Masters of Property | Review (2021) + Korting | Great Property Experience
01 augustus 2021 
39 min. leestijd

Masters of Property | Review (2021) + Korting | Great Property Experience

Wil jij graag beleggen in vastgoed? Wil je je daarvoor in de wereld van vastgoed gaan verdiepen? Dan is de kans groot dat je bij Masters of Property van Great Property Experience alle benodigde kennis op kunt doen. Dit bedrijf is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een autoriteit in de wereld van beleggen in vastgoed.

Great Property Experience heeft in de afgelopen jaren meerdere online producten in het leven geroepen. Online Producten waarmee je alle kennis op kunt doen én waarmee je een Master of Property kunt worden. Oftewel: Een meester op het gebied van vastgoed.

Klinkt dat bij jou als muziek in de oren? Dan raden wij je aan om deze Masters of Property (Great Property Experience) Review goed in je op te nemen. In deze review laten wij je namelijk kennis maken met alle online producten van dit bedrijf.

Ook richten wij in deze review onze pijlen nog op de ontwikkelaars van deze cursus en dit bedrijf. Wie hebben precies Great Property Experience ontwikkeld? En wat was het doel van het starten van dit bedrijf? Na het lezen van deze Masters of Property (Great Property Experience) Review heb je een volledig beeld van het bedrijf en zijn vele mogelijkheden in de wereld van vastgoed.

Na het lezen van deze review kun je ook direct voor jezelf de keuze maken: Ga je je voor één van de online producten aanmelden of niet? Neem de review rustig door en laat je verrassen!

Masters of Property Review + Korting Great Property Experience

Klik hier voor de beste korting op Masters of Property van Great Property Experience

Wat is Masters of Property van Great Property Experience precies?

Great Property Experience is een bedrijf dat een speciale vastgoed cursus ontwikkeld heeft, Masters of Property. Een cursus waarmee je in principe binnen no time een vastgoedimperium zou kunnen opbouwen. Dat is althans de bewering die je direct ziet staan als je een kijkje op de website van Great Property Experience neemt.

Het doel van dit bedrijf staat als een paal boven water: Zoveel mogelijk Masters of Property ontwikkelen. Daar doet het bedrijf dan ook alles voor, waarbij Frank Bakker en Pieter Monsma echt een voortrekkersrol op zich nemen. Deze twee heren zijn dan ook hét brein achter het bedrijf.

Wat biedt Great Property Experience precies aan?

In deze review bespreken wij uitgebreid alle diensten van Great Property Experience. Om je hier alvast een impressie van te geven, hebben wij de verschillende online producten voor je op een rijtje gezet:

 • Masters of Property Cursus
 • Great Academy Property Sourcing
 • Webinar: Investeren is te leren
 • Webinar: Property Sourcing
 • Webinar: Hands-off investeren in Brits vastgoed
 • Webinar: Essentiële belasting strategieën voor vastgoedinvesteerders
 • Tweedaagse training

Zoals je kunt zien, richt Great Property Experience met name op gratis webinars. Deze webinars worden echter niet zomaar georganiseerd. Nee, het doel van deze webinars is dat je uiteindelijk zin hebt om je te verdiepen in de wereld van beleggen en handelen in vastgoed. Dit kan door één van de online diensten van Great Property Experience aan te schaffen. 

Nu vraag je je af: Is het volgen van een tweedaagse training aan te raden? Dat ga je ook in deze review lezen. Wij willen hierbij in ieder geval het volgende benadrukken: Alle producten van Great Property Experience hebben wij zélf uit mogen proberen. Wij weten hierdoor exact waar we het over hebben. Dit is dus niet één van de vele Masters of Property reviews, maar is juist een review waarin onze persoonlijke bevindingen centraal staan. Juist dankzij deze review ga je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden krijgen.

Masters of Property Review + Korting Great Property Experience

Frank Bakker en Pieter Monsma

Zo, je hebt hierboven al kunnen lezen dat het bedrijf Great Property Experience door Frank Bakker en Pieters Monsma opgericht is. Maar wie zijn de beide heren precies? Wat is de drijfveer van de beide heren? Wat hebben de beide heren in het verleden gedaan? En wat zijn onze persoonlijke bevindingen over de beide heren? Je gaat het allemaal hieronder lezen.

