In dit artikel

Healthboost Green Juice Review Beste Keuze

Healthboost Green Juice | Review (2023) | Beste Keuze?

In dit artikel

Wil jij je gezondheid verbeteren, maar weet je niet hoe? En wil je er het liefst niet te veel tijd, geld en moeite aan kwijt zijn? Dat lijkt een onmogelijke droom, maar niets is minder waar. Natuurlijk Presteren green juice, zorgt er namelijk in een handomdraai voor dat jij je dag gezond en energiek start. Deze Healthboost Green Juice zit vol gezonde voedingsstoffen en is heel gemakkelijk te nuttigen. Wil je meer weten over Health Boost Green Juice en ontdekken waar je misschien wel de beste green juice kopen kunt? Dan nodig ik je uit om mee te lezen, want ik ga je er alles over vertellen in deze Healthboost Green Juice test!


Bekijk meer productinformatie

Herken jij jezelf hierin?

Sta jij elke ochtend vermoeid op? Kan je maar moeilijk je bed uitkomen als de wekker gaat? En vind je het de eerste paar uur van de dag alleen draaglijk als er genoeg koffie in de buurt is? Dan is de kans groot dat je belangrijke voedingsstoffen in je eetpatroon mist. Een lichaam dat niet voldoende gevoed wordt op de manier die we als ‘gezond’ bestempelen, kan nu eenmaal niet optimaal presteren. Zo simpel is het helaas. En je bent niet de enige, want maar liefst 90% van de bevolking krijgt dagelijks niet voldoende groenten en fruit binnen. Een serieus probleem, dus…

Toch is het best een uitdaging om wél gezonder te gaan leven. Je kunt heus wel kleine stappen zet, maar als die voor je gevoel geen verschil maken, dan geef je het waarschijnlijk snel op. Genoeg water drinken, elke dag 2 stuks fruit eten en 500 gram groenten. Je kent de standaard tips wel. Wil jij liever op een gemakkelijke manier écht impact maken op je gezondheid? Dan heb ik een tip voor je die je wellicht nooit eerder hebt gehoord, maar die echt heel interessant is. Ik vertel je graag meer over Healthboost Green Juice!

Healthboost Green Juice  Review Beste Keuze

Wat is Healthboost Green Juice?

Healthboost Green Juice is een lekker sapje dat vol superfoods zit. Er zitten meer dan 35 gezonde ingrediënten in, die je lichaam goed kan gebruiken. Het is dus een fijne ondersteuning voor je gezondheid – en als het goed is ben jij daar naar op zoek! Door de ingrediënten (zoals antioxidanten) in Health Boost green juice, maakt het lichaam meer natuurlijke energie aan én worden cellen goed beschermd.

Je begrijpt wel dat deze manier veel beter voor je is dan wanneer je energie uit suikerrijke drankjes of voeding haalt. Zeg de energydrank en suikerrijke mueslirepen dus maar gedag. Vanaf vandaag kan jij het anders aanpakken! Deze Natuurlijk Presteren green juice heeft ook een goede werking op je darmen en spijsvertering, want er zitten veel vezels in en ook spijsverteringsenzymen en probiotica.

Wat zit erin?

Wat zijn dan precies de Healthboost Green Juice ingrediënten die zo goed voor je lichaam zijn? In eerste instantie gaat het om 25 natuurlijke extracten uit groenten en fruit. Denk aan spinazie, banaan, limoen, sinaasappel, cranberry, pruimen, gember, witte kool, paprika, frambozen en nog veel meer. Je start dus direct met gezonder en gevarieerder eten, terwijl je daar geen moeite voor hoeft te doen of dingen hoeft te eten die je eigenlijk niet lekker vindt.

Verder is Health Boost green juice voorzien van superfoods, zoals tarwegras, groene thee, druivenpit en acerola. Deze superfoods zijn rijk aan vezels, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Je lichaam heeft daar veel baat bij, omdat het helpt om je DNA en cellen te beschermen tegen schadelijke invloeden. Verder heeft vitamine C (uit acerola) een gunstig effect op je energieniveau en is groene thee bijvoorbeeld heel goed voor je hartvaten en bloedvaten, maar ook voor je spijsvertering.

