In dit artikel

Frecious Review Gezonde Sapjes!

Frecious | Review (2023) | Gezonde Sapjes!

In dit artikel

Ben je op zoek naar gezonde sapjes? Of wil je graag een langere detox kuur volgen? Zeker als je een langere detox sapkuur volgt, kunnen de gevolgen hiervan aanzienlijk zijn. Zo is het bijvoorbeeld met bepaalde detox sapkuren mogelijk om veel kilo’s af te vallen. Ook ga je je door bepaalde detox sapkuren een stuk energieker voelen. Is dit ook het geval bij de Frecious detox? Je leest het in deze Frecious review. In deze Frecious review vertellen wij je alles over de Frecious slow juices, Frecious sapjes en Frecious ervaringen van andere mensen. Aan de hand van deze review krijg je een duidelijke indruk van dit merk en alle producten.


Klik hier voor de beste deal

Wat is Frecious precies?

Frecious omschrijft zich de eerste slowjuicerij waar 100% pure slowjuice wordt gemaakt. Deze slowjuice wordt door Frecious gemaakt van uitsluitend biologische groenten. De termen Frecious en bio gaan simpelweg hand in hand met elkaar.

Dit unieke merk werd jaren geleden opgericht door Murk. Hij gaf zijn vaste bestaan op om met zijn eigen sappenmerk aan de slag te gaan. Zijn doel was hierbij helder: zonder enige concessie alles kunnen doen én alles nog beter te kunnen doen. In dat doel is Murk goed geslaagd. Frecious heeft een flinke naam opgebouwd en heeft inmiddels meer dan 15 werknemers.

Frecious is een duurzaam bedrijf dat haar fabriek volledig laat draaien op windenergie van een boer uit Zeeland, waarbij de energie slim wordt opgeslagen voor een constante productie van biologische groenten. Alle flessen van Frecious zijn gemaakt van 100% BPA-vrij plastic en worden gerecycled, terwijl restproducten worden omgezet in heerlijke granola door groentepulp te mengen met specerijen en zaden.

Frecious  Review Gezonde Sapjes!

Het aanbod van Frecious

Bij het biologische merk Frecious ben je voor tal van producten aan het juiste adres. Waar het voornamelijk om draait, is de Frecious slowjuice. Deze groentesappen produceert Frecious zelf en wordt via de website verkocht. Hieronder vertellen wij je graag meer over de verschillende Frecious sappen.

Detox boxen

De termen detox en Frecious gaan hand in hand met elkaar. Bij dit bedrijf kun je namelijk meerdere detox boxen kopen. In deze boxen vind je alles wat je nodig hebt voor het volgen van een sapkuur van Frecious.

Het mooie is dat je hierbij uit meerdere boxen kunt kiezen. Je hebt de keuze uit een box voor 1 dag, 3 dagen, 5 dagen, 7 dagen en zelfs voor 4 weken. Ook heb je de keuze uit meerdere samenstellingen en unieke detox boxen. Neem vooral het aanbod van Frecious goed door, voordat je een van de detox boxen koopt.

Daily boxen

Volgens Frecious is het belangrijk dat je dagelijks de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Om dit mogelijk te maken, heeft Frecious in haar aanbod zogeheten daily boxen opgenomen. Dit zijn grote boxen met daarin bijvoorbeeld 20 of 30 slowjuices. Door één zo’n box te bestellen, kun je elke dag een heerlijke en gezonde slowjuice nuttigen.

Hierbij geldt ook dat je weer uit meerdere varianten kunt kiezen. Op het moment van schrijven van deze Frecious review gaat het om bijna 20 verschillende daily boxen!

Frecious  Review Gezonde Sapjes!

Juices

Uiteindelijk draait het bij Frecious allemaal om de juices. Als je een kijkje in de webshop neemt, kun je in de menubalk op ‘juices’ klikken. Wat je daarna te zien krijgt, is indrukwekkend. In de webshop tref je namelijk tientallen juices aan.

Elke juice is van bepaalde groenten gemaakt, waardoor elke juice uniek is. Het is hierbij ook nog mogelijk om op de verhouding van groente te filteren. Je kunt voor alle juices kiezen, maar ook voor 70% groente, 85% groente of 100% groente. Dit maakt je zoektocht naar de beste Frecious slow juices des te makkelijker.

Gingers

Het is bij Frecious ook mogelijk om gingers te kopen. Je kunt voor de Holy Ginger, Berry Ginger en Ginger box kiezen. Ongeacht voor welke Ginger variant je kiest, geniet je van een paar unieke voordelen.