Frank Bakker

Is er over Frank Bakker veel informatie online te vinden? Ja, dat is zeker het geval. Zo hebben we onder meer achterhaald dat hij langdurig in de industriële sector gewerkt heeft. Voor zijn werk kwam hij onder meer in Duitsland en India, waar hij veel levenservaring opgedaan heeft.

Gedurende zijn lange carrière kreeg Frank meer en meer interesse in vastgoed. Op de momenten dat hij niet aan het werk was, begon hij met het opbouwen van zijn eigen vastgoedportefeuille. Hij had zich hier al jarenlang in verdiept, waardoor hij precies wist waar hij mee bezig was.

Dit heeft bijzonder goed uitgepakt voor hem. Op het moment van schrijven is Frank Bakker namelijk eigenaar van een flink aantal panden. Deze panden verhuurt hij, waardoor hij maandelijks van wederkerende inkomsten geniet.

Door deze wederkerende inkomsten geniet hij eigenlijk van financiële vrijheid. Dat is dan ook precies de reden waarom hij met Great Property Experience gestart is. Samen met Pieter Monsma wil hij graag andere mensen ook helpen op het gebied van financiële vrijheid.

Enige tijd geleden is Frank Bakker ingestapt bij Great Capital Partners. Deze vastgoedinvesteerder is een behoorlijk grote partij geworden in de wereld van vastgoed. Daar heeft Frank Bakker zijn steentje aan bijgedragen; hij is dan ook een graag geziene gast binnen het bedrijf.

Wil je meer weten over Frank Bakker? Dan kun je ook even zijn LinkedIn-pagina bekijken. Op de LinkedIn-pagina van Frank Bakker vind je meer informatie over zijn werkzaamheden, over zijn verleden én over zijn zienswijzen.

Pieter Monsma

Op dit moment is Pieter Monsma één van de betere vastgoedbeleggers van het land. Dat is lange tijd anders geweest, aangezien Pieter in eerst instantie begon als een boer. Als boer raakte hij gewend aan het harde werken, waarbij hij ook alles eraan deed om zo slim mogelijk te werken.

Sinds het begin van de jaren 90 is hij zich ook bezig gaan houden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Als coach heeft hij veel mensen geholpen met het behalen van persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast startte hij in 2002 ook met het investeren in vastgoed.

Vanaf dat moment heeft hij zijn vastgoedportefeuille eigenlijk flink uit weten te breiden. We kunnen hierbij stellen dat Pieter Monsma op het juiste moment op de juiste plaats was. Als je de huidige huizenprijzen met de huizenprijzen van 10 jaar geleden vergelijkt, weet je niet wat je ziet. Doordat Pieter Monsma er vroegtijdig bij staat, plukt hij daar nu nog steeds de vruchten van.

Houdt Pieter Monsma zich alleen maar bezig met het beleggen in vastgoed en met Great Property Experience? Nee, zeker niet. Hij heeft ook nog in Costa Rica een zogeheten fly in community geopend. Dit is een soort van vakantiepark dat bezoekers alleen met een vliegtuig kunnen bereiken. Je kunt op en rondom dit vakantiepark dus van een tamelijk unieke vakantie genieten.

Wil je meer weten over Pieter Monsma? Dan is het interessant om zijn LinkedIn-account eens te bekijken. Via zijn account krijg je een duidelijke indruk van wie hij is, wat hij doet en wat zijn drijfveren zijn. Al met al een vakkundige en interessante man. Een man die in ieder geval een prachtige groei door de jaren heen heeft weten te maken!

Masters of Property Review + Korting Great Property Experience

Wat vinden wij van Pieter & Frank?

Zo, nu weet je precies wie Pieter en Frank zijn. Maar, wat vinden wij nou precies van deze twee heren? Wij kunnen eigenlijk met geen kwaad woord over beide heren spreken. Aan alles is namelijk te merken dat Pieter en Frank super vakkundig zijn.  Wil je leren van Frank Bakker vastgoed en Peter Monsma vastgoed, dan zal je daar geen spijt van krijgen. Deze heren weten waar zij over praten. En ze kunnen het jou ook leren!

Ook zijn wij van mening dat beide heren erg sympathiek zijn. Wij hebben meermaals contact met hen gehad, waarbij direct bleek dat ze open voor je staan. Ze beantwoorden het liefste al jouw vragen op de meest uitgebreide manier. Wanneer je lid van Great Property Experience bent geworden, voel je je eigenlijk al direct een gewaardeerd lid.