Was dat alles? Nee, zeker niet. Er zitten namelijk ook superfood algen in deze Natuurlijk Presteren green juice. Je kent ze misschien wel van naam: chlorella en spirulina. Het zijn de meest voedzame superfoods die er bestaan, vanwege de vele vitaminen, mineralen en chlorofyl en alle omega-3 en antioxidanten! Zo blijft je lichaam goed beschermd tegen ziekmakers, blijven je darmen goed functioneren én kan je lichaam je lever en gal beter schoon houden.

Overige ingrediënten zijn lactospore en digeszyme. Dit zijn gepatenteerde enzymen en probiotica, die je darmen gezond houden en de spijsvertering verbeteren. Er zitten ook natuurlijke vezels in uit appel, tarwegras en Acacia Arabica. Ook die zijn gunstig voor de darmen. En tot slot krachtige extracten zoals Ginseng en Policosanol: goed voor hart- en bloedvaten en rijk aan antioxidanten, mineralen en vitaminen. Ben jij al overtuigd van Healthboost Green Juice? Ik in elk geval wel!

Healthboost Green Juice  Review Beste Keuze

En hoe maak je het?

Nu hoor ik je denken: zit er ergens een addertje onder het gras? Logische vraag, maar ik moet je teleurstellen. Healthboost Green Juice is namelijk écht een gezonde manier om dagelijks extra groenten en fruit binnen te krijgen. En wist je dat het ook nog eens gemakkelijk en snel klaar te maken is?

Neem 1 maatschepje van dit green juice poeder als normale dosering. Wil je je lichaam alleen ondersteunen, ga dan voor een half maatschepje per dag. Ben je juist toe aan een boost? Dan zijn 2 maatschepjes per dag de juiste hoeveelheid. Doe de gewenste dosering in 250ml water of meng het door (plantaardige) melk of een sapje. Even goed schudden of doorroeren en dan is je Health Boost Green Juice klaar om opgedronken te worden!

Healthboost Green Juice  Review Beste Keuze

Alle voordelen op een rij!

Ben je benieuwd naar alle voordelen van Health Boost Green Juice? Ik heb ze hieronder opgesomd, zodat in één oogopslag duidelijk is wat je van dit voedingssupplement kunt verwachten.

✅ Er zitten meer dan 35 gezonde ingrediënten in;

✅ Een gezonde manier om meer energie te hebben gedurende de dag;

✅ Slechts 25kcal per sapje;

✅ Deze Natuurlijk Presteren green juice wordt in Nederland geproduceerd;

✅ Strenge hygiëne eisen tijdens het productieproces;

✅ Bevat alleen veilige ingrediënten die zijn goedgekeurd door de NVWA;

✅ HACCP-gecertificeerde productie;

✅ Ook goed voor je darmen en afweersysteem;

✅ 100% veganistisch;

✅ Bevat geen gluten, GMO of andere onnodige toevoegingen;

✅ Zonder allergenen;

✅ Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar;

✅ Je krijgt korting als je meerdere potten tegelijk koopt.

Over Natuurlijk Presteren als merk

Natuurlijk Presteren Green Juice is niet het enige supplement dat Natuurlijk Presteren in haar webshop verkoopt. Naast deze effectieve en gezonde Healthboost Green Juice, is er meer. Je kunt er terecht voor natuurlijke slaapmiddelen en rustgevers, voor je gemoedstoestand, concentratie en om af te vallen. Er zijn supplementen speciaal voor mannen, maar ook speciaal voor vrouwen ontwikkeld. En je kunt per categorie ook een specifieke vitamine of een bepaalde mineraalsoort als supplement bestellen.

Alle supplementen (van Health Boost green juice tot aan Nachtrust & Stemming en alle overige producten) zijn natuurlijke supplementen met een bewezen effectiviteit. Allemaal ontwikkeld door een biobased chemicus en dus 100% gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Healthboost Green Juice  Review Beste Keuze

Wie is Jochum Smid?

