arrow_drop_up arrow_drop_down
Online yogalessen volgen voor maximale ontspanning
3 april 2021 

Online yogalessen volgen voor maximale ontspanning

Ben jij een echte yoga fanaat? Of wil je beginnen met het volgen van online yogalessen? Dan heb ik geweldig nieuws voor je! 

We hangen het liefst na een lange dag op werk op de bank om serie te kijken, maar écht ontspannen is het niet. Wanneer je tot rust wil komen op een heel nieuw level, is het tijd om meditatie toe te passen. En daar is nu wat nieuws voor gekomen.

Namelijk de streamingdienst van yoga- en meditatielessen: Happy With Yoga. 

Happy With Yoga is een platform waar je onbeperkt online toegang hebt tot Yoga- en meditatielessen vanaf slechts €9,99 per maand. Ideaal voor beginners, maar ook voor gevorderden. 

Streamingsdiensten zoals Netflix en Spotify zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. En binnenkort komt daar Happy With Yoga bij. 

Happy With Yoga Review Beginnen met Online Yoga Lessen

De 18 grote voordelen van yoga 

Steeds meer Nederlanders beginnen aan online yogalessen. Geen wonder natuurlijk! Want we krijgen het steeds drukker en ervaren steeds meer stress. Dat is juist iets wat je met yoga kunt tegengaan. 

Maar yoga heeft nog veel meer voordelen. Eigenlijk te veel om op te noemen! We sommen ze hieronder voor je op: 

 • Vergroot je flexibiliteit
 • Versterkt je spieren. Vooral de rugspieren
 • Verbetert je lichaamshouding
 • Helpt je beter slapen
 • Versterkt je botten
 • Verbetert je bloedcirculatie en spijsvertering
 • Verbetert je zuurstofopname & CO2 afscheiding
 • Helpt je om afvalstoffen af te scheiden
 • Verlaagt je bloeddruk
 • Helpt je om oud zeer te verwerken & te ontspannen
 • Helpt je met de basis van een gezonde levensstijl
 • Verbetert je focus & balans
 • Reset je zenuwstelsel
 • Helpt je om beter voor jezelf te zorgen
 • Helpt je om ruimte te maken in je lichaam
 • Maakt je energieker
 • Verhoogt je zelfwaardering & veerkracht
 • Kan pijn verminderen en helpt medicijngebruik te minderen. 

Eigenlijk is het niet meer de vraag wat voor voordelen yoga voor jou kan hebben, maar wanneer en waar je kunt starten!

Onbeperkt yoga waar en wanneer je maar wil! 

Happy With Yoga biedt online yoga- en meditatielessen aan waar je 24/7, waar ook ter wereld, toegang tot kan krijgen. 

Voor minder dan de prijs van een enkele losse les in een studio krijg je onbeperkt en altijd toegang tot goede en verdiepende yogalessen. Kies ervoor om per maand, per kwartaal of per jaar te betalen. Je kunt opzeggen wanneer jij dat wil met een opzegtermijn van slechts twee weken.

Happy With Yoga Review Beginnen met Online Yoga Lessen

Tip: des te langer je lidmaatschap, des te meer korting je ontvangt 

Al vanaf €12,50 per maand heb jij onbeperkt toegang tot alle yoga- en meditatielessen en kun je profiteren van alle voordelen. Toch niet tevreden? Het abonnement is net zoals in de yogastudio maandelijks opzegbaar. 

Wil je liever per kwartaal betalen? Neem dan een kwartaal abonnement voor slechts €35,00. Omgerekend slechts €11,66 per maand en daardoor goedkoper dan een maandabonnement. 

Voor de echte yoga fans is er ook een jaarabonnement beschikbaar. Hiervoor betaal je slechts €120,00 per jaar. Dit is omgerekend €10,00 per maand. Lekker veel korting dus!

