In dit artikel

Happy Investors Review | Financiële Vrijheid

Happy Investors Review (2023) | Financiële Vrijheid

In dit artikel

Ben je op zoek naar een effectieve, bewezen manier om je financiële toekomst veilig te stellen en te verbeteren? Dan is beleggen misschien een interessante optie voor jou. Maar laten we eerlijk zijn, de wereld van investeren kan best overweldigend en intimiderend zijn, vooral als je nieuw bent in het spel. Voor wie graag wat extra passief inkomen wil genereren of zelfs volledige financiële vrijheid wil bereiken, biedt The Happy Investors alle tools en strategieën die nodig zijn om te slagen. Ik vertel je er graag alles over!

Kort samengevat:

De beste community om te leren beleggen op lange termijn van 2023 is in mijn ogen Happy Investors!
✅ Er is een groot aanbod aan cursussen en trainingen via de Happy Investors methode;
✅ Je leert succesvol beleggen door middel van een Happy Investors mindset en die helpt je ook in je persoonlijke ontwikkeling gedurende de rest van je leven;
❌ Het aanbod aan cursussen is heel breed, maar lijkt ook wel gedeeltelijk op elkaar. Daardoor is het lastig om te bepalen welke lessen het beste bij je passen.

Herken jij jezelf hierin?

✅ Je wilt leren hoe succesvol beleggen werkt, omdat je financieel onafhankelijk wilt worden;

✅ Je verlangt naar financiële vrijheid en een gelukkiger leven op een manier die bij jou past;

✅ Je wilt leren via een methode die op de lange termijn werkt;

✅ Gevorderd beleggen en persoonlijke ontwikkeling zijn je uiteindelijke doelen;

✅ Je wilt alles leren over aandelen en investeren via een cursus;

✅ Je wilt onderdeel worden van een interessante community die gericht is op persoonlijke groei en succes.

Weet dat de mogelijkheid van financieel onafhankelijk worden dichterbij is dan je denkt. Als je met de juiste methode aan de slag gaat, dan kun je in een relatief korte periode veel bereiken.

Happy Investors Review | Financiële Vrijheid

Over beleggen

Investeringen kunnen een slimme manier zijn om je vermogen te vergroten. Hoe? Door op de juiste manier op de financiële markten in te spelen. Beleggen is hierbij een populaire keuze, omdat je er een hoog rendement mee kunt bereiken. Door je vermogen te beleggen haal je profijt uit veranderingen en trends op de financiële markten. Bovendien kun je je geld (en de risico’s) spreiden over verschillende beleggingsproducten én is je geld beter beschermd tegen inflatie. 

De resulaten zijn bijvoorbeeld een potentieel hoog rendement, maar ook diversificatie van je beleggingsportefeuille. Je spreidt hierbij de risico’s over verschillende producten, bedrijven, regio’s of sectoren. Dit beschermt je vermogen ook tegen inflatie, waardoor de waarde van je geld na verloop van tijd niet afneemt. En het levert verschillende belastingsvoordelen op in sommige situaties (zoals bij pensioen beleggen). Tot slot kun je zowel actief als passief beleggen; met die laatste vorm kun je in aandelen en obligaties investeren zonder dat je hier heel actief mee bezig bent. Heb je weinig tijd (of misschien niet zoveel kennis over investereen en beleggen), dan is dat ideaal.

Happy Investors Review | Financiële Vrijheid

Lange termijn beleggen

Op de beurs kan het nog wel eens ‘stormen’. Beleggen op korte termijn kan zorgen voor instabiliteit en verlies, omdat het verleidelijk is om op elke verandering in te willen spelen. Beleg je voor de lange termijn, dan zul je zien dat de beurzen er meestal wel weer bovenop komen en dat een lange adem uiteindelijk loont. Diversificatie en het spreiden van investeringen, blijven belangrijke aspecten van een verstandige beleggingsstrategie op de lange termijn, omdat je de risico’s zo laag houdt. Lange termijn beleggen is interessant voor iedereen die op zoek is naar een verstandige en duurzame beleggingsstrategie.

Wat is The Happy Investors?

Als je op zoek bent naar een manier om financieel onafhankelijk te worden, dan is The Happy Investors de plek voor jou. Met 100% garantie dat je leert succesvol financieel onafhankelijk worden, ben je verzekerd van de juiste begeleiding om jouw doel te bereiken. Niet voor niets tonen de Happy Investors reviews een gemiddelde van maar liefst 4.9 uit 5 sterren. 

