In dit artikel

Gezondheidsvirus Review (2022) OERsterk Richard de Leth!

Gezondheidsvirus | Review | OERsterk Richard de Leth!

In dit artikel

Gezondheid is altijd belangrijk, maar er ligt de laatste jaren extra focus op. Door de pandemie zijn we meer dan ooit bezig met gezond blijven, maar doen we dat wel op de juiste manier? Richard de Leth is van mening dat ‘de juiste 2G regeling’ over gezondheid en gedrag gaat. Hij adviseert mensen zichzelf te besmetten met gezonde keuzes, om zo hun gezondheid een boost te geven. Wil je meer weten over zijn online training Het Gezondheidsvirus (en extra voordeel scoren)? Lees dan snel verder!


Klik hier voor de beste deal

Wat is het Gezondheidsvirus?

Het Gezondheidsvirus is een online training van Richard de Leth. Hij is van mening dat de officiële instanties tekortschieten op het gebied van gezondheid. Daarom heeft hij deze training ontwikkeld. Hij helpt mensen begrijpen wat hun lichaam nodig heeft, want gezondere keuzes zorgen voor een fit en vitaal leven.

Misschien heb je je lichaam tot nu toe niet altijd even goed verzorgd, maar het is niet te laat. Je lichaam is vergevingsgezind, volgens Richard de Leth. Een periode minder goed voor jezelf zorgen, dat is geen ramp. Ga je er echter te lang mee door en negeer je de signalen die je lichaam afgeeft? Dan krijg je last van allerlei kwalen, klachten, een slechte nachtrust en overgewicht. Bovendien zal je mentaal ook merken dat het slechter gaat. Dankzij Het Gezondheidsvirus als online training kun je het heft weer in eigen handen nemen. Het is dé manier om verantwoordelijkheid te nemen voor je gezondheid en het roer helemaal om te gooien.

Gezondheidsvirus Review (2022) + Voordeel OERsterk Richard de Leth!

Waarom zou je deze training volgen?

Tegenwoordig is gezond leven niet zo gemakkelijk meer. Dat komt onder andere doordat je als mens (scheppende vermogen) onderdeel uitmaakt van het verdienmodel van de farmaceutische industrie. Die heeft minder belang bij jouw gezondheid en meer belang bij de medicijnen die je koopt. Veel medische specialisten leggen de focus op ziekte, in plaats van gezondheid en het voorkomen van ziektes. Alsof dat nog niet genoeg ellende is, kiest de overheid vaak voor korte termijn oplossingen. Er wordt geen aandacht geschonken aan gezondheid op de lange termijn, gezonde voeding en beweging. Daardoor word je eigenlijk alleen maar zwakker. (1)

Het Gezondheidsvirus helpt je het tij te keren en maakt je juist sterker, geeft je de informatie die wel nuttig is én helpt je om verantwoordelijkheid te nemen over je gezondheid. Het is dus geen tijdelijke oplossing of trend, maar een methode waar je je hele leven iets aan zult hebben. En omdat je lichaam plastisch is (cellen worden continu afgebroken en opnieuw opgebouwd), kun je in slechts drie maanden al een gezondere versie van jezelf ontwikkelen.

De Gezondheidsvirus voordelen

Ben je benieuwd welke voordelen Het Gezondheidsvirus je oplevert? Ik vertel je graag wat je zoal leert tijdens deze online training!

✅ Wat het verschil is tussen het leven vroeger (van de oermens) en nu en wat je daarvan kunt opsteken;

✅ Waarom stress niet per se slecht is, maar een haat-liefdeverhouding werkt; (Chronische stress is wel schadelijk)

✅ Wat er in je lichaam gebeurt wanneer je te weinig slaapt, beweegt en ontspant en te veel zit;

✅ Welke drie voedingsprincipes je lichaam nodig heeft om sterker te worden;

✅ Waarom bewegen nóg belangrijker is dan ooit;

✅ Hoe je je brein kunt inzetten om het leven te creëren dat je wenst;

✅ Hoe het zelf genezend vermogen van je brein werkt;

✅ Hoe je écht jezelf kunt zijn, ook al wijk je dan af van wat ‘de norm’ is.

