Happy With Yoga | Review (2021) | Beginnen met Online Yoga Lessen?
03 augustus 2021 
20 min. leestijd

Happy With Yoga | Review (2021) | Beginnen met Online Yoga Lessen?

Ben jij een echte yoga fanaat? Of wil je beginnen met het volgen van online yogalessen? Dan heb ik geweldig nieuws voor je! 

We hangen het liefst na een lange dag op werk op de bank om serie te kijken, maar écht ontspannen is het niet. Wanneer je tot rust wil komen op een heel nieuw level, is het tijd om meditatie toe te passen. En daar is nu wat nieuws voor gekomen.

Namelijk de streamingdienst van yoga- en meditatielessen: Happy With Yoga. 

Happy With Yoga is een platform waar je onbeperkt online toegang hebt tot Yoga- en meditatielessen vanaf slechts €9,99 per maand. Ideaal voor beginners, maar ook voor gevorderden. 

Streamingsdiensten zoals Netflix en Spotify zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. En binnenkort komt daar Happy With Yoga bij. 

Happy With Yoga Review Beginnen met Online Yoga Lessen

Klik hier voor de beste deal bij Happy With Yoga

Het ontstaan van Happy With Yoga

Als mens worden we steeds meer gestrest. Niet gek natuurlijk, we moeten vaak langer doorwerken op een dag, de pensioenleeftijd is verschoven en we worden als Nederland steeds dichtbevolkter.

Logisch dat we dan steeds meer gestrest worden. Daarom besloten Melanie en Rolf Happy With Yoga op te richten. Zij wilden graag hun passie voor yoga delen met anderen, om anderen ook te kunnen helpen.

Zo hebben zij opleidingen gevolgd om Hatha Vinyasa Yoga docenten te worden en wilden zij graag hun passie voor yoga met de rest van Nederland delen.

Omdat streamingsdiensten overal ter wereld steeds populairder worden, is hier dan ook slim op ingespeeld. Happy With Yoga zou een streamingsdienst moeten worden waar mensen online lessen en video’s kunnen bekijken, waar ze maar willen en wanneer ze maar willen.

Doordat het zo laagdrempelig is, is het voor anderen makkelijker om te participeren aan yoga. Als je denkt aan yoga lessen nemen, denk je snel al aan een zaal vol met yoga matjes en andere yoga leerlingen. Als je weinig tijd hebt, kan dit een drempel zijn.

Bij het oprichten van Happy With Yoga is het dan ook de missie om de tijdloze traditie van Yoga te vertalen naar praktische en doelgerichte tools voor moderne mensen.

Het brein achter Happy With Yoga

Nu we een beetje kennis hebben gemaakt met Happy With Yoga, wil ik het brein achter dit fijne platform met jullie kennis laten maken. Of beter gezegd: breinen.

De oprichters van dit bedrijf zijn Melanie en Rolf. Ze zijn allebei yoga docenten en hebben hiervoor diverse opleidingen gevolgd. Niet alleen maar in Nederland, maar zelfs in Bali, Cambodja en Polen!

Ze zijn niet alleen bezig met yoga, maar ook met gezond en bewust leven en mindfulness. Hun kennis delen ze via online lessen, maar ook via blogs op de website, zodat het toegankelijk is voor iedereen.

Yoga heeft best wel een reputatie achter zich. Veel mensen denken dat yoga simpelweg op een maatje staan is, waarbij er bewegingen worden gemaakt waarvan je hoofd zogenaamd leeg zou moeten raken.

De eigenaren hopen deze reputatie af te schepen door hun visie en missie te delen via Happy With Yoga. Yoga is voor hen een hele belangrijke onderdeel geworden in hun leven, al sinds zij hun eerste yogadocenten opleiding hadden voltooid op Bali.

Ook zij stellen dat yoga veel meer is dan simpel je tenen aanraken en een beetje te ontspannen in een kleermakerszit. Hier zijn zij dan ook het levende bewijs ervan.

