In dit artikel

Golven van Geluk - Linda Dronkers-Steijn (Boek Review)

Golven van Geluk – Linda Dronkers-Steijn | Review

In dit artikel

Persoonlijk geluk en zakelijk succes met kwantumfysica en neurowetenschap. Uuuhm kwantumfysica? Neurowetenschap? “Wat is dit en hoe kan ik dit in mijn dagelijks leven toepassen” waren mijn eerste gedachten.

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan

Wat als alles mogelijk is?

Leef je dan op dit moment het leven waar je altijd van hebt gedroomd? Als je helemaal eerlijk bent tegen jezelf, welke onvervulde wensen heb je dan nog? Meer tijd voor jezelf? Meer rust? Een andere baan? Een grote liefde?

Hoe zou het zijn als je jouw wensen werkelijkheid kunt laten worden? Hoe zou het zijn als jij jouw geluk en succes kunt sturen? Wat zou er gebeuren als jij je leven kunt inrichten en precies zoals jij dat wilt, dat succes verzekerd is? Zou jij dat willen? En zou je dan gelukkig zijn?

Golven van Geluk

Gelukkig heeft Linda Dronkers-Stijn hier een goed leesbaar en heel praktisch boek over geschreven met de titel Golven van Geluk. In het boek Golven van Geluk lees je de wetenschappelijke onderbouwing waarom de manier waarop de denkt, praat, droomt en voelt, bepaalt hoe jouw leven eruit ziet.

In de titel Golven van Geluk refereert “Golven” naar de frequenties van het kwantumveld en “Geluk” naar het bewust worden dat jij jouw toekomst positief kan beïnvloeden en dus meer geluk kan ervaren.

Linda Dronkers-Steijn neemt je in Golven van Geluk mee langs de theorieën van Kwantumfysica, het brein en de combinatie van Kwantumfysica en de werking van het brein. Leer hoe jij Kwantumfysica in jouw leven kan inzetten. Hoe jij al je dromen waar kunt maken. Ook die droomrelatie waar je zo naar verlangt en leuke manieren om goed geld te verdienen.

Envision Your Future-model

Linda deelt haar eigen succesvolle Envision Your Future-model en leert je hoe je dit succesvol kan toepassen aan de hand van onderstaande 5 tips.

  1. Geloof dat het werkt en vertrouw dat het komt
  2. Positieve input = positieve output
  3. Mediteer regelmatig
  4. Voer rituelen in
  5. Heb geduld, het komt!

In het laatste deel van het boek Golven van Geluk deelt Linda 4 pakkende praktijkvoorbeelden met je. Ik ben heel erg benieuwd of jij jezelf kan identificeren met één van deze voorbeelden. Ik namelijk wel ?

Inzichten uit het boek Golven van Geluk

Als ik het niet kan zien, dan bestaat het ook niet. Dit is kort gezegd de “Newton-manier van denken”.

Deze denkwijze herken ik zo erg van vroeger bij mezelf. Misschien jij ook wel?! Deze manier van denken gaat je naar mijn mening niet verder helpen in het positief veranderen van de rest van je leven. Tegenwoordig ervaar ik deze manier van denken als een niet helpende overtuiging.

Kwantumfysica is de wetenschap die bestudeert wat de allerkleinste deeltjes zijn waaruit materie bestaat en hoe die zich gedragen.

Over het algemeen kun je zeggen dat kwantummechanica de onderliggende theorie is, de zuivere wiskunde waarmee voorspellingen gemaakt kunnen worden.

Enkele feitjes over Kwantumfysica

Alle materie waaruit onze omgeving bestaat heeft dezelfde bouwstenen: Protonen, Neutronen en Elektronen. De protonen en Neutronen vormen de atoomkern. Om de Atoomkern draaien de elektronen. Wat verder bijzonder is dat het Atoom voor circa 99,99999% leeg is. Alle materie die wij kunnen waarnemen bestaat dus voor 99,99999% uit lucht.

Deeltjes, de bouwstenen van de natuur, zijn er soms wel en soms niet. Deeltjes reageren anders wanneer ze worden gemeten / waargenomen. Deeltjes zijn nog geen deeltjes als wij ze nog niet hebben waargenomen. Deeltjes ‘weten’ wanneer ze worden waargenomen, want dan pas verschijnen ze. Deeltjes lijken daarmee te acteren buiten ruimte en tijd.

Als ik heel eerlijk ben is dit onderdeel van Kwantumfysica nog echt magie voor mij.

Het kwantumveld is een soort Google

We zijn verbonden met een enorm vibrerend veld, het kwantumveld, waar alles in potentie aanwezig is en bij wijze van spreken staat te springen tot wij onze aandacht erop richten zodat de in potentie aanwezige informatie zich kan manifesteren als fysieke vorm.

Het kwantumveld kan je vergelijken met het internet. Op het internet en in het kwantumveld is alle informatie aanwezig.

Op de computer gebruik je Google om een zoekopdracht in te dienen en honderden resultaten komen jouw kant op. Met het Kwantumveld werkt dit eigenlijk vergelijkbaar. De frequentie is jouw verbinding tot alle informatie. In dit boek leer je hoe jouw “zoekopdracht” voor het Kwantumveld het beste kan formuleren en invoeren.

Het internet waar jij alle antwoorden kunt vinden, oftewel: de kwantumwereld.

Als bovenstaande onderwerpen je triggeren wil ik je zekere adviseren om het boek Golven van Geluk te lezen. Het boek is heel fijn om te lezen en enorm praktisch geschreven.

Naast het boek Golven van Geluk is Linda ook oprichter van het Manifestatie Magazine. Als je kwantum fysica interessant vind dan ga je het Manifestatie Magazine ook zeker tof vinden.

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Ben jij specifiek op zoek naar boeken over persoonlijke groei? Lees dan zeker even mee. Wat dacht je van De Doorbraak van Michiel van der Pols, Hoe de fuck vind ik geluk van Thijs Lindhout, De meeste mensen deugen van Rutger Bregman, Golven van Geluk van Linda Dronkers-Steijn en Het mooiste uit de put halen.

Er zijn ook veel interessante boeken over sport, boeken over geluk, mindset boeken, spirituele boeken, boeken over het menselijk lichaam, boeken over voeding, boeken over slaap en natuurlijk Engelstalige boeken over persoonlijke ontwikkeling.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de boeken van Sanne van Paassen en Charlies Kitchen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Golven van Geluk – Linda Dronkers-Steijn | Review

Laat een reactie achter