Tevens vinden wij het super dat Frank en Pieter perfect met elkaar samenwerken. Opvallend hierbij is dat beide heren een compleet andere historie hebben. Doordat ze beide in andere takken gewerkt hebben, hebben ze beide een andere invalshoek. Ze kijken hierdoor op een unieke manier naar zaken, waardoor ze uiteindelijk de juiste keuzes kunnen maken.

Al met al zijn wij te spreken over Pieter Monsma en Frank Bakker. Beide heren zijn vakkundig, hebben een flinke vastgoedportefeuille opgebouwd en helpen nu graag andere mensen. Doordat zij met Great Property Experience gestart zijn, kun ook jij een vastgoedportefeuille op gaan bouwen.

Het team van Great Property Experience

Werken Frank en Pieter nou als enige bij Great Property Experience? Nee, dat is zeker niet het geval. Als je op de website van dit bedrijf kijkt, zie je namelijk tientallen teamleden naar voren komen. Door de jaren heen heeft dit bedrijf echt een indrukwekkende groei doorgemaakt.

Wil je meer weten over het team van Great Property Experience? Dan raden wij je aan om op de website even op ‘Team’ te klikken. Je ziet dan direct alle teamleden, inclusief naam en foto, naar voren komen. Tevens kun je via die pagina direct kennis maken met de vele Great Coaches. Deze coaches gaan jou verder op pad helpen tijdens jouw weg naar het opbouwen van een vastgoedimperium.

Is Great Property Experience betrouwbaar?

Het mag duidelijk zijn: Great Property Experience is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Een bedrijf waar veel mensen werkzaam voor zijn én een bedrijf dat een flinke groei doorgemaakt heeft.

Deze groei is onder meer te danken aan de betrouwbaarheid. Het bedrijf is simpelweg voor 100% te vertrouwen; iets wat ook geldt voor Pieter Monsma en Frank Bakker. 

Hoe wij hier zo zeker over zijn? Nou, wij hebben meerdere keren contact gehad met dit bedrijf. Wij weten daardoor als geen ander hoe dit bedrijf handelt en hoe dit bedrijf er alles aan doet om de best mogelijke service te verlenen.

Tevens is het bedrijf super open en transparant. Dat zie je bijvoorbeeld op de website van het bedrijf duidelijk naar voren komen. Een typerend voorbeeld hiervan is de pagina met daarop alle teamleden en coaches. Als dit bedrijf iets te verbergen zou hebben, zouden ze niet zo open zijn. Bij alle teamleden staan immers de naam én een afbeelding geplaatst.

Al met al kunnen wij stellen dat Great Property Experience met zekerheid te vertrouwen is. Dit geldt ook voor Pieter Monsma en Frank Bakker. Deze heren hebben hun zaakjes prima op orde, leveren kwaliteit en hebben een prachtig bedrijf opgezet. Een bedrijf waar ze oprecht trots op mogen zijn.

Wat heeft de Great Property Experience voor jou te bieden?

In deze Masters of Property (Great Property Experience) Review heb je vooralsnog veel informatie over het bedrijf kunnen vinden. Ook weet je wat de connectie tussen Frank en Pieter met vastgoed is. Omdat je nu een duidelijk beeld van dit bedrijf gekregen hebt, is het de hoogste tijd om naar de online diensten/producten van dit bedrijf te kijken.

Eerder in deze Masters of Property (Great Property Experience) Review heb je al kunnen zien welke webinars en trainingen door het bedrijf aangeboden werden. In het restant van deze review willen wij je graag kennis laten maken met de webinars en trainingen van Great Property Experience.

Masters of Property Review + Korting Great Property Experience

Binnen zes weken vastgoedbelegger

Binnen Great Property Experience is een centrale rol weggelegd voor de Masters of Property cursus. Met deze verrassende cursus kun je binnen 6 weken alle kennis opdoen om een vastgoedbelegger te worden.

Waarom wij dit omschrijven als een verrassende cursus? Omdat de cursus ons qua inhoud, qua variatie én qua uitgebreidheid behoorlijk heeft verrast. Als je met deze cursus aan de slag gaat, kun je echt binnen 6 weken ongekend veel kennis opdoen.