Happy Investors Review | Financiële Vrijheid

Bovendien is The Happy Investors niet alleen een cursusaanbieder, maar ook een persoonlijke coach in financiële onafhankelijkheid. Met meer dan €180.000 eigen geld belegd in aandelen en ETF’s, hebben de experts van The Happy Investors de kennis en ervaring om jou te helpen slagen. En dat doen zij dan ook graag. Via The Happy Investors methode leren zij deelnemers die klaar zijn voor het volgende niveau, hoe zij (beter) kunnen investeren en in aandelen kunnen handelen. Je Happy Investors mindset verandert daardoor al snel – en als je het gemiddeld rendement op je beleggingen ziet toenemen word je vast alleen nog maar enthousiaster. The Happy Investors is dus dé plek waar je lessen volgt over beleggen en investeren.

Naast de theoretische achtergrond van beleggen, bieden de cursussen van The Happy Investors praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan. De cursussen zijn ontwikkeld door echte beleggingsexperts van The Happy Investors en zijn geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren beleggers. 


Bekijk meer informatie

De beste beleggingscursussen bij The Happy Investors!

Op de website van The Happy Investors vind je verschillende cursussen die je leren succesvol beleggen op lange termijn. De cursussen zijn bedoeld voor zowel beginners als meer ervaren beleggers die hun kennis willen bijspijkeren. Er worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals beleggingsstrategieën, risicomanagement en het selecteren van aandelen. De cursussen die momenteel beschikbaar zijn, vind je hieronder.

Cursus Beginnen met Beleggen

Een van de cursussen is de Cursus Beginnen met Beleggen. Deze cursus biedt een goede basis voor mensen die nog weinig tot geen ervaring hebben met beleggen. De cursus behandelt onderwerpen zoals wat beleggen inhoudt, welke verschillende soorten beleggingen er zijn en hoe je een beleggingsportefeuille samenstelt. Ook wordt er uitgebreid stilgestaan bij de risico’s die komen kijken bij beleggen en hoe je deze risico’s zo veel mogelijk kunt beperken.

De verschillende modules behandelen elk een ander aspect van beleggen. De cursus is zo opgezet dat je zelf op eigen tempo kunt leren en je eigen studieplan kunt opstellen. Je hebt daarnaast toegang tot online video’s, e-books en andere materialen die je hierbij zullen helpen.

Cursus Gevorderd beleggen

Heb jij de basiskennis al in huis? Je krijgt toegang tot de Cursus Gevorderd beleggen als je je verder wilt verdiepen in deze wondere wereld. Deze cursus helpt je naar een hoger rendement of minder risico en kan zelfs zorgen voor een vervroegd pensioen doordat je financieel onafhankelijk wordt!

De cursus bestaat uit 20+ videolessen die heel praktisch zijn en je ontdekt de bewezen beleggingsstrategie voor meer dan 14% gemiddeld rendement per jaar.

Happy Investors Review | Financiële Vrijheid

Cursus Duurzaam Beleggen 

Duurzaam beleggen wordt steeds populairder omdat het niet alleen financieel rendement oplevert, maar ook bijdraagt aan een betere wereld. De Cursus Duurzaam Beleggen richt zich op beleggers die geïnteresseerd zijn in investeren in bedrijven die rekening houden met het milieu, sociale aspecten en een goed bestuur.

De cursus gaat dieper in op het concept van duurzaam beleggen en biedt inzicht in de verschillende aspecten die erbij van belang zijn. Ook worden verschillende duurzame beleggingsmogelijkheden besproken, zoals groene obligaties, duurzame aandelenfondsen en impact investing.

Cursus ETF & Dividend

De ETF & Dividend Cursus van The Happy Investors is gericht op beleggers die geïnteresseerd zijn in beleggen in ETF’s en die willen profiteren van dividenduitkeringen. ETF’s, oftewel Exchange Traded Funds, zijn een populaire vorm van beleggen. Dat komt doordat ze een breed scala aan aandelen of obligaties bevatten en daarmee een goede spreiding bieden. 

Tijdens deze cursus duik je in het beleggen in ETF’s en ontdek je hoe je hierbij kunt profiteren van dividenduitkeringen. Er wordt uitgelegd wat dividend is, hoe het werkt en welke factoren van invloed zijn op de hoogte van het dividend. Ook worden verschillende soorten ETF’s behandeld, zoals sector-ETF’s en index-ETF’s.

Cursus Pensioen beleggen

Ben jij pensioenopbouw via je werkgever zat en wil je leren zelf pensioen op te bouwen, vol vertrouwen? Dan is de Cursus Pensioen Beleggen interessant voor je; of je nu een beginner of gevorderde bent. Zo bouw je een (aanvullend) pensioen op met een betrouwbaar rendement, terwijl je niet veel risico loopt.

