In dit artikel

Finst Review | Kosten, veiligheid en bundels!

In dit artikel

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope manier om in crypto te investeren? Je bent niet de enige; ik heb in dezelfde situatie gezeten en begrijp hoe overweldigend het kan zijn. Na veel onderzoek kwam ik Finst tegen, een platform met transactiekosten van slechts 0,15% en sterke focus op veiligheid.

In dit artikel duiken we diep in de wereld van Finst en ontdekken we of het echt de meest kostenefficiënte crypto broker van Nederland is. Wil je dus crypto kopen? Lees verder en oordeel zelf!

Key Takeaway

De slimste manier om in crypto te investeren is via het Nederlandse platform Finst. In de Finst Review kun je meer lezen over dit mooie platform. Met het laagste tarief van Nederland koop en verkoop je 100+ crypto’s met IDEAL!

Samenvatting (over de Finst review)

 • Finst BV is een voordelige keuze met slechts 0,15% transactiekosten per handeling, wat lager is dan veel andere crypto brokers in Nederland.
 • Het platform zet hoog in op veiligheid, met strenge verificatieprocessen en samenwerking met Nederlandse banken en topklasse bewaaroplossingen voor crypto.
 • Finst biedt gebruikersgemak aan via een heldere app en de mogelijkheid om met één aankoop in een divers portfolio van crypto bundels te investeren.
 • De klantenservice van Finst is goed bereikbaar via verschillende kanalen, waaronder telefoon, e – mail en live chat voor al je vragen en ondersteuning.Dat blijkt ook in deze Finst review.
 • Klantbeoordelingen laten zien dat investeerders het platform als betrouwbaar beschouwen, mede dankzij de transparante kostenstructuur en positieve ervaringen met de klantenservice.

Overzicht van Finst Crypto Broker

Ik ben een fervent gebruiker van de Finst crypto broker, een platform dat zich onderscheidt in de Nederlandse markt voor digitale activa. De oprichters van DEGIRO staan achter dit initiatief, wat zorgt voor een stevig fundament aan ervaring en vertrouwen. Daarom heb ik deze Finst review ook voor je geschreven.

Met een focus op lage transactiekosten, slechts 0,15% per handeling, maakt Finst het handelen in meer dan 100 verschillende cryptocurrencies toegankelijk voor zowel beginnende als ervaren beleggers.

Het bedrijf streeft naar volledige transparantie en biedt een heldere structuur zonder verborgen kosten, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan.

De toewijding aan gebruiksgemak en betaalbaarheid is wat mij bij Finst houdt; het is waarom ik het platform regelmatig aanbeveel. Niet alleen hun tariefbeleid is aantrekkelijk, maar ook hun innovatieve aanpak in het aanbieden van crypto bundels spreekt me aan.

Deze mogelijkheid tot diversificatie binnen één eenvoudige transactie maakt het inspelen op de marktdynamiek een stuk eenvoudiger. Laten we eens dieper ingaan op hoe het aanmeldproces bij Finst in zijn werk gaat.

Aanmeldprocedure bij Finst Exchange

De aanmeldprocedure bij Finst Exchange is ontworpen om zowel snel als veilig te zijn, wat het voor nieuwe gebruikers gemakkelijk maakt om mee te doen in de wereld van cryptovaluta. Wil je dus crypto kopen?

We gaan in detail bekijken hoe dit proces verloopt en waar je op moet letten en of Finst de goedkoopste Nederlandse crypto broker is.

Stap 1

Ik begin mijn avontuur bij Finst Exchange door eerst de ervaringen van anderen te bekijken. Trustpilot heeft een schat aan beoordelingen die me helpen begrijpt hoe de service echt werkt.

Het lezen van recensies geeft me een helder beeld van wat ik kan verwachten. Bovendien is er een mooie welkomstbonus van €10.000 om mee te starten, wat het nog verleidelijker maakt om me aan te melden.

Dit maakt het makkelijker om te besluiten of Finst de juiste crypto broker is voor mijn handelsstrategieën.

Na deze reviews te hebben doorgenomen, voel ik me beter geïnformeerd en klaar voor de volgende stap in het registratieproces. Met het verkregen inzicht en de welkomstbonus kan ik met vertrouwen verder gaan naar stap 2, waar ik dieper zal ingaan op mijn persoonlijke gegevens en identificatie.

Stap 2

Nu komt het belangrijke deel: mobiele nummerverificatie en ID-check. Voer eerst mijn mobiele nummer in; Finst stuurt dan een code om te bevestigen dat ik echt toegang heb tot dat nummer.

Dit is cruciaal voor de veiligheid, aangezien mijn account gekoppeld is aan mijn telefoon. Vervolgens komt de ID-verificatie aan bod. Ik upload een duidelijke kopie van mijn paspoort of ID-kaart via een beveiligde verbinding.