Beiden voelden ze zich niet zo goed. Zowel fysiek als mentaal niet. Het werd zelfs zo erg, dat ze allebei symptomen vertoonden van een burn-out. Heftige hoofdpijn, slecht slapen, veel stress en maag- en darmklachten.

Ze wilden dit graag veranderen, maar ze wisten simpelweg niet hoe. Ze besloten een cursus yoga te volgen. Als ze toen hadden geweten dat dit de oplossing zou zijn, hadden ze het al veel eerder uitgeprobeerd.

Door yoga te volgen, merkten ze dat ze meer rust kregen in hun hoofd. De burn-outklachten verdwenen zo waar. Ze wilden andere mensen daarom ook helpen, zodat zij ook niet langer met deze klachten hoefden te kampen. En toen besloten ze Happy With Yoga op te richten.

Ervaringen van anderen met Happy With Yoga Academy

Vele anderen hebben al diverse ervaringen opgedaan met Happy With Yoga. Om een goed beeld te geven over hoe anderen denken over de cursussen en trainingen van Happy With Yoga Academy, worden er een paar Happy With Yoga ervaringen uitgeschreven.

Zo heeft een dame mee gedaan aan de yoga retreat in Portugal. Hierbij prijst ze de opbouw van de week enorm aan. De effecten die de yoga-oefeningen op haar hadden waren ronduit positief. Deze oefeningen begon met een goede warming-up en een effectieve cooling-down. Hierdoor voelde ze zich energieker dan ooit.

Ook een meneer nam deel aan één van de Happy With Yoga workshops, namelijk de Wim Hof Methode workshop. Ook hij voelde zich energieker dan ooit na de workshop. Nadat hij in een bad had gezeten voelde hij alsof hij in brand stond op de terugweg, maar eenmaal thuis kreeg hij juist de koude rillingen. Hierdoor kreeg hij het gevoel juist een harde reset gehad te hebben. Ook prijst hij de passie van de eigenaren aan.

Een andere deelneemster had zich opgegeven voor een yoga weekend in Twente. Ook zij is ronduit positief over deze cursus. Zo vertelt zij dat er jonge, enthousiaste yoga instructeurs zijn die jou individueel goed aandacht schenken. Ze voelde zich enorm op haar gemak en vond het vooral leuk dat het aanbod van deze cursus groot was; er waren meerdere soorten yoga met hatha / vinyasa als hoofdsoort.

Zoals je kunt lezen zijn dit stuk voor stuk hele interessante en positieve Happy With Yoga ervaringen. Ben jij er klaar voor?

De 18 grote voordelen van yoga 

Steeds meer Nederlanders beginnen aan online yogalessen. Geen wonder natuurlijk! Want we krijgen het steeds drukker en ervaren steeds meer stress. Dat is juist iets wat je met yoga kunt tegengaan. 

Maar yoga heeft nog veel meer voordelen. Eigenlijk te veel om op te noemen! We sommen ze hieronder voor je op: 

 •  Vergroot je flexibiliteit
 •  Versterkt je spieren. Vooral de rugspieren
 •  Verbetert je lichaamshouding
 •  Helpt je beter slapen
 •  Versterkt je botten
 • Verbetert je bloedcirculatie en spijsvertering
 • Verbetert je zuurstofopname & CO2 afscheiding
 •  Helpt je om afvalstoffen af te scheiden
 • Verlaagt je bloeddruk
 • Helpt je om oud zeer te verwerken & te ontspannen
 •  Helpt je met de basis van een gezonde levensstijl
 •  Verbetert je focus & balans
 •  Reset je zenuwstelsel
 •  Helpt je om beter voor jezelf te zorgen
 •  Helpt je om ruimte te maken in je lichaam
 •  Maakt je energieker
 •  Verhoogt je zelfwaardering & veerkracht
 •  Kan pijn verminderen en helpt medicijngebruik te minderen. 