Frank en Pieter hebben hierbij gekozen voor 12 verschillende modules. Wij laten je graag uitgebreid kennis maken met deze 12 modules:

Module 1: Jumpstart van jouw vrije leven

In de eerste module ga je leren wat het grondbeginsel van het vastgoed zijn. Als je deze grondbeginselen in de toekomst goed weet toe te passen, kun je een jumpstart maken. Een jumpstart naar jouw vrije leven.

Module 2: Fulltime inkomen/ Parttime werk

In de tweede module leggen Pieter en Frank je uit hoe je een vastgoedportfolio op kunt bouwen. De focus ligt hierbij op het verkrijgen van een fulltime inkomen door parttime te werken. Oftewel: Een flink portfolio op te bouwen met een minimale tijdsinvestering.

Module 3: De kunst van de beste deal

In de derde module krijg je volledig uitgelegd hoe je de beste vastgoeddeals kunt maken. Pieter en Frank leggen dit aan je uit aan de hand van hun eigen ervaringen. In onze ogen echt een leuke, leerzame en uitgebreide module.

Module 4: Kopen onder marktwaarde

In een ideale situatie kun je een pand onder de marktwaarde kopen. Hoe je dit zoal kunt doen, ga je in deze module leren. Je krijgt eigenlijk geleerd hoe je de juiste huizen met een flinke potentie kunt vinden. Wat we hierbij verstaan onder een flinke potentie? Nou, dat je een snelle winst op deze huizen kunt maken.

Module 5: Vastgoedwetgeving

Wil je in vastgoed gaan beleggen? Dan is het pure noodzaak dat je op de hoogte van alle wetgevingen bent. Dat ga je uitgebreid leren met deze module. Frank en Pieter leggen hierbij ook uit welke mogelijkheden je hebt om binnen de grenzen van de wet succesvol te beleggen.

Module 6: Begrijpen hoe financiën werken

Bij het investeren in vastgoed draait het om het maken van flinke winst. Maar hoe kun je nou het optimale rendement behalen? Frank en Pieter leggen je in de zesde module uit hoe je dit kunt doen. De focus ligt hierbij met name op het lenen van geld. Dat doen eigenlijk alle succesvolle vastgoedinvesteerders

Module 7: Vastgoedtaxatie

Wil je een zo’n hoog mogelijk rendement maken? Dan moet je ook op de juiste manier met de belastingverplichtingen omgaan. Hoe je dit precies kunt doen leer je in deze zevende module. Frank en Pieter delen hier graag hun eigen geheimen met je.

Module 8: Lessen van een vastgoedmagnaat

In de achtste module speelt René de hoofdrol. Hij legt uit hoe hij binnen no time een ongekend vastgoedportefeuille heeft kunnen opbouwen. Hij deelt ook graag zijn geheimen met je; al met al een zeer interessante module.

Module 9: Werken met Nederlandse banken

Wil je graag veel succes behalen in de wereld van vastgoed? Dan is een goede relatie met banken een absolute pré. Hoe je deze relatie op kunt bouwen, krijg je in de negende module aangeleerd. Zo krijg je onder meer aangeleerd hoe je in kunt spelen op de wensen en eisen van de kredietverstrekkers.

Module 10: Financieren met particulieren

Wil je nooit meer vastgoed-deals mislopen? Dan is het interessant om een goed netwerk op te bouwen. Hoe Frank en Pieter dit zelf gedaan hebben, ga je in deze tiende module leren. Ook deze tiende module zoomt weer volledig in op de praktijk.

Module 11: Mindset voor vastgoed succes

Om succesvol te kunnen beleggen, is het pure noodzaak dat je over de juiste mindset beschikt. Wat deze mindset precies inhoudt, en hoe je deze mindset kunt ontwikkelen, Dát ga je leren in deze 11e module van deze uitgebreide cursus.

Module 12: Great Property succes strategie

Als afsluiter van de Masters of Property cursus krijg je toegang tot een volledig stappenplan. Als je dit stappenplan af weet te werken, kun je succesvol beleggen in vastgoed. Uiteraard is het hiervoor wel noodzakelijk dat je eerst de voorgaande modules volledig doorlopen hebt. Nu is het de tijd om je verder te ontwikkelen met de mogelijke middelen. 

Masters of Property Review + Korting Great Property Experience

Perfecte aanvulling: Bonussen bij de Masters of Property cursus

Het mag duidelijk zijn; de Masters of Property cursus is behoorlijk uitgebreid te noemen.

