arrow_drop_up arrow_drop_down
Flinndal of Vitaily: Welke supplementen zijn het beste?
7 april 2021 

Flinndal of Vitaily: Welke supplementen zijn het beste?

Je kent het wel; je probeert fruit te eten of juist veel groenten om dagelijks de juiste vitaminen naar binnen te krijgen. Goede vitamines hebben namelijk invloed op je energielevel en gemoedstoestand. Krijg je een dag te weinig vitaminen binnen? Dan is de kans groot dat je je die dag moeier of suffer voelt. Tegelijk kan het op de lange termijn zorgen voor een lagere weerstand.  

Om dagelijkse de juiste hoeveelheid vitamines binnen te krijgen, heeft Flinndal een uitgebreid assortiment aan vitaminesupplementen. Zo kun je kiezen voor de Flinndal multi, Flinndal vitamine D of als je van plan bent te gaan sporten: de Flinndal sport vitaminen. 

Flinndal of Vitaily Welke Supplementen zijn het Beste

Flinndal vitamines

Flinndal is een webshop die zich focust op het leveren van vitaminen. Bij Flinndal staat kwaliteit dan ook hoog in het vaandel. Ook iets wat mij aanspreekt trouwens, want alles wat je in je lichaam stopt zou je goed moeten checken op kwaliteit. 

Voor iedereen die graag een aanvulling op hun dagelijkse voedingsmiddelen wil, staat Flinndal met een groot scala aan supplementen klaar. 

Flinndal of Vitaily Welke Supplementen zijn het Beste

De Flinndal multi als complete aanvulling

Een van de bekende voedingssupplementen van Flinndal is de Flinndal multi. De naam zegt het eigenlijk al: Flinndal Multi bevat alle vitamines die de mens nodig heeft per dag en is daarmee een complete aanvulling op je voeding. 

Doordat de Flinndal Multi alle vitaminen bevat, is het ideaal voor iedereen die structureel te weinig binnenkrijgt. Bijvoorbeeld voor mensen die veel onderweg zijn en daardoor geen tijd hebben voor uitgebreide en gezonde maaltijden. 

Flinndal of Vitaily Welke Supplementen zijn het Beste

Flinndal sport vitaminen

Verder zijn de Flinndal sport vitaminen ook populaire supplementen. Flinndal sport wordt vooral genomen voor het sporten. Sporters kennen de struggle zelf ook: niet alleen hard trainen is van grote invloed op de prestaties tijdens het sporten, maar ook de voeding is een belangrijk onderdeel (zo niet belangrijker). 

Zonder goede voeding behaalt het lichaam niet het juiste energievermogen en is de kans op vermoeidheid en sneller stoppen groter. Om meer uit een training te kunnen halen zijn er ook mineralen nodig. Voor deze aanvulling zijn de Flinndal mineralen een goede toevoeging. 

Flinndal heeft daarnaast ook vitamine D supplementen. Vooral bij mensen met een getinte of donkere huid komt een vitamine D tekort vaker voor. Dit komt doordat een donkere huid minder vitamine D opneemt wanneer de zon schijnt. 

Vaak wordt op dokters- of voedingsdeskundig advies aangeraden om Vitamine D pillen dagelijks extra te nemen. Uit eigen ervaring kan ik je deze supplementen zeker aanraden. Het is compleet, puur en je merkt het direct al. Deze vitaminen zorgen ervoor dat jij van dat tekort af komt!

Flinndal vitamine D kan ook een enorme boost geven bij pijnlijke botten en spieren. Vitamine D heb je namelijk ook nodig voor de groei van botten, het behouden van sterke tanden en het versterken van de spierfunctie. Ideaal als je bijvoorbeeld topsport doet en je lichaam daarom extra veel zorg wil geven.

Ook kan Flinndal vitamine D voor een boost zorgen voor het immuunsysteem. Met name tijdens het winterseizoen is het van belang dat je het immuunsysteem goed blijft onderhouden. Omdat 's winters nauwelijks de zon schijnt, kan zo'n Flinndal vitamine D supplement zeker een ondersteuning geven. Ben jij iemand die snel snottert tijdens de koudere maanden? Dan is het zeker een aanrader om dit eens te proberen. 

Voorheen was ik eigenlijk altijd wel verkouden of grieperig in de winter, maar sinds ik extra vitaminen gebruik is het (afkloppen) bijna niet meer voorgekomen! 

Omega 3 voor een optimale gezondheid

Naast vitamine D en mineralen, verkoopt Flinndal ook Omega 3 supplementen. Maar wat is Omega 3 dan? Je hebt vast wel eerder gehoord dat Omega 3 bijvoorbeeld in plantaardige oliën zit, groene bladgroenten, vis, boter en nog veel meer. En dat het dus ook super goed is om met regelmaat te eten.

Omega 3 is goed voor het hart, de hersenen, ogen en de bloeddruk. Zo zijn er verschillende soorten te koop bij Flinndal, zoals hoog geconcentreerde visoliesupplementen, Omega 3 voor een goed gezichtsvermogen en zelfs visoliecapsules voor kinderen met tutti frutti smaak. Nooit meer strijd aan tafel over gerechten die ze niet lekker vinden.

Het mooie is dat je het goedkoopste pakket al kunt verkrijgen vanaf €10,69. De Flinndal Omega 3 supplementen zijn dus absoluut een aanrader als aanvulling op jouw voeding.

Mijn ervaringen met Flinndal

Persoonlijk ben ik erg tevreden over Flinndal. Ik merkte gelijk dat ik na het consumeren van een aantal supplementen energieker was gedurende de dag. Flinndal heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat stelt mij persoonlijk ook gerust wanneer ik supplementen in neem. 

Je wilt namelijk wel bewust zijn van wat je in je lichaam inneemt. Tegenwoordig komt er steeds meer bewustzijn voor het nemen van onbewerkte voeding en het gezond houden van ons lichaam. Flinndal heeft een groot assortiment waarbij er bij ieder product uitgebreid staat uitgelegd waar het supplement voor dient en wat het precies bevat.

Hoewel ik iedere dag minstens 500 gram groenten probeer te eten, lukt het me niet altijd. Het is dan fijn dat ik zo'n supplement van Flinndal kan innemen. Ook al haal ik de 500 gram groenten per dag wel, neem ik alsnog de supplementen om de meest optimale prestaties uit mezelf te kunnen halen. 

Vooral wanneer ik wil sporten, merk ik dat de Flinndal sport mij de extra boost geeft die ik nodig heb om de beste prestaties uit mijn training te kunnen halen. 

Om te voorkomen dat je straks allerlei verschillende pillen achter elkaar moet slikken, kun je het best voor de Flinndal multi gaan. De specifieke supplementen zijn geschikt wanneer je weet op welk gebied je jouw lichaam extra wil ondersteunen.

Wanneer je vaker bij Flinndal bestelt en gebruikmaakt van herhaalgemak, krijg je ook nog eens liefst 15% korting op de prijs! Daarnaast is de verzending dan ook gratis. Win-win dus.

Voor het herhaalgemak hoef je verder helemaal niets meer te doen; elke 3 maanden worden de vitaminen gewoon naar je toegestuurd. Ideaal toch? Dan weet je zeker dat je nooit meer zonder zit.

Flinndal of Vitaily Welke Supplementen zijn het Beste

Ga je voor Flinndal of Vitaily?

Maar Flinndal is niet het enige bedrijf dat een groot assortiment aan vitaminen heeft. Misschien ken je Vitaily wel. Vitaily zorgt ook voor dagelijkse supplementen in één biofolie-zakje. Qua dat verschillen ze dus niet veel van Flinndal. 

Wat bij Vitaily vooral hoog in het vaandel staat, is de kwaliteit van de producten, maar ook het gemak en de betaalbaarheid van deze producten. 

Ook Vitaily raadt aan om naast 500 gram groenten per dag te consumeren, ook extra ondersteuning voor jouw lichaam te bieden op het gebied van vitaminen. Je kun namelijk naast jouw gezonde leefstijl nog steeds hoofdpijn krijgen of pijn in je botten of spieren. 

