De Geldmachine | Review (2021) + Korting | Ervaring Ultimate Mastermind
19 april 2021 

De Geldmachine | Review (2021) + Korting | Ervaring Ultimate Mastermind

Kreeg jij het vroeger ook vaak te horen? “Geld groeit niet op de rug!” Of “Geld groeit niet aan de bomen!” Vaak kreeg je dit te horen wanneer je iets wilde kopen, maar er niet voldoende geld was. 

Wat zou het een verademing zijn als geld hebben inderdaad zo makkelijk was. Als je niet hoeft na te denken over uitgaven en je écht financiële vrijheid kunt ervaren. 

René Cooiman heeft een manier bedacht om toch te kunnen profiteren van “het plukken van gratis geld” zonder dat de waarde van het geld discutabel is. Namelijk een eigen geldmachine!

Niet zo eentje die je bij de speelgoedwinkel koopt, maar een denkbeeldige geldmachine die zorgt voor een echte toestroom aan geld. Heb ik je aandacht al te pakken? Geen wonder. Volgens mij hebben we het namelijk over de stiekeme droom van ieder mens op aarde. 

En goed nieuws! Ik mag van René Cooiman een unieke Ultimate Mastermind korting weggeven van maar liefst €368! Je vindt De Geldmachine kortingscode verderop in de Ultimate Mastermind review.

Laten we daarom snel verder kennismaken met de geldmachine van Ultimate Mastermind en leren van René Cooiman hoe we zelf ook zo'n machine kunnen bouwen. Want dit blijkt volgens René Cooiman een fluitje van een cent te zijn!

De Geldmachine Review + Korting Ervaring Ultimate Mastermind

Klik hier voor €368 korting op De Geldmachine met Kortingscode: ‘KORTING368'

Wie is René Cooiman?

Heb je het over een top ondernemer, dan heb je het over René Cooiman. Eerst actief als marinier en nu volop actief als ondernemer. 

Na het behalen van veel succes als online ondernemer, helpt René Cooiman nu een snel groeiende groep ondernemers met wie hij kennis deelt om ook succesvol te worden. 

Maar kennis is niet het enige wat René Cooiman deelt. René weet namelijk als geen ander hoe je omgaat met tegenslagen en hoe je discipline houdt. Hij is zelf namelijk ook als ondernemer door diepe dalen gegaan. 

Door zijn tijd bij de mariniers weet René als geen ander hoe je weer opstaat nadat je bent gevallen en wat juist dié momenten op de lange termijn voor je kunnen betekenen. Zeker voor een ondernemer is dit een niet te missen eigenschap. 

Hij is bekend van zijn cursussen: “Van schaap naar leeuw” en “Discipline voor succes”. Maar René Cooiman zit niet stil, want er staat al een nieuwe cursus voor de deur!

De missie van René Cooiman

Nu René Cooiman zoveel successen heeft behaald als online ondernemer, wil hij andere mensen helpen om ook hun missie te vinden en financiële vrijheid te behalen. 

“Want als je financieel vrij bent kun je jezelf zijn en hetgeen doen wat jou gelukkig maakt” – René Cooiman

Daarom heeft hij de Ultimate Mastermind opgericht. 

De Geldmachine Review + Korting | Ervaring Ultimate Mastermind

Wat is de Ultimate Mastermind?

De Ultimate Mastermind is opgezet door René Cooiman en het is dé community waar jonge ondernemers bijeenkomen om het maximale uit zichzelf te halen. Ultimate Mastermind organiseert verschillende meetings, trainingen en deelt informatie over onderwerpen als ondernemen, mindset, discipline en investeren. Allemaal met het doel om mensen te helpen financieel vrij te worden. 

Een bekende opleiding bij jonge ondernemers is de E-Commerce opleiding. Want zeg nou zelf; van wie kun je beter e-commerce leren dan van René Cooiman, één van de meest succesvolle online ondernemers van de afgelopen jaren?

En nu gaan we het hebben over een wel heel bijzondere training van de Ultimate Mastermind!

De Geldmachine

Ik hoor je denken: genoeg verteld Martijn, ik wil meer weten over de geldmachine! Snap ik helemaal. Laten we daarom snel in de geldmachine duiken. 

Wat is De Geldmachine?

