In dit artikel

Hamster in je Brein Review (2022) + Korting

Hamster in je Brein | Review + Korting!

In dit artikel

Een methode om blijvend en duurzaam af te vallen: bestaat dat echt? Ja, zeker. Maarten en Felix – oprichters van het Hamster in je Brein programma – hebben het ontdekt. Op basis van hun kennis en ervaring als artsen in het OLVG, schreven zij het boek ‘De hamster in je brein’. Dat werd een internationale bestseller. Ook het online programma over de hamster in je brein is razend populair. Maar waarom precies? En nog belangrijker: hoe werkt die hamster in het brein methode? Daar ga ik je alles over vertellen in deze Hamster in je Brein review!


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

Waarom is duurzaam afvallen zo moeilijk?

Je bent dit artikel niet voor niets gaan lezen. Waarschijnlijk heb jij al talloze pogingen gedaan om af te vallen. En het feit dat je nog steeds geïnteresseerd bent in een nieuwe methode, betekent dat al die andere manieren niet (helemaal) gelukt zijn. Duurzaam afvallen is namelijk best moeilijk en het is niet helemaal jouw schuld als het niet lukt. Er is namelijk een onderliggende oorzaak die jouw plan dwarsboomt. En als je je bewust wordt van die oorzaak en hoe hij precies werkt, dan kan je er iets tegen doen. Het heeft namelijk allemaal te maken met hersengebieden die met elkaar in conflict komen wanneer je besluit om af te vallen.

Hamster in je Brein  Review (2022) + Korting

Maak kennis met de hamster in je brein!

De hamster in je brein, zo omschrijven Felix en Maarten die tegenstrijdigheid. Zodra jij besluit om af te vallen, komt er iets in je hersenen in opstand. Een ‘hamster’, om het beestje maar even bij zijn naam te noemen. Dit is de hypothalamus: het oerbrein. Het is het oudste deel van onze hersenen, dat onder andere de hartslag, ademhaling en lichaamstemperatuur regelt. Het is verder verantwoordelijk voor de voortplanting – en dus ook voor het bewaken van ons gewicht! 

Vroeger betekende een periode van niet eten, namelijk een kans op levensgevaarlijke situaties. Als er geen eten was, kon je je lichaam niet voeden. En als je lichaam dan niet in actie kwam, zou je vroeg of laat dood gaan. Dat proces vindt tegenwoordig nog steeds plaats in je hersenen wanneer je wilt afvallen. De hamster in brein komt dan in opstand, omdat hij denkt dat je gevaar loopt.

Ook jij hebt een hamster in je brein…

Nu vraag je je misschien af ‘heb ik ook een hamster in mijn brein?’ Het antwoord is ja. Iedereen heeft er één. Tem de hamster in je brein, als je wilt afvallen. Het is de enige manier om die programmering in je hersenen te doorbreken en blijvend resultaat te krijgen. Zodra jij de hamster in je brein te slim af kunt zijn, kan je voor altijd je droomgewicht en droomlichaam behouden. Maar let op: uit hamster in je brein ervaringen blijkt dat je hier wel even in moet doorzetten. Het aanleren van nieuwe gewoontes kost nu eenmaal tijd. Gelukkig is er een hamster brein methode online programma om je hierbij te helpen!

Hamster in je Brein  Review (2022) + Korting

Leer je hamster brein temmen!

Met de Hamster Brein methode van Maarten en Felix ontdek je hoe een hamster in je brein zich gedraagt én hoe je hier een stokje voor steekt. Zij hebben namelijk twee online programma’s ontwikkeld die je hierbij helpen. Het ene programma gaat vooral om de hamster in je brein leren kennen, het andere programma gaat om de hamster in je brein temmen. Bij beide programma’s ben je elke dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe gewoontes en zet je positieve stappen. Dit kost je maar 10 minuten van je tijd per dag, waardoor iedereen deze methode kan volgen.

Het resultaat van het hamster in je brein programma?