De gevolgen zijn onder andere dat je meer geniet van je leven, meer energie hebt en je stabieler voelt. Ook kun je beter omgaan met voortdurende tegenslagen, zal je beter slapen en je lekkerder in je vel voelen. Zowel fysiek als mentaal. Dankzij Het Gezondheidsvirus word je de beste versie van jezelf. De noodzakelijke balans om je zelfgenezend vermogen maximaal in zijn kracht te zetten zonder kunstmatige poeders.


Klik hier voor de beste deal

Wat kun je verwachten?

Maar hoe ziet die online training van Het Gezondheidsvirus eruit? Het is in elk geval een training boordevol nuttige informatie, want Richard heeft alles voor je uitgezocht. Hij maakt het je nog gemakkelijker door geen ingewikkelde termen en saaie taal te gebruiken. Dankzij video’s, checklists en praktische opdrachten is dit een leerzame én leuke training.

In de volgende acht modules vertelt Richard je alles over Het Gezondheidsvirus:

 • Module 1 Het Gezondheidsvirus: De evolutie als basis voor gezondheid
 • Module 2 Het Gezondheidsvirus: De 4 pijlers van OERsterk en hun samenhang
 • Module 3 Het Gezondheidsvirus: Ontspanning als basis voor de gezondheid
 • Module 4 Het Gezondheidsvirus: Drie voedingsprincipes die je nergens leert
 • Module 5 Het Gezondheidsvirus: Het intieme samenspel tussen beweging en het immuunsysteem
 • Module 6 Het Gezondheidsvirus: De noodzakelijke balans tussen hoofd, hart en buik
 • Module 7 Het Gezondheidsvirus: Vitaliteit en metabole gezondheid
 • Module 8 Het Gezondheidsvirus: De blauwdruk voor een goede dag. In deze les leer hoe vitaliteit begint bij het zelfgenezende vermogen een goede dag.
Gezondheidsvirus Review (2022) + Voordeel OERsterk Richard de Leth!

Gezondheidsvirus ervaringen en reviews van anderen

De bekende mindfulness leraar Michael Pilarczyk schreef een Richard de Leth review. Hij vertelt: “Als ik vragen over mijn gezondheid heb of over voeding, dan ga ik altijd naar Richard toe. Hij heeft mij in de afgelopen jaren vaak waardevol advies gegeven. Dat kan hij als de beste, want hij is kundig en begenadigd: een spreker die zich oprecht inzet voor een gezonde samenleving.”

Ook Kasper van der Meulen (bekend van o.a. het boek Mindlift), is enthousiast in zijn Gezondheidsvirus review. “Richard is een meester in moderne wetenschap en oude principes verbinden die invloed hebben op onze gezondheid. Onze eigen verantwoordelijkheid is de sleutel tot een vitaal, fit en gezond leven. Met Het Gezondheidsvirus deelt Richard de Leth de tools die je nodig hebt om je levensstijl te verbeteren en je gezondheid in eigen handen te nemen.”

Aan de slag? Het Gezondheidsvirus kopen!

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan? Je kunt vandaag nog Het Gezondheidsvirus bestellen en starten met werken aan jouw gezondheid. Gezondheid is namelijk niet te koop, maar de juiste kennis hierover wel. En die heeft Richard de Leth voor je klaarstaan! Je kunt de online training Het Gezondheidsvirus gewoon vanaf je laptop, tablet of smartphone volgen, op je eigen tempo en in je eigen tijd. Ga je Het Gezondheidsvirus kopen, dan krijg je direct daarna je inloggegevens per e-mail. Je kunt dus vandaag nog starten, als je dat wilt.


Klik hier voor de beste deal

Het Gezondheidsvirus + extra voordeel

Ga je Het Gezondheidsvirus bestellen, dan kun je bij de checkout pagina van een extra voordelige aanbieding profiteren. Er verschijnt namelijk een eenmalige aanbieding: de online training ‘Gezonde leefstijl en de ontwikkeling van mijn kind’. Deze kost nu geen €49, maar slechts €19! Ga voor gezondheid voor de hele familie en alle generaties daarna. Je kunt al die kennis en wijsheid namelijk gewoon doorgeven!

