In dit artikel

Ultimate Mastermind Review (2022) + De Geldmachine!

Ultimate Mastermind | Review (2023) + De Geldmachine!

In dit artikel

René Cooiman heeft met Ultimate Mastermind een manier bedacht om toch te kunnen profiteren van “het plukken van gratis geld” zonder dat de waarde van het geld discutabel is. Namelijk een eigen geldmachine!

Niet zo eentje die je bij de speelgoedwinkel koopt, maar een denkbeeldige geldmachine die zorgt voor een echte toestroom aan geld. Heb ik je aandacht al te pakken? Geen wonder. Volgens mij hebben we het namelijk over de stiekeme droom van ieder mens op aarde. En goed nieuws! Ik mag van René Cooiman een unieke Ultimate Mastermind korting weggeven van maar liefst €100! Je vindt De Geldmachine kortingscode verderop in de Ultimate Mastermind review.

Laten we daarom snel verder kennismaken met de Geldmachine van Ultimate Mastermind en leren van René Cooiman hoe we zelf ook zo’n machine naar financiële onafhankelijkheid kunnen bouwen. Want dit blijkt volgens René Cooiman een fluitje van een cent te zijn!


Klik hier de beste deal voor de Geldmachine (Ultimate Mastermind)

Wat is de Ultimate Mastermind?

De Ultimate Mastermind is opgezet door René Cooiman en het is dé geldmachine community waar jonge ondernemers bijeenkomen om het maximale uit zichzelf te halen. Ultimate Mastermind organiseert verschillende meetings, trainingen en deelt informatie over onderwerpen als ondernemen, mindset, discipline en investeren. Allemaal met het doel om mensen te helpen om financiële onafhankelijkheid te bereiken. 

Een bekende opleiding bij jonge ondernemers is de E-Commerce opleiding. Want zeg nou zelf; van wie kun je beter e-commerce leren dan van René Cooiman, één van de meest succesvolle online ondernemers van de afgelopen jaren?

En nu gaan we het hebben over een wel heel bijzondere training van de Ultimate Mastermind!

De Geldmachine van René Cooiman

Ik hoor je denken: genoeg verteld Martijn, ik wil meer weten over de Geldmachine! Snap ik helemaal. Laten we daarom snel in de geldmachine duiken. 

Ultimate Mastermind Review (2022) + De Geldmachine!

Wat is De Geldmachine van René Cooiman?

De geldmachine is een training van de Ultimate Mastermind, waarbij je leert om je eigen geldmachine te bouwen. Hierbij leer je een strategie om zonder risico en met verstand te beleggen voor de lange termijn. 

Hierbij zet je je geld aan het werk en maak je gebruik van een bewezen formule. In 30 jaar tijd heeft deze formule al meerdere miljonairs gecreëerd. Zodra de geldmachine staat, ben je er verder weinig energie en tijd aan kwijt. De geldmachine blijft doorratelen, zonder dat je af en toe de olie en oliefilters moet vervangen. 

Ultimate Mastermind Review (2022) + De Geldmachine!

Het doel van De Geldmachine van René Cooiman

Het doel van de Geldmachine is om financiële vrijheid te behalen door jouw geld aan het werk te zetten. Je gaat letterlijk je eigen geldmachine aanzetten.

Geld aan het werk zetten, Martijn? Ja zeker! Je kunt je geld aan het werk zetten door te investeren in assets. Dit kunnen bijvoorbeeld aandelen zijn die ervoor zorgen dat jouw geld meer geld oplevert, maar er zijn nog veel meer manieren. Ze zeggen niet voor niets:

Met geld maak je geld!

Misschien heb jij momenteel geld op de spaarrekening staan. Dan heb je waarschijnlijk al gemerkt dat dit verder weinig doet. Het zorgt niet voor meer geld. Inmiddels moeten we zelfs bij een bepaald bedrag negatieve rente betalen. 

Daarom is het belangrijk om je “luie” centjes van de bank te halen en zonder risico te investeren en meer geld te verdienen. En deze methode heeft René Cooiman voor jou in petto. René leert jou een bewezen methode om dit te bewerkstelligen. 