Die biobased chemicus is Jochum Smid. Hij is ingenieur in de biochemie en heeft Natuurlijk Presteren opgericht, vanuit zijn passie voor wetenschap, voeding en biohacking. Als boekenliefhebber is Jochum altijd op zoek naar nieuwe onderzoeken over natuurlijke stoffen die bijdragen aan de gezondheid. En tijdens zijn studententijd zag hij mensen om zich heen allerlei illegale middelen gebruiken voor een betere focus, meer energie, enzovoort. Hij bedacht dat dit ook anders moest kunnen en ontwikkelde een veilig alternatief dat hij online begon te verkopen. En dat sloeg aan! Al snel had hij honderden klanten door Nederland en België.

Op dit moment kun je in de Natuurlijk Presteren webshop naast Health Boost Green Juice nog zo’n 20 andere supplementen kopen. Allemaal met als doel om bij te dragen aan een betere gezondheid voor iedereen. Het is namelijk Jochum’s missie om synthetische medicijnen van de markt te verstoten door natuurlijke oplossingen aan te bieden die écht werken. “Je kunt namelijk heel veel met de kracht van de natuur. En als ik elke dag 1 iemand kan helpen gezonder te worden, dan is dat voor mij genoeg en is mijn dag alweer goed”, vertelt hij.

Healthboost Green Juice reviews en ervaringen

Ben je nieuwsgierig naar de meningen van klanten? Dat begrijp ik heel goed. Ik heb daarom een aantal Natuurlijk Presteren green juice ervaringen verzameld die hier een goed beeld van geven. Een Healthboost Green Juice review is namelijk niet compleet zonder interessante meningen!

Bart schrijft: “Voor mij is Healthboost green juice een heel goed supplement. Het zit vol vitaminen en mineralen maar ook goede vetten en enzymen. Alles wat je nodig hebt voor een goede start van je dag. Ik kan het anderen ook aanbevelen. Zelf blijf ik het in elk geval zeker nemen!”

Lucia vertelt in haar Health Boost Green Juice review: “Ik gebruik hem niet in de ochtend maar begin van de middag. Rond 14:00 uur neem ik een green juice sapje. Ik heb dan namelijk extra energie nodig. Ik kick er direct van op en het smaakt ook nog lekker!”

Dirk is een fanatiek fietser en reist veel. “Elke dag start ik met Healthboost, om toch ook in onherbergzame omgevingen goed voor mezelf te zorgen. Ik heb ook andere merken geprobeerd, maar die komen qua werking en samenstelling niet in de buurt bij deze. Ik voel mij energieker, mijn maag en darmen blijven fit en ik voel me helder in mijn hoofd. En zelfs op Gran Canaria waar ik nu verblijf, sturen ze mij de verpakkingen toe. Geweldig!”

Healthboost Green Juice  Review Beste Keuze

Voor wie is Healthboost Green Juice geschikt?

Healthboost Green Juice is geschikt voor iedereen die meer uit het leven wil halen en een betere gezondheid als doel heeft. Het is een supplement dat vrij is van allergenen. Je vindt er dus ook geen eieren, vis, pinda, lactose, noten, gluten, schaaldieren, weekdieren, mosterd, selderij, soja, sesamzaad, lupine of zwaveldioxide in. Health Boost green juice is helemaal veilig, zelfs voor kinderen vanaf 4 jaar! En als je vegetarisch of veganistisch leeft, zwanger bent of borstvoeding geeft, dan is deze green juice ook geschikt voor jou!

Aan de slag met Healthboost Green Juice? Tijdelijk met Korting!

Wil jij Healthboost Green Juice bestellen? Weet dan dat je dat extra voordeling kunt doen, ook zonder Health Boost Green Juice kortingscode! Hoe dat werkt, vertel ik je graag.

Eén pot van dit green juice middel kost €44. Maar bestel je direct 3 potten? Dan krijg je Healthboost Green Juice korting. Je betaalt dan €119, dat is 10% minder dan bij 3 losse potten! Kies je meteen voor een goede voorraad en bestel je 6 potten tegelijk? Dan betaal je daarvoor €220. Dat betekent 17% korting! Je betaalt overigens geen verzendkosten en bestel je vandaag voor 21:00 uur? Dan heb je je gezondheidsbooster morgen al in huis!