Tijdens 25+ videolessen word je onder begeleiding van een expert online klaargestoomd voor het opbouwen van meer pensioen – en kun je uiteindelijk misschien zelfs financieel onafhankelijk worden.

Happy Aandelen

Vind jij vooral aandelen interessant? Leer value aandelen ontdekken dankzij de cursus Happy Aandelen. Zo ontdek je snel genoeg hoe winstgevend beleggen in aandelen werkt en ervaar je van meer dan 9 jaar aan beleggingservaring. Gebruik de aandelen analyses voor meer rendement, laat geld voor je werken en maak die financieel vrije toekomst stap voor stap werkelijkheid.

Happy Alerts ETF & Aandelen (exchange traded funds)

Hoe makkelijk zou het zijn om wekelijks koop- en verkoopsignalen te ontvangen voor je ETF’s en/of beste aandelen? Zodat je niet actief hoeft bezig te zijn met je beleggingen, maar er wel maximaal voordeel mee kunt behalen?

Happy Alerts ETF en Aandelen helpt lange termijn beleggers op deze manier naar een hoger rendement en minder verlies. Hoe? Door middel van verschillende bronnen, waaronder technische analyses, algoritmes, tools en ervaringen. Beleef het zelf door aan de slag te gaan met dit ‘signalen aandelen abonnement’.

Happy Investors Cursus Beleggen

En dan is er nog de Happy Investors Online Cursus Beleggen. Dit is de complete online cursus die jou leert om winstgevend te beleggen en maximale financiële vrijheid te behalen. Met bewezen strategieën voor een gespreid beleggingsportefeuille dat in balans is.

Je hebt maar 30 minuten per maand nodig om dit portefeuille te beheren, want je ontvangt wekelijkse analyses naar de beste aandelen. Dankzij 80+ uur aan cursusmateriaal, exclusieve onderzoeken en online coaching van een beleggingsexpert, leer jij precies hoe het werkt.

Happy Investors Review | Financiële Vrijheid

Financieel onafhankelijk met meer van Happy Investors

Voor wie geen genoeg kan krijgen van alles rondom het onderwerp beleggen, heeft Happy Investors nog meer producten. Wat dacht je van een e-book, rekentool of gratis videotraining? Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief als je niets wilt missen. Zo maak jij je die Happy Investors mindset helemaal eigen!

Cursus Financiële Onafhankelijkheid 

De Cursus Financiële Onafhankelijkheid is bedoeld voor iedereen die financiële vrijheid wil bereiken en niet langer afhankelijk wil zijn van een salaris of een baan. In de cursus worden handvatten aangereikt om je financiële situatie te verbeteren en zo meer controle te krijgen over je eigen leven. 

De cursus gaat uitgebreid in op het begrip financiële onafhankelijkheid en wat dit voor jou persoonlijk kan betekenen. Hierbij wordt onder andere stilgestaan bij het opzetten van passieve inkomstenbronnen en het opbouwen van een financiële buffer. Er wordt ook aandacht besteed aan de Happy Investors mindset die nodig is om financieel onafhankelijk te worden, bijvoorbeeld door bewust om te gaan met geld en verstandig te investeren.


Bekijk meer informatie

De Happy Investors Community

The Happy Investors heeft naast de cursussen een community opgericht voor iedereen die financiële vrijheid wil bereiken. De Happy Investors Community is opgericht als een platform waar gelijkgestemden elkaar kunnen helpen, inspireren en motiveren om hun doelen te behalen.

Door deel te nemen aan de community, heb je toegang tot waardevolle informatie, tips en adviezen van experts op het gebied van beleggen. Je kunt er antwoorden vinden op je vragen over beleggen en contact maken met mensen die hetzelfde doel nastreven als jij. De Happy Investors community reviews laten zien dat het de ideale plek is om te starten met jouw reis naar financiële onafhankelijkheid en om daarbij de nodige steun en aanmoediging te vinden. 

Happy Investors reviews

Ik deel graag in elke review ook wat meningen van klanten met je. Zo krijg je namelijk een goed beeld van of een bepaalde investering de moeite waard is. Over The Happy Investors kan ik echter op het eerste gezicht geen klantbeoordelingen vinden.

Dat is bijzonder, maar geen ‘red flag’. Dat er geen reviews te vinden zijn, betekent namelijk ook dat er geen negatieve beoordelingen online staan. En dat is een goed teken. Als mensen namelijk ontevreden zijn, laten zij dit maar al te graag horen op het internet. Wellicht volgen de Happy Investors reviews later nog. Dan voeg ik ze zeker toe aan dit artikel!