Voor wie is De Geldmachine bedoeld van René Cooiman?

In principe iedereen! Het maakt namelijk niet uit hoeveel geld je hebt en wat voor werk je doet. Ook als je werkt bij de McDonalds of de Jumbo kun je vrij eenvoudig een miljonair worden op de lange termijn, ongeacht hoeveel startkapitaal je nu bezit. Wist je bijvoorbeeld dat het mogelijk is om met weinig geld te investeren in vastgoed?

Financiële kennis en het hebben van discipline is precies waar René Cooiman zo goed in is. Een ondernemer met een militaire achtergrond. Er is geen betere combinatie mogelijk om van te leren.

Ultimate Mastermind Review (2022) + De Geldmachine!

Online en offline trainingen van René Cooiman

De training “De Geldmachine” wordt zowel online als offline gegeven. De Geldmachine cursus Live wordt gegeven op locatie en bevat alles wat de online training ook bevat. Maar bij de offline training profiteer je hiernaast nog van extra voordelen. 

Zo wordt er op locatie samen met René Cooiman voor jou een gameplan op maat gemaakt. Daarnaast ontvang je een certificaat van De Geldmachine en maak je kennis met andere leden van de Ultimate Mastermind Academy. Ik heb de Geldmachine live cursus gevolgd en ben er erg enthousiast over. Maar goed nieuws ook met de Geldmachine Online wordt de bewezen formule om financieel onafhankelijk te worden met de gedeeld.


Klik hier de beste deal voor de Geldmachine (Ultimate Mastermind)

De Geldmachine van René Cooiman Trustpilot Reviews

Op Trustpilot zijn veel reviews van De Geldmachine online te vinden. Vaak zeggen deze reviews meer dan duizend woorden en het is heel interessant om daar te zien hoe andere mensen de training ervaren. Voorgaande deelnemers haalde onderstaande resultaten met het Ultimate Mastermind pakket.

Ultimate Mastermind Review (2022) + De Geldmachine!

Ultimate Mastermind review De Geldmachine 1: 

Ultimate Mastermind Review (2022) + De Geldmachine!

Ultimate Mastermind review De Geldmachine 2:

Ultimate Mastermind Review (2022) + De Geldmachine!

Ultimate Mastermind review De Geldmachine 3:

Ultimate Mastermind Review (2022) + De Geldmachine!

Algehele review score van Ultimate Mastermind op Trustpilot

Ultimate Mastermind Review (2022) + De Geldmachine!

De Geldmachine van René Cooiman Review

Na alle goede reacties kon ik zelf natuurlijk niet achterblijven. Als ondernemer en high performer probeer ik de beste versie van mezelf te worden en daarbij is natuurlijk persoonlijke financiën ook een belangrijk onderdeel. 

Daarnaast is het maken van een eigen geldmachine natuurlijk een kinderdroom die uitkomt. Maar eerlijk is eerlijk, ook ik ben een beetje sceptisch geworden gezien het grote aanbod. Dus ik kon niet anders dan er zelf in te duiken om te zien waar al die mooie verhalen vandaan komen.

Ultimate Mastermind Review (2022) + De Geldmachine!

Mijn ervaring met De Geldmachine training

Tijd voor een Ultimate Mastermind review! Ik heb De Geldmachine training als super nuttig ervaren. Vaak zie je op het internet door de bomen het bos niet meer over investeren. Daarom is het fijn dat René Cooiman, iemand met veel ervaring en iemand die veel successen heeft behaald, een methode uitlegt die zich al 30 jaar lang heeft bewezen en meerdere mensen miljonair heeft gemaakt. 

Dit is natuurlijk niet voor niets. De methode van René Cooiman is simpel, kent weinig risico, is gebaseerd op verstand en kent daarom fantastische resultaten! 

Geen hype aandelen of cryptocurrency traden, maar gewoon investeren met nuchter, Hollands verstand. Je kan financieel onafhankelijk worden en passief inkomen genereren als periodiek belegger.