Happy With Yoga Review Beginnen met Online Yoga Lessen

De nieuwste ontwikkeling: online Yoga Nidra lessen

Een van mijn favoriete technieken. Zelf beoefen ik het al jaren en het is nu ook in de vorm van een cursus voor jou beschikbaar!

Heb jij last van slapeloosheid? Dan kan Yoga Nidra erg interessant voor je zijn. Yoga Nidra is een krachtige en speciale techniek uit de Yoga waarbij je leert om bewust tot diepe ontspanning te komen. 

Happy With Yoga Review Beginnen met Online Yoga Lessen

Vaak zien we slapen als ontspanning. Maar ons hoofd blijft vol met gedachtes die we maar niet uit kunnen zetten. Dit is soms om gek van te worden! Met Yoga Nidra leer je om deze gedachtes uit te zetten. Zodat je bewust tot een diepe ontspanning komt. 

Yoga Nidra kan helpen bij:

 • Stress, depressie & angst
 • Chronische vermoeidheid en pijn
 • PTSD (Posttraumatische stress)
 • Hoge bloeddruk
 • Rusteloosheid
 • Slapeloosheid/Insomnia

Interesse? Lees dan meer over de cursus Yoga Nidra 

Yoga Nidra en werken met de chakra's

Een speciale vorm van Yoga Nidra die ik niet zo maar voorbij kan laten gaan: De reis door de chakra's

Alles is energie. Jouw lichaam kan met gemak weken zonder eten en dagen zonder drinken. Maar als het energiesysteem in je lichaam maar een paar seconden stil zou liggen, zou je er niet meer zijn.

Je zou kunnen zeggen dat de kern van Yoga het controleren en sturen van deze levensenergie is. 

“Als je de geheimen van het universum wil vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie” – Nikola Tesla

Energie beïnvloedt alles. En alles wat we meemaken beïnvloedt onze gedachten, ons handelen en de manier waarop energie zich manifesteert in het fysieke lichaam.

Dit bepaalt voor een groot gedeelte de lens waardoor je naar de wereld kijkt, welke gedachten je denkt en welke keuzes je maakt op basis van deze gedachten. Met andere woorden: de gezondheid van je energiesysteem bepaalt hoe je in het leven staat.  

Happy With Yoga Review Beginnen met Online Yoga Lessen

Wil je de gezondheid van jouw energiesysteem weer helemaal op orde brengen? Volg dan de cursus Yoga Nidra: reis door de chakra's

Tijdens deze cursus leer je: 

 • Een bewuste, maar diepe ontspanning te vinden
 • Over de verschillende chakra's
 • Wat de belangrijkste eigenschappen zijn van ieder chakra
 • Wat ervoor kan zorgen dat energie van een chakra uit balans raakt
 • Hoe je de energie van een chakra weer terug in balans brengt
 • Hoe je beperkende overtuigingen en programmeringen verandert naar overtuigingen en intenties die bijdragen aan gezondheid en geluk
 • Welke rol Yoga Nidra kan spelen bij het resetten van jouw energiesysteem

Is yoga de enige manier voor meer rust en controle in mijn leven?

Nee zeker niet. Zoals altijd zijn er meer wegen naar Rome. Zo ben ik een bepaalde lifestyle tegengekomen die zeer goed kan werken in combinatie met yoga, maar ook los van yoga echt een aanrader is. 

En dat is het volgen van een minimalistische levensstijl. 

In onze huidige maatschappij worden we overspoeld met prikkels. Vaak vanaf het moment dat we opstaan tot het moment dat we weer gaan slapen. 

We hechten ook veel waarde aan materialistische zaken. Maar is dat eigenlijk wel terecht? Maakt materiaal ons wel gelukkig? Of zit geluk toch meer in de kleine dingen van het leven?

Met een minimalistische levensstijl keer je net als met yoga terug naar de kern van het leven. En dat is doen wat jou écht gelukkig maakt. Luister naar jezelf en vraag jezelf af: hoe kan ik het leven leiden dat ik zelf echt wil? Niet mijn vriendin of ouders, maar ikzelf. 