Bekijk meer productinformatie

Meer over Greenjuice

Diverse Reviews schreef ik over green juice. Ik vergeleek ‘Nutribites-Superfoodies‘. Verder de bekendere merken Superfoodies green juice review, Nutribites green juice review, Alka Greens green juice review, Mr Juice green juice review, Organico Turbo green juice review en Orangefit green juice review. Toch zijn er nog vele andere waar ik ook over schreef. Amazing Grass green juice review, Bulk Complete Greens review, Healthboost green juice review, Super Greens review, Nutrifoodz Greens Detox review en Yummie Greens review bijvoorbeeld. Maar ook Jesse van der Velde blog is interessant om over te lezen.

Nu weet je wat anderen over Green juice zeggen. Maar hoe gebruik je het dan? Onze artikelen ‘Mengen van Green Juice poeder‘ en ‘Ingrediënten in Green Juice poeder‘ zijn geweldige hulpmiddelen. Of je nu een beginner bent of op zoek bent naar specifieke doelen, we hebben iets voor jou. Check ‘Green Juice poeder voor beginners‘ om te starten, en vervolgens ‘Green Juice poeder voor gewichtsverlies‘ en ‘Green Juice poeder voor detox-dieet‘ voor meer specifieke doelen.

Healthboost Green Juice  Review Beste Keuze

Meest gestelde vragen over Healthboost Green Juice

Heb je nog vragen over deze Natuurlijk Presteren Green Juice? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar waar Healthboost Green Juice te koop is en of het nu echt gezond is? Lees de meest gestelde vragen hieronder dan even door.

Waar koop je Healthboost green juice?

Je koopt Healthboost Green Juice gewoon online, in de webshop van Natuurlijk Presteren. Klik simpelweg op een van de Health Boost Green Juice linkjes in dit artikel om naar de webshop te gaan en je slag te slaan. Bestellen is heel eenvoudig en kan momenteel extra voordelig als je meerdere potten koopt!

Hoe zijn de algemene Healthboost green juice ervaringen?

De algemene Healthboost green juice ervaringen zijn heel positief. Ik heb al enkele reviews in dit artikel gedeeld, maar op de website van de aanbieder zelf kun je nog veel meer meningen lezen. Het is interessant om te zien hoe effectief zo’n natuurlijk supplement kan zijn en hoe blij mensen ermee zijn.

Is Healthboost green juice gezond?

Ja, Healthboost green juice is heel gezond. Het bevat meer dan 35 gezonde ingrediënten die stuk voor stuk bijdragen aan een betere gezondheid. Zowel je lichaam als je geest hebben er baat bij en zullen duidelijke voordelen opmerken wanneer je dit gaat gebruiken. Health Boost Green Juice is bovendien extra voordelig wanneer je gebruikmaakt van de aanbieding op de website.
 

» Referenties


1. ‘Does Green Juice Have Benefits? All You Need to Know’ – Medically reviewed by Natalie Olsen, R.D., L.D., ACSM EP-C — By Ansley Hill, RD, LD on April 24, 2020.
https://www.healthline.com/nutrition/green-juice-benefits

2. ‘Health benefit of vegetable/fruit juice-based diet: Role of microbiome’ – Susanne M. Henning, Jieping Yang, Paul Shao, Ru-Po Lee, Jianjun Huang, Austin Ly, Mark Hsu, Qing-Yi Lu, Gail Thames, David Heber, and Zhaoping Li. Published online 2017 May 19.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5438379/

3. ‘Leguminose green juice as an efficient nutrient for l(+)-lactic acid production’ – Donna Dietz, Roland Schneider, Franka Papendiek, Joachim Venus. 20 October 2016.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0168165616313980

4. ‘Green vegetable juice as a potential source of human fascioliasis in Korea’ – Sungim Choi, Sunghee Park, Sooji Hong, Hyejoo Shin, Bong-Kwang Jung, Min Jae Kim. December 2022.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352771422000738

» Referenties


Bekijk meer productinformatie

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Healthboost Green Juice | Review (2023) | Beste Keuze?

Laat een reactie achter