Via het platform van Ultimate Mastermind kun je vanuit je comfortabele stoel alle video’s bekijken over De Geldmachine. Alsof je daadwerkelijk op het kantoor aanwezig bent en René Cooiman voor je staat. Dat maakt het heel persoonlijk en laagdrempelig.

Ultimate Mastermind Review (2022) + De Geldmachine!

In totaal zijn er 31 lessen te bekijken in het Ultimate Mastermind pakket. Tijdens de eerste 5 lessen leer je over De Geldmachine: wat is de filosofie erachter? Wat houdt het in? Enzovoort. De eerste 5 lessen kun je zien als een kennismaking.

De volgende 20 lessen in de Geldmachine online leeromgeving gaan over aandelenfondsen. Aandelenfondsen zijn als het ware mandjes vol met verschillende aandelen van verschillende bedrijven, die je in één keer kunt aanschaffen. Zo is jouw vermogen direct verspreid over meerdere aandelen en loop je minder risico. 

De Geldmachine Review + Korting | Ervaring Ultimate Mastermind

En dat terwijl de rendementen juist bovengemiddeld zijn van aandelenfondsen! Dus minder risico, maar wel een bovengemiddeld rendement? Ja zeker! Dit is waarom Warren Buffet ook adviseert om in veel gevallen de S&P 500 te kopen. Een mandje met aandelen van de top 500 bedrijven van de Verenigde Staten voor een passief inkomen. 

Ook krijg je een les in het investeren van vastgoed, want ook vastgoed is natuurlijk hartstikke interessant om cashflow mee te genereren. Er zijn verschillende cursussen die hier helemaal in zitten, maar René weet het te combineren binnen één sterke cursus. 

Als laatste krijg je inzicht in de investeringen van René Cooiman zelf. Harstikke interessant om te zien natuurlijk hoe iemand als René zelf, met al zijn kennis en ervaring, uiteindelijk zijn vermogen verspreidt over verschillende investeringen. Dat is nog eens persoonlijke ontwikkeling!

Dit vond ik zelf nog het meest interessant om te zien. Want op basis van alle inzichten die het portfolio van René Cooiman verschaft, kun je uiteindelijk jouw eigen investeringsportfolio gaan inrichten. 

Ultimate Mastermind Review (2022) + De Geldmachine!

Het René Cooiman boek: 25 Basisprincipes voor een succesvol leven!

René Cooiman schreef ook een boek genaamd ’25 Basisprincipes voor een succesvol leven’. Hierin behandelt hij 25 principes die samen de basis vormen voor een leven vol succes en rijkdom. In slechts één uur van je tijd lees je hoe succesvolle mensen zo succesvol zijn geworden en kun je voor jezelf bepalen wat een succesvol leven precies zou moeten inhouden.

Dit korte, maar krachtige boek is in principe helemaal gratis. Je betaalt alleen de verzendkosten! Daardoor krijg je 100% waar voor je geld. Bovendien ligt het boek al binnen 1 à 2 werkdagen op je deurmat. Wie zou dit boek moeten bestellen? Iedereen die zijn of haar perfecte leven wil leven en die zich wil verdiepen in wat daarvoor nodig is. Je kunt na het lezen direct aan de slag met het toepassen van de kennis. En vraag je je nu af hoe René Cooiman aan deze kennis is gekomen? Hij heeft alles wat hij de afgelopen jaren van miljonairs geleerd heeft, op een rijtje gezet. En dat heeft geresulteerd in het boek ’25 Basisprincipes voor een succesvol leven’!

Ultimate Mastermind Review (2022) + De Geldmachine!

’25 Basisprincipes voor een succesvol leven’ bestellen?

René Cooiman geeft zijn boek gratis aan jou weg: 25 Basisprincipes voor een succesvol leven.

Alleen de verzendkosten komen voor je rekening. Maar het boek van normaal gesproken €20 is speciaal voor jou afgeprijsd naar €0,00 Helemaal gratis dus.  

Dat zijn nog eens deals!


Klik hier voor het gratis e-book!