Finst checkt deze gegevens grondig om ervoor te zorgen dat ik ben wie ik zeg dat ik ben, dit houdt het platform veilig voor iedereen. Het is een geruststellende gedachte dat Finst strenge veiligheidsmaatregelen neemt voor alle gebruikers, wat bijdraagt aan mijn vertrouwen in hun diensten als Nederlandse crypto broker.

Stap 3

Ik maak geld over via iDEAL voor mijn Finst account, wat snel en moeiteloos gaan. iDEAL staat bekend om meerdere financiële diensten aanbieden. Dit is een standaardprocedure in Nederland, en ik zie dat mijn saldo meteen bijgewerkt wordt. Het voelt goed om te weten dat ik direct kan beginnen met het verkennen van de crypto wereld op de Finst platform. Wat ik ook fijn vindt, is dat iDEAL is gekoppeld aan de Nederlandsche Bank.

Mijn nieuwsgierigheid wordt nog meer geprikkeld doordat er een welkomstbonus van €10.000 klaarligt voor nieuwe gebruikers, wat enorm gul lijkt. Met dit extra bedrag krijg ik de kans om verschillende cryptomunten en bundels te ontdekken zonder eerst een groot bedrag van mijn eigen geld te riskeren.

Met mijn saldo nu opgeladen, kijk ik uit naar de volgende stap: het duiken in de kosten en transactietarieven die bij het handelen komen kijken.

Kosten bij handelen met Finst (crypto brokers)

Transactie kosten spelen een grote rol in de winstgevendheid van crypto handel. Gelukkig houdt Finst de kosten laag, wat me echt aantrekt als handelaar.

– Finst rekent 0,15% aan transactiekosten per trade, wat beduidend lager is dan bij vele andere Nederlandse crypto exchanges.

– Er worden geen extra kosten verrekend in de spread, wat betekent dat je precies weet waar je aan toe bent bij elke transactie.

– Kosten voor storten en opnemen zijn transparant en competitief, zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij het verplaatsen van je geld.

– Het handelen in crypto-bundels brengt ook kosten met zich mee, maar deze zijn duidelijk gecommuniceerd en maken het diversifiëren van je portfolio eenvoudig en betaalbaar.

– Finst B.V. biedt regelmatig promoties waarbij je kunt besparen op transactiekosten, dus houd hun website of app goed in de gaten voor de laatste deals.

– In tegenstelling tot sommige brokers die verborgen kosten hebben, staat Finst bekend om hun transparante prijsmodel – je betaalt wat je ziet.

Het is in deze Finst review duidelijk dat Finst zich inspant om het handelen in crypto voor mij zo kosteneffectief mogelijk te maken.

Veiligheid en betrouwbaarheid bij Finst (Nederlandse crypto broker)

Ik let altijd goed op waar ik mijn geld investeer, en veiligheid staat dan ook hoog op mijn lijstje. Daarom heb ik gekeken naar de Finst ervaring en of Finst betrouwbaar is. Bij Finst hebben ze dit goed begrepen. Hun samenwerking met topklasse bewaaroplossingen en Nederlandse banken zorgt ervoor dat mijn vermogen altijd veilig is opgeslagen.

Dit geeft een gerust gevoel. Hun platform is geregistreerd bij de Nederlandsche Bank (DNB), wat betekent dat ze aan strenge eisen moeten voldoen om financiële diensten aan te bieden.

Daarnaast is Finst transparant over hoe ze met mijn digitale activa omgaan. Ze bewaren een groot deel van de crypto in ‘cold wallets’, wat betekent dat deze offline zijn opgeslagen en ver weg van potentiële online bedreigingen.

Ik vind het belangrijk dat een broker niet alleen praat over veiligheid, maar het ook echt laat zien in hun handelen. Met Finst heb ik het gevoel dat mijn investeringen in goede handen zijn omdat ze constant hun beveiliging updaten en verbeteren om onze assets te beschermen.

De Finst App: gebruiksvriendelijkheid en functies

Veiligheid gaat hand in hand met een soepele gebruikservaring; dat is waar de Finst app echt uitblinkt. Of Finst betrouwbaar is, is voor veel gebruikers essentieel. Met een intuïtieve interface helpt de Finst app je om snel en makkelijk door het aanbod van meer dan 100 cryptocurrencies te navigeren.

De heldere layout zorgt ervoor dat zelfs beginners zich op hun gemak voelen tijdens hun crypto-avontuur. Het uitvoeren van transacties, het bekijken van portfolio’s of het instellen van prijsalarmen – alles kan met een paar simpele tikken op je scherm.

