In dit artikel

Geld Verdienen met YouTube Stappenplan (2022) + Korting!

Geld Verdienen met YouTube | Stappenplan (2023) + Korting!

In dit artikel

De laatste jaren is YouTube uitgegroeid tot een van de meest populaire platforms op het internet. Het wordt niet alleen gebruikt om video’s te bekijken en te uploaden, maar het dient tevens als zoekmachine. Na Google is YouTube de meest gebruikte zoekmachine van dit moment. YouTubers (zoals we mensen noemen die een YouTube kanaal hebben) verdienen over het algemeen goed geld. Er zijn zelfs een flink aantal grote YouTubers die écht veel geld verdienen met hun YouTube kanaal. En omdat een eigen YouTube kanaal starten heel laagdrempelig is, zijn er steeds meer geïnteresseerden die dit platform komen verkennen.   

Misschien heb je er zelf ook over nagedacht om een eigen YouTube kanaal te beginnen. Wist je dat je daar al vrij snel geld mee verdient? Het is zelfs mogelijk om geld te verdienen met YouTube zonder zelf video’s op te nemen. Dit is heel interessant, want vooral het opnemen van een YouTube video is tijdrovend en vraagt om discipline, creativiteit en de juiste middelen. Als je die stap overslaat, kun je veel gemakkelijker met je YouTube kanaal geld verdienen. Je hoeft dus niet zelf voor de camera te staan om inkomsten uit je YouTube kanaal te verkrijgen.   

Beste Cash Cow Cursus 2023: Mijn selectie

 1. Beste Cashcow Cursus – Cash Cow Academy (€200 korting met kortingscode ‘BESTE’)
 2. Beste Cash Cow Blauwdruk – Cash Cow Academy
 3. Beste Cash Cow Opleiding – Cash Cow Academy

Beginners guide: Stappenplan YouTube kanaal beginnen

Laten we beginnen bij het begin: een YouTube kanaal openen is niet ingewikkeld. Wel moet je van tevoren goed nadenken over een aantal dingen, wil je je kanaal tot een succes maken. Daarom heb ik een handig stappenplan voor je uitgeschreven met Youtube kanaal beginnen tips. Doe er je voordeel mee tijdens het YouTube kanaal openbaar maken. Eenvoudig is het niet altijd, maar het is absoluut de moeite waard wanneer je online geld verdienen mogelijk wilt maken. En waar een wil is, is een weg! 


Klik hier voor €200 korting op de Cashcow Academy met kortingscode: “BESTE”

Stap 1. Kies een onderwerp en doelgroep  

Wanneer je dit van plan bent, is het belangrijk om na te denken over het onderwerp van jouw YouTube kanaal. Bedenk wie jouw doelgroep is en specificeer indien mogelijk tot er een niche doelgroep ontstaat. Dat is een hele specifieke doelgroep waar jij je op wilt richten. Geld verdienen met YouTube lukt alleen wanneer jij de mensen bereikt die je wilt bereiken en wanneer die mensen ook weten dat jij er voor hen bent. Daarna kun je je onderwerp vaststellen zoals bijvoorbeeld crypto. Waar heeft jouw doelgroep behoefte aan? Het is mogelijk om één hoofdonderwerp en vervolgens een stuk of drie sub onderwerpen te kiezen, zodat je wat variatie in je video’s aanbrengt. Zolang de sub onderwerpen nog steeds gericht zijn op jouw niche en jij er kennis over hebt, is dat een goed idee en kun je daar prima mee werken.  

Stap 2. Bekijk wat de concurrentie doet  

‘Beter goed gejat, dan slecht bedacht’, is een motto dat niet heel stijlvol klinkt, maar wel waar is. Het is altijd verstandig om de markt te verkennen en te bekijken wat de concurrentie doet, wanneer je ergens mee start. Niemand heeft er baat bij om het wiel opnieuw uit te vinden. Het bestaat al. Als andere mensen of bedrijven al fouten hebben gemaakt, kan jij daarvan leren zonder deze zelf te hoeven maken. Hebben zij al successen behaald met bepaalde ideeën of trucjes, dan kun je daar ook je voordeel mee doen. Blijf wel dicht bij jezelf en ga niet klakkeloos kopiëren. Om op te vallen met je YouTube kanaal moet je jezelf kunnen onderscheiden van de rest. Dat is nog altijd een belangrijke voorwaarde voor succes!   

Geld Verdienen met YouTube Stappenplan (2022) + Korting!

Stap 3. Zorg voor de juiste materialen  

Geld verdienen met YouTube gebeurt niet zomaar. Je hebt hiervoor de juiste materialen nodig. Afhankelijk van wat voor video’s je gaat opnemen, kun je hierbij denken aan een camera, microfoon, statief voor je camera en een bewerkingsprogramma op de laptop of computer waarmee je je video’s kunt editen. Het is belangrijk dat je video’s plaatst die van goede kwaliteit zijn. Daarom is investeren in de juiste materialen van belang. Film je veel binnen, dan kan het handig zijn om extra verlichting aan te schaffen. Film je veel buiten, houd dan rekening met de geluiden die daar zijn en zorg ervoor dat je boodschap goed verstaanbaar is.  