Maar heb je het gevoel dat je nog niet klaar bent met leren? Dan hebben Frank en Pieter voor jou een aantal bonus handvatten waarmee jij je na het volgen van de training een echte vastgoed professional kunt noemen:

 • Persoonlijk werkboek: Met dit Great Property Experience werkbroek krijg je een perfecte aanvulling op de cursus. Met dit werkboek kun je eigenlijk alle opgedane kennis direct in de praktijk toepassen.
 • Download presentaties: Tevens kun je via het ledengedeelte alle presentaties downloaden. Deze presentaties vormen eigenlijk een aanvulling op de inhoud van de cursus.
 • GPE-netwerk: Dankzij de besloten Facebookgroep van Great Property Experience kun je waardevolle contacten opbouwen. Ook krijg je toegang tot een besloten beleggersforum (Great Property Experience forum), waardoor je echt een volledig netwerk op kunt bouwen.
 • Deelnamen aan Q&A sessies: Tot slot krijg je ook nog toegang tot Q&A sessies. Tijdens deze sessies kun je jouw eigen vragen stellen, de vragen van andere mensen aanhoren en de antwoorden van de experts aanhoren. Ook dankzij dergelijke Q&A sessies kun je veel kennis op doen.

masters-of-property-review-korting-great-property-experience-programma-

Wat kost de Masters of Property cursus?

Heb je nu direct interesse om je voor de Masters of Property cursus aan te melden? Dat kunnen wij ons maar al te goed voorstellen. De cursus is immers van een hoog niveau, is leuk om te volgen én geeft je veel handvatten. Handvatten waarmee je uiteindelijk jouw eigen vastgoedportefeuille op kunt bouwen.

Voordat het zover is, moet je wel een bepaald bedrag investeren voor deze cursus. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor je: Je kunt nu tijdelijk profiteren van flinke korting waarbij er maar liefst €500 van de originele prijs afgaat. 

In plaats van €1.197 hoef je slechts €697 te betalen. Dat is dus een aanzienlijke besparing! Door op deze link te klikken, geniet je direct van deze immense besparing.

Masters of Property Review + Korting Great Property Experience

Klik hier voor de beste korting op Masters of Property van Great Property Experience

Wat vinden wij van de Masters of Property cursus?

Kunnen wij het volgen van de Masters of Property cursus aanraden? Ja, dat is iets wat wij absoluut kunnen doen. De cursus is leuk om te volgen, is van een ongekend hoog niveau en is door ware experts opgesteld.

Bovendien zijn wij bijzonder te spreken over de tijdelijke korting van maar liefst €500. Door je nu direct voor deze cursus aan te melden, kun je dit bedrag in één klap besparen. Dit betekent dat je ook eerder winst kunt behalen met jouw vastgoedbeleggingen. Als je de Masters of Property cursus gaat volgen, moet het sowieso wel goed komen met het behalen van een goed rendement. 

Met het volgen van deze cursus leer je in ieder geval alle fijne kneepjes van het vak!

Pak het direct goed aan: Great Academy Property Sourcing

Wil jij het beleggen in vastgoed direct goed aanpakken? Ben je daarvoor bereid om daar drie dagen volop in de materie te kruipen? Dan is de driedaagse training Great Academy Property Sourcing aan te raden. Dit is een training die door Great Property Experience georganiseerd wordt.

Moet je voor deze training naar een bepaalde locatie afreizen? Nee, het is een training die je volledig online kunt volgen. Tijdens het volgen van deze training krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Wat is property sourcing precies?
 • Wat is de rol van een professionele sourcing partner?
 • Waarom zoeken investeerders niet zelf naar onroerend goed?
 • Waar zoeken de experts naar de beste deals?
 • Wat representeert een goed rendement van vastgoedinvesteringen?
 • Hoeveel kun je verdienen door vastgoed voor andere mensen uit te zoeken?

Met deze online training ga je je volledig verdiepen in de wereld van property sourcing. Een interessante wereld waarin je ongekend veel geld kunt verdienen. Ook de heren van Great Property Experience hebben hier veel ervaring mee, waardoor je écht veel nuttige kennis op kunt gaan doen.

Masters of Property Review + Korting Great Property Experience property sourcing

Investeer in jezelf: Kosten en wat het je oplevert

Wil jij je verdiepen in de wereld van property sourcing? En ben je bereid om daar een training van 3 dagen voor te volgen? Dan is deze training van Great Property Experience voor jou op het lijf geschreven. Ook bij deze training geniet je via deze link van een dikke korting van maar liefst €2.300!