Eigenlijk is het niet meer de vraag wat voor voordelen yoga voor jou kan hebben, maar wanneer en waar je kunt starten!

Onbeperkt yoga waar en wanneer je maar wil! 

Happy With Yoga biedt online yoga- en meditatielessen aan waar je 24/7, waar ook ter wereld, toegang tot kan krijgen. 

Voor minder dan de prijs van een enkele losse les in een studio krijg je onbeperkt en altijd toegang tot goede en verdiepende yogalessen. Kies ervoor om per maandper kwartaal of per jaar te betalen. Je kunt opzeggen wanneer jij dat wil met een opzegtermijn van slechts twee weken.

Happy With Yoga Review Beginnen met Online Yoga Lessen

Tip: des te langer je lidmaatschap, des te meer korting je ontvangt 

Al vanaf €12,50 per maand heb jij onbeperkt toegang tot alle yoga- en meditatielessen en kun je profiteren van alle voordelen. Toch niet tevreden? Het abonnement is net zoals in de yogastudio maandelijks opzegbaar. 

Wil je liever per kwartaal betalen? Neem dan een Practice Happy With Yoga kwartaal abonnement voor slechts €35. Omgerekend slechts €11,66 per maand en daardoor goedkoper dan een maandabonnement. 

Voor de echte yoga fans is er ook een jaarabonnement beschikbaar. Hiervoor betaal je slechts €120 per jaar. Dit is omgerekend €10 per maand. Practice Happy with Yoga met lekker veel korting! 

Happy With Yoga Review Beginnen met Online Yoga Lessen

Klik hier voor de beste deal bij Happy With Yoga

De nieuwste ontwikkeling: online Yoga Nidra lessen

Een van mijn favoriete technieken. Zelf beoefen ik het al jaren en het is nu ook in de vorm van een cursus voor jou beschikbaar!

Heb jij last van slapeloosheid? Dan kan Yoga Nidra erg interessant voor je zijn. Yoga Nidra is een krachtige en speciale techniek uit de Yoga waarbij je leert om bewust tot diepe ontspanning te komen. 

Happy With Yoga Review Beginnen met Online Yoga Lessen

Vaak zien we slapen als ontspanning. Maar ons hoofd blijft vol met gedachtes die we maar niet uit kunnen zetten. Dit is soms om gek van te worden! Met Yoga Nidra leer je om deze gedachtes uit te zetten. Zodat je bewust tot een diepe ontspanning komt. 

Yoga Nidra kan helpen bij:

✅ Stress, depressie & angst

✅ Chronische vermoeidheid en pijn

✅ PTSD (Posttraumatische stress)

✅ Hoge bloeddruk

✅ Rusteloosheid

✅ Slapeloosheid/Insomnia

Interesse? Lees dan meer over de cursus Yoga Nidra 

Yoga Nidra en werken met de chakra’s

Een speciale vorm van Yoga Nidra die ik niet zo maar voorbij kan laten gaan: De reis door de chakra’s. 

Alles is energie. Jouw lichaam kan met gemak weken zonder eten en dagen zonder drinken. Maar als het energiesysteem in je lichaam maar een paar seconden stil zou liggen, zou je er niet meer zijn.

Je zou kunnen zeggen dat de kern van Yoga het controleren en sturen van deze levensenergie is. 

“Als je de geheimen van het universum wil vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie” – Nikola Tesla

Energie beïnvloedt alles. En alles wat we meemaken beïnvloedt onze gedachten, ons handelen en de manier waarop energie zich manifesteert in het fysieke lichaam.

Dit bepaalt voor een groot gedeelte de lens waardoor je naar de wereld kijkt, welke gedachten je denkt en welke keuzes je maakt op basis van deze gedachten. Met andere woorden: de gezondheid van je energiesysteem bepaalt hoe je in het leven staat.  