Stap 4. Begin: een YouTube kanaal starten  

Dan nu dé stap die jouw carrière als YouTuber mogelijk zal maken: een YouTube kanaal openen. Heb je een Google-account, dan kun je die gebruiken om een YouTube kanaal te maken. Het is ook mogelijk om een nieuw account te maken op YouTube. Dit doe je als volgt: ga naar Youtube.com, klik rechts bovenin op inloggen en log in met je Google-account of maak een nieuw account aan. Log daarna in en ga naar je profiel (rechts bovenin), klik op Instellingen en klik op Kanalen Toevoegen. Nu kun je een YouTube kanaal starten en hem een YouTube kanaal naam geven. Een naam voor YouTube kanaal moet niet zomaar iets zijn. Het moet echt slaan op wat jij met je kanaal doet. Gebruik hiervoor eventueel een YouTube kanaal naam maker. Sla vervolgens alle gegevens op, voeg een profielfoto en een header aan je kanaal toe, et voila! Je kunt geld verdienen met YouTube!  

Eigen YouTube kanaal beginnen: tips die je zullen helpen!  

Nu je je Youtube kanaal gereed hebt gemaakt, wil je natuurlijk wel zo snel mogelijk resultaat behalen. Een Youtube kanaal maken = geld verdienen, maar niet zonder onze tips te hebben opgevolgd. Het is daarom belangrijk om je te verdiepen in de volgende onderwerpen: thumbnails, pakkende titels, SEO en promotie. 

Geld Verdienen met YouTube Stappenplan (2022) + Korting!

Stap 5: Gebruik thumbnails en pakkende titels  

Thumbnails zijn afbeeldingen die beschrijven waar jouw video’s over gaan. Wanneer je een video bekijkt op YouTube, zie je aan het eind vaak voorgestelde video’s. Jouw video’s kunnen daar ook getoond worden. Dit kan tot extra views op je video’s leiden en eventueel ook tot meer abonnee’s op je YouTube kanaal. Als je zorgt dat jouw thumbnails aantrekkelijk zijn en de titels van je video’s pakkend zijn, is de kans groter dat mensen op jouw video klikken en deze gaan bekijken.  

Een goede thumbnail is geen screenshot van een bepaald moment in je video. Het is een mooie, duidelijke foto met daarin eventueel een pakkende tekst van een paar woorden, die mensen aanspreekt. Heb je een bepaald soort stijl in gedachten, dan is het handig om die in alle thumbnails terug te laten komen. Zo creëer je eenheid en zullen mensen jouw video’s sneller herkennen. Over het algemeen werkt het gebruik van gezichten en felle kleuren goed in thumbnails. Vermijd het gebruik van te veel tekst in je thumbnails. Maximaal drie woorden is hierin de vuistregel.  

Een pakkende titel bevat woorden die mensen aanzetten om tot actie over te gaan. In je titel mag je best een beetje overdrijven om ervoor te zorgen dat mensen erop klikken. Blijf wel dicht bij je boodschap en de waarheid, want je wilt niet overkomen als een leugenaar.  

En denk na over een YouTube kanaal logo, zodat je opvalt en mensen jou herkennen! Met een logo voor YouTube kanaal kun je jezelf echt onderscheiden. Dat geldt ook voor een achtergrond voor YouTube kanaal. 

Stap 6: Besteed aandacht aan SEO  

Zorg je voor goede content in je YouTube video’s, dan blijven kijkers hangen en zal YouTube jouw video’s hoger ranken. De kijktijd is daarom belangrijk. Hoe meer mensen blijven kijken naar je video, des te beter deze gevonden zal worden in de zoekresultaten. Een belangrijk onderdeel van de SEO (Search Engine Optimization) is het gebruik van zoekwoorden/keywords. Deze woorden beschrijven jouw video en het zijn de woorden waar mensen op zoeken wanneer ze geïnteresseerd zijn in jouw video (zelfs nog zonder dat zij zich dat beseffen). Dankzij een zoekwoord checker kun je achterhalen welke zoekwoorden het goed doen. Zet die zoekwoorden in de titel van je video (het liefst aan het begin) en in de omschrijving ervan. Verder doen woorden zoals ‘gratis’, ‘korting’, ‘de beste’ en ‘goedkoop’ het goed in titels. Mensen klikken daar sneller op.  

Geld Verdienen met YouTube Stappenplan (2022) + Korting!

Stap 7: Tijd voor promotie  

Wanneer je een Youtube kanaal gaat beginnen, is het openen ervan pas stap één. Wanneer je kanaal staat en jij er klaar voor bent om je video’s openbaar te zetten, moet er nog iets gebeuren: promotie. Mensen komen niet zomaar op jouw YouTube kanaal terecht. Je moet manieren vinden om in de spotlights te komen en zichtbaar te zijn op de plekken waar jouw doelgroep zich bevindt. Het gebruik van social media kanalen leent zich hier goed voor. Een aankondiging in een nieuwsbrief of een push-bericht versturen naar al je WhatsApp contacten kan ook een goede start zijn.  