De geldmachine is een training van de Ultimate Mastermind, waarbij je leert om je eigen geldmachine te bouwen. Hierbij leer je een strategie om zonder risico en met verstand te beleggen voor de lange termijn. 

Hierbij zet je je geld aan het werk en maak je gebruik van een bewezen formule. In 30 jaar tijd heeft deze formule al meerdere miljonairs gecreëerd. Zodra de geldmachine staat, ben je er verder weinig energie en tijd aan kwijt. De geldmachine blijft doorratelen, zonder dat je af en toe de olie en oliefilters moet vervangen. 

Het doel van De Geldmachine

Het doel van de geldmachine is om financiële vrijheid te behalen door jouw geld aan het werk te zetten. 

Geld aan het werk zetten, Martijn? Ja zeker! Je kunt je geld aan het werk zetten door te investeren in assets. Dit kunnen bijvoorbeeld aandelen zijn die ervoor zorgen dat jouw geld meer geld oplevert, maar er zijn nog veel meer manieren. Ze zeggen niet voor niets:

Met geld maak je geld!

Misschien heb jij momenteel geld op de spaarrekening staan. Dan heb je waarschijnlijk al gemerkt dat dit verder weinig doet. Het zorgt niet voor meer geld. Inmiddels moeten we zelfs bij een bepaald bedrag negatieve rente betalen. 

Daarom is het belangrijk om je “luie” centjes van de bank te halen en zonder risico te investeren en meer geld te verdienen. En deze methode heeft René Cooiman voor jou in petto. René leert jou een bewezen methode om dit te bewerkstelligen. 

Voor wie is De Geldmachine bedoeld?

In principe iedereen! Het maakt namelijk niet uit hoeveel geld je hebt en wat voor werk je doet. Ook als je werkt bij de McDonalds of de Jumbo kun je vrij eenvoudig een miljonair worden op de lange termijn, ongeacht hoeveel startkapitaal je nu bezit. 

Financiële kennis en het hebben van discipline is precies waar René Cooiman zo goed in is. Een ondernemer met een militaire achtergrond. Er is geen betere combinatie mogelijk om van te leren.

Online en offline trainingen

De training “De Geldmachine” wordt zowel online als offline gegeven. De offline training wordt gegeven op locatie en bevat alles wat de online training ook bevat. Maar bij de offline training profiteer je hiernaast nog van extra voordelen. 

Zo wordt er op locatie samen met René Cooiman voor jou een gameplan op maat gemaakt. Daarnaast ontvang je een certificaat van De Geldmachine en maak je kennis met andere leden van de Ultimate Mastermind Academy. 

De Geldmachine Trustpilot Reviews

Op Trustpilot zijn veel reviews van De Geldmachine te vinden. Vaak zeggen deze reviews meer dan duizend woorden en het is heel interessant om daar te zien hoe andere mensen de training ervaren. 

Review De Geldmachine 1: 

de-geldmachine-review-korting-ervaring-ultimate-mastermind-

Review De Geldmachine 2:

de-geldmachine-review-korting-ervaring-ultimate-mastermind-

Review De Geldmachine 3:

de-geldmachine-review-korting-ervaring-ultimate-mastermind-

Algehele review score van Ultimate Mastermind op Trustpilot

De Geldmachine Review + Korting | Ervaring Ultimate Mastermind

De Geldmachine Review

Na alle goede reacties kon ik zelf natuurlijk niet achterblijven. Als ondernemer en high performer probeer ik de beste versie van mezelf te worden en daarbij is natuurlijk persoonlijke financiën ook een belangrijk onderdeel. 

Daarnaast is het maken van een eigen geldmachine natuurlijk een kinderdroom die uitkomt. Maar eerlijk is eerlijk, ook ik ben een beetje sceptisch geworden gezien het grote aanbod. Dus ik kon niet anders dan er zelf in te duiken om te zien waar al die mooie verhalen vandaan komen.

De Geldmachine Review + Korting | Ervaring Ultimate Mastermind

Mijn ervaring met De Geldmachine training

Ik heb De Geldmachine training als super nuttig ervaren. Vaak zie je op het internet door de bomen het bos niet meer over investeren. Daarom is het fijn dat René Cooiman, iemand met veel ervaring en iemand die veel successen heeft behaald, een methode uitlegt die zich al 30 jaar lang heeft bewezen en meerdere mensen miljonair heeft gemaakt. 