Happy With Yoga Review Beginnen met Online Yoga Lessen

Wil je de gezondheid van jouw energiesysteem weer helemaal op orde brengen? Volg dan de cursus Yoga Nidra: reis door de chakra’s

Tijdens deze cursus leer je: 

✅ Een bewuste, maar diepe ontspanning te vinden

✅ Over de verschillende chakra’s

✅ Wat de belangrijkste eigenschappen zijn van ieder chakra

✅ Wat ervoor kan zorgen dat energie van een chakra uit balans raakt

✅ Hoe je de energie van een chakra weer terug in balans brengt

✅ Hoe je beperkende overtuigingen en programmeringen verandert naar overtuigingen en intenties die bijdragen aan gezondheid en geluk

✅ Welke rol Yoga Nidra kan spelen bij het resetten van jouw energiesysteem

Is yoga de enige manier voor meer rust en controle in mijn leven?

Nee zeker niet. Zoals altijd zijn er meer wegen naar Rome. Zo ben ik een bepaalde lifestyle tegengekomen die zeer goed kan werken in combinatie met yoga, maar ook los van yoga echt een aanrader is. 

En dat is het volgen van een minimalistische levensstijl. 

In onze huidige maatschappij worden we overspoeld met prikkels. Vaak vanaf het moment dat we opstaan tot het moment dat we weer gaan slapen. 

We hechten ook veel waarde aan materialistische zaken. Maar is dat eigenlijk wel terecht? Maakt materiaal ons wel gelukkig? Of zit geluk toch meer in de kleine dingen van het leven?

Met een minimalistische levensstijl keer je net als met yoga terug naar de kern van het leven. En dat is doen wat jou écht gelukkig maakt. Luister naar jezelf en vraag jezelf af: hoe kan ik het leven leiden dat ik zelf echt wil? Niet mijn vriendin of ouders, maar ikzelf. 

Door het volgen van een minimalistische levensstijl neem je afscheid van alle dingen die je niet gelukkig maken. En leg je echt de focus op dat wat je wel gelukkig maakt. Het is de meest pure vorm van geluk en het zal je verbazen met hoe weinig je ineens intens geluk kunt ervaren. 

Dit zorgt voor minder prikkels en meer tijd voor de dingen die er echt toe doen. Ook zal je zien dat je heel wat geld hiermee zal besparen. 

Cursus minimalisme voor beginners

Want nu je weet dat een nieuwe BMW niet is wat je gelukkig maakt, kun je net zo goed het geld investeren in dingen die je wel gelukkig maken. Voor de een is dit het opzetten van een eigen bedrijf, voor de ander weer het investeren in vastgoed, of beide. Hoe dan ook, je houdt veel meer geld over voor de zaken die er echt toe doen en jou gelukkig maken. Dat is de essentie waar het om draait bij een minimalistische levensstijl. 

Een cursus die ik echt kan aanraden om te leren leven volgens een minimalistische levensstijl, is de online minimalisme cursus

In deze cursus leer je:

✅ Te beoordelen welke spullen bijdragen aan jouw geluk en welke spullen niet

✅ Te stoppen met het kopen van de spullen die niet bijdragen aan jouw geluk overbodige en alleen dingen te kopen die je echt belangrijk vindt of nodig hebt

✅ Je leven te versimpelen en meer geluk te halen uit de kleine dingen

✅ Je leven op te ruimen en deze ruimte te behouden. Zo zie je door de bomen het bos weer

✅ Hoe spullen ons gedrag beïnvloeden en ons onbewust stress bezorgen (en wat je ertegen kunt doen)

✅ Bewuster omgaan met tijd, geld, aandacht en energie

✅ Meer tijd en vrijheid in je leven te scheppen zodat je je meer kunt richten op dingen die je echt belangrijk vindt. 

✅ Minimalisme toe te passen zonder dat je hier te ver in door moet slaan. Want dat is vaak het beeld bij minimalisme: zitten en slapen op de grond en geen tv. Niets is minder waar. 