Door het volgen van een minimalistische levensstijl neem je afscheid van alle dingen die je niet gelukkig maken. En leg je echt de focus op dat wat je wel gelukkig maakt. Het is de meest pure vorm van geluk en het zal je verbazen met hoe weinig je ineens intens geluk kunt ervaren. 

Dit zorgt voor minder prikkels en meer tijd voor de dingen die er echt toe doen. Ook zal je zien dat je heel wat geld hiermee zal besparen. 

Happy With Yoga Review Beginnen met Online Yoga Lessen

Want nu je weet dat een nieuwe BMW niet is wat je gelukkig maakt, kun je net zo goed het geld investeren in dingen die je wel gelukkig maken. Voor de een is dit het opzetten van een eigen bedrijf, voor de ander weer het investeren in vastgoed, of beide. Hoe dan ook, je houdt veel meer geld over voor de zaken die er echt toe doen en jou gelukkig maken. Dat is de essentie waar het om draait bij een minimalistische levensstijl. 

Een cursus die ik echt kan aanraden om te leren leven volgens een minimalistische levensstijl, is de online minimalisme cursus

In deze cursus leer je:

 • Te beoordelen welke spullen bijdragen aan jouw geluk en welke spullen niet
 • Te stoppen met het kopen van de spullen die niet bijdragen aan jouw geluk overbodige en alleen dingen te kopen die je echt belangrijk vindt of nodig hebt
 • Je leven te versimpelen en meer geluk te halen uit de kleine dingen
 • Je leven op te ruimen en deze ruimte te behouden. Zo zie je door de bomen het bos weer
 • Hoe spullen ons gedrag beïnvloeden en ons onbewust stress bezorgen (en wat je ertegen kunt doen)
 • Bewuster omgaan met tijd, geld, aandacht en energie
 • Meer tijd en vrijheid in je leven te scheppen zodat je je meer kunt richten op dingen die je echt belangrijk vindt. 
 • Minimalisme toe te passen zonder dat je hier te ver in door moet slaan. Want dat is vaak het beeld bij minimalisme: zitten en slapen op de grond en geen tv. Niets is minder waar. 

Ervaar direct minder stress

“Ongeveer 1/3 van de mensen in de WAO heeft last van psychische klachten, vaak als gevolg van stress op het werk. 10% van de Nederlandse beroepsbevolking heeft last van burn-out verschijnselen. Zestig procent van de Nederlandse werknemers heeft met stress te maken. Dit is 15% meer dan ergens anders dan in de EU.“ – Universiteit van Twente

Het ervaren van minder stress is inmiddels meer noodzaak dan luxe. Steeds meer mensen in onze maatschappij ervaren een hoge mate van stress. 

Stress veroorzaakt constant dezelfde, negatieve gedachtes. 

Ervaar jij ook constant dezelfde gedachtes? Dan ben je niet de enige. Wist je dat 95% van je gedachten exact hetzelfde is als de dag ervoor? Daarnaast is 80% procent van die gedachten negatief. 

Het lijkt alsof wij hier geen invloed op hebben, maar gelukkig kan dat wel!

Start vandaag met online yoga en krijg de regie weer in handen

Wil je ontdekken hoe je in slechts een paar minuten per dag, je gedachten leert beschouwen als een vriend in plaats van een vijand? Volg dan de online mindfulness cursus. Met een kleine investering in jezelf kun jij de kracht van mindfulness ervaren. Ervaar je dit achteraf toch niet? Dan krijg je deze investering gewoon weer teruggestort. 

Ben jij er klaar voor om het roer om te gooien en weer de regie over je geluk te krijgen?

Happy With Yoga Review Beginnen met Online Yoga Lessen

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Zet je graag de volgende stap in je Persoonlijke Ontwikkeling?


Wil jij:

 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Download dan nu het  GRATIS E-book  "De volgende stap in jouw persoonlijke groei".

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
DOWNLOAD GRATIS
50 praktische groei tips download