De gingers van Frecious slowjuice moet je mengen met water. Op die manier ben je in staat om je eigen groentedrankje te maken. Kies je bijvoorbeeld voor de Holy Ginger? Dan kun je dit mengen met warm of koud water, waardoor je je eigenlijk gemberthee of gemberdrankje creëert.

Elixers

Frecious biedt ook nog elixers aan. Dit is een gezond drankje dat goed is voor de binnen- en buitenkant van je lichaam. Je geniet bijvoorbeeld al snel van een gehydrateerde, verzorgde, zachte en stralende huid. Ook wordt de huid verstevigd en versterkt. Je kunt op dit moment uit meerdere elixers van Frecious kiezen.

Frecious  Review Gezonde Sapjes!

Health Shots

Het is tevens mogelijk om speciale health shots bij Frecious te kopen. Zo kun je voor een Combishot gaan, waarin je 7 verschillende smaken shots aantreft. Je kunt echter ook voor bijvoorbeeld tarwegras shots, citroen shots of appelazijn shots kiezen.

Overige producten

Het blijft niet alleen bij bovenstaande producten. Bij Frecious kun je ook nog voor onderstaande producten terecht:

  • Açai en granola. Zoals eerder in deze Frecious review al aangegeven, gebruikt dit merk het restafval voor het maken van granola.
  • Proteïne. Ook voor vegan proteïne ben je bij Frecious slowjuice aan het juiste adres. Deze proteïne kun je mengen in bijvoorbeeld een smoothie of shake.
  • Young. Onder deze categorie in de webshop van Frecious vind je gezonde en biologische producten voor kinderen.

Frecious Membership

Wil je geen omkijken naar het kopen van bovenstaande producten hebben? Dan kun je het beste kiezen voor het Membership van/bij Frecious. Als je lid bij Frecious bent, krijg je periodiek de gewenste producten geleverd. Je betaalt volledig zelf wanneer je wat wilt ontvangen. Door voor het membership te kiezen, geniet je ook nog van extra korting bij Frecious slowjuice!

Wat zijn de voor- en nadelen van Frecious?

Op een rijtje wat de voor- en nadelen zijn van de sappen van Frecious? Je vindt ze hieronder. 

De voordelen van Frecious

✅ Geweldig aanbod van gezonde producten. Het aanbod van Frecious is indrukwekkend, uitgebreid en van een hoge kwaliteit te noemen. Met deze biologische producten leef je simpelweg een stuk gezonder;

✅ Voor iedereen geschikte producten. Gaat je voorkeur uit naar de Frecious juice in smaak X? Of heb je liever de Frecious sap in smaak Y? Ongeacht wat je voorkeuren zijn, vind je in het uitgebreide aanbod bij Frecious de gewenste producten;

✅ 100% biologisch. De manier waarop Frecious haar producten produceert, is geweldig te noemen. Het merk doet dit duurzaam en maakt alleen gebruik van 100% biologische producten. Dit proef je niet alleen, maar draagt ook nog bij aan je gezondheid;

✅ Interessante kortingen. Wil je een bestelling bij Frecious plaatsen? Let dan goed op de actuele Frecious korting. Het gehele jaar door kun je van een kortingscode bij Frecious gebruikmaken, waardoor je van een nog betere prijs-kwaliteitverhouding verzekerd bent. 

De nadelen van Frecious

❌ Niet de goedkoopste partij. Door de manier waarop Frecious te werk gaat, is dit niet de goedkoopste aanbieder van slowjuices en dergelijke. Dat hoeft echter ook niet. Dankzij de Frecious kortingscode geniet je alsnog van iets aantrekkelijkere prijzen.

Wat zijn Frecious ervaringen van andere mensen?

Door de jaren heen heeft Frecious een flink klantenbestand opgebouwd. Dit merk je onder meer aan de Frecious reviews die je online vindt. Bij deze reviews viel ons vooral op dat de meeste mensen weglopen met de producten van Frecious. Zij zijn uiterst te spreken over de producten, maar ook over de bedrijfsvoering van dit biologische merk.

Bij Kiyoh zijn bijvoorbeeld ruim 4.000 reviews achtergelaten. Van deze reviews is de gemiddelde score een 8,9. Dat is wat ons betreft veelzeggend. Check ook online maar eens de Frecious detox ervaringen. Ook daaruit blijkt dat veel mensen uiterst te spreken zijn over Frecious.


Klik hier voor de beste deal

Onze conclusie over Frecious

Frecious is naar onze mening een van de beste fabrikanten van slowjuices en aanverwante producten. Dit bedrijf werkt op een 100% biologische en duurzame manier. Men gaat bewust met haar producten om en draagt zorg voor producten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit proef je overduidelijk aan bijvoorbeeld de groentesappen van Frecious.