Het Miljonairs Stappenplan

Heb je weleens gehoord van het Miljonairs Stappenplan? Het Miljonairs Stappenplan heeft als doel een plan op te zetten om te investeren. Volgens René Cooiman is investeren zonder plan namelijk helemaal geen investeren. Hij geeft jou graag de benodigde financiële kennis om je toekomst veilig te stellen. Bouw samen met hem een plan via deze online Miljonairs Stappenplan training en stel ondertussen al je vragen tijdens de live Q&A.

Ultimate Mastermind Review (2022) + De Geldmachine!

Dat zal leiden tot helderheid in je (financiële) toekomst, omdat je ontdekt hoe jij ook rijk kunt worden. En tot vrijheid, omdat je een basis gaat opbouwen om te kunnen doen en laten wat je wilt. Geld speelt hierbij uiteindelijk geen rol meer. Je streeft namelijk naar rijkdom in de vorm van geld, maar ook in de vorm van onafhankelijkheid, vrijheid en gezondheid! Pas wanneer je dat hebt kun je jezelf rijk noemen.

Dankzij het Miljonairs Stappenplan en de online leeromgeving leer je kansen grijpen om jezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen aan te pakken. Ook kun je een eigen bedrijf opstarten, als je dat wilt. Bouw binnen een paar jaar een groot vermogen op, wordt financieel onafhankelijk en geniet weer van het leven. Dát is wat René Cooiman jou met de Miljonairs Stappenplan training wil geven.


Klik hier voor korting!

Alles over de Ultimate Mastermind opleiding

Ben jij er klaar voor om het groots aan te pakken en je helemaal te storten op jouw eigen succes? Met de Ultimate Mastermind opleiding is dat mogelijk. Deze exclusieve opleiding bestaat uit succesvolle mentoren en sprekers, online coaching en verbondenheid voor altijd. Het is bedoeld voor de mensen die niet bang zijn om af te wijken van het standaard pad en die hun eigen weg durven te bewandelen.

Dit kun je verwachten van de Ultimate Mastermind opleiding:

✅ 1x per maand een live sessie om te netwerken, waarbij elke keer een ander thema en andere sprekers;

✅ 1x per maand ontvang je de opdrachten die jou voorbereiden op en scherpstellen voor de volgende maand;

✅ 1x per drie maanden ontvang je een journal om gefocust aan je dromen en doelen te werken;

✅ Een combinatie van online training, fysieke verbintenissen, structuur en militaire discipline.

Met review titels als ‘de naam zegt genoeg’, ‘een super cursus’ en ‘pure klasse’ werd mijn nieuwsgierigheid nóg meer gewekt. Al meer dan 1.000 ondernemers gingen je voor en hebben onder begeleiding van René Cooiman een succesvolle basis gecreëerd voor een minstens zo succesvol leven. Nu is het aan jou om die stap te zetten. Ik heb het in elk geval al gedaan! Wil jij hard werken om vermogen op te bouwen en net zo hard genieten? En is het je doel om onafhankelijk en vrij, zelfstandig, krachtig en zelfverzekerd te worden? Waar wacht je dan nog op? Dit is je kans!

Wat is de Dropship Mastermind? Een korte Dropship Mastermind Review

De Dropship Mastermind is een andere term voor Ultimate Mastermind. De Dropship Mastermind is dus een community of platform waar mensen bij elkaar komen die financiële vrijheid willen bereiken. Zij worden hierin geholpen door René Cooiman. Hij begeleidt de Dropship Mastermind middels verschillende trainingen. Zoals je al hebt gelezen is De Geldmachine een bekende training van René en in menig Dropship Mastermind review lees je hoe succesvol zijn trainingen zijn. Met De Geldmachine helpt René mensen verstandig te beleggen. Maar deze Dropship Mastermind expert beschikt over meer cursussen. Dit zijn het Miljonairs Stappenplan en De Opleiding. Bovendien heeft René Cooiman een boek geschreven: 25 Basisprincipes voor een succesvol leven.

Ultimate Mastermind Review (2022) + De Geldmachine!

Ik ben al druk bezig met bouwen. Doe je mee? Het opbouwen van jouw eigen geldmachine volgens de methode van René Cooiman is een manier van online geld verdienen.


Klik hier de beste deal voor de Geldmachine (Ultimate Mastermind)

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste crypto cursus, beste vastgoed cursussen en beste cursus beleggen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past.