Happy With Yoga Review Beginnen met Online Yoga Lessen

Ervaringen met Yoga Nidra en minimalisme

Nadat ik Yoga Nidra en minimalisme had ontdekt, besloot ik deze cursussen zelf maar eens uit te proberen. Na mezelf uitgedaagd te hebben, moet ik zeggen dat ik ronduit positief ben!

Rolf en Melanie beschrijven dat Yoga Nidra een aantal voordelen met zich meebrengt, namelijk dat je bewuste diepe ontspanning zult ervaren, verbeelding en creativiteit worden bevorderd, je creëert meer weerstand, je kalmeert je zenuwstelsel en Yoga Nidra helpt je verschillende dimensies van je eigen lichaam te ervaren.

Tijdens deze training merkte ik direct dat deze voordelen honderd procent tot zijn recht kwamen. Doordat ik diep gefocust was, ervaarde ik een diepe ontspanning. Het voelde alsof ik eindelijk al mijn stress kon laten wegvaren en in mijn eigen lichaam en gedachten kon springen. Het voelde alsof ik weer tot leven kwam voor mijzelf en niet voor een ander.

De nacht na de training heb ik dan ook voor het eerst in lange tijden weer een hele nacht door kunnen slapen. Het was alsof al mijn zorgen en alle stress dat ik ervaarde, in één sessie zomaar waren weggedreven. Zoiets had ik nog nooit eerder meegemaakt. De volledige review over deze cursus kun je hier bekijken.

Verder kreeg ik door de cursus minimalisme het besef van het leven weer een beetje terug. Soms nemen wij veel dingen voor lief. Door deze cursus leer je echt wat jou écht geluk geeft in dit leven.

Het klinkt gek, maar door deze cursus kreeg ik dat besef. Na de cursus ging ik veel bewuster om met tijd, geld, aandacht en mijn energie. Het leven kan zo voorbij zijn en dan is het zonde om stress te hebben over bijvoorbeeld materie.

Verder heb ik enorm veel stress gereduceerd in mijn leven door simpelweg simpeler te leven en mij te richten op de dingen die mij nou écht gelukkig maken, zoals familie en vrienden. Wil je meer lezen over mijn review? Dan kun je deze hier lezen.

Ervaar direct minder stress

“Ongeveer 1/3 van de mensen in de WAO heeft last van psychische klachten, vaak als gevolg van stress op het werk. 10% van de Nederlandse beroepsbevolking heeft last van burn-out verschijnselen. Zestig procent van de Nederlandse werknemers heeft met stress te maken. Dit is 15% meer dan ergens anders dan in de EU.“ – Universiteit van Twente

Het ervaren van minder stress is inmiddels meer noodzaak dan luxe. Steeds meer mensen in onze maatschappij ervaren een hoge mate van stress. 

Stress veroorzaakt constant dezelfde, negatieve gedachtes. 

Ervaar jij ook constant dezelfde gedachtes? Dan ben je niet de enige. Wist je dat 95% van je gedachten exact hetzelfde is als de dag ervoor? Daarnaast is 80% procent van die gedachten negatief. 

Het lijkt alsof wij hier geen invloed op hebben, maar gelukkig kan dat wel!

Start vandaag met online yoga en krijg de regie weer in handen

Wil je ontdekken hoe je in slechts een paar minuten per dag, je gedachten leert beschouwen als een vriend in plaats van een vijand? Volg dan de online mindfulness cursus van de Happy With Yoga Academy. Met een kleine investering in jezelf kun jij de kracht van mindfulness ervaren. Ervaar je dit achteraf toch niet? Dan krijg je deze investering gewoon weer teruggestort. 

Ben jij er klaar voor om het roer om te gooien en weer de regie over je geluk te krijgen?

Happy With Yoga Review Beginnen met Online Yoga Lessen

Klik hier voor de beste deal bij Happy With Yoga

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download