In dit artikel

Frecious | Review | Gezonde Sapjes!

Frecious | Review | Gezonde Sapjes!

In dit artikel

Last van een opgeblazen gevoel? Of zit je niet heel erg lekker in je vel? Een goede optie kan zijn om een detox sapje mee te pikken. Hierdoor krijg je niet alleen goede voedingsstoffen binnen van elk sapje, maar het geeft je ook nog eens een heel fijn gevoel!

Ooit een juice detox gedaan? Of altijd heel benieuwd geweest naar de effecten van voldoende groente en fruit verpakt in heerlijke sapjes? Als je denkt dat dit het proberen waard is, zit je hier goed.

Ben je op zoek naar onder andere sapjes voor een detox? Of wil je graag een langere detox kuur volgen? Zeker als je een langere detox sapkuur volgt, kunnen de gevolgen hiervan aanzienlijk zijn, en is dit een goede zet. Zo is het bijvoorbeeld met bepaalde detox sapkuren mogelijk om veel kilo’s af te vallen.

Ook ga je je door bepaalde detox sapkuren een stuk energieker voelen. Is dit ook het geval bij de Frecious detox? Je leest het in deze Frecious review. In deze Frecious review vertellen wij je alles over de Frecious slow juices, Frecious sapjes en Frecious ervaringen van andere mensen. Aan de hand van deze review krijg je een duidelijke indruk van dit merk en alle producten.

Klaar om te kijken of jij genoeg groente en fruit binnen kan krijgen met deze verschillende sapjes en groene smoothies? Lees dan snel verder in onze review over dit biologisch groentesap!

Key Takeaway

Detoxen met Frecious is een goede keuze, als je het mij vraagt!
✅ Divers aanbod voor een gezonde levensstijl, want je kunt uit tal van sappen, boxen en shots kiezen;
✅ Scherpe prijzen in vergelijking met veel andere aanbieders van detox kuren (en er zijn regelmatig acties/kortingen);
❌ Veel product omschrijvingen zijn nogal beperkt op de website. We hadden liever gezien dat Frecious iets uitgebreider/transparanter over haar producten zou schrijven.


Bekijk meer productinformatie

Biologische groenten en vers fruit: Wat zijn Frecious sapjes ?precies?

Afgelopen zomer probeerde ik met mijn gezondheid de goede richting op te gaan door het normaal eten aan te vullen met drie dagen sapjes drinken. Ik had altijd en overal mijn flesje mee en kreeg weer ik nieuwe boost van de gezonde ingrediënten van groente en fruit. Ik kan zeggen dat ik erg groot fan van was; hoewel ik de eerste dag zelf de hele dag nog last van een lege maag, was later mijn koelkast goed gevuld met flesjes. Later was alles dan ook easy peasy. Maar wat zíjn de sapjes van Frecious nou eigenlijk?

Frecious omschrijft zich de eerste slowjuicerij waar 100% pure slowjuice wordt gemaakt. Deze slowjuice wordt door Frecious gemaakt van uitsluitend biologische groenten. De termen Frecious en bio gaan simpelweg hand in hand met elkaar.

Dit unieke merk werd jaren geleden opgericht door Murk. Hij gaf zijn vaste bestaan op om met zijn eigen sappenmerk aan de slag te gaan. Zijn doel was hierbij helder: zonder enige concessie alles kunnen doen én alles nog beter te kunnen doen. In dat doel is Murk goed geslaagd. Frecious heeft een flinke naam opgebouwd en heeft inmiddels meer dan 15 werknemers.

Frecious is een duurzaam bedrijf dat haar fabriek volledig laat draaien op windenergie van een boer uit Zeeland, waarbij de energie slim wordt opgeslagen voor een constante productie van biologische groenten. Alle flessen van Frecious zijn gemaakt van 100% BPA-vrij plastic en worden gerecycled, terwijl restproducten worden omgezet in heerlijke granola door groentepulp te mengen met specerijen en zaden.

Frecious  Review Gezonde Sapjes!

Het aanbod van Frecious sapjes

Bij het biologische merk Frecious ben je voor tal van sapjes en andere producten aan het juiste adres. Waar het voornamelijk om draait, is de Frecious slow juice. Deze groentesappen produceert Frecious zelf en wordt via de website verkocht. Hieronder vertellen wij je graag meer over de verschillende Frecious sappen.