Dit is natuurlijk niet voor niets. De methode van René Cooiman is simpel, kent weinig risico, is gebaseerd op verstand en kent daarom fantastische resultaten! 

Geen hype aandelen of cryptocurrency traden, maar gewoon investeren met nuchter, Hollands verstand. 

Via het platform van Ultimate Mastermind kun je vanuit je comfortabele stoel alle video's bekijken over De Geldmachine. Alsof je daadwerkelijk op het kantoor aanwezig bent en René Cooiman voor je staat. Dat maakt het heel persoonlijk en laagdrempelig.

de-geldmachine-review-korting-ervaring-ultimate-mastermind-3

In totaal zijn er 31 lessen te bekijken. Tijdens de eerste 5 lessen leer je over De Geldmachine: wat is de filosofie erachter? Wat houdt het in? Enzovoort. De eerste 5 lessen kun je zien als een kennismaking.

De volgende 20 lessen gaan over aandelenfondsen. Aandelenfondsen zijn als het ware mandjes vol met verschillende aandelen van verschillende bedrijven, die je in één keer kunt aanschaffen. Zo is jouw vermogen direct verspreid over meerdere aandelen en loop je minder risico. 

De Geldmachine Review + Korting | Ervaring Ultimate Mastermind

En dat terwijl de rendementen juist bovengemiddeld zijn van aandelenfondsen! Dus minder risico, maar wel een bovengemiddeld rendement? Ja zeker! Dit is waarom Warren Buffet ook adviseert om in veel gevallen de S&P 500 te kopen. Een mandje met aandelen van de top 500 bedrijven van de Verenigde Staten. 

Ook krijg je een les in het investeren van vastgoed, want ook vastgoed is natuurlijk hartstikke interessant om cashflow mee te genereren. Er zijn verschillende cursussen die hier helemaal in zitten, maar René weet het te combineren binnen één sterke cursus. 

Als laatste krijg je inzicht in de investeringen van René Cooiman zelf. Harstikke interessant om te zien natuurlijk hoe iemand als René zelf, met al zijn kennis en ervaring, uiteindelijk zijn vermogen verspreidt over verschillende investeringen. 

Dit vond ik zelf nog het meest interessant om te zien. Want op basis van alle inzichten die het portfolio van René Cooiman verschaft, kun je uiteindelijk jouw eigen investeringsportfolio gaan inrichten. 

Ervaar het zelf in een gratis trial

Ben je helemaal overtuigd van de Ultimate Mastermind en wil je zelf ook aan de slag met het bouwen van je eigen geldmachine? Probeer een gratis trial en kom erachter of de Ultimate Mastermind iets voor jou is!

Gratis Boek: 25 Basisprincipes voor een succesvol leven

Ook geeft René Cooiman gratis een boek aan jou weg: 25 Basisprincipes voor een succesvol leven.

Alleen de verzendkosten komen voor je rekening. Maar het boek van normaal gesproken €20 is speciaal voor jou afgeprijsd naar €0,00 Helemaal gratis dus.  

Dat zijn nog eens deals!

gratis-boek-25-basisprincipes-voor-een-succesvol-leven

Bouw ook je eigen Geldmachine en profiteer tijdelijk van de unieke kortingscode

Laat jouw droom niet langer op de plank liggen, maar bouw nu ook je eigen Geldmachine met de bewezen methode van René Cooiman. 

Profiteer nu maar liefst van €368 korting op de online training met kortingscode: ‘KORTING368'. Normaal gesproken kost de training €1.367 en nu tijdelijk slechts €999. 

De Geldmachine Korting met kortingscode KORTING368 Ultimate Mastermind Rene Cooiman

Op de betaalpagina van De Geldmachine op de website van Ultimate Mastermind vul je de kortingscode ‘KORTING368' in om €368 korting te krijgen.

Ik ben al druk bezig met bouwen. Doe je mee? 

De Geldmachine Review + Korting Ervaring Ultimate Mastermind

Klik hier voor €368 korting op De Geldmachine met Kortingscode: ‘KORTING368'

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download