Happy Investors Review | Financiële Vrijheid

Mijn eigen Happy Investors ervaring

Zelf ben ik ook aan de slag gegaan met een stukje groei in beleggingsvaardigheden door de Cursus Beginnen met Beleggen te doorlopen. Ik moet zeggen dat ik (ondanks dat ik geen beginner meer ben) toch fijne inzichten opdeed over de financiële markt, die ik als waardevol beschouw. Deze eenmalige investering vond ik daarom zeker de moeite waard.

Mocht je bang zijn voor verborgen kosten, dan hoeft dat niet. Krijg toegang tot alle relevante informatie over beleggingsfondsen van A tot Z als je deze cursus volgt. Ik kan hem in elk geval aanraden!

Aan de slag voor financiële vrijheid? Start met Happy Investors!

Na het volgen van een Happy Investors beleggingscursus ben jij in staat om op een verantwoorde manier te beleggen en zo de weg vrij te maken voor jouw financiële onafhankelijkheid. Alle cursussen zijn online beschikbaar en kun je op je eigen tempo volgen, waar en wanneer je maar wilt. 

Klaar om aan jouw beleggingsavontuur te beginnen? Kies voor The Happy Investors en zet de eerste stap richting persoonlijke groei en duurzaam succes! 


Bekijk meer informatie

Crypto, Forex of beleggen?

Wil je liever niet continu actief bezig zijn met handelen om je geld te laten groeien? Een goed alternatief voor crypto en Forex traden is je geld beleggen, bijvoorbeeld door middel van Dollar Cost Averaginggoud kopen of zilver kopenBeginnen met beleggen doe je natuurlijk door het volgen van een goede cursus. Als je zoekt naar de beste cursus beleggen of de beste aandelen cursus, dan kun je terecht bij onder andere:

Om op de hoogte te blijven van de laatste actualiteiten rond beleggen en andere manieren van online geld verdienen, is het nuttig om af en toe je kennis op te frissen. Beurs Magazine is een waardevolle bron voor informatie over de laatste ontwikkelingen en trends.

Meest gestelde vragen over Happy Investors

Wil je meer weten over de diensten van The Happy Investors? Hieronder vind je een aantal meest gestelde vragen met bijbehorende antwoorden.

Wat is Happy Investors?

The Happy Investors is een online platform waar je lessen volgt over beleggen en investeren. De experts hebben hun kennis en ervaring gebundeld in verschillende cursussen en geven ook persoonlijke coaching om jou te helpen slagen. Via The Happy Investors methode leren zij deelnemers die klaar zijn voor de volgende stap, hoe zij (beter) kunnen investeren en in aandelen kunnen handelen. Wil je alles leren over lange termijn beleggen, dan zit je hier zeker goed.

Wat kun je allemaal leren bij Happy Investors?

Bij The Happy Investors kun je veel leren via de diverse cursussen op het gebied van beleggen en financiële onafhankelijkheid. Enkele voorbeelden zijn de cursussen Beginnen met Beleggen, Duurzaam Beleggen, ETF & Dividend en Financiële Onafhankelijkheid. Daarnaast biedt The Happy Investors persoonlijke coaching en kun je deelnemen aan de community waar je waardevolle informatie, tips en adviezen kunt vinden en van elkaar kunt leren. Kortom, bij The Happy Investors kun je alle kennis en tools vinden die je nodig hebt om jouw financiële doelen te bereiken. (1)

Is Happy Investors betrouwbaar?

Ja, The Happy Investors is betrouwbaar. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een positieve reputatie opgebouwd en er zijn veel positieve ervaringen te lezen van tevreden klanten. The Happy Investors zijn zeer ervaren beleggers die hun kennis op een transparante manier overdragen. Ook biedt The Happy Investors persoonlijke coaching en een community waar leden elkaar helpen en van elkaar kunnen leren. Ben je toch niet tevreden met je aankoop bij The Happy Investors? Als je dit binnen 14 dagen laat weten, krijg je je geld gewoon terug. Je loopt dus geen onnodige risico’s! 

» Referenties


1. Agrawal, A., & Hockerts, K. (2021). Impact investing: review and research agenda. _Journal of Small Business & Entrepreneurship, Volume 33, Issue 2, Pages 153-181_.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/08276331.2018.1551457

2. Chan, L. K. C., & Lakonishok, J. (2004). Value and Growth Investing: Review and Update. _Financial Analysts Journal, Volume 60, Issue 1, Pages 71-86_.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.2469/faj.v60.n1.2593

» Referenties

Conclusie beste Happy Investors product 2023


Bekijk meer informatie

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Happy Investors Review (2023) | Financiële Vrijheid

Laat een reactie achter