✅ Elke dag bewuste en slimme keuzes maken voor je gezondheid;

✅ Jij snapt precies hoe je brein werkt;

✅ Je kunt voortaan met verleidingen omgaan en deze weerstaan;

✅ Je hebt een blijvend eindresultaat;

✅ Je kunt ook je omgeving nuttige adviezen en tips geven om duurzaam af te vallen;

✅ Je hoeft nooit meer een beperkend dieet te volgen.

Die hamster in je brein temmen, dat doe je dus stap voor stap. Elke dag ben je bezig met nieuwe gewoontes aanleren. Dat kan overigens gewoon online, door de hamster in je brein website te raadplegen. Maar je ontvangt ook dagelijks hamster in je brein download motivatie, waardoor je elke dag de juiste keuzes maakt.

Hamster in je Brein  Review (2022) + Korting

Over Maarten en Felix

Wie zijn Maarten en Felix dan? De schrijvers van het Hamster in je Brein e-book, fysieke boek én de ontwikkelaars van de bijbehorende methode. Het is hun missie om gewichtsverlies bespreekbaar te maken, zonder mensen een schuldgevoel of schaamtegevoel te geven. Daarom zijn zij heel open over hoe moeilijk afvallen en op gewicht blijven kan zijn. In hun boek De Hamster in je Brein leggen zij uit hoe dat precies zit. En het online programma gaat vervolgens verder waar het boek stopt. Zo kan je echt afvallen met Hamster in je Brein van Haus of Hamster en blijf je gefocust en gemotiveerd.

Hamster in je Brein  Review (2022) + Korting

Hamster in je Brein bestellen!

Lijkt het jou wel wat om de hamster in je brein aan te pakken en een methode te volgen die voor blijvend gewichtsverlies zorgt? Dan kun je de Hamster in je Brein bestellen! 

Online programma Ken de Hamster

Ga voor het 12-weken programma ‘Ken de Hamster’, waarbij je het volgende krijgt:

✅ Elke dag één nuttige oefening;

✅ Elke dag toegang tot online coaching;

✅ De mogelijkheid om altijd te verlengen;

✅ Nieuwe, wenselijke routines binnen 3 maanden.

Dit programma kost €36,49.

Online programma Tem de Hamster

Of ga voor ‘Tem de Hamster’, het 24-weken programma, waarbij je het volgende krijgt:

✅ Elke dag één nuttige oefening, een half jaar lang;

✅ Elke dag online coaching toegang;

✅ De mogelijkheid om op elk gewenst moment te verlengen;

✅ Nieuwe, wenselijke routines binnen 6 maanden die je volhoudt.

Dit programma kost €54,59 in totaal, waarbij je Hamster in je Brein korting krijgt. Dit is namelijk in verhouding 25% goedkoper dan het 12-weekse programma!

Hamster in je Brein  Review (2022) + Korting

Niet goed? Geld terug!

Ben je binnen 14 dagen na aanschaf toch niet tevreden over het online programma Hamster in je Brein? Laat dit dan weten. Als je geen goed gevoel hebt en niet gemotiveerd raakt door de inhoud, krijg jij je geld gewoon terug.

Hamster in je Brein korting scoren?

Maar wacht nog even! Je kunt namelijk gebruik maken van een extra Hamster in je Brein aanbieding! En dat wil je uiteraard, want het is zonde om onnodig te veel geld te betalen. Maak jouw afslankproces nog interessanter door de Hamster in je Brein kortingscode ‘GROEI’ in te vullen bij het afrekenen. Dan krijg je namelijk 10% korting!


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

Over het Hamster in je Brein boek

Nog even over het boek Hamster in je Brein; dat kun je gewoon online bestellen. Lees dit rustig door voordat je aan het online programma begint. Dan weet je zeker dat het iets voor jou is. In de gemiddelde De Hamster in je Brein recensie lees je hoe mensen dit boek vinden. Zelf vond ik het heel interessant. Vandaar ook deze De hamster in je Brein review! Maar je moet voor jezelf bepalen of het je iets lijkt. Wat ik in elk geval enorm kan aanraden is het online programma Hamster in je Brein. Ten minste, als je voor eens en altijd wilt afrekenen met die overtollige kilo’s! Aan jou de keuze…

Meer over diëten voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Persoonlijk ben ik fan van een aantal van de beste diëten. Bij voorkeur combineer ik een koolhydraatarm dieet met het intermittent fasting dieet oftewel vasten. Ik hoor ook veel mensen die positieve resultaten boeken met het paleo dieet en keto dieet. Persoonlijk denk ik wel dat je al wat ervaring met voeding dient te hebben voor deze diëten. Wat meer laagdrempelig is het ziekenhuis dieet, caloriearm dieet, eiwitrijk dieet en een vetarm dieet.