Detox boxen

De termen detox en Frecious gaan hand in hand met elkaar. Bij dit bedrijf kun je namelijk meerdere detox boxen kopen. In deze boxen vind je alles wat je nodig hebt voor het volgen van een sapkuur van Frecious.

Het mooie is dat je hierbij uit meerdere boxen kunt kiezen. Je hebt de keuze uit een box voor 1 dag, 3 dagen, 5 dagen, 7 dagen en zelfs voor 4 weken. Ook heb je de keuze uit meerdere samenstellingen en unieke detox boxen. Neem vooral het aanbod van Frecious goed door, voordat je een van de detox boxen koopt.

Daily boxen

Volgens Frecious is het belangrijk dat je dagelijks de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Om dit mogelijk te maken, heeft Frecious in haar aanbod zogeheten daily boxen opgenomen. Dit zijn grote boxen met daarin bijvoorbeeld 20 of 30 slowjuices. Door één zo’n box te bestellen, kun je elke dag een heerlijke en gezonde Frecious slow juice nuttigen.

Hierbij geldt ook dat je weer uit meerdere varianten kunt kiezen. Op het moment van schrijven van deze Frecious review gaat het om bijna 20 verschillende daily boxen!

Frecious  Review Gezonde Sapjes!

Juices

Uiteindelijk draait het bij Frecious allemaal om de juices. Als je een kijkje in de webshop neemt, kun je in de menubalk op ‘juices’ klikken. Wat je daarna te zien krijgt, is indrukwekkend. In de webshop tref je namelijk tientallen juices aan.

Elke juice is van bepaalde groenten gemaakt, waardoor elke juice uniek is. Het is hierbij ook nog mogelijk om op de verhouding van de hoeveelheid gram groente te filteren. Je kunt voor alle juices kiezen, maar ook voor 70% groente, 85% groente of 100% groente. Dit maakt je zoektocht naar de beste Frecious slow juices des te makkelijker.

Gingers

Het is bij Frecious ook mogelijk om gingers te kopen. Je kunt voor de Holy Ginger, Berry Ginger en Ginger box kiezen. Ongeacht voor welke Ginger variant je kiest, geniet je van een paar unieke voordelen.

De gingers van Frecious slowjuice moet je mengen met water. Op die manier ben je in staat om je eigen groentedrankje te maken. Kies je bijvoorbeeld voor de Holy Ginger? Dan kun je dit mengen met warm of koud water, waardoor je je eigenlijk gemberthee of gemberdrankje creëert.

Elixers

Frecious biedt ook nog elixers aan. Dit is een gezond drankje dat goed is voor de binnen- en buitenkant van je lichaam. Je geniet bijvoorbeeld al snel van een gehydrateerde, verzorgde, zachte en stralende huid. Ook wordt de huid verstevigd en versterkt. Je kunt op dit moment uit meerdere elixers van Frecious kiezen.

Frecious  Review Gezonde Sapjes!

Health Shots

Het is tevens mogelijk om speciale health shots bij Frecious te kopen. Zo kun je voor een Combishot gaan, waarin je 7 verschillende smaken shots aantreft. Je kunt echter ook voor bijvoorbeeld tarwegras shots, citroen shots of appelazijn shots kiezen. Voor elke smaak is er wel een sapje!

Overige producten

Het blijft niet alleen bij bovenstaande producten. Bij Frecious kun je ook nog voor onderstaande producten terecht:

  • Açai en granola. Zoals eerder in deze Frecious review al aangegeven, gebruikt dit merk het restafval voor het maken van granola.
  • Proteïne. Ook voor vegan proteïne ben je bij Frecious slowjuice aan het juiste adres. Deze proteïne kun je mengen in bijvoorbeeld een smoothie of shake.
  • Young. Onder deze categorie in de webshop van Frecious vind je gezonde en biologische producten voor kinderen.

Frecious Membership

Wil je geen omkijken naar het kopen van bovenstaande producten hebben? Dan kun je het beste kiezen voor het Membership van/bij Frecious. Als je lid bij Frecious bent, krijg je periodiek de gewenste producten geleverd. Je betaalt volledig zelf wanneer je wat wilt ontvangen. Door voor het membership te kiezen, geniet je ook nog van extra korting bij Frecious slowjuice!

YouTube video

Wat zijn de voor- en nadelen van Frecious sapjes?

