arrow_drop_up arrow_drop_down
6 april 2020 

Ik gebruik Green Juice en dit is mijn ervaring

Elke dag voldoende groente eten is essentieel om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen. Het Voedingscentrum in Nederland adviseert om elke dag minimaal 250 gram groente te eten en twee stuks fruit. Toch lukt het slechts vijf procent van de Nederlandse bevolking om zich aan dit voedingsadvies te houden. Je bent daarin dus niet de enige. Gelukkig heb ik een uitstekende manier gevonden om te variëren met groenten zodat je dagelijks de juiste hoeveelheid binnenkrijgt!

Hoeveel groente per dag?

Volwassenen krijgen het advies om minimaal 250 gram groente per dag te eten. Het is zelfs zo dat 500 gram groente (advies) nog beter is! Groente en fruit hebben veelal een kleurrijke uitstraling en verkleinen het risico op allerlei hart- en vaatziekten. Zo heeft onderzoek uitgewezen dat je door het eten van groente en fruit een lager risico hebt op ziektes zoals diabetes, darmkanker en longkanker.

Verder is het belangrijk om variatie aan te brengen in wat voor soort groentes je eet. Spreid de 250 gram groente over de gehele dag en zorg er op die voor dat je lijf voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.

Wat gebeurt er als je te weinig groente eet?

Te weinig groente eten levert allerlei nadelen op. Ik zet ze voor je op een rij:

  • Je komt gemakkelijker aan in gewicht.
  • Je bent sneller moe en vaker ziek.
  • Het lukt je lichaam niet om zichzelf voldoende te ontgiften.
  • Je kampt eerder met vage lichamelijke klachten die niet direct een medische oorzaak hebben.

Onderzoek van RIVM toont aan dat je het risico op vroegtijdig overlijden vermindert met 42 procent als je elke dag voldoende groente eet en dit zo gevarieerd mogelijk doet. Een goede reden om vandaag te starten met Green Juice superfoodies.

Groente lekker maken: kies voor een groene smoothie

Wil je er zeker van zijn dat je dagelijks voldoende groente eet, maar lukt het jou niet om dit dagelijks te doen? Ik heb een uitstekende tip: superfood Green Juice! Dit drankje bestaat uit 31 biologische ingrediënten en dat allemaal in één drankje. Het zit onder andere boordevol vitamine C, probiotica, groenten en kruiden. Op die manier ben je er zeker van dat je elke dag voldoende groente en voedingsstoffen binnenkrijgt.

Een uitkomst als het je niet lukt om elke dag gezond en gevarieerd te koken of als je moeite hebt met groente eten.

Drink dagelijks je groene energiedrankje

Naast het nuttigen van groente supplementen of het uitproberen van allerlei groente recepten, is het dus ook een idee om superfoods zoals Green Juice te proberen. Het helpt jou om meer belangrijke voedingstoffen binnen te krijgen, zelfs als je heel erg drukt bent.

Bovendien helpt dit jou om gezonder in het leven te staan. Je zit er beter door in je vel en dit heeft natuurlijk een positieve uitwerking op je humeur en hoe je omgaat met de mensen in je omgeving.

Profiteer nu van de Green Juice aanbieding en gun jezelf elke dag een gezonde portie groente en fruit. Ik verzeker je een fantastisch resultaat en ben er 100 procent van overtuigd dat je niets liever meer wilt!

 

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie wat jouw ervaring is met Green Juice? Hiermee kan je anderen inspireren en ik zal altijd reageren 🙂

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess. Hij heeft passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Martijn neemt jullie mee in zijn verhaal aan de hand van inzichten die hij heeft verkregen door het luisteren van podcasts, het bekijken van documentaires, het lezen van boeken en het volgen van seminars.
Reactie plaatsen