Stap 8: YouTube advertenties inschakelen  

Niet elk YouTube kanaal is erop ingesteld om geld te verdienen. Dus hoe kun je geld verdienen met YouTube aanzetten? Dit doe je door je YouTube-account te koppelen aan een Google AdScence-account. Zo kun je de functie ‘YouTube advertenties inschakelen’ aanzetten. Wanneer kijkers op YouTube advertenties in jouw video’s klikken, krijg jij daar een kleine vergoeding voor. Je moet minimaal 18 jaar zijn om op deze manier een YouTube cash cow te worden.  

Geld Verdienen met YouTube Stappenplan (2022) + Korting!

Stap 9: Hoe geld verdienen met YouTube?  

Je hebt je YouTube kanaal inmiddels opgericht, maar nu wil je natuurlijk geld verdienen met YouTube. Hoe geld verdienen met YouTube? En hoeveel geld verdienen met YouTube? Dat zijn twee belangrijke vragen. De YouTube cursus van Jelline Brands (van Brandsverkopen) leert je hoe je met een investering van €0 tot €40 al €1200 verdient. Geld verdienen met YouTube kanaal is daarom helemaal niet duur. Je hoeft er weinig voor te investeren. En dat zonder dat je je eigen gezicht hoeft te laten zien in je video’s. Zo laat je je YouTube kanaal groeien en ga je inkomsten genereren, zonder dat je zelf voor de camera hoeft te staan. Iedere keer dat iemand jouw YouTube video’s bekijkt, krijg jij daar geld voor. Zo gemakkelijk is geld verdienen met YouTube, dus! Houd overigens wel rekening met YouTube geld verdienen belasting, die eventueel betaald moet worden. 

Geld Verdienen met YouTube Stappenplan (2022) + Korting!

Het werkt eigenlijk als volgt: je investeert eenmalig door één video te maken. Dit kost je alleen wat tijd. Zie je dat niet zo zitten, laat de video dan door iemand maken, wat gemiddeld €20 – €40 kost. Daarna upload je de video en kan deze bekeken worden. Zolang hij online staat en bekeken wordt, verdien jij dankzij YouTube advertentie-inkomsten op een passieve manier geld. Gemiddeld genomen leveren elke 1.000 views per advertentie €2 tot €10 op. Op de lange termijn zorgt een video met YouTube advertenties daarom gemakkelijk voor meer dan €1200 aan omzet. Dit is natuurlijk een heel gemakkelijke en laagdrempelige manier om geld te verdienen met YouTube.  

Je moet hiervoor wel eerst toegelaten worden tot het partnerprogramma van YouTube. De voorwaarde voor toelating is dat je video’s 4.000 uur bekeken zijn en dat je 1.000 abonnees op je YouTube kanaal hebt. Dan is jouw kanaal officieel een Cash Cow Channel. Daarna zal het geld gaan rollen. Jouw kant op, natuurlijk! In de Cash Cow Academy van Jelline Brands leer je hoe je dit voor elkaar krijgt.  


Klik hier voor €200 korting op de Cashcow Academy met kortingscode: “BESTE”

Stap 10: YouTube kanaal maken: welke kosten horen erbij?  

Afhankelijk van wat voor video’s je wilt maken en uploaden, kunnen er kosten optreden bij het maken van een YouTube kanaal. Een YouTube kanaal openen is kosteloos, zoals je hebt gelezen. Voor het bewerken van video’s heb je een bewerkingsprogramma nodig. Kies voor een gratis versie wanneer je net begint. Dan kun je rustig bekijken of het echt iets is voor jou. Op den duur is een professioneel (online) bewerkingsprogramma handiger. Gelukkig kun je sommige videobewerkingsprogramma’s al voor een tientje per maand aanschaffen.   

Bedenk ook of je de video’s allemaal zelf gaat maken of dat je dit wilt uitbesteden. Afhankelijk van hoeveel video’s je laat maken en wat je daar allemaal voor vereisten voor hebt, ligt de prijs per video gemiddeld tussen €10 en €40. Tot slot is het volgen van een YouTube training of YouTube workshop, zoals de Cashcow Academy, een hele slimme investering. Hierin leer je namelijk van a tot z hoe je een succesvol YouTube kanaal start en hoe je daarmee een passief inkomen creëert. Een YouTube kanaal aanmaken is niet ingewikkeld, maar een goede uitleg maakt het wel eenvoudiger. 

Wat kost een YouTube kanaal? Kosten worden natuurlijk niet alleen uitgedrukt in de vorm van geld. Ga je zelf video’s maken, dan zal dit je zo’n 1 tot 2 uur tijd per dag kosten. Aan de hand hiervan maak en upload je één video per dag. Besteed je dit uit, dan zal het je slechts 2 tot 3 uur per week aan tijd kosten. Dan ben je alleen verantwoordelijk voor het bedenken van de onderwerpen voor je video’s en het achteraf uploaden ervan. Hoe duur een YouTube kanaal kopen wordt, ligt dus geheel aan jou. 

