In dit artikel

Eindbazen Podcast - Michel Vos en Wiggert Meerman (Podcast Review)

Eindbazen Podcast – Michel Vos en Wiggert Meerman | Review (2022)

In dit artikel

Eindbazen is een inspirerende podcast over sport, wetenschap, ondernemen en cultuur. Michel Vos en Wiggert Meerman interviewen alle grote namen in de Eindbazen podcast.

Zo is Jan Geurtz bijvoorbeeld al 2x in de inspirerende Eindbazen podcast geweest en zijn dit de meest populairste Nederlandse podcast afleveringen. Ook zijn er regelmatig anders podcast hosts te gast in de Einbazen Podcast. Zo zijn Thijs Lindhout, Richard de Leth en Patrick Kicken al langs geweest.

Einbazen is een mooie podcast tip voor persoonlijke groei en spiritualiteit. Elke aflevering zit boordevol podcast inspiratie!

De Eindbazen Podcast – Michel Vos en Wiggert Meerman is ook beschikbaar op Podcast Spotify, iTunes (Apple Podcasts) en Google Podcasts.

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan
Martijn

Martijn

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Eindbazen Podcast – Michel Vos en Wiggert Meerman | Review (2022)

    Laat een reactie achter