Gezondheidsvirus Review (2022) + Voordeel OERsterk Richard de Leth!

Over de oprichter: Richard de Leth

De oprichter van Het Gezondheidsvirus is Richard de Leth. Hij is revolutionair gezondheidsdeskundige en ook de oprichter van OERsterk en de OERsterk podcast. Hij heeft al ontzettend veel mensen geholpen om hun gezondheid te verbeteren. Niet alleen door de programma’s die hij aanbiedt, maar ook zijn vitaminemerk Vitaily.

In 2007 behaalde Richard zijn doctoraal geneeskunde, maar dit bleek zijn roeping niet te zijn. “Ik wist alles van ziekte en dood, maar ik kon mensen niet met vitaliteit en gezond leven helpen. Dat frustreerde mij enorm.” Toen besloot hij zich te specialiseren in preventieve leefstijlgeneeskunde, om ziekten te voorkomen. Zo is ook OERsterk ontstaan en de missie om één miljoen mensen te begeleiden naar een beter leven, met de juiste zelfzorg. Richard de Leth volgde tal van opleidingen, las ruim 1.000 boeken en sprak zowel live als tijdens online events voor duizenden mensen. Alles wat hij geleerd heeft, stopt hij in zijn trainingen, podcast en adviezen. Zo kan hij jou – en die 999.999 andere mensen – helpen om meer uit het leven te halen en volop te genieten op een gezonde manier.

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding, breathwork masterclass of het Antivirus van Tibor.

Richard de Leth van OERsterk heeft ook een breed scala aan waardevolle online trainingen gemaakt. Wat dacht je van Het Gezondheidsvirus, OERsterk leefstijlprogramma, Gezond in 4 weken, Vitaliteitsformule en De Diabetes Revolutie.
Er zijn nog veel meer interessante cursussen over voeding zoals de 50 dagen keto challenge, Hamster in je Brein, Fitcooking, Anti Buikvet, Veganistisch koken en 20 dagen suikervrij.

Wat minder bekende trainingen gaan over Vegan toetjes, Afvallen met Nederland en heb je wel eens van de Voetentraining gehoord?

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Meest gestelde vragen over het Gezondheidsvirus

Heb je na het lezen van deze Gezondheidsvirus review nog vragen? Lees dan nog even verder, want ik heb de meest gestelde vragen hieronder beantwoord.

Voor welk bedrag kan ik Het Gezondheidsvirus bestellen?

Het Gezondheidsvirus kopen kan voor slechts €149. Er geldt bovendien een niet goed = geld terug garantie.

Hoe lang houd ik toegang tot Het Gezondheidsvirus?

Nadat je Het Gezondheidsvirus gekocht hebt, houd je 12 maanden toegang tot de online training.

Zijn er nog andere Richard de Leth programma’s waar ik mee kan werken?

Ja, zeker. Richard de Leth programma’s die je ook kunt proberen zijn de volgende. Allereerst het Oersterk Leefstijlprogramma, waarin je in 10 weken leert om je levensstijl aan te passen en echt ontdekt wat gezondheid voor jou kan betekenen. Dan is er de voedingscursus Gezond in 4 Weken, om je te overtuigen van het effect van voeding op je gezondheid. Het verbetert namelijk alle processen in het lichaam en daarmee je kwaliteit van leven.

Een ander Richard de Leth programma is de Diabetes Revolutie. Een gezonde levensstijl is hét medicijn om te herstellen van diabetes type 2 en kan het zelfs voorkomen. Is jouw interne systeem niet op orde, dan loop je meer kans op diabetes type 2. Dit programma voorkomt ernstige schade aan je gezondheid. Tot slot is er nog de Geheime Vitaliteitsformule. Hierin focust Richard de Leth op de leefstijldriehoek: de hersenen, het autonome zenuwstelsel en het (overactief) immuunsysteem. Hij rekent voorgoed af met tegenstrijdige adviezen en vertelt je hoe het nu echt werkt.


Klik hier voor de beste deal

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Gezondheidsvirus | Review | OERsterk Richard de Leth!

Laat een reactie achter