Wanneer geld verdienen met YouTube? Als je de cursus Cash Cow Academy van Jelline Brands hebt gevolgd! Zij weet namelijk precies wat de do’s and dont’s zijn om geld te verdienen met je YouTube kanaal. In dit artikel zal ik je er alles over vertellen. Helemaal aan het eind heb ik bovendien een hele interessante Cashcow Academy kortingscode geplaatst waarmee je maar liefst €200 korting scoort bovenop de bestaande actieprijs!  

Geld Verdienen met YouTube Stappenplan (2022) + Korting!

Jelline Brands: geld cashen met YouTube  

Jelline Brands is pas 20 jaar, maar heeft al ontdekt hoe zij haar geld kan verdienen met cash cow channels. Zij is naast haar studie begonnen met een YouTube-kanaal en heeft daar veel kennis over opgedaan. Zo ontdekte zij allerlei handige trucjes en technieken die haar YouTube-kanaal winstgevend hebben gemaakt. Die kennis besloot zij te delen met iedereen die er geïnteresseerd in is. En zo is haar YouTube cursus Cash Cow Academy ontstaan. Een echte YouTube masterclass! 

Het idee van deze cursus is dat je niet de fouten hoeft te maken die Jelline Brands op YouTube heeft gemaakt. Zij legt haarfijn uit hoe je geld kunt verdienen met YouTube. Daarnaast maak je direct gebruik van de technieken die Jelline heeft toegepast om succesvol te worden. Het is slechts een kwestie van nadoen en de tips opvolgen en dan heb jij binnenkort ook een winstgevend YouTube-kanaal!

Een YouTube kanaal maken geld verdienen; Jelline weet hoe!  

Jelline is van mening dat haar Cash Cow Academy cursus de enige complete online cursus is over YouTube Cash Cow Channels in Nederland. Hij bevat meer dan 80 interessante en duidelijke video’s waarin alles stap voor stap uitgelegd wordt. Met een kleine investering leer je veel winst maken en dat is nu net waar YouTubers naar op zoek zijn. Waar het voor Jelline Brands als bijbaantje begon, heeft zij nu een fulltime inkomen gegenereerd. Zij is gestopt met haar studie en focust zich nu volledig op haar Cash Cow Channels op YouTube.  

Over de Cashcow Academy  

In de Cashcow Academy leer je middels duidelijke video’s welke stappen je moet ondernemen om van je YouTube-kanaal een Cash Cow Channel te maken. Het is een YouTube cursus waarin Jelline Brands haar geheimen en successen deelt en waarin ze je behoedt voor de fouten die zij gemaakt heeft. Doe hier je voordeel mee, zodat jij ook geld gaat verdienen met YouTube. De cursus is heel gedetailleerd en legt uit hoe je de instellingen regelt, plaatjes, teksten en video’s maakt. Uiteraard hoef je dit niet allemaal zelf te doen en kun je (een deel van) de taken uitbesteden aan freelancers. Kies je voor freelancers in het buitenland, zoals Jelline uitlegt, dan liggen de YouTube kanaal maken kosten vaak veel lager.  

De Cashcow Academy verplicht jou niet om zelf in beeld te verschijnen in jouw video’s. Je kunt gebruikmaken van de interesses van jouw doelgroep en hierop inspelen met video’s en compilaties. Je hebt daarom geen ervaring voor de camera nodig. Ook jij kan geld verdienen met YouTube Cash Cow Channels!

Wat is een cash cow?  

Zodra je geld begint te verdienen met YouTube word je een cash cow. Het betekent letterlijk vertaald ‘geld koe’ en duidt op iets dat winstgevend is. In dit geval verwijzen we naar een winstgevend YouTube kanaal. Dat werkt als volgt: in elke video sta je het tonen van advertenties toe. Je moet hiervoor een Google AdSense aanmaken. Adverteerders betalen voor het laten zien van die YouTube advertenties. Klikt een kijker van jouw YouTube video op zo’n advertentie, dan krijg je daar een beloning voor. 

Ook de kijktijd speelt een rol. Hoe langer kijkers naar jouw video kijken, des te groter de kans dat zij de advertenties ook zien. Die inkomsten kunnen hoog oplopen wanneer je dit slim aanpakt. Bekende YouTubers verdienen een fulltime inkomen op deze manier, terwijl zij amper tijd besteden aan het maken en uploaden van video’s. Zij zetten het cash cow concept dus heel slim in om meer te verdienen met minder moeite.  

Geld Verdienen met YouTube Stappenplan (2022) + Korting!

Wat zijn Cash Cow Channels?  

Het is dus heel slim om je verder te verdiepen in deze manier van geld verdienen met advertenties, zodat je van jouw YouTube kanaal ook een Cash Cow Channel maakt. Het enige doel van Cash Cow Channels is geld verdienen en daarvoor zoveel mogelijk views krijgen. YouTube betaalt per 1.000 views uit, dus daarom is het van belang om zoveel mogelijk kijkers aan je kanaal te binden. (1

Cash Cow Channels die het goed doen richten zich onder andere op games, anime, complottheorieën en allerlei top 10 onderwerpen. Denk daarom goed na: hoe ga jij je YouTube kanaal inrichten? Sommige YouTube kanalen besteden alles uit en huren mensen in voor het schrijven van het script, het inspreken van de stem(men) en het bewerken van de video’s. Hoe meer geld verdient, hoe meer je kunt uitbesteden. Zo wordt geld verdienen steeds gemakkelijker en hoef je uiteindelijk nog maar weinig zelf te doen om geld te blijven verdienen.  

