In dit artikel

Dru Yoga Online: De Zachte Benadering (2023)

In dit artikel

Voel je je gestrest, gespannen of gewoon op zoek naar een manier om te ontspannen en je lichaam te bewegen? Ik herken dit gevoel helemaal, want ik worstelde hier ook mee tot ik Dru Yoga ontdekte.

Je gaat in deze blogpost leren over Dru Yoga Online: De Zachte Benadering, een vorm van yoga gericht op zachte en rustige bewegingen die helpen bij ontspanning, stressvermindering en het vergroten van je energielevel.

Klaar om te ontdekken hoe je thuis yoga kunt beoefenen en weer in contact kunt komen met je lichaam en geest?.

Key Takeaway

Het beste yoga online platform van 2023 is Happy With Yoga. Dit platform heeft een enorm aanbod aan yogalessen en cursussen, is Nederlands ingesproken en goed betaalbaar.

Samenvatting

 • Dru Yoga Online: De Zachte Benadering is een vorm van yoga die rustige en kalme bewegingen gebruikt om te helpen bij ontspanning, stressvermindering en het vergroten van je energielevel.
 • Dru Yoga is een zachte benadering van yoga waarbij je luistert naar je lichaam en voelt wat je aankan. Het maakt gebruik van rustige en kalme bewegingen om emoties los te laten en innerlijke rust te vinden.
 • Dru Yoga Online biedt een gratis proefperiode van 30 dagen en onbeperkte toegang tot lessen, zodat je kunt ervaren of deze vorm van yoga iets voor jou is. Je kunt op elk moment van de dag oefenen, wanneer het jou het beste uitkomt, en profiteren van de vele voordelen van Dru Yoga.

Wat is Dru Yoga?

Dru Yoga is een zachte benadering van yoga, waarbij de focus ligt op rustige en kalme bewegingen. Het draait om het luisteren naar je lichaam en voelen wat je aankan.

Zachte benadering van yoga

Dru Yoga is zacht voor je lichaam. Het maakt gebruik van rustige en kalme bewegingen. Deze laten je luisteren naar je lichaam. Je voelt wat je aankan. Dit is belangrijk bij Dru Yoga.

Het helpt ook om emoties los te laten. Dit doen we door zachte strekoefeningen. We noemen dit Energy Block Release oefeningen. Deze oefeningen zijn fijn als je verdriet of boosheid voelt.

Zo zorgt Dru Yoga voor rust in je hoofd en lichaam. Het past goed bij de moderne westerse levensstijl. Maar het heeft ook zijn wortels in India. Het is dus een mix van oud en nieuw.

Dru Yoga legt veel nadruk op ademhalingstechnieken en visualisatie. Dit maakt de beoefening nog dieper en rijker.

Rustige en kalme bewegingen

De rustige en kalme bewegingen van Dru Yoga zijn een belangrijk aspect van deze vorm van yoga. Dru Yoga maakt gebruik van vloeiende en zachte bewegingen om je te helpen ontspannen en in contact te komen met je lichaam.

In plaats van snelle en intense oefeningen, richt Dru Yoga zich op langzame, doelgerichte bewegingen die je helpen om stress los te laten en innerlijke rust te vinden. Door deze rustige bewegingen kun je je lichaam beter voelen en luisteren naar wat het nodig heeft.

Het is een manier om jezelf weer in balans te brengen en je gezondheid en welzijn te bevorderen.

Luisteren naar je lichaam en voelen wat je aankan

Het luisteren naar je lichaam en voelen wat je aankan is een belangrijk aspect van Dru Yoga. Het gaat erom dat je tijdens de oefeningen aandachtig bent voor de signalen die je lichaam geeft.

Dit betekent dat je goed moet luisteren naar hoe je je voelt en niet over je grenzen heen moet gaan. Dru Yoga moedigt je aan om op een zachte en liefdevolle manier met jezelf om te gaan, zonder te streven naar perfectie of vergelijking met anderen.

