In dit artikel

De Geheime Vitaliteitsformule | Review (2021) + Korting | Vitaal Leven?

De Geheime Vitaliteitsformule | Review (2023) + Korting!

In dit artikel

Wat is nou die geheime vitaliteitsformule? Gezondheid is namelijk niet de afwezigheid van ziekte, maar de aanwezigheid van vitaliteit. Het is een levenslang proces van gezond leven. Er zijn 3 sleutelsystemen die zorgen voor gezondheid en vitaliteit: de hersenen, het autonome zenuwstelsel en het immuunsysteem.

Je kan de geheime vitaliteitsformule voor een beter leven vertalen naar een simpele leefstijldriehoek. Hoe zou je leven eruit zien als je meer grip krijgt op je leven en makkelijker afvalt? Meer rust in je hoofd hebt en meer energie ervaart? En hoe zou je zijn als je al binnen één maand positieve veranderingen ervaart?

Dit klinkt allemaal fantastisch maar vandaag de dag raken we verward door alle tegenstrijdige adviezen. Je leest tegenwoordig overal over leefstijl en gezondheid maar deze berichten sluiten vaak niet op elkaar aan of spreken elkaar zelfs weer tegen. Wat de ene specialist adviseert wijst de andere specialist weer af. Hierdoor kan je met de beste bedoeling verzuipen in alle informatie waardoor je uiteindelijk niet in beweging komt en niet het gewenste resultaat behaald. Wat je zou willen is om de juiste kennis praktisch te vertalen en het ook daadwerkelijk toe te passen in jouw leven.

Maar misschien ervaar je wel helemaal geen plezier in het veranderen van je leefstijl. Hierdoor kan het veranderproces nog veel uitdagender worden. Of voelt een bijvoorbeeld een dieet voor jou als een straf of als beloning?

We hebben ook nog eens te maken met dagelijkse afleidingen van de maatschappij zoals bijvoorbeeld social media en televisie. Het wordt hierdoor steeds lastiger om in beweging te komen en we kunnen maar moeilijk echt ontspannen. Het kan ook zijn dat je je gewoon veel te moe voelt en dat je wilt dat je even helemaal niets moet. Dat niets moeten wordt vaak een avondje Netflixen op de bank maar achteraf merk je dan toch dat dit ook niets oplost.

Het resulteert allemaal niet in een beter of fitter lichaam en je weet diep van binnen dat je nog lang niet jouw potentieel benut. Gelukkig is daar een geheime formule voor.

Wij hebben kennis gemaakt met de online training De Geheime Vitaliteitsformule van drs. Richard de Leth van OERsterk. Dit heeft voor ons echt heel erg veel veranderd en we nemen je graag mee in onze ervaringen.


Klik hier voor korting op De Geheime Vitaliteitsformule

Wat is de Online training: De Geheime Vitaliteitsformule

Drs. Richard de Leth bied je met deze nieuwe online training een helpende hand en een sterke gids naar een beter leven. In deze online training leer je hoe je met leefstijl aanpassingen een verbeterde vitaliteit gaat realiseren. Je gaat echt aan de slag met de belangrijkste sleutelsystemen in jouw lichaam.

Wil je:

 • Meer energie in je lijf?
 • Meer innerlijke rust in je hoofd?
 • Meer voldoening in je leven?
 • Je voeten trainen?
 • Meer grip op je leven en je vitaliteit?
 • Betere dagen en daarmee een beter leven?

Volgens mij willen we dit allemaal. De online training van drs. Richard de Leth gaat je hierbij helpen. De Geheime Vitaliteitsformule gaat jouw leefstijl en hiermee jouw leven op vele vlakken versterken.

Het is bizar maar volgens recente cijfers van het CBS zijn in Nederland 9,9 miljoen mensen chronisch ziek, heeft 52% van de bevolking te maken met overgewicht en leiden 1 miljoen mensen aan depressiviteit.

Met de Geheime Vitaliteitsformule neem je de controle over je leven weer terug. Drs. Richard de Leth heeft met zijn team van OERsterk de ‘‘algemene protocoladviezen’ gefilterd, verbeterd en praktisch vertaald tot een concrete leefstijldriehoek inclusief actieplan. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat je met de juiste acties je stofwisseling in je brein verbetert, je met de juiste inventies je autonome zenuwstelsel tot rust brengt en met de juiste stappen zorgt voor een immuunsysteem dan in balans is.

Wat gaat deze online training jou opleveren? Meer energie, een betere stemming, dieper slapen, een betere stoelgang of een beter gewicht zijn allemaal gevolgen van de juiste leefstijl.