Op een rijtje wat de voor- en nadelen zijn van de sappen van Frecious? Je vindt ze hieronder. 

De voordelen van Frecious

✅ Geweldig aanbod van gezonde producten en sapjes. Het aanbod van Frecious is indrukwekkend, uitgebreid en van een hoge kwaliteit te noemen. Met deze biologische producten leef je simpelweg een stuk gezonder;

✅ Voor iedereen geschikte producten. Gaat je voorkeur uit naar de Frecious juice in smaak X? Of heb je liever de Frecious sap in smaak Y? Ongeacht wat je voorkeuren zijn, vind je in het uitgebreide aanbod bij Frecious de gewenste producten;

✅ 100% biologisch. De manier waarop Frecious haar producten produceert, is geweldig te noemen. Het merk doet dit duurzaam en maakt alleen gebruik van 100% biologische ingrediënten. Dit proef je niet alleen, maar draagt ook nog bij aan je gezondheid;

✅ Interessante kortingen. Wil je een bestelling bij Frecious plaatsen? Let dan goed op de actuele Frecious korting. Het gehele jaar door kun je van een kortingscode bij Frecious gebruikmaken, waardoor je van een nog betere prijs-kwaliteitverhouding verzekerd bent. 

De nadelen van Frecious

❌ Niet de goedkoopste partij voor sapjes. Door de manier waarop Frecious te werk gaat, is dit niet de goedkoopste aanbieder van slowjuices en dergelijke. Dat hoeft echter ook niet. Dankzij de Frecious kortingscode geniet je alsnog van iets aantrekkelijkere prijzen.

Wat zijn Frecious ervaringen van andere mensen?

Door de jaren heen heeft Frecious een flink klantenbestand opgebouwd. Dit merk je onder meer aan de Frecious reviews die je online vindt. Bij deze reviews viel ons vooral op dat de meeste mensen weglopen met de producten van Frecious. Zij zijn uiterst te spreken over de producten, maar ook over de bedrijfsvoering van dit biologische merk.

Bij Kiyoh zijn bijvoorbeeld ruim 4.000 reviews achtergelaten. Van deze reviews is de gemiddelde score een 8,9. Dat is wat ons betreft veelzeggend. Check ook online maar eens de Frecious detox ervaringen. Ook daaruit blijkt dat veel mensen uiterst te spreken zijn over Frecious.


Bekijk meer productinformatie

Frecious  Review Gezonde Sapjes!

Onze conclusie over Frecious

Frecious is naar onze mening een van de beste fabrikanten van slowjuices en aanverwante producten. Dit bedrijf werkt op een 100% biologische en duurzame manier met alleen de beste biologische ingrediënten zoals groente en fruit. Men gaat bewust met haar producten om en draagt zorg voor producten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit proef je overduidelijk aan bijvoorbeeld de groentesappen van Frecious.

Ook de diversiteit binnen het aanbod van Frecious spreekt ons aan. Ongeacht naar wat voor gezonde producten je op zoek bent, kun je bij Frecious aankloppen. Wil je nergens omkijken naar hebben? Meld je dan als lid bij Frecious aan! Dit maakt de kuur niet alleen gezond, maar ook nog eens super leuk!

Frecious  Review Gezonde Sapjes!

Meest gestelde vragen over Frecious

Wat is de beste detox kuur van Frecious?

Dit hangt echt volledig van jouw smaakvoorkeuren en wensen af. Wij raden je vooral aan om de verschillende detox boxen van Frecious te bekijken. Op basis daarvan bepaal je snel welke detox kuur voor jou het meest geschikt is.

Is er een Frecious kortingscode beschikbaar?

Ja, er bestaat zeker een Frecious slowjuice kortingscode. Deze code bemachtig je door je direct voor de nieuwsbrief van Frecious aan te melden. Met deze nieuwsbrief blijf je ook nog op de hoogte van de beste Frecious aanbiedingen.

Hoe werkt een Frecious detox kuur?

Als je online een Frecious detox kuur bestelt, krijg je alle toebehoren thuis geleverd. Hierbij vind je ook een complete handleiding en een compleet schema. Het enige wat je voor de detox kuur hoeft te doen, is het schema op te volgen. Uiteraard moet je ook streng voor jezelf zijn. Je moet echt volledig aan de Frecious detox kuur houden. (1)

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis