ook Simone is tevreden “Ik kom steeds meer tot wie ik ben en in mijn eigen kracht te staan. Het Healing Membership is een ontzettende verrijking op allerlei gebieden.”  

Sasja vertelt: “Het Healing Membership heeft mij meer rust en inzicht gebracht en gezorgd voor een persoonlijke groei en groei in mijn spirituele ontwikkeling. Het heeft mij echt op een positieve manier geholpen.” Volgens Marijke geeft het Healing Membership haar de tijd en ruimte die zij nodig heeft. “Het is voor mij zo vanzelfsprekend dat het er is, ik zou niet meer zonder kunnen. Het geeft mij vertrouwen dat het er is om zelf te bepalen wanneer ik het doe. Niks moet, alles mag en je leert: tegen een ander nee zeggen, is ja zeggen tegen jezelf. Ik vind het een aanvulling voor iedereen die zich wil ontwikkelen.” 

Higher Spirit Academy  Review (2021) + Korting  Healing Mebership

Healing Membership aanbieding! 

Wil je het Healing Membership kopen, dan heb ik goed nieuws. Kies voor een flexibel maandabonnement of een extra voordelig jaarabonnement en ontvang tijdelijk twee enorm waardevolle cadeaus!  

✅ Reis terug naar je hart (t.w.v. €197): ontdek wat zelfliefde inhoudt en hoe je jezelf hierin tegenhoudt. Door dit te veranderen kun je steeds meer vanuit liefde leven; 

✅ Module ‘Master your Emotions’ (t.w.v. €249): breng jouw binnenwereld in kaart, kijk waar weerstand is, krijg inzicht in belemmerende patronen en gedachten, onderzoek wat je echt nodig hebt en handel hiernaar! 

Maar er is meer! Je kunt het Healing membership met korting bestellen. In plaats van €19 per maand voor een maandabonnement, betaal je nu slechts €14,95. En voor een jaarabonnement hoef je geen €239 te betalen, maar slechts €149!  

Let op: het is niet mogelijk om lid te worden als je lijdt aan epilepsie, een ernstig psychisch verleden hebt of een pacemaker draagt. Energetisch opschonen gaat namelijk gepaard met een heel hoge frequentie en de energie die gebruikt wordt is elektromagnetisch geladen. 


Klik hier voor korting bij Higher Spirit Academy

Download de gratis Healing App 

Wil je eerst even experimenteren? Download dan de gratis Healing App waarbij je direct toegang hebt tot de module ‘Healing voor iedereen’. Leer je hart te helen, je frequentie te verhogen en energetisch opschonen door energetische koorden door te snijden. Dit is helemaal gratis en je kunt de module zelfs offline beluisteren. 

Higher Spirit Academy  Review (2021) + Korting  Healing Mebership

Download de gratis Healing Bundel 

Nog zo’n gratis, maar heel waardevol cadeau: de Healing Bundel. In deze bundel leer je te helen vanuit je hart, verhoog je je energiefrequentie met Pleiadisch licht en snijd je energetische koorden door die jou niet langer dienen. Waar wacht je nog op? Jouw transformatieproces ligt binnen handbereik! 


Klik hier voor korting bij Higher Spirit Academy

Meer spiritualiteit voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Een aantal jaar geleden hoorde ik voor het eerst over meditatie. Beginnen met meditatie kan een uitdaging zijn maar gelukkig zijn er tegenwoordig meditatie apps. Een mooi voorbeeld hiervan is Synctuition en de 365 meditatie app. Wil je echt next level gaan kan je altijd kiezen voor de beste meditatie cursus. Je kan dan meer ontdekken over onderwerpen zoals healingtranscendentie en misschien wel contact maken met jouw spirituele gidsAscension Healer en de Higher Spirit Academy sluiten hier overigens mooi bij aan.

Je kan er ook voor kiezen om je leven te verrijken met mindfulness oefeningen. De beste mindfulness apps helpen je ontdekken wat mindfulness is. Heb je trouwens al documentaires over meditatie en mindfulness gezien? Mijn absolute nummer #1 is de documentaire Heal waarin ook osteopathie aan bod komt.

De wereld van spiritualiteit is super interessant als het gaat om aura’snon dualiteitchakra’senergetisch en zelfs je horoscoop kan om de hoek komen kijken. Je ontdekt de kracht van volle maan en waarom spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Een spirituele inspiratiebron voor mij is Jan Geurtz.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Meest gestelde vragen over Higher Spirit Academy

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over Higher Spirit Academy? Dat kan ik mij goed voorstellen. Daarom heb ik de meest gestelde vragen verzameld en beantwoord. Doe er je voordeel mee!

Wat is het beste online meditatieprogramma?

Het beste online meditatieprogramma is in mijn ogen dat van Higher Spirit Academy, genaamd Healing Membership. Dat komt onder andere doordat je hier niet alleen meditaties vindt. Er zijn ook trainingen, energetische sessies en allerlei tips & tricks te vinden. Daardoor is het een heel compleet platform waar je terecht kunt voor je persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je jezelf nog beter leren kennen en de verantwoordelijkheid over je leven nemen. Daardoor krijg je de touwtjes zelf in handen en bepaal jij voortaan welke wending je leven neemt.

Waarom het Healing Membership kopen van Higher Spirit Academy?

Het kopen van Healing Membership van Higher Spirit Academy biedt veel voordelen. Daarom is het absoluut de moeite waard om erin te investeren. Het geld wat je eraan spendeert is namelijk in feite een investering in jezelf. Je leert hierdoor lessen over zelfliefde, je pijnlichaam en hoe je je ego meer kunt loslaten. Ook ga je aan de slag met het helen van wonden/trauma’s van je innerlijk kind en creëer je zo langzaam maar zeker een nieuw zelfbeeld. Daardoor kun je meer van je leven gaan genieten.

Is zelfontwikkeling voor iedereen bedoeld?

Ja, zelfontwikkeling is absoluut bedoeld voor iedereen. Het is namelijk een manier om jezelf te ontwikkelen als persoon en daar heb je sowieso iets aan. Of je momenteel nu erg ongelukkig bent of juist een prima leven leidt: door aan zelfontwikkeling te doen, wordt je leven alleen maar beter. Ik kan het daarom iedereen aanraden. Met het Healing Membership van Higher Spirit Academy maak je hierin een hele goede start.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Higher Spirit Academy | Review + Korting!

Laat een reactie achter