arrow_drop_up arrow_drop_down
FitChef Family Boek Review + Code | Video | Eet jouw gezin Gezond?
25 september 2020 
in Boeken

FitChef Family Boek Review + Code | Video | Eet jouw gezin Gezond?

Boek FitChef Family – Goed eten doe je met het jouw hele gezin. FitChef brengt na het succes van het eerste boek ‘FitChef' en het succes van het tweede boek ‘FitChef Turbo' nu een derde boek uit genaamd ‘FitChef Family'. Het boek FitChef Family is geschreven door Mark van Oosterwijck en bedoelt om met het hele gezin een gezonder eetpatroon te creëren.

Is het voor jouw super belangrijk dat zowel je kinderen als jijzelf alle essentiële voedingstoffen binnenkrijgen om je fit en vitaal te voelen? Lees dan deze review over het nieuwe boek FitChef Family en profiteer van de aanbieding met korting.

Review: Wat is het boek FitChef Family?

Het boek FitChef Family is de opvolger van de succesvolle voorganger ‘FitChef' en “FitChef Turbo'. Deze boeken, die boordevol staan met leuke, makkelijk en vooral gezonde maaltijden, hebben tienduizenden mensen geholpen om binnen een handomdraai gezonde maaltijden op tafel te zetten.

In het boek FitChef Family staan 99 gezonde recepten met smaken waar het hele gezin, jong en oud, van zal smullen. FitChef Family heeft recepten voor ontbijt, lunch, diner maar ook de tussendoortjes ontbreken niet. De recepten zijn eenvoudig te maken, lekker en gezond. Het boek FitChef Family is zoals de naam al doet vermoeden geschreven voor het hele gezin!

FitChef Family neemt je mee van snelle recepten, die je doordeweeks in nog geen 15 minuten op tafel zet, tot uitgebreide recepten om in het weekend met het hele gezin te maken. De slimme FitChef Family tips en de vrolijke, kleurrijke presentatie maakt het ook voor kinderen super leuk om gezond mee te eten.

Gezond eten is natuurlijk super belangrijk maar lang niet altijd gemakkelijk in een druk gezin. Het kookboek maakt gezond eten toegankelijk voor het hele gezin!

Heb je op dit moment nog te maken met lastige eters thuis? FitChef Family maakt verantwoord eten leuker, lekkerder en eenvoudiger en zorgt ervoor dat kinderen meer groente gaan eten.

FitChef Family Recepten

Kinderen gaan gezonder en gevarieerder eten met de recepten uit het FitChef Family boek.

De juiste recepten maken een groot verschil! FitChef Family maakt zelfs de wat moeilijkere ingrediënten aantrekkelijk voor kinderen, dankzij de slimme bereidingswijze en de vrolijke, kleurrijke presentatie van alle gerechten. Zo wordt verantwoord eten leuker, lekkerder én eenvoudiger.

De recepten uit het FitChef Family boek dragen bij aan een gezonder eetpatroon voor jouw familie. Wij vinden dat je niet vroeg genoeg kan beginnen met gezond eten en daarbij is dit kookboek de ideale oplossing.

De kindertijd is erg belangrijk voor het verdere leven van ieder mens. Het is dus erg belangrijk om in je jeugd al de juiste voedingstoffen binnen te krijgen en kennis te maken met alle essentiële ingrediënten. Hierdoor ervaren de kinderen later voordeel bij de omgang met en relatie tot voeding. Met de handige tips van FitChef Familie en de 99 gezonde recepten heb je echt iets waardevols in handen. Zo vind je bij elk gezond gerecht ook precies de voedingswaarden zodat je exact weet wat je eet.

De FitChef Family recepten variëren van een snelle avondmaal tot uitgebreid zondags ontbijt. Ga je snel wat koken na een lange werkdag omdat je nog moet sporten of heb je juist alle tijd voor een uitgebreide maaltijd? FitChef Family heeft voor ieder moment het passende gezond recept.

Recepten met alleen betaalbare ingrediënten

Wij vinden het belangrijk om gezond te koken met betaalbare ingrediënten. Gelukkig heeft FitChef Family hier ook naar gekeken en baseert de gezonde recepten niet op de dure superfoods. Veel mensen zijn enthousiast over superfoods in combinatie met bijvoorbeeld afvallen. Helaas zijn deze ingrediënten ook vaak aan de wat duurdere kant.