Flinndal of Vitaily Welke Supplementen zijn het Beste

Pakketten van Vitaily

Vitaily biedt 3 pakketten aan. Om het gemak te verbreden kun je daarom kiezen uit drie pakketten, bestaande uit per maand, per kwartaal en per jaar. Als je voor een langere termijn kiest, betaal je uiteraard ook minder:

Per maand

 • Zonder risico uitproberen
 • Meest veilige keuze
 • Kost €2,- per dag

Per kwartaal

 • Meest flexibele keuze
 • 12,5% goedkoper dan per maand
 • Kost € 1,75 per dag

Per jaar

 • Voor slechts €45 per maand
 • Verzending per kwartaal
 • Kost € 1,50 per dag

Omdat Vitaily zich richt op kwaliteit en gemak, kan ik ook van harte Vitaily pakketten aanraden. Voor maar €1,50 per dag kun je al een heel stuk gezonder en beter voelen!

Vitaily Review Video + Kortingscode Richard de Leth Supplementen (OERsterk)

Voordelen van Vitaily

Bij Vitaily zijn er een heleboel voordelen te behalen op meerdere gebieden in het lichaam van het dagelijks consumeren van Vitaily Basis:

Ondersteunt je afweersysteem

Versterkt het hart 

Helpt bij de aanmaak van rode bloedcellen

Ondersteuning bij hersenen, zenuwstelsel en je mentale staat

Je voelt je energieker 

Geeft ondersteuning bij een sterk gebit

Helpt voor sterkere botten

Spieren worden versterkt

Ondersteunt het gezichtsvermogen

Zorgt voor een normale schildklierwerking

Helpt de huid gezond te houden

De voordelen zijn hier natuurlijk wel kort uitgeschreven. Mocht je geïnteresseerd zijn, kun je op de website de voordelen van Vitaily Basis uitgebreid gelezen. 

Mijn ervaringen met Vitaily

Zoals jullie misschien van mij weten, hecht ik veel waarde aan onze aarde en de toekomst daarvan. Dat de dagzakjes van Vitaily biologisch afbreekbaar zijn, vind ik dan ook een enorm pluspunt.

Dit houdt in dat het gebruikte zakje in de GFT-afvalbak kan. Doordat zij als enige met duurzaamheid bezig zijn, onderscheiden zij zich beter.

Daarnaast zijn ze niet alleen duurzaam bezig met de biofolie zakjes, maar planten ze ook een boom bij iedere maanddoos! Zo ben je niet alleen voor jezelf bezig met de supplementen, maar ook nog eens voor de natuur.

Verder ben ik groot fan van het gebruik van maar één vitaminezakje. Geen toestanden of pillendozen, maar een simpel supplement dat volstaat voor alles. Ook handig dus voor de vergeetachtige onder ons. 

Korting Vitaily - Kortingscode 'Kortingpersoonlijkegroei'

👉 Vitaily koop je met korting en bestel je gemakkelijk via deze link 👈

Maar wat is dan het beste?

Hoewel beide van topkwaliteit zijn, hangt het er voor mij persoonlijk af wat ik beter vind. Het ene supplement hoeft maar één keer per dag geconsumeerd te worden, terwijl de ander drie keer per dag moet. 

Het hangt er dus vanaf wat jouw persoonlijke voorkeur is. Wil je bijvoorbeeld alleen voor het sporten supplementen nuttigen? Dan zou ik gaan voor Flinndal Sport.

Ook is het handig om te weten dat je 15% korting krijgt bij Flinndal, wanneer je kiest voor herhaalgemak. Bestel dan vandaag nog jouw vitaminen en maak gebruik van deze korting! 

Nuttig jij, net als vele anderen, veel meer supplementen? Dan zou ik eerder gaan voor Vitaily Basis. Hierdoor kun je alles in een keer consumeren en hoef je niet na te denken over verschillende supplementen.

Beide bedrijven zijn betaalbaar en hebben een hoge kwaliteit. Wanneer je zeker weet dat je een jaar lang supplementen wilt nemen, neem dan het jaarabonnement van Vitaily. Hier betaal je maar €1,50 per dag voor! Ben je geïnteresseerd? Bestel dan gauw je pakket hier en je kunt genieten van een gezondere voedingsstijl!  

Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen, dus laat het vooral weten in de comments. 

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Zet je graag de volgende stap in je Persoonlijke Ontwikkeling?


Wil jij:

 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Download dan nu het  GRATIS E-book  "De volgende stap in jouw persoonlijke groei".

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
DOWNLOAD GRATIS
50 praktische groei tips download