arrow_drop_up arrow_drop_down
Golven van Geluk - Linda Dronkers-Steijn (Boek review)
26 februari 2021 
in Boeken

Golven van Geluk - Linda Dronkers-Steijn (Boek review)

Persoonlijk geluk en zakelijk succes met kwantumfysica en neurowetenschap. Uuuhm kwantumfysica? Neurowetenschap? “Wat is dit en hoe kan ik dit in mijn dagelijks leven toepassen” waren mijn eerste gedachten.

Wat als alles mogelijk is?

Leef je dan op dit moment het leven waar je altijd van hebt gedroomd? Als je helemaal eerlijk bent tegen jezelf, welke onvervulde wensen heb je dan nog? Meer tijd voor jezelf? Meer rust? Een andere baan? Een grote liefde?

Hoe zou het zijn als je jouw wensen werkelijkheid kunt laten worden? Hoe zou het zijn als jij jouw geluk en succes kunt sturen? Wat zou er gebeuren als jij je leven kunt inrichten en precies zoals jij dat wilt, dat succes verzekerd is? Zou jij dat willen? En zou je dan gelukkig zijn?

Vitaily Korting - Alle supplementen in één! - Kortingscode - Richard de Leth

Golven van Geluk

Gelukkig heeft Linda Dronkers-Stijn hier een goed leesbaar en heel praktisch boek over geschreven met de titel Golven van Geluk. In het boek Golven van Geluk lees je de wetenschappelijke onderbouwing waarom de manier waarop de denkt, praat, droomt en voelt, bepaalt hoe jouw leven eruit ziet.

In de titel Golven van Geluk refereert “Golven” naar de frequenties van het kwantumveld en “Geluk” naar het bewust worden dat jij jouw toekomst positief kan beïnvloeden en dus meer geluk kan ervaren.

Linda Dronkers-Steijn neemt je in Golven van Geluk mee langs de theorieën van Kwantumfysica, het brein en de combinatie van Kwantumfysica en de werking van het brein. Leer hoe jij Kwantumfysica in jouw leven kan inzetten. Hoe jij al je dromen waar kunt maken. Ook die droomrelatie waar je zo naar verlangt en leuke manieren om goed geld te verdienen.

Envision Your Future-model

Linda deelt haar eigen succesvolle Envision Your Future-model en leert je hoe je dit succesvol kan toepassen aan de hand van onderstaande 5 tips.

 1. Geloof dat het werkt en vertrouw dat het komt
 2. Positieve input = positieve output
 3. Mediteer regelmatig
 4. Voor rituelen in
 5. Heb geduld, het komt!

In het laatste deel van het boek Golven van Geluk deelt Linda 4 pakkende praktijkvoorbeelden met je. Ik ben heel erg benieuwd of jij jezelf kan identificeren met één van deze voorbeelden. Ik namelijk wel 🙂

Inzichten uit het boek Golven van Geluk

Als ik het niet kan zien, dan bestaat het ook niet. Dit is kort gezegd de “Newton-manier van denken”.

Deze denkwijze herken ik zo erg van vroeger bij mezelf. Misschien jij ook wel?! Deze manier van denken gaat je naar mijn mening niet verder helpen in het positief veranderen van de rest van je leven. Tegenwoordig ervaar ik deze manier van denken als een niet helpende overtuiging.

Kwantumfysica is de wetenschap die bestudeert wat de allerkleinste deeltjes zijn waaruit materie bestaat en hoe die zich gedragen.

 

Over het algemeen kun je zeggen dat kwantummechanica de onderliggende theorie is, de zuivere wiskunde waarmee voorspellingen gemaakt kunnen worden.

Gratis Workshop Superslapen - Slaap Expert Floris Wouterson

Enkele feitjes over Kwantumfysica

Alle materie waaruit onze omgeving bestaat heeft dezelfde bouwstenen: Protonen, Neutronen en Elektronen. De protonen en Neutronen vormen de atoomkern. Om de Atoomkern draaien de elektronen. Wat verder bijzonder is dat het Atoom voor circa 99,99999% leeg is. Alle materie die wij kunnen waarnemen bestaat dus voor 99,99999% uit lucht.

Deeltjes, de bouwstenen van de natuur, zijn er soms wel en soms niet. Deeltjes reageren anders wanneer ze worden gemeten / waargenomen. Deeltjes zijn nog geen deeltjes als wij ze nog niet hebben waargenomen. Deeltjes ‘weten' wanneer ze worden waargenomen, want dan pas verschijnen ze. Deeltjes lijken daarmee te acteren buiten ruimte en tijd.

Als ik heel eerlijk ben is dit onderdeel van Kwantumfysica nog echt magie voor mij.

Ultieme Powernap Formule - In Slechts 5 Minuten - 2 uur Energie Tanken!

Het kwantumveld is een soort Google

We zijn verbonden met een enorm vibrerend veld, het kwantumveld, waar alles in potentie aanwezig is en bij wijze van spreken staat te springen tot wij onze aandacht erop richten zodat de in potentie aanwezige informatie zich kan manifesteren als fysieke vorm.

Het kwantumveld kan je vergelijken met het internet. Op het internet en in het kwantumveld is alle informatie aanwezig.

Op de computer gebruik je Google om een zoekopdracht in te dienen en honderden resultaten komen jouw kant op. Met het Kwantumveld werkt dit eigenlijk vergelijkbaar. De frequentie is jouw verbinding tot alle informatie. In dit boek leer je hoe jouw “zoekopdracht” voor het Kwantumveld het beste kan formuleren en invoeren.

Het internet waar jij alle antwoorden kunt vinden, oftewel: de kwantumwereld.

Als bovenstaande onderwerpen je triggeren wil ik je zekere adviseren om het boek Golven van Geluk te lezen. Het boek is heel fijn om te lezen en enorm praktisch geschreven.

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét Platform voor Zelfontwikkeling

We hebben een exclusief overzicht gemaakt met de Beste Tools voor de volgende stap in Jouw Persoonlijke Groei.

Daarnaast vind je op Jouwpersoonlijkegroei.nl de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, super leerzame Events, en de beste Boeken over Persoonlijke Ontwikkeling.

👉 Tip: Deze voedingssupplementen heb je elke dag nodig!

Heel veel succes en vooral plezier met de volgende stap in Jouw Persoonlijke Groei!

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie wat jij vond van het boek ‘Golven van Geluk' van Linda Dronkers-Stijn? Hiermee kan je anderen inspireren en ik zal altijd persoonlijk reageren 🙂

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Zet je graag de volgende stap in je Persoonlijke Ontwikkeling?


Wil jij:

 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Download dan nu het  GRATIS E-book  "De volgende stap in jouw persoonlijke groei".

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
DOWNLOAD GRATIS
50 praktische groei tips download