Om maar even te bedenken dat je normaal gesproken een bedrag van €2.997 aan deze training uitgeeft. Voor een korte periode kun je via deze link echter meer dan €2.000 besparen, waardoor je slechts €697 voor deze online training hoeft te betalen!

Wat vinden wij van de Great Academy Property Sourcing?

Ook over deze training van Great Property Experience hebben wij een goed woordje klaarliggen. De training is leuk om te volgen, de training is ongekend uitgebreid en de training is uit het juiste hout gesneden. Dit merk je als je aan de training begint, maar valt ook nog te merken op de derde dag. 

Is deze training voor iedereen geschikt? Nee, dat is in onze ogen niet het geval. Alleen als je écht heel gemotiveerd en gedisciplineerd bent, kun je deze training volgen. Je moet immers drie dagen achter jouw laptop zitten; daar is niet iedereen toe in staat. Dus, als jij winstgevend kapitaal wilt opbouwen of fulltime sourcingpartner wilt worden, dan is de Great Academy Property Sourcing absoluut aan te raden!

Property Sourcing Masters of Property Review + Korting Great Property Experience

Klik hier voor de beste korting op Property Sourcing

Eerste stap: Investeren is te leren

Investeren is te leren. Dit is niet alleen een overtuiging van Frank en Pieter, maar is ook de naam van de gratis webinar: Webinar Investeren is te leren. Deze kosteloze webinar is door beide heren met veel plezier ontwikkeld én wordt door beide heren met veel plezier gegeven.

Weet je nog niet zeker of je in vastgoed wilt gaan beleggen? Dan is het zeker interessant om dit webinar te volgen. Tijdens dit webinar krijg je inzichten wat de strategieën van succesvolle Nederlandse vastgoedinvesteerders zijn. Door kennis met de strategieën te maken, leer je al een hoop.

Bovendien gaat dit webinar je hoogstwaarschijnlijk inspireren. Inspireren om zélf ook te beleggen in vastgoed. Als dat het geval is, weten Pieter en Frank ook direct een juist bruggetje voor je te maken. Nadat je dit gratis webinar gevolgd hebt, en je nu zeker kan stellen hoe interessant de wereld van vastgoed is, kun je direct met een flinke korting aanmelden voor de Masters of Property cursus!

Nadat je dit webinar gevolgd hebt, ben je hoogstwaarschijnlijk enthousiast over het beleggen in de vastgoed. De volgende stap, het volgen van de cursus, is dan ook relatief makkelijk gezet. Met dit webinar kun je in ieder geval op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met het beleggen.

Ook kun je met dit webinar op een leuke manier kennis maken met Frank en Pieter. Op het moment dat je dit webinar aan het volgen bent, merk je direct dat beide heren bevlogen zijn. Ze geven dit webinar in ieder geval op een leuke en enthousiaste manier, waardoor je direct interesse hebt om te beleggen in vastgoed. 

Masters of Property Review + Korting Great Property Experience webinar

Is dit webinar aan te raden?

Als je nog geen kennis van het investeren in vastgoed hebt, is dit webinar absoluut aan te raden. Je moet er wel snel bij zijn, aangezien dit webinar maar voor een beperkt aantal mensen beschikbaar is. Met dank aan dit webinar leer je in ieder geval de 7 sleutels van het succesvol investeren in vastgoed.

Investeren is te leren webinar Masters of Property Review + Korting Great Property Experience

Klik hier voor het gratis webinar: Investeren is te leren

Meest gekozen webinar: Property Sourcing

Pieter Monsma en Frank Bakker hebben besloten om meerdere webinars te ontwikkelen. Eén van de meest interessante webinars is zonder twijfel het ‘Property Sourcing’ webinar. Met dit webinar leer je direct hoe je de beste huizen kunt vinden.

Wat in dit geval ‘de beste huizen’ betekent? Nou, het gaat hierbij volgens Frank en Pieter om huizen die voor een laag bedrag te koop staan. Of concreet gezegd: Die voor 20% tot 40% onder de marktwaarde te koop staan

Ook dit webinar wordt weer gegeven door de bevlogen investeerders Frank en Pieter. Zij weten exact waar ze het over hebben, waardoor je een duidelijk beeld van de mogelijkheden krijgt. Nadat je dit webinar gevolgd hebt, heb je hoogstwaarschijnlijk direct interesse om de Great Academy Property Sourcing te volgen. Een driedaagse online training waarin Frank en Pieter nóg dieper op de stof in gaan.