Wat is de Online training De Geheime Vitaliteitsformule

Lees voor het starten met de Geheime Vitaliteitsformule onderstaande bijsluiter met positieve bijwerkingen:

 • Meer energie (dus niet meer snoozen)
 • Verbazing en irritatie over zaken die je nog niet wist (maar wel altijd hebt willen weten)
 • Meer mentale rust (en minder piekeren)
 • Spontaan lachen om inzichten die belachelijk lijken (maar het niet zijn, dat merk je al snel)
 • Dieper slapen (en fris wakker worden)
 • Betere besluitvaardigheid (en dus betere keuzes)
 • Meer vertrouwen in jezelf en controle over je leven
 • Een leukere en betere versie van jezelf (en voor je omgeving)
 • De fundering voor een gezond en fit leven

Onze review over de Online training: De Geheime Vitaliteitsformule van drs. Richard de Leth

Voor ons is gezondheid en een vitaal leven enorm belangrijk. We proberen zo gezond mogelijk te eten, voldoende te bewegen en niet geheel onbelangrijk ook te ontspannen. Het lukt ons ook niet elke dag maar we doen ons uiterste best en we houden elkaar scherp.

Wat we bij veel mensen zien is als het even een dagje niet lukt dat ze denken dat ze vanzelf wel weer in het ritme komen. In de praktijk blijkt het dat voor je het weet er zo een maand of zelfs een jaar voorbij gaat. We maken dan met z’n allen rond de jaarwisseling weer goede voornemens voor 1 januari met de hoop dat het nu wel gaat lukken. Het zal tenslotte toch ooit gaan lukken om gezonder en vitaler te leven? Helaas… na een week of 2 in januari kunnen we alweer concluderen dat er weinig meer over is van de goede voornemens en dat het wederom een illusie blijkt te zijn.

Wij zijn van mening dat de formule voor een beter leven simpeler is dan je denkt. En nu helemaal met de ondersteuning van drs. Richard de Leth mijn zijn online training: De Geheime Vitaliteitsformule.

We begrijpen ook heel erg goed dat vandaag de dag de uitdaging groter is dan ooit. De maatschappij trekt ons continu de verkeerde kant op. Industrieën kapen onze instincten en maken dat gezond leven bijna onmogelijk is.

 • Overal zijn geraffineerde koolhydraten die ons willen laten eten.
 • Overal is comfort dat ons wil laten zitten.
 • Overal is afleiding en entertainment dat ons continu aan schermen gekluisterd houdt.

De omgeving lokt ongezond gedrag uit wat ons dikker, dommer en zieker maakt. Maar nog erger: ze houdt ons klein en stimuleert niet om volgens onze echte kracht te leven. De maatschappij houdt ons veilig, maar maakt ons niet gezond of gelukkig.

Maar wie is daar uiteindelijk verantwoordelijk voor? Inderdaad, dat ben je zelf.

Stel je dan eens voor hoe het zou zijn…
…als jij snapt hoe je lichaam werkelijk werkt?
…dat je niets doet omdat het van iemand moet, maar puur omdat je het zelf wilt?
…als je op korte termijn resultaat merkt en ook van het proces geniet?

De formule voor een beter leven is simpeler dan je denkt. Start vandaag nog met de online training De Geheime Vitaliteitsformule van drs. Richard de Leth.

Richard de Leth logo OERsterk

De inhoud van de Online training: De Geheime Vitaliteitsformule

De online training De Geheime Vitaliteitsformule is een complete training waarin jij de formule leert voor een beter en gezonder leven.

De online training van drs. Richard de Leth bestaat uit:

 • 20 korte praktische video’s ter inspiratie, verdieping en begeleiding.
 • 3 krachtige adviezen voor een ontspannen en scherp brein.
 • 3 krachtige adviezen voor een gebalanceerd autonoom zenuwstelsel.
 • 3 krachtige adviezen voor een sterk immuunsysteem.
 • Zicht op het grotere plaatje: waarom zingeving essentieel is om jouw doelen te laten slagen.
 • Grip om de hersenen, het autonome zenuwstelsel en immuunsysteem (meer) in balans te brengen.
 • De vitaliteitsformule in een praktisch meetbaar actieplan.

Bonussen bij de Online training: De Geheime Vitaliteitsformule

Als je nu kiest voor De Geheime Vitaliteitsformule kiest krijg je van drs. Richard de Leth nu een tijdelijke exclusief bonus. De exclusieve bonus bestaat uit:

 • Digitale OERsterk Journal voor dagelijkse ondersteuning én meten (t.w.v. €24,95)
 • 4 Waardevolle dossiers over Ontspanning, Voeding, Beweging en Mindset (t.w.v. €97,-)
 • OERsterke recepten ter inspiratie (t.w.v. €24,95)
De geheime vitaliteitsformule met tijdelijke bonus

Wie is drs. Richard de Leth en wat is OERsterk?