De reden dat iemand een Cash Cow Channel start is natuurlijk voor het geld, maar ook voor het gemak. Het is een ontzettend winstgevend en succesvol bedrijfsmodel, als je weet hoe je het moet aanpakken. Iemand die daar alle kennis van heeft en wie die kennis graag met jou deelt, is Jelline Brands, YouTube expert.  

Hoeveel kun je verdienen met een Cash Cow Channel?  

Nu ben je natuurlijk benieuwd hoeveel geld je kunt verdienen met een Cash Cow Channel op YouTube. Hoewel de inkomsten hoog kunnen oplopen, is er geen eenduidig antwoord op deze vraag. Een YouTube kanaal beginnen geld verdienen leidt niet altijd tot één resultaat. Het verschilt namelijk op basis van welke doelgroep jij kiest, waar jij je bevindt op de wereld, over welke onderwerpen jouw doelgroep wil lezen en horen en hoe jij hierop inspeelt. Zo is de locatie van de YouTuber bepalend voor het succes van een Cash Cow Channel. Dat zit zo. Ondanks dat je online werkt en dankzij het internet geen vaste werkplek hoeft te hebben, zal je met een YouTube kanaal in Amerika meer verdienen dan in Ghana of Bangladesh. Over het algemeen geldt wel dat hoe meer abonnees je hebt, hoe vaker je video’s bekeken worden en hoe meer geld je verdient middels advertentie-inkomsten. Met miljoenen abonnees maak je bijna gegarandeerd een mooi inkomen door je Google AdSense account en gesponsorde content.  

Geld Verdienen met YouTube Stappenplan (2022) + Korting!

Wat leer je in de Cashcow Academy cursus?  

De Cashcow Academy begint met een introductiemodule. Jelline vertelt je onder andere dat je overal kunt werken, wanneer je maar wilt. Dan wordt er besproken hoe je een winstgevende nichemarkt kiest en een YouTube kanaal opzet. Je leert de basisprincipes voor het maken van goede content en je ontdekt hoe je je YouTube video’s optimaliseer en upload. Ook komen onderwerpen zoals YouTube automatisatie en geld verdienen met YouTube aan bod. Bestudeer het stappenplan om een passief inkomen te creëren naast je studie of werk en hoe je dit allemaal doet zonder dat je veel ervaring of technische kennis nodig hebt. Uiteindelijk hoef je nog geen uur per dag te werken om een winstgevend YouTube-kanaal te onderhouden en kun je op deze manier jaren geld blijven verdienen met dezelfde video’s.  

Natuurlijk heb je hiervoor wel de kennis nodig die Jelline Brands heeft opgedaan. Zij deelt onder andere de drie belangrijkste factoren van succesvolle YouTube-kanalen, de magische formule om een YouTube video viraal te laten gaan en de geheimen om snel te groeien als YouTuber. Ook leert zij je hoe je gegevens analyseert en hoe je kunt opschalen naar het hebben van meerdere YouTube-kanalen tegelijk. Verder worden de grootste problemen voor Cash Cow Channels besproken en krijg je hier direct oplossingen voor en ga je je focussen op jouw doelen op de lange termijn. Want als je het doet, wil je het natuurlijk goed doen. Niet alleen dit jaar, maar het liefst voor altijd!  

Geld Verdienen met YouTube Stappenplan (2022) + Korting!

Wat krijg je allemaal bij de Cashcow Academy?  

Wanneer je interesse hebt in geld verdienen met YouTube, is de cursus Cashcow Academy absoluut een goede investering. Het is een complete onlinecursus waarin je alles leert over YouTube Cash Cow Channels. Jelline heeft meer dan 80 video’s opgenomen om je wegwijs te maken in deze interessante, winstgevende wereld. Wat je er allemaal bij krijgt, wanneer je met de Cashcow Academy aan de slag gaat?  

✅ Levenslang toegang tot de cursus Cash Cow Academy;  

✅ Toegang tot de exclusieve YouTube Premium Community;  

✅ Wekelijkse groepscoaching.   

Nu gratis bonussen bij de Cashcow Academy!  

Maar dat is nog niet alles. Je krijgt namelijk een aantal gratis bonussen bij de Cashcow Academy:  

✅ Casestudy van €0 naar €10.000 in drie maanden (t.w.v. €997);  

✅ Cash Cow Academy voor gevorderden (t.w.v. €997);  

✅ Hoe YouTube kanaal promoten en laten groeien (t.w.v. €997);  

✅ Content maken voor gevorderden (t.w.v. €497);  

✅ De sleutel tot succes (t.w.v. €197);  

✅ Module financiën (t.w.v. €297).  

Hierdoor wordt deze Cursus YouTube filmpjes maken nog interessanter. Tel uit, je winst!  


Klik hier voor €200 korting op de Cashcow Academy met kortingscode: “BESTE”

Cashcow Academy: ervaringen van anderen  

Natuurlijk wil je graag weten hoe andere mensen de YouTube cursus Cash Cow Academy van Jelline Brands hebben ervaren. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een interessante Cash Cow Academy review. Gelukkig voor jou kwam ik er meerdere tegen. Ik heb ze daarom voor je uitgelicht:  

De eerste Cashcow Academy review luidt als volgt: “We waren erg onder de indruk van de hoeveelheid kwalitatieve en diepgaande modules, lessen, bonussen en groepscoaching”, vertelt Rubin Alaie. Voor hem is het duidelijk dat je de Cash Cow Academy moet bestellen als je alles wilt leren en een content-koning of koningin wilt worden. “Een aandachtspunt voor veel mensen is dat Jelline Brands amper een jaar ervaring heeft en dat ze erg jong is. Dat hoeft in onze beleving geen nadeel te zijn, want wat ze doet… doet ze uitstekend!” Volgens Rubin heeft Jelline bewezen dat zij een echte expert is. “Voor ons biedt Brands een frisse en aanstekelijke blik aan – met diepe, zinvolle lessen.”  

Minou Üçerler verdient dankzij de Cash Cow Academy inmiddels meer dan €10.000 per maand. Zij is pas 21 jaar en studeert nog, maar heeft in slechts drie maanden tijd al zo’n enorm inkomen gegenereerd. En dat zonder haar eigen gezicht te laten zien in haar YouTube video’s. “Ik ben Jelline ontzettend dankbaar en zou echt iedereen de Cash Cow Academy aanraden, dit wil je niet missen!” Minou heeft in februari 2021 haar bijbaan opgezegd. “Ik verdien met mijn tweede en derde kanaal ook al geld. Hiernaast ben ik nog aan het afstuderen.”

Een ander succesverhaal komt van Rens Arts, wie door corona noodgedwongen op zoek moest naar werk. Hij was fitness trainer en moest door de lockdown op zoek naar een andere manier van geld verdienen. Hij besloot zich in december 2020 aan te melden voor de Cash Cow Academy en deelt nu zijn ervaring. “Ik moest geld verdienen, maar ik kon nergens een baan krijgen. Het is sowieso niet makkelijk in deze tijd. Echter kwam uit het niest de Cash Cow Academy op mijn pad en ben ik er vrijwel meteen met de volle 100% voor gegaan. Dit was achteraf gezien een van de beste keuzes die ik ooit gemaakt heb.” Inmiddels verdient Rens drie keer zoveel als bij zijn vorige baan. “Ik ben Jelline Brands ontzettend dankbaar. Dankzij haar verdien ik nu vanuit huis geld met YouTube, zonder zelf video’s te maken. Beter kan toch niet?”  

Op Trustpilot wordt de Cash Cow Academy beoordeelt met 4,8 uit 5 sterren, op basis van 46 beoordelingen. Van alle beoordelingen is 96 procent voor ‘uitstekend’ gegaan en 4 procent koos voor ‘goed’. Niemand heeft een lagere score gegeven, wat een enorm goed resultaat is. Stuk voor stuk vertellen de schrijvers van deze reviews hoe duidelijk en uitgebreid de cursus is en dat het een aanrader is voor iedereen die een passief inkomen wil creëren voor zichzelf.  

Geld Verdienen met YouTube Stappenplan (2022) + Korting!

Voor- en nadelen van de Cash Cow Academy  

Ik heb de Cash Cow Academy YouTube cursus natuurlijk zelf ook gevolgd. Ik heb veel voordelen opgemerkt, maar ook enige nadelen. Die deel ik graag, zodat jij een zo compleet mogelijk beeld krijgt van wat deze cursus voor jou kan doen.  

Voordelen Cash Cow Academy:  

✅ De video’s zijn duidelijk en uitgebreid: je kunt gewoon nadoen wat er wordt voorgedaan. Het is daarom een één op één stappenplan voor het opzetten van een winstgevend YouTube-kanaal;  

✅ Je hebt veel aan de besloten community van de Cash Cow Academy: hier wordt veel waardevolle informatie gedeeld, maar je kunt er ook vragen stellen en andere mensen ontmoeten die net als jij succesvol willen worden op YouTube. Alleen cursisten hebben toegang tot deze community;  

✅ Je investeert relatief gezien weinig geld: de kosten voor de Cash Cow Academy verdien je namelijk al vrij snel terug;  

✅ Je kunt de cursus overal waar je bent volgen en ook toepassen: het maakt niet uit waar je woont, want je kunt overal ter wereld aan de slag met het opzetten van Cash Cow Channels. Hierdoor krijg je niet alleen veel vrijheid terug in de vorm van geld, maar ook in de vorm van tijd en ruimte.  

Nadelen Cash Cow Academy:   

❌ Je moet geduld hebben: de resultaten zijn namelijk niet direct zichtbaar. Je bent al snel een paar weken verder voordat je geld verdient met je YouTube-kanaal. Zet jij door, dan heb je een groot deel van de concurrentie al ingehaald. Veel mensen haken namelijk af als zij niet direct zien waar zij het voor doen. Laat je daardoor niet uit het veld slaan;  

❌ Je moet gefocust blijven: je mindset moet positief zijn en je moet je doelen voor ogen houden. Als je niet gefocust blijft en geen doorzettingsvermogen hebt, zal je eerder afhaken en dat is zonde. Zo geef je jezelf namelijk niet de tijd om winst te behalen met dit programma.  