Ook de diversiteit binnen het aanbod van Frecious spreekt ons aan. Ongeacht naar wat voor gezonde producten je op zoek bent, kun je bij Frecious aankloppen. Wil je nergens omkijken naar hebben? Meld je dan als lid bij Frecious aan!

Meer detox voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementenomega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice.

Detox methoden

Lijkt detoxen jou wel interessant, maar weet je nog niet goed welke manier bij jou past? Lees de artikelen die ik schreef over de beste detox en ook over crystal detox, de detox pleister, detox thee, lever detox en er is zelfs een slaapdetox. Ik vertel je meteen wat de beste opties zijn bij alle methoden!

Sapkuren en groentesappen

Wist je dat een detox ook mogelijk is in de vorm van een detox kuur? Die volg je voor een langere tijd. Of ga sapvasten, waarbij je dagelijks alleen maar verse sapjes drinkt. Je kunt deze zelf maken of je kunt ze online bestellen. Zo’n sapkuur is bij verschillende aanbieders verkrijgbaar. Bij de beste groentesap horen zeker gembershots, rode bietensap, wortelsap, bleekselderijsap en tomatensap. Klik op de links om te achterhalen wat de beste aanbieders zijn van al deze methoden en groentesappen. 

Detox- en Sapkuur aanbieders

Op het gebied van sapkuur aanbieders zijn er een aantal toppers die ik graag wil bespreken. Zo bestel je bij Sapje altijd 100% biologische, natuurlijke sappen met 400 gram groenten per sapje. Om je te laten zien wat de verschillen zijn tussen verschillende aanbieders op dit gebied, schreef ik ook reviews over JuiceXpress, Juice Brothers, Zuss & Sap, Dr. Veggie, Dr. Blend, Frecious, The Juice Factory, Juizs en Sapmeesters.

Frecious  Review Gezonde Sapjes!

Smoothies

Ben je dol op smoothies? Dat is fijn, want ze zijn heel goed voor je gezondheid. Ten minste, als je ze zelf maakt of bestelt bij een aanbieder die ze helemaal vers maakt. Vruchtensappen uit de supermarkt bevatten vaak veel suikers en andere kunstmatige toevoegingen. Ik vertel je graag hoe je zelf een heerlijk groente smoothie maakt! Wil je graag smoothies drinken en afvallen? Dan ben je vast geïnteresseerd in het artikel over detox smoothies. Heb je inspiratie nodig lees dan het artikel over de snelle smoothie recepten, detox smoothie recepten of over de smoothie afslankbijbel als je wilt afvallen met smoothies.

Een smoothie kan je maken met een blender, slowjuicer of sapcentrifuge. Probeer het gezondste fruit te kiezen en combineer dit met groene groentes. Jouw smoothie beker zit dan vol met gezonde ingrediënten en kan dan beter de strijd aangaan met de vrije radicalen in je lichaam. We hebben een aantal artikelen geschreven over detox recepten voor een detox dieet en ook gaan we de diepte in over nachtschade en fermenteren.

Een goede gezondheid

Waarom ik bovenstaande methoden en producten allemaal onder de aandacht breng? Omdat een goede gezondheid van levensbelang is, letterlijk! Je lichaam krijgt dagelijks heel wat te verduren. Het is daarom goed om hierbij stil te staan en haar een handje te helpen. Heb je je bijvoorbeeld weleens verdiept je lever reinigen, nieren reinigen, ontgiften, ontslakken of ontzuren

Wil je meer weten over al deze detox mogelijkheden? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Frecious  Review Gezonde Sapjes!

Meest gestelde vragen over Frecious

Wat is de beste detox kuur van Frecious?

Dit hangt echt volledig van jouw smaakvoorkeuren en wensen af. Wij raden je vooral aan om de verschillende detox boxen van Frecious te bekijken. Op basis daarvan bepaal je snel welke detox kuur voor jou het meest geschikt is.

Is er een Frecious kortingscode beschikbaar?

Ja, er bestaat zeker een Frecious slowjuice kortingscode. Deze code bemachtig je door je direct voor de nieuwsbrief van Frecious aan te melden. Met deze nieuwsbrief blijf je ook nog op de hoogte van de beste Frecious aanbiedingen.

Hoe werkt een Frecious detox kuur?

Als je online een Frecious detox kuur bestelt, krijg je alle toebehoren thuis geleverd. Hierbij vind je ook een complete handleiding en een compleet schema. Het enige wat je voor de detox kuur hoeft te doen, is het schema op te volgen. Uiteraard moet je ook streng voor jezelf zijn. Je moet echt volledig aan de Frecious detox kuur houden. (1)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Frecious | Review (2023) | Gezonde Sapjes!

Laat een reactie achter