arrow_drop_up arrow_drop_down
Download het Gratis E-book voor Jouw Persoonlijke Groei
8 mei 2020 
in Boeken

Download het Gratis E-book voor Jouw Persoonlijke Groei

Zet je graag een nieuwe stap in je zoektocht naar geluk? Kom je graag in actie om op die manier met meer voldoening in het leven te staan?

Het gratis E-book ‘De volgende stap naar jouw persoonlijke groei' helpt je om doelgericht keuzes te maken die bijdragen aan jouw levensgeluk. Op een laagdrempelige manier bied ik je de mogelijkheid om vorm te geven aan leven waar je blij en vrolijk van wordt.

En weet je wat? Het E-book is helemaal gratis! Een goede reden om het boek nu te downloaden.

Ik wil het e-book

Zet de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling

Mijn boek is er voor iedereen die graag tijd en energie steekt in persoonlijke groei. Ben je op zoek naar:

 • Meer energie in je dagelijks leven?
 • Een manier om regelmatiger te bewegen?
 • Een methode waarmee je een bewuste mindset nastreeft?
 • Gezonde voeding en meer slaap?
 • Manieren om meditatie vorm te geven?

Voor al deze vraagstukken is mijn E-book dé oplossing. Ik bied je de gelegenheid om meer geluk te ervaren door het geven van praktische tips en handvatten hoe jij je leven mindful inricht. Dit doe ik geheel kosteloos zónder dat ik van jou een tegenprestatie verwacht. Wel hoop ik dat het boek je inspireert en motiveert om te werken aan een gezond en gelukkig leven!

Hoe mijn E-book jou helpt in je zelfontwikkeling

Mijn gratis E-book ‘De volgende stap naar jouw persoonlijke groei' is een aanwinst als zelfontwikkeling voor jou belangrijk is.

Dit zijn de thema's die aan bod komen:

✅ Voeding

Beweging

✅ Slaap

✅ Mindset

✅ Meditatie

✅ Geluk

De thema's die ik behandel zitten boordevol praktische tips waar jij iets aan hebt. Dit doe ik aan de hand van ruim 50 verschillende informatiebronnen. Er zijn namelijk talloze autoriteiten die iets te zeggen hebben over bovengenoemde thema's.

Wat anderen vinden van het gratis E-book

Ben je (nog) niet overtuigd en wil je graag weten wat andere mensen vinden van mijn gratis boek? Hieronder lees je een aantal ervaringen van mooie mensen die inmiddels mijn E-book hebben gelezen en toegepast. Laat je inspireren door wat zij te zeggen hebben en laat ze jou over de streep trekken om mijn gratis E-book te downloaden.

“Een mooie persoonlijke reis waar Martijn je in meeneemt en daarmee meteen handvatten geeft om zelf ook aan de slag te gaan.”  Charlotte de Jong

 

“Het e-book geeft een mooi beeld van welke smaken van groei er allemaal mogelijk zijn. Persoonlijke groei kun je namelijk vanuit verschillende hoeken benaderen. Je kent ‘m wel “meerdere wegen die naar Rome leiden”. De weg naar groei is een persoonlijke zoektocht. Het e-book inspireert om ook aan de slag te gaan, helemaal met alle bruikbare tips die er in staan!”  Roel Scheerder

 

“Super inspirerend verhaal. Veel herkenbare voorbeelden en praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan.”  Anouk van Gangelen

Start vandaag nog met een gelukkiger leven

E-book kopen? Nee hoor, dit E-book is gewoon gratis te downloaden. Op die manier “investeer” op slimme wijze in een gelukkig, gezond en mindful leven.

Download nu het GRATIS E-book en haal meer inspiratie en plezier uit het leven, zelfs als je voor je gevoel alles tegenzit!

 

P.S.: stuur je me een berichtje als je het uit hebt? Ik hoor graag wat je ervan vindt…!

 

Martijn

Schrijver van het e-book “De volgende stap in jouw persoonlijke groei”

 

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét platform voor zelfontwikkeling

Met de 360 graden benadering van Persoonlijke Ontwikkeling delen we inspiratie via Blogs, de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, leerzame Events, mooie Boeken én het Gratis E-book.

Op het platform vind je alles over Voeding, Beweging & SportSlaap, Meditatie, Mindset en Geluk.

👉 TIP: Deze voedingssupplementen heb je elke dag nodig en ontdek 's wereld beste Relax App.

Heel veel succes en plezier met de volgende stap in jouw persoonlijke groei!

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess. Hij heeft passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Martijn neemt jullie mee in zijn verhaal aan de hand van inzichten die hij heeft verkregen door het luisteren van podcasts, het bekijken van documentaires, het lezen van boeken en het volgen van seminars.
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Zet je graag de volgende stap in je Persoonlijke Ontwikkeling?


Wil jij:

 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Download dan nu het  GRATIS E-book  "De volgende stap in jouw persoonlijke groei".

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
DOWNLOAD GRATIS
50 praktische groei tips download