De app bevat krachtige functies zonder dat dit ten koste gaat van de toegankelijkheid. Zo is er een ingebouwde wallet functie waar je veilig je digitale munten kunt bewaren, en krijg je toegang tot real-time marktinformatie om goed geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen.

Het staken van crypto is ook mogelijk via de app, wat betekent dat je kunt verdienen aan je investeringen door ze tijdelijk vast te zetten. Al deze opties worden aangeboden binnen een omgeving die streng beveiligd is; jouw veiligheid en privacy staan altijd voorop bij Finst.

Crypto Bundels bij Finst

Naast een gebruiksvriendelijke app, maakt Finst B.V. investeren in crypto nog toegankelijker met hun Crypto Bundels. Deze bundels stellen je in staat om met één aankoop een divers portfolio op te bouwen.

– Ontdek de gemakken van Crypto Bundels: Met één klik koop je een samengesteld pakket van diverse cryptocurrencies.

– Tijd en geld besparen: Door in bundels te investeren, vermijd je individuele transactiekosten en beleg je efficiënter.

Diversificatie van je investeringen: Spreid je risico’s door te investeren in verschillende coins die samen één bundel vormen.

Lage tarieven als grote troef: Profiteer van lage kosten bij aankoop van een Crypto Bundel, vergeleken met losse transacties.

Veiligheid voorop: Jouw investeringen zijn beschermd met Proof of Reserves, wat zorgt voor extra gemoedsrust.

– Maandelijkse herbalancering: Finst zorgt automatisch voor aanpassingen binnen de bundels zodat ze geoptimaliseerd blijven voor marktomstandigheden.

– Eenvoudige toegang voor iedereen: Of je nu nieuw bent in de wereld van crypto of al ervaring hebt, de bundels zijn ontworpen voor alle types investeerders.

– Verantwoord beleggen: Finst ondersteunt verantwoord investeren door bundels aan te bieden die passen bij verschillende beleggingsstrategieën.

– Transparante informatievoorziening: Alle informatie over de samenstelling en prestaties van de bundels is helder en eenvoudig beschikbaar.

Met deze slimme optie kun je zonder veel moeite deelnemen aan de dynamische markt van cryptocurrencies.

Klantenservice van Finst (belangrijk bij crypto exchanges)

Ik vind het belangrijk om te weten dat ik altijd bij de klantenservice terecht kan als er iets is. Gelukkig staat de klantenservice van Finst altijd klaar om te helpen. Dat is ook duidelijk geworden in deze Finst review.

– De klantenservice is via het Finst telefoonnummer bereikbaar voor direct contact en snelle hulp. Je hoeft dus niet lang te wachten op antwoord.

– Als je liever mailt, kun je jouw vraag sturen naar het e-mailadres en krijg je meestal binnen één werkdag een reactie.

– Voor veelgestelde vragen hebben ze een uitgebreide FAQ-sectie op hun website waar je snel informatie vindt.

– Met live chat op de website krijg je direct antwoord van een medewerker, handig als je snel hulp nodig hebt.

– Op sociale media reageert Finst ook actief op vragen, wat laat zien dat ze met de tijd meegaan.

– Persoonlijke hulp is beschikbaar voor complexere problemen waar een standaard antwoord niet volstaat.

– Training en ondersteunend materiaal zijn beschikbaar voor nieuwe gebruikers die leren hoe het platform werkt.

– Ervaren beleggers kunnen specifieke marktinformatie opvragen en krijgen begeleiding op maat van de klantenservice.

Elke keer dat ik een vraag heb, weet ik dat ik op verschillende manieren hulp kan krijgen van Finst. Dat geeft mij als klant vertrouwen in hun dienstverlening.

Klantbeoordelingen en ervaringen met Finst

De Frinst review blinkt uit met een hoge score op Trustpilot, en dat zegt veel over de tevredenheid van gebruikers. Ik heb gemerkt dat deze sterke beoordeling aangeeft dat investeerders vertrouwen hebben in het platform en hun geld er veilig voelen.

Het is interessant om te zien hoe recensies vaak details geven over de gebruiksvriendelijkheid van de Finst app en de efficiëntie van de klantenservice. Deze feedback is cruciaal, want het helpt mij als potentiële klant om een geïnformeerde beslissing te maken.

De vergelijking met andere grote namen zoals Bitvavo komt regelmatig terug in de ervaringen van gebruikers. Investeerders waarderen de transparante kostenstructuur van Finst, wat een belangrijk aspect van het handelsproces is.

Het valt me op dat mensen specifiek complimenten geven over hoe Finst hun verwachtingen overtreft, wat mij nieuwsgierig maakt naar wat dit platform anders maakt dan de concurrentie.