Andere populaire diëten zijn lactosevrij dieet, glutenvrij dieet, suikervrij dieet, mediterraan dieet en het vegetarische dieet. Je hebt tegenwoordig ook een ruime keuze uit maaltijdvervangers, afval shakes, dieet shakes en maaltijdshakes.

Het verschilt echt per persoon wat het beste bij jou past. Idealiter zou je intuïtief willen eten zonder calorieën te tellen en zorgen voor blijvend gewichtsverlies. Je zou dan enkel nog diëten tegen allergieën en ziekten. Snel afvallen en buikvet verbranden is niet nodig als je al op je ideale gewicht zit.

Zit je toch nog niet helemaal lekker in je vel dan zijn de volgende opties wellicht een uitkomst voor jou: Afslank Receptenbijbel, Hamster in je Brein methode, 50 dagen keto challenge, Koolhydraatarm 50 dagen programma, 20 dagen suikervrij of Fitcooking. Daarnaast kan ook interessant zijn 50 recepten in 30 minuten, My Shredded Lifestyle, Veganistisch koken en de anti buikvet training.

Wil je meer weten over al deze voedingssupplementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding, breathwork masterclass of het Antivirus van Tibor.

Richard de Leth van OERsterk heeft ook een breed scala aan waardevolle online trainingen gemaakt. Wat dacht je van Het Gezondheidsvirus, OERsterk leefstijlprogramma, Gezond in 4 weken, Vitaliteitsformule en De Diabetes Revolutie.
Er zijn nog veel meer interessante cursussen over voeding zoals de 50 dagen keto challenge, Hamster in je Brein, Fitcooking, Anti Buikvet, Veganistisch koken en 20 dagen suikervrij.

Wat minder bekende trainingen gaan over Vegan toetjes, Afvallen met Nederland en heb je wel eens van de Voetentraining gehoord?

Meest gestelde vragen over Hamster in je Brein

Heb je nog vragen over het Hamster in je Brein boek of over het online programma? Je vindt de meest gestelde vragen hieronder!

Hoe werkt de methode van Hamster in je Brein?

De methode van Hamster in je Brein leert je hoe je hersenen werken. Je maakt soms keuzes die niet helemaal bewust zijn, maar die voortkomen uit je oerbrein. Dat is het oudste deel van je hersenen, dat jou wil beschermen tegen gevaar. Maar tegenwoordig dient ons dat niet meer. In De Hamster in je Brein ebook of de Hamster in je Brein pdf kun je leze hoe dit precies werkt. Het online programma is hier een vervolg op.

Kan je met Hamster in je Brein afvallen?

Ja, je kunt blijvend en duurzaam afvallen met Hamster in je Brein. Deze methode legt je namelijk niet alleen uit hoe je hamsterbrein werkt, maar ook hoe je je gewoontes verandert. Of je nu met het boek De hamster in je Brein aan de slag gaat of met het online programma (of met allebei), leerzaam is het zeker! Dus als je meer wilt weten over deze methode voor blijvend en duurzaam gewichtsverlies, raad ik je aan om in actie te komen.

Kan je blijvend afvallen met de Hamster in je Brein methode?

Ja, De Hamster in je Brein methode voor duurzaam gewichtsverlies werkt echt. Zodra je ontdekt hoe de hypothalamus (je oerbrein) je voor de gek houdt, kun je dit omzeilen. Ontdek wat je moet doen om af te vallen en je gewenste gewicht te behouden. Dat is namelijk echt mogelijk, ook voor jou!


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Hamster in je Brein | Review + Korting!

Laat een reactie achter