Voor wat betreft geld verdienen heb ik onderscheid gemaakt in beste affiliate marketing cursus, beste YouTube cursus, beste cash cow cursus, beste blog cursus, beste e-commerce cursus en de beste dropship cursus. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Blog Secrets, Blog naar Business, Ultimate Mastermind, Money Mastermind en Schrijven voor het Brein. Super interessant om te lezen en er liggen mooie kortingen voor je klaar!

Ook ben ik in de wereld van online trainingen maken gedoken en de wereld van geld verdienen met YouTube.

Meest gestelde vragen over René Cooiman en De Geldmachine

Heb je nog vragen over de programma’s van René Cooiman en wil je bijvoorbeeld meer weten over The Ultimate Mastermind? Ik heb de meest gestelde vragen over dit onderwerp hieronder al beantwoord. Doe er je voordeel mee!

Wat is de Ultimate Mastermind?

De Ultimate Mastermind is een exclusieve opleiding voor mensen die hun eigen pad durven te volgen en die hun dromen willen waarmaken. Tijdens deze opleiding krijg je allerlei interessante opdrachten, kun je netwerken en ga je gericht aan de slag met jouw dromen en doelen. The Ultimate Mastermind is niet alleen een online training, maar ook een nieuwe manier van leven door fysieke verbintenissen aan te gaan, structuur aan te brengen en te leren over militaire discipline.

Hoe werkt De Geldmachine van Ultimate Mastermind?

De geldmachine heeft als doel om geld voor je te laten werken. Het is een cursus waarbij je leert over een bewezen formule en automatisering. Deze twee tools heb je namelijk nodig om je geld meer waard te maken en op de lange termijn zelf aan de slag te gaan met passief geld verdienen. In De Geldmachine van Ultimate Mastermind leer je stap voor stap hoe jij dit ook kunt doen.

Door wie is de Ultimate Mastermind opgericht?

De Ultimate Mastermind is opgericht door René Cooiman. Hij heeft een formule ontdekt waarmee je voor jezelf een geldmachine kunt creëren en tijdens de Ultimate Mastermind leer je hoe jij dit ook kunt realiseren. René Cooiman gunt het andere mensen ook om hun spaarrekening aan te vullen en meer van het leven te genieten. Daarom heeft hij deze opleiding ontwikkeld.

Wie is René Cooiman?

Heb je het over een top ondernemer, dan heb je het over René Cooiman. Eerst actief als marinier en nu volop actief als ondernemer.  René Cooiman vermogen schiet hierdoor als een paddenstoel de lucht in!

Na het behalen van veel succes als online ondernemer, helpt René Cooiman nu een snel groeiende groep ondernemers met wie hij kennis deelt om ook succesvol te worden. 

Maar kennis is niet het enige wat René Cooiman deelt. René weet namelijk als geen ander hoe je omgaat met tegenslagen en hoe je discipline houdt. Hij is zelf namelijk ook als ondernemer door diepe dalen gegaan. 

Door zijn tijd bij de mariniers weet René als geen ander hoe je weer opstaat nadat je bent gevallen en wat juist dié momenten op de lange termijn voor je kunnen betekenen. Zeker voor een ondernemer is dit een niet te missen eigenschap. 

Hij is bekend van zijn cursussen: “Van schaap naar leeuw” en “Van Marinier naar Ondernemer”. Maar René Cooiman zit niet stil, want er staat al een nieuwe cursus voor de deur!

Wat is de missie van René Cooiman?

Nu René Cooiman zoveel successen heeft behaald als online ondernemer, wil hij andere mensen helpen om ook hun missie te vinden en financiële vrijheid te behalen. René is een echte dropship mastermind.

“Want als je financieel vrij bent kun je jezelf zijn en hetgeen doen wat jou gelukkig maakt” – René Cooiman

Daarom heeft hij de Ultimate Mastermind opgericht. (1)


Klik hier de beste deal voor de Geldmachine (Ultimate Mastermind)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Ultimate Mastermind | Review (2023) + De Geldmachine!

Laat een reactie achter