De recepten in het boek van FitChef Family bevatten de essentiële voedingsstoffen die je uit ‘normaal' voedsel binnen kan krijgen. Je kan dus zeggen dat de recepten zijn samengesteld uit betaalbare ingrediënten zodat het nog leuker is om met het hele gezin van te eten.

Wie is schrijver Mark van Oosterwijck?

FitChef Family is geschreven door Mark van Oosterwijck. De succesvolle boeken FitChef en FitChef Turbo zijn allebei ook geschreven door Mark.

Mark Oosterwijck had in zijn kinderjaren last van overgewicht en heeft hij door middel van gezonde voeding het gevecht met overgewicht gewonnen. Mark was dus op jonge leeftijd al bewust met voeding bezig en heeft hier vervolgens zijn werk van mogen maken door zich te verdiepen in de wereld van gezonde voeding en fitness.

Hij deelt nu zijn kennis met anderen via zijn platform en dus in de verschillende boeken. Volgens Mark draait het om kleine aanpassingen in de voeding en vervolgens om consistentie. Door kleine stapjes te maken wordt je steeds gezonder en wil je uiteindelijk ook niet meer terug naar je oude, ongezonde levensstijl.

Onze ervaring met FitChef Family

Als vader in een gezin met een jonge dochter en nog een 2e kindje op komst sprak het boek FitChef Family mij direct aan. Zoals jullie ook in andere blogs kunnen lezen ben ik heel erg bewust met voeding bezig en vind ik het ook erg belangrijk dat mijn vriendin en dochter alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen.

FitChef Family maakt het leuker om met het gezin gerechten uit te kiezen die iedereen lekker vindt en ook het vertrouwen geeft dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Naast de vele gevarieerde recepten uit het boek vullen we onze levensstijl ook nog aan met een aantal essentiële basis supplementen.

Mijn belangrijkste ervaring met het boek FitChef Familie is dat we naast de gezonde maaltijden ook heel erg veel lol hebben met elkaar. En dan begint al bij het uitzoeken van de recepten, de boodschappen halen, het koken en vervolgens het gezellig met elkaar op eten.

Conclusie: is FitChef Family de moeite waar?

Onze algehele conclusie over het boek FitChef Familie is positief en vinden het de moeite waard om aan te schaffen. Het boek is zeker niet duur en je krijgt er echt best veel waarde voor terug. De recepten zijn makkelijk en snel te bereiden en door regelmatig te koken uit het FitChef Family boek zie je ook dat de resultaten blijvend zijn.

Tegenwoordig zijn er ook heel erg veel recepten op het internet te vinden maar het voordeel van een kookboek is dat je dezelfde soort gezonde gerechten bij elkaar hebt. Ook vinden wij het een pluspunt dat alle voedingswaarden bij alle gerechten staan benoemd. Dit geeft extra vertrouwen en maakt het makkelijker om de balans op te maken.

Bovendien kun je het boek FitChef Family binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Bevalt het niet, kun je in de eerste 2 weken je geld terugvragen. Wij vinden dit een hele mooie service van Mark van Oosterwijck en FitChef Family.

Waar kan je het boek kopen?

Via de link kan je het boek FitChef Family kopen met korting. Op dit moment is er een speciale aanbieding en krijg je met kortingscode ‘FAMILY' nog eens €5 extra korting. Ook kan je korting krijgen op FitChef Family als je meerdere boeken tegelijk besteld. Misschien een leuk idee als cadeau?

 

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét platform voor zelfontwikkeling

Met de 360 graden benadering van Persoonlijke Ontwikkeling delen we inspiratie via Blogs, de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, leerzame Events, mooie Boeken én het Gratis E-book.

Op het platform vind je alles over Voeding, Beweging & SportSlaapMeditatieMindset en Geluk.

👉 TIP: Deze voedingssupplementen heb je elke dag nodig en ontdek 's wereld beste Relax App.

Heel veel succes en plezier met de volgende stap in jouw persoonlijke groei!

 

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie of jij ervaring hebt met het boek FitChef Family? Hiermee kan je ook anderen inspireren en ik zal altijd persoonlijk reageren 🙂

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Zet je graag de volgende stap in je Persoonlijke Ontwikkeling?


Wil jij:

  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Download dan nu het  GRATIS E-book  "De volgende stap in jouw persoonlijke groei".

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
DOWNLOAD GRATIS
50 praktische groei tips download