Is dit webinar aan te raden?

Wij zijn echt onder de indruk van het webinar Property Sourcing. Dit webinar is leuk om te volgen, is behoorlijk uitgebreid en wordt op een leuke manier gegeven door Frank en Pieter.

Het enige lastige is dat er maar een beperkt aantal mensen dit webinar mogen volgen. Wij raden je dan ook aan om je vroegtijdig voor dit webinar aan te melden. Mocht je hier onverhoopt te lang mee wachten, kun je je mogelijk niet meer aanmelden. Dat zou erg spijtig zijn, aangezien je écht veel kunt leren met dit webinar.

Gratis webinar property sourcing Masters of Property Review + Korting Great Property Experience

Klik hier voor voor het gratis webinar: Property Sourcing

Gratis webinar: Hands-off investeren in Brits vastgoed

Frank en Pieter zijn – om bepaalde redenen – bijzonder geïnteresseerd in Brits Vastgoed. Waarom dit zo is en wat je zelf mogelijk op Brits vastgoed zou kunnen hebben, krijg je na het volgen van het webinar ‘Hands-off investeren in Brits vastgoed’ direct het antwoord op

Met dit webinar ga je leren hoe je in Brits vastgoed kunt investeren. Je leert ook wat hier de voordelen van zijn, welke mogelijkheden dit biedt en welke resultaten je zoal kunt behalen. Opvallend is dat dit webinar niet door Frank en Pieter zelf gegeven wordt. Nee, dit webinar wordt gegeven door Job en Melanie Gutteling. Twee mensen die sinds 2017 al meer dan 35 panden in Nederland én het Verenigd Koninkrijk hebben gekocht!

Masters of Property Review + Korting Great Property Experience UK property mastery

Is dit webinar aan te raden?

Als je jouw vleugels op internationaal vlak wilt spreiden, is dit webinar absoluut aan te raden. En ook nog eens volledig gratis te volgen! Binnen dit webinar ligt de focus volledig op internationale beleggingen; een unieke toevoeging aan de Great Property Experience wat ons betreft.

Ook voor dit webinar moet je er snel bij zijn. Nadat je dit webinar gevolgd hebt, heb je hoogstwaarschijnlijk direct interesse in de tweedaagse training ‘UK Property Mastery’. 

Gratis webinar investeren in brits vastgoed Masters of Property Review + Korting Great Property Experience

Klik hier voor het gratis webinar: Hands-off Investeren in Brits Vastgoed

Niet te missen: webinar Essentiële belasting strategieën voor vastgoedinvesteerder

Het laatste webinar die je gratis kunt volgen, heeft de titel ‘Essentiële belasting strategieën voor vastgoedinvesteerders’ gekregen. Zoals de titel al doet vermoeden, leer je in dit webinar over essentiële strategieën. Strategieën waarmee je het best mogelijke rendement kunt behalen in combinatie met het zo min mogelijk betalen van belastingen.

Nadat je dit webinar gevolgd hebt, kun je je direct aanmelden voor een interessante training: Great Academy Tax Saving Strategies. Ook met die uitgebreide training ga je leren hoe je zo min mogelijk belasting kunt betalen. Ideaal, aangezien je daarmee jouw rendement alleen maar verder uit kunt breiden.

masters-of-property-review-korting-great-property-experience-tax-saving

Is dit webinar aan te raden?

In deze Great Property Experience review heb je al kennis kunnen maken met meerdere webinars. Dan kun je je afvragen wat dit webinar nou zo anders maakt. In dit webinar wordt namelijk een uniek en tastbaar onderwerp besproken; het betalen van belasting.

Als vastgoedinvesteerder wil je uiteraard procentueel gezien zo min mogelijk belasting betalen. Hoe je dat voor elkaar kunt krijgen, ga je volledig leren aan de hand van dit webinar. Wij zijn in ieder geval groot fan van dit webinar!