Op basis hiervan ben ik tot de volgende conclusie gekomen: de Cash Cow Academy is absoluut de moeite waard!  

Geld Verdienen met YouTube Stappenplan (2022) + Korting!

Meer over de beste YouTube cursus: Cash Cow Academy  

Misschien heb je nog wat vragen over geld verdienen met YouTube. Dat is heel begrijpelijk. Daarom ben ik nog wat verder op onderzoek uitgegaan en heb ik nuttige informatie weten te achterhalen. Zo is YouTube ontzettend groot, maar de concurrentie valt best mee. De markt is namelijk onverzadigbaar en daardoor is er altijd plek voor nieuwe YouTubers die aan de slag willen met het creëren van content en het uploaden hiervan. Je kunt overigens Nederlandse video’s maken als je dat wilt, maar voor een groter bereik is het maken van Engelse video’s verstandig. Natuurlijk heb je met Engelse video’s meer concurrentie, maar je kunt ook sneller groeien en daardoor meer geld verdienen. Het is dus maar net waar je voorkeur naar uitgaat!  

Gegarandeerd succes met de Cash Cow Academy?  

Het volgen van de YouTube training van Jelline Brands is de eerste stap naar succes. Je krijgt namelijk alle tools aangereikt die je nodig hebt en onderweg leer je precies wat er van je verwacht wordt als je succes wilt behalen. Weet wel dat jij zelf verantwoordelijk bent voor je eigen succes. Dat betekent dat je na het volgen van de cursus niet ‘ineens’ heel veel geld verdient, zonder actie te ondernemen. Je moet zelf verantwoordelijkheid nemen, de stappen opvolgen en je blijven inzetten om te groeien met je YouTube-kanaal. Alleen zo maak je van je kanaal een Cash Cow Channel en zal het geld binnenstromen. In het begin is het hard werken, maar uiteindelijk pluk je hier de vruchten van. Zelfs wanneer je niet aan het werk bent.   

Ben je met de Cash Cow Academy begonnen en ben je om welke reden dan ook niet tevreden? Geef dat dan binnen 7 dagen aan per e-mail. Dan is het namelijk nog mogelijk om je geld terug te krijgen. Besluit je pas na die 7 dagen te stoppen, dan vervalt de niet-goed-geld-terug garantie. Dit geldt overigens ook wanneer je al meer dan 10 procent van het beeldmateriaal bekeken hebt dat in de Cash Cow Academy aan bod komt. Dat komt neer op het volgen van zo’n zes lessen. Jelline Brands heeft zich enorm ingezet om deze YouTube cursus tot een succes te maken en is daarom overtuigd van alle informatie en kennis die zij hierin deelt. Zij heeft immers zelf ervaren hoe het is om op deze manier meerdere winstgevende YouTube-kanalen op te zetten. Nu is het jouw beurt.   

Cashcow Academy bestellen?  

Het fijne aan een passieve inkomsten genereren, is dat je er niet naar om hoeft te kijken en ondertussen kunt focussen op andere dingen. Zo kun je fulltime aan het werk blijven, rustig je studie afmaken of gewoon genieten van je vrije tijd. Het helpt in elk geval geldzorgen op te lossen, als je die had. Elke maand in stress leven, omdat je niet weet of je genoeg geld hebt voor de boodschappen of huur, is vreselijk. Heb je hier ervaring mee, dan is dat nog meer reden om de Cashcow Academy te bestellen en aan de slag te gaan. Het is dé manier om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en financiën!  

De totale waarde van deze cursus en haar bonussen is €7.000. Dat is een enorm bedrag en het bewijst hoeveel waarde deze YouTube training bevat. Gelukkig is dat niet de verkoopprijs en kun je de Cash Cow Academy nu met korting bestellen! Je betaalt momenteel slechts €997,- exclusief btw. In vergelijking met het resultaat wat je dankzij de Cash Cow Academy kunt behalen, is deze investering minimaal. Maak daarom gebruik van deze Cash Cow Academy aanbieding als je er klaar voor bent om geld te verdienen met YouTube! Je kunt de Cash Cow Academy kopen en vandaag al beginnen met het opzetten van jouw YouTube-kanaal.

Geld Verdienen met YouTube Stappenplan (2022) + Korting!

Scoor nu Cashcow Academy korting!  

Wacht nog even, want ik bied je nog meer korting aan! De huidige actieprijs is al de laagste prijs ooit. Je betaalt nu namelijk 85% minder dan wat de waarde is van het complete pakket. Ik heb geregeld dat je de beste Cashcow Academy deal krijgt.   

Bovenop de bestaande actieprijs krijg je nog eens €200 korting met de kortingscode ‘BESTE‘. Hoe geweldig is dat? Dan betaal je nog maar €997,-. Gebruik deze Cash Cow Academy kortingscode om de beste prijs te krijgen voor de beste YouTube cursus. Hoe lager jouw investering, des te sneller je deze terugverdient en winst zal maken. En dat is uiteindelijk waar je naar streeft, toch?  