De man achter OERsterk is drs. Richard de Leth. Hij geeft er de voorkeur aan om hem gewoon Richard te noemen.

Richard studeerde geneeskunde en specialiseerde zich in de psycho-neuro-immunologie. Na het behalen van zijn geneeskunde studie hing hij echter zijn witte jas aan de wilgen. Richard wilde namelijk een stap verder gaan dan de huidige geneeskunde en zich richten op de echte oorzaak van de oorzaak.

Met zijn organisatie OERsterk helpt hij mensen met het bereiken van een gelukkige en gezonde levensstijl. Dat doet hij in zijn praktijk voor integrale geneeskunde in Heemskerk, maar ook met lezingen, zijn blog, zijn app én zijn boeken. Via zijn nieuwsbrief en social media bereikt hij meer dan 25.000 volgers en zijn website trekt maandelijks tienduizenden bezoekers.

Richard schreef drie bestsellers waarvan 100.000 exemplaren werden verkocht en werkte als expert mee aan het boek ‘Vullen of Voeden’ van Wilfred en Lili Genee. Hij verscheen in RTL Late Night bij Humberto Tan en werd geïnterviewd door Linda, De Telegraaf, J/M Ouders, Margriet en tal van andere landelijke en lokale media.

Wie is drs Richard de Leth

Aanbieding: Korting op de Online training: De Geheime Vitaliteitsformule en bonussen:

Drs. Richard de Leth biedt de online training: De Geheime Vitaliteitsformule nu aan met een exclusieve korting en bonus. Via de link hieronder kan je profiteren van deze aanbiedingen en de bonussen. Goed om te weten is dat je NIET meteen aan de cursus hoeft te beginnen. Heb je niet direct tijd? Geen probleem, begin wanneer je maar wilt en volg de online training lekker in je eigen tempo.

Wil je of kun je het bedrag niet in 1 keer betalen? Dan biedt OERsterk de mogelijkheid tot gespreide betaling in 3 termijnen. Richard doet dit om deze cursus voor iedereen toegankelijk te maken.

Garantie: niet goed, geld terug binnen 28 dagen

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding, breathwork masterclass of het Antivirus van Tibor.

Richard de Leth van OERsterk heeft ook een breed scala aan waardevolle online trainingen gemaakt. Wat dacht je van Het Gezondheidsvirus, OERsterk leefstijlprogramma, Gezond in 4 weken, Vitaliteitsformule en De Diabetes Revolutie.
Er zijn nog veel meer interessante cursussen over voeding zoals de 50 dagen keto challenge, Hamster in je Brein, Fitcooking, Anti Buikvet, Veganistisch koken en 20 dagen suikervrij.

Wat minder bekende trainingen gaan over Vegan toetjes, Afvallen met Nederland en heb je wel eens van de Voetentraining gehoord?

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Eindconclusie en recensie van de Online training: De Geheime Vitaliteitsformule

Ben jij net als wij klaar voor een bovengemiddeld leven? Dan bevelen we je van harte aan om deze online training van drs. Richard de Leth te volgen.

Veel mensen leven namelijk een gemiddeld leven en om eerlijk te zijn ziet een gemiddeld leven er niet best uit. De gemiddelde mens is een groot deel van zijn leven chronisch ziek of ervaart chronische klachten. Veel mensen zijn vaak moe, prikkelbaar, gestrest en hebben een verminder libido, overgewicht en allerlei pijntjes.

Deze online training is voor jou als je echt het beste uit je leven wilt halen. De online training gaat je dichter bij jouw potentieel brengen.

Wij volgen drs. Richard de Leth al enkele jaren en hebben sinds kort ook regelmatig contact met hem omtrent gezonde levensstijl. De Geheime Vitaliteitsformule heeft ons heel veel nieuwe waardevolle en vooral praktische inzichten gegeven.

Door onze eigen ervaring met De Geheime Vitaliteitsformule is onze eindconclusie dat deze online training van Richard de Leth een echte aanrader is. Deze exclusieve aanbieding, de korting met de bonussen, maakt het in onze ogen een super waardevolle investering in een gezondere toekomst.

Kies voor een gelukkig leven en proost op een gezonde toekomst!


Klik hier voor korting op De Geheime Vitaliteitsformule

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on De Geheime Vitaliteitsformule | Review (2023) + Korting!

Laat een reactie achter