Het lijkt erop dat de gebruikerservaring centraal staat bij de Finst Broker, en dat wordt weerspiegeld in de positieve ervaringen van vele tevreden klanten.

Sterke en zwakke punten van Finst B.V.

Na het lezen van diverse Finst ervaringen van klanten over de Finst review, heb ik een helder beeld gekregen van de sterke en zwakke punten van Finst. Hieronder volgt een lijst die deze punten uitlicht.

 1. Lage transactiekosten: Met slechts 0,15% per transactie staat Finst bekend om zijn concurrerende tarieven.
 2. Veiligheid voorop: Het platform legt de focus op veilige handel en heeft hiervoor maatregelen getroffen.
 3. Voordelige crypto bundels: Door te investeren in crypto bundels profiteren gebruikers van lagere kosten, tot wel 82% goedkoper.
 4. Scherpe welkomstbonus: Nieuwe gebruikers verwelkomt Finst met een bonus die kan oplopen tot €10.000, wat zeker uitnodigt om te beginnen met handelen.
 5. Transparante ervaringen: Op Trustpilot kun je gemakkelijk beoordelingen vinden die helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze.
 6. Handige app: De Finst app biedt gemakkelijke toegang en geeft de mogelijkheid om onderweg te handelen.
 1. Beperkt aanbod coins: In vergelijking met andere platforms is het aanbod aan verschillende cryptocurrencies soms beperkter.
 2. Kennis vereist: Voor nieuwe traders kan het platform initieel complex overkomen door de veelheid aan opties en functies.
 3. Wachttijd klantenservice: Soms kan er sprake zijn van langere wachttijden bij de klantenservice voor hulpvragen of issues.
 4. Promotiecodes zeldzaam: Het vinden van promotiecodes voor extra voordelen is niet altijd even makkelijk en komt minder vaak voor dan bij some concurrenten.
 5. Variabiliteit in spreads: Extra spread kosten kunnen variëren, wat verwarring kan brengen bij het berekenen van de uiteindelijke transactiekosten.

Conclusie: is Finst een betrouwbaar platform voor crypto handel?

Deze Finst review ontpopt zich als een speler op de cryptomarkt waar je niet omheen kunt. Met slechts 0,15% handelskosten tilt deze Nederlandse exchange kostenefficiëntie naar een hoger niveau.

Hun bundelaanbod maakt investeren in crypto overzichtelijk en toegankelijk. Veiligheid staat voorop en dat merk je aan de stevige samenwerking met banken en bewaaroplossingen. Hun klantenservice bewijst dat ook in de crypto wereld ouderwetse klantgerichtheid goud waard is.

Ik geloof sterk dat Finst als betrouwbare broker jouw crypto-avontuur kan vereenvoudigen en verbeteren, dus waar wacht je nog op?.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is Finst en hoe betrouwbaar is het?

Finst is een Nederlandse crypto broker website waar je verschillende crypto’s zoals Bitcoin en Ethereum kunt kopen en verkopen. Veel gebruikers vinden Finst betrouwbaar, en het staat geregistreerd bij de Nederlandsche Bank (DNB) voor extra zekerheid.

2. Hoe kan ik een account aanmaken bij Finst?

Je kunt eenvoudig een Finst account aanmaken door naar de Finst crypto app of website te gaan, je gegevens in te vullen en je ID kaart te verifiëren om je identiteit te bevestigen. Vervolgens kun je een minimum transactiebedrag aan je account toevoegen.

3. Wat zijn de kosten om te handelen op Finst?

Finst hanteert lage transactiekosten, waardoor het gezien wordt als een van de goedkoopste Nederlandse crypto brokers. De exacte kosten kunnen variëren, dus check altijd de meest recente tarieven op de Finst website.

4. Is mijn geld veilig bij Finst en hoe werkt de Finst wallet?

Ja, je geld is veilig bewaard bij Finst. Ze bieden een veilige handelsomgeving en hebben een overzichtelijke app waarin je jouw Finst wallet kunt beheren en crypto’s kunt storten of opnemen. Met de Finst app kun je dit regelen en crypto kopen.

5. Biedt Finst ook bundels aan voor crypto investeringen?

Ja, Finst biedt verschillende bundels aan zoals de DeFi bundel waarin je kunt investeren. Deze bundels zijn samengesteld uit verschillende crypto’s en zijn ontworpen voor zowel beginnende als professionele beleggers.

6. Hoe is de klantenservice van Finst en hoe kan ik ze bereiken?

Finst klantenservice staat bekend om hun goede service. Je kunt hen bereiken via het Finst telefoonnummer of e-mail als je vragen hebt of hulp nodig hebt met jouw account of transacties.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Finst Review | Kosten, veiligheid en bundels!

Laat een reactie achter