Klik hier voor €200 korting op de Cashcow Academy met kortingscode: “BESTE”

Let op: het is nog niet duidelijk hoelang deze mega korting geldig blijft. Bij veel aanmeldingen kan de actie worden gestopt. Wacht dus niet te lang, maar gun het jezelf om gebruik te maken van deze aanbieding. Over een paar maanden had je gewild dat je het al veel eerder had gedaan!  

Voordelen van geld verdienen met YouTube Premium 

✅ Je kunt een passief inkomen creëren;  

✅ Je kunt werken waar en wanneer je maar wilt;  

✅ Je kunt het combineren met je huidige baan of naast je studie doen;  

✅ YouTube kanaal beginnen kind: ook als kind zijnde kun je een eigen kanaal aanmaken. YouTube kanaal maken kind wordt zelfs steeds populairder; 

✅ Je kunt uitbesteden wat je niet leuk vindt of waar je geen tijd voor hebt;  

✅ Je kunt zoveel groeien als je wilt door er meer tijd in te steken;  

✅ Je hoeft je gezicht niet te laten zien in je video’s;  

✅ Je hoeft geen dure materialen of apparatuur te kopen;  

✅ Je hoeft geen professionele editing skills te hebben om video’s te bewerken;  

✅ Je hoeft je video’s niet eens zelf te maken als je dat niet wilt/kunt;  

✅ Je hoeft niet veel geld te investeren voor geld verdienen YouTube. 

Geld Verdienen met YouTube Stappenplan (2022) + Korting!

Nadelen van geld verdienen op YouTube Premium

❌ Het strenge YouTube algoritme kan de inkomsten uitzetten, zonder goede reden  

❌ Je moet je best doen om miljoenen abonnees te krijgen. 


Klik hier voor €200 korting op de Cashcow Academy met kortingscode: “BESTE”

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste crypto cursus, beste vastgoed cursussen en beste cursus beleggen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past.

Voor wat betreft geld verdienen heb ik onderscheid gemaakt in beste affiliate marketing cursus, beste YouTube cursus, beste cash cow cursus, beste blog cursus, beste e-commerce cursus en de beste dropship cursus. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Blog Secrets, Blog naar Business, Money Mastermind en Schrijven voor het Brein.

Bij Ultimate Mastermind laat René Cooiman beleggen in aandelenfondsen en vastgoed samenkomen. Volg De Geldmachine, Vastgoed in Spanje of De Ondernemersmachine om financieel onafhankelijk te worden. Super interessant om te lezen en er liggen mooie kortingen voor je klaar!

Ook ben ik in de wereld van online trainingen maken gedoken en de wereld van geld verdienen met YouTube.

Meest gestelde vragen over Geld verdienen met YouTube

Heb je nog vragen over geld verdienen met YouTube? Ben je bijvoorbeeld benieuwd hoeveel je zoal kunt verdienen, of er überhaupt iets te verdienen valt met dit kanaal en hoe je dan betaald wordt? Lees dan nog even verder. Hieronder staan de meest gestelde vragen over dit onderwerp.

Kan je echt geld verdienen met YouTube?

Ja, je kunt zeker geld verdienen met YouTube. Het is namelijk mogelijk om advertenties in je YouTube video’s te plaatsen. Adverteerders betalen geld wanneer jouw video aan mensen wordt laten zien. Klikken die mensen vervolgens op de advertentie om meer te weten te komen over het product dat of de dienst die wordt afgebeeld? Dan krijg je een extra vergoeding. Hoe meer mensen naar jouw video’s kijken, des te meer geld je dit kan opleveren.

Hoeveel kun je met een YouTube video verdienen?

Afhankelijk van hoeveel views je krijgt, kun je met een YouTube video zo een paar euro tot een paar honderd euro verdienen. Hoe langer je video online staat, des te vaker deze bekeken kan worden. En hoe groter de kans daardoor wordt dat mensen de advertentie in jouw video bekijken. Daar word je voor betaald door de adverteerder. Maak jij een goede video die populair wordt, dan kan je gedurende een hele lange tijd veel geld verdienen.

Hoe betaalt YouTube je?

YouTube kan je betalen op verschillende manieren. In principe werkt het zo dat als jij advertenties in je video’s toont, je hier van de adverteerders een vergoeding voor ontvangt. Voor een uitbetaling moet je je YouTube account koppelen aan je AdSence account. Er geldt een minimaal bedrag van €70 voordat YouTube uitbetaalt. Je moet minimaal 18 jaar zijn of handlichting hebben om dit voor elkaar te krijgen. Ben je jonger en heb je geen toestemming van een ouder/voogd/meerderjarige, dan is het niet mogelijk. 

Conclusie beste Cash Cow Cursus

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Geld Verdienen met YouTube | Stappenplan (2023) + Korting!

Laat een reactie achter

Op zoek naar de beste Cash Cow cursus?

Kies dan voor: Cash Cow Academy

Op zoek naar de beste Cash Cow cursus?

Kies dan voor: Cash Cow Academy