Gratis webinar essentiele belasting strategieen Masters of Property Review + Korting Great Property Experience

Klik hier voor het gratis webinar: Essentiële Belasting Strategieën voor Vastgoedinvesteerders

Kort maar krachtig: De tweedaagse trainingen

Wil je écht een Master of Property worden? Dan kun je ook nog meerdere tweedaagse trainingen bij Great Property Experience volgen:

 • Tax Saving Strategies: Laat de Belastingdienst voor je werken.
 • UK Property Mastery: Leer vastgoed beleggen in het Verenigd Koninkrijk

Exclusief: Het Black Badge jaarprogramma

Als je het helemáál goed aan wilt pakken, kun je ook nog kiezen voor het Black Badge jaarprogramma. Dit is een jaarprogramma waarmee je echt naar financiële vrijheid kunt toewerken. Om dat mogelijk te maken, krijg je toegang tot alle kennis, tot alle mensen en tot alle middelen die je nodig hebt. Die je uiteindelijk nodig hebt om van financiële vrijheid te kunnen genieten.

Wil je graag van het Black Badge jaarprogramma gebruik maken? Dan kun je direct jouw aanvraag indienen. Je moet hierbij meerdere velden invullen, waarna jouw aanvraag goedgekeurd wordt. Niet elke aanvraag wordt goedgekeurd; je moet echt toegelaten worden tot dit veelbelovende jaarprogramma!

Onze ervaringen met Great Property Experience

Zou jij graag meerdere inkomstenbronnen willen creëren? En gaat je voorkeur daarbij uit naar het beleggen in vastgoed? Dan is het zeker interessant om te kiezen voor Great Property Experience.

Wij zijn echt heel erg te spreken over dit bedrijf, over Frank, over Pieter, over de producten/diensten en over het gehele team van Great Property Experience. Dit bedrijf levert prima werk af, heeft alle zaakjes goed op orde en biedt interessante online producten/diensten aan.

Het leuke hierbij is dat je ook verschillende webinars kunt volgen. Sommige van deze webinars zijn volledig gratis, waardoor je echt op een laagdrempelige en aangename manier kennis kunt maken met Great Property Experience. Daarbij maak je ook direct op een leuke manier kennis met de wereld van het beleggen in vastgoed!

masters-of-property-review-korting-great-property-experience-

Wat zijn de ervaringen van andere vastgoedbeleggers?

In deze Great Property Experience review heb je veel informatie vanuit onze kant kunnen vinden. Her en der hebben wij ook onze Great Property Experience ervaringen gedeeld, maar wat vinden andere mensen hier nou precies van? Hoe kijken andere mensen naar de online producten en diensten die door Great Property Experience aangeboden worden?

Toen wij op zoek gingen naar online reviews, liepen wij al snel tegen meerdere beoordelingen aan. Wat er direct uitsprong was dat al deze beoordelingen super positief zijn. Eigenlijk kunnen we wel vaststellen dat alle Masters of Property ervaringen over het algemeen wel positief zijn

Daarbij was het ook nog opvallend dat bekende mensen zich bij deze partij aangesloten hadden. Een typerend voorbeeld hiervan is de voetballer Ryan Babel. Hij wilde iets nuttigs met al zijn geld doen, waarna hij besloot om zich bij Great Property Experience aan te melden. Op de website van het bedrijf kun je een filmpje van hem vinden, waarin hij graag zijn bevindingen deelt.

Al met al kunnen wij het volgende delen: de Great Property Experience cursus én andere online producten/diensten worden heel goed beoordeeld. Ook Frank en Pieter kunnen op veel lovende woorden rekenen. Eigenlijk sluiten de beoordelingen van andere vastgoedbeleggers volledig aan op onze eigen bevindingen. Wij zijn immers zelf ook te spreken over Great Property Experience.

Masters of Property Review + Korting Great Property Experience ervaring

Conclusie Great Property Experience

Geweldige hulp, geweldig team, ongekend veel kennis en interessante online producten/diensten. Met die conclusie kunnen wij deze review over Great Property Experience eigenlijk in stijl afsluiten. Wij zijn namelijk onwijs te spreken over dit bedrijf, over de aangeboden diensten én over het vakmanschap. Als we het echt nog over vakmanschap hebben, hebben we het over de heren van Great Property Experience. Als je de stap naar het beleggen in vastgoed wilt zetten, is dit de aangewezen partij voor jou.

Masters of Property Review + Korting Great Property Experience

Klik hier voor de beste korting op Masters of Property van Great Property Experience

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download