In dit artikel

Frans Peters: Oprichter van Viteezy – Persoonlijke Vitamines op Maat

In dit artikel

Heb je ooit het gevoel gehad dat je door de bomen het bos niet meer ziet als het om vitamines gaat? Ik herken dat volkomen, want met zoveel opties en meningen werd ik zelf ook overweldigd.

De oplossing voor deze wirwar aan keuzes ligt in het personaliseren van vitamines, en Frans Peters van Viteezy is hierin een voorloper. Duik mee in het verhaal van Frans en ontdek hoe maatwerk het verschil kan maken.

Key Takeaway

Het beste product van Viteezy 2024 volgens onze test is de Daily Essentials Bundel.
✅Voor een druk en actief leven
✅Slechts €28 per maand
✅10% korting met kortingscode ‘GROEI
❌Je kunt dit vitaminepakket niet zelf samenstellen.

Samenvatting

  • Frans Peters heeft Viteezy opgericht om mensen te helpen met gepersonaliseerde vitamines die aansluiten bij hun individuele gezondheidsdoelen.
  • Bij Viteezy kun je een online test doen die analyseert welke supplementen het beste passen bij jouw levensstijl en behoeften.
  • Frans en mede – oprichter Bas van Klaveren hebben een systeem ontwikkeld dat klanten alleen de vitamines geeft die ze nodig hebben, wat verspilling tegengaat.
  • Viteezy staat voor transparantie en kwaliteit, met behoud van privacy, en biedt begeleiding om gezonde keuzes te maken.
  • De visie van Frans Peters is om iedereen te voorzien van een gezonder leven door vitamines die naadloos aansluiten bij persoonlijke wensen.

Wie is Frans Peters?

Na de inleiding over Viteezy, laten we ons nu richten op Frans Peters, de drijvende kracht achter dit innovatieve bedrijf. Samen met Bas van Klaveren besloot hij de wereld van voedingssupplementen op zijn kop te zetten.

Frans staat bekend als een ondernemer met visie, die transparatie hoog in het vaandel heeft staan. Hij gelooft sterk in het belang van afgestemde gezondheidszorg en heeft daarom Viteezy opgezet; een platform waar iedereen supplementen kan krijgen die precies passen bij hun persoonlijke behoeften.

Deze visionair heeft zijn sporen verdiend door samen met Bas een unieke benadering voor vitamines te introduceren. Ze ontwikkelden een systeem waardoor klanten exact die vitamines ontvangen die ze nodig hebben, en niets meer.

Dit alles met behoud van privacy en het delen van kennis om klanten blij en gezond te maken. Frans is niet alleen mede-oprichter maar ook het brein achter vele innovaties binnen Viteezy.

Zijn passie voor een gezonder leven voor iedereen is wat hem drijft om door te gaan met het verbeteren van Viteezy.

Oprichter en eigenaar Viteezy

Als oprichter van Viteezy heeft Frans Peters een unieke positie in de wereld van gezondheid en welzijn ingenomen door het aanbieden van gepersonaliseerde vitaminepakketten. Hij heeft de manier waarop we denken over dagelijkse supplementen getransformeerd met een systeem dat specifiek is afgestemd op de individuele behoeften en privacy van zijn klanten.

Frans Peters Oprichter van Viteezy  Persoonlijke Vitamines op Maat

Persoonlijke Vitamines op Maat

We weten allemaal hoe lastig het kan zijn om uit te vinden welke vitamines je echt nodig hebt. Dat is precies waarom Viteezy is opgericht. Het bedrijf biedt een gepersonaliseerde oplossing voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt.

Met een simpele online test analyseert Viteezy jouw unieke levensstijl, eigenschappen en persoonlijke gezondheidsdoelen. Zo ontdek je precies welke supplementen het beste bij jou passen.

Een gezond leven is meer dan alleen het slikken van willekeurige pillen. Bij Viteezy krijg je de juiste informatie en begeleiding om keuzes te maken die naadloos aansluiten bij jouw individuele behoeften. En dat allemaal terwijl jouw privacy gewaarborgd blijft.

Bovendien hebben ze sterke partners zoals investeerder Nikkie Plessen aan hun zijde, die geloven in het concept van vitamines op maat. Samen zorgen ze ervoor dat jouw pad naar een gezonder leven helder en persoonlijk is.

Conclusie

Ontdek de revolutionaire aanpak die Frans en Bas met Viteezy brengen naar de vitamine-industrie. Hun visie heeft een unieke draai gegeven aan hoe we naar dagelijkse supplementen kijken.

Voel je ook overweldigd door het enorme aanbod aan vitamines? Viteezy maakt het makkelijker door precies te bieden wat jouw lichaam nodig heeft. Realiseer je het belang van gepersonaliseerde gezondheidsondersteuning? Met Viteezy’s innovatieve service kun je dit nu bereiken.

Laten we samen met Frans en zijn team stappen zetten naar een gezonder leven met op maat gemaakte vitamines die echt bijdragen aan onze persoonlijke welzijn.

Veelgestelde Vragen

1. Wie is Frans Peters bij Viteezy?

Frans Peters is de oprichter van Viteezy, een bedrijf dat persoonlijke vitamines op maat aanbiedt voor iedereen die gezond wil blijven.

2. Wat doet Viteezy?

Viteezy maakt reclame voor gepersonaliseerde vitaminesupplementen die helpen om je lichaam te geven wat het nodig heeft, en het is allemaal begonnen door Frans en Bas. Door lid te worden van Viteezy en de quiz te maken, kun je erachter komen welke supplementen geschikt zijn voor jou. Dat leer je immers niet allemaal op school.

3. Heeft Frans Peters samengewerkt met anderen om Viteezy te starten?

Ja, samen met Bas van Klaveren heeft Frans Viteezy opgestart, ze willen mensen helpen om makkelijk de juiste vitamines te vinden.

4. Waarom heeft Frans Peters Viteezy opgericht?

Frans heeft Viteezy gecreëerd omdat hij gelooft dat iedereen toegang moet hebben tot gepersonaliseerde vitamineplannen die hen helpen gezond te blijven en hun doelen te bereiken. Viteezy heeft privacy en klantgerichtheid daarbij op de eerste plek gezet.


Bekijk meer productinformatie

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Frans Peters: Oprichter van Viteezy – Persoonlijke Vitamines op Maat

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips