arrow_drop_up arrow_drop_down
in Slaap

Een goede nachtrust, meer energie en een leuker leven

Heeft je nachtrust negatieve invloed op jouw leven? Bij mij in ieder geval wel.

Sinds de komst van onze mooie dochter Tess zit een nachtje doorslapen er nagenoeg niet meer in. Het mag wellicht allemaal bij het leven van een kersverse papa en mama met een baby horen maar het gaat je niet in de koude kleren zitten.

Waar ik vroeger ook mee struggelde was een overvloed aan gedachten die door mijn hoofd gingen. Gedachten uit het verleden en gedachten over de toekomst. Dit heb ik goed onder controle kunnen krijgen door te gaan mediteren voor het slapen gaan. Ik gebruik hier nu nog steeds dagelijks de Meditation Moments app voor.

Herken jij je in één of meerdere van onderstaande punten?

❌ Je voelt je regelmatig moe en lusteloos

❌ Je verlangt vaak wanhopig naar een goede nacht slaap

❌ Je vraagt je af hoe je leven eruit zou zien met meer energie

❌ Je hebt al veel te lang gezocht naar niet werkende oplossingen

Slaapdeskundige

Veel slechte slapers beginnen pas in de avond met hun voorbereiding op de nacht. Op dat moment ben je al ruimschoots te laat vertelde William van der Klauw mij. William is slaapexpert, ervaringsdeskundige en auteur. Hij heeft mij en al meer dan 10.000 anderen enorm geholpen met zijn 7-stappen methode!

De 7-stappen methode

De 7-stappen methode is een totaaloplossing om voor eens en altijd af te rekenen met slaapproblemen en bestaat uit:

✅ Het boek Perfect Slapen in 7 Stappen (hardcopy)

✅ Het digitale boek Perfect Slapen in 7 Stappen

✅ Persoonlijk advies van een slaapdeskundige (Tijdelijke bonus)

✅ Slaapchecklist: de vertaling naar de praktijk

✅ E-curus “Dieper Slapen”:  ’s nachts doorslapen (Tijdelijke bonus)

Korting voor jou

Ik heb met William afgesproken dat als je nu besluit om voor altijd af te rekenen met slaapproblemen je 50% korting op de 7-stappen methode krijgt!

Naast deze korting krijg je ook nog een exclusieve slaapverwekkende bonus die bestaat uit: Kalmeer je gedachten: 10 bewezen technieken, Welterusten-snacks Receptenboek, 1 maand toegang tot de community en Crystal Waters 90bpm relax-muziek.

De 7-stappen methode bespaart je veel frustratie, geld, valse hoop en laat je zien dat er licht aan het eind van de tunnel is.

Ja, ik ga ook in 7 stappen naar een goede nachtrust, meer energie en een leuker leven!

Mijn advies

Geef de 7-stappen methode een kans! Probeer het 2 tot 3 weken uit en als je niet beter slaapt, stuur je een mailtje en wordt het aankoopbedrag direct teruggestort. Zonder vragen of gedoe. Het boek mag je overigens houden.

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét platform voor zelfontwikkeling

Met de 360 graden benadering van Persoonlijke Ontwikkeling delen we inspiratie via Blogs, de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, leerzame Events, mooie Boeken én het Gratis E-book.

Op het platform vind je alles over Voeding, Beweging & SportSlaap, Meditatie, Mindset en Geluk.

👉 TIP: Deze voedingssupplementen heb je elke dag nodig en ontdek ’s wereld beste Relax App.

Heel veel succes en plezier met de volgende stap in jouw persoonlijke groei!

 

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie of je nachtrust invloed heeft op jouw leven? Hiermee kan je anderen inspireren en ik zal altijd reageren 🙂

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess. Hij heeft passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Martijn neemt jullie mee in zijn verhaal aan de hand van inzichten die hij heeft verkregen door het luisteren van podcasts, het bekijken van documentaires, het lezen van boeken en het volgen van seminars.
Reactie plaatsen

[[showindex]]