Door te luisteren naar je lichaam en alleen dat te doen wat goed voelt, kun je op een veilige en effectieve manier yoga beoefenen en de voordelen ervan ervaren.

Dru Yoga Online

Dru Yoga Online biedt een gratis proefperiode van 30 dagen en onbeperkte toegang tot lessen om te genieten van de voordelen van deze zachte benadering van yoga.

Gratis proefperiode van 30 dagen

Als je geïnteresseerd bent in Dru Yoga Online, dan heb ik goed nieuws voor je. Ze bieden een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Dat betekent dat je gedurende een hele maand onbeperkte toegang hebt tot de yogalessen.

Je kunt de rustige en kalme bewegingen ervaren, luisteren naar je lichaam en voelen wat je aankan. Het is een geweldige kans om te ontdekken of Dru Yoga iets voor jou is zonder dat je ergens aan vastzit.

Geef het een kans en zie wat het voor jou kan betekenen!

Onbeperkt toegang tot lessen

Bij Dru Yoga Online krijg je onbeperkt toegang tot alle lessen. Dit betekent dat je op elk moment van de dag yoga kunt beoefenen, wanneer het jou het beste uitkomt. Of je nu ‘s ochtends vroeg wilt beginnen, tijdens je lunchpauze een korte sessie wilt doen, of ‘s avonds wilt ontspannen voor het slapengaan, je hebt de vrijheid om te kiezen wanneer je wilt oefenen.

Met onbeperkte toegang kun je ook verschillende yogastijlen uitproberen en de lessen herhalen die je het meest aanspreken. Het is een praktische en flexibele manier om regelmatig yoga te beoefenen en de voordelen ervan te ervaren, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het verkennen van de eindeloze mogelijkheden van Dru Yoga Online!

Voordelen van online Dru Yoga

Online Dru Yoga heeft veel voordelen. Dit zijn enkele van de belangrijkste:

 1. Je kunt yoga beoefenen in je eigen huis, op een moment dat voor jou het beste uitkomt.
 2. Met online Dru Yoga heb je onbeperkt toegang tot lessen, dus je kunt zo vaak oefenen als je wilt.
 3. Je kunt beginnen met een gratis proefperiode van 30 dagen om te zien of Dru Yoga iets voor jou is.
 4. Het volgen van online lessen biedt flexibiliteit en gemak, omdat je niet naar een fysieke yogastudio hoeft te gaan.
 5. Dru Yoga kan je helpen om te ontspannen en stress te verminderen, wat vooral handig is in deze drukke tijden.
 6. Het helpt ook bij het verbeteren van je flexibiliteit en balans.
 7. Door regelmatig online Dru Yoga te beoefenen, kun je werken aan het versterken van innerlijke kracht en gezondheid.
 8. Online Dru Yoga biedt de mogelijkheid om mindfulness en meditatiepraktijken in je dagelijkse routine op te nemen.

Meer over ‘Yoga online’

Ben je net begonnen aan je yoga-reis of ben je op zoek naar meer verdieping? Onze uitgebreide reeks artikelen biedt een schat aan kennis voor zowel beginners als gevorderden. Voor degenen die nieuw zijn in yoga, kan het beginnen met yoga voor beginners thuis een uitstekende optie zijn, terwijl yogales thuis kan zorgen voor een continue routine. Als je op zoek bent naar specifieke stijlen, bieden we inzichten over online yin yoga, power yoga online, hatha yoga online, en zelfs over dru yoga online.

Het spirituele aspect van yoga wordt vaak benadrukt in stijlen als kundalini yoga online. Daarnaast zijn er ook gespecialiseerde sessies zoals zwangerschaps yoga online voor aanstaande moeders. Voor diepe ontspanning en meditatie is online yoga nidra een absolute aanrader. En voor iedereen die graag eerst wil proberen voordat ze zich in de diepte storten, hebben we zelfs yoga online gratis beschikbaar.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is Dru Yoga Online: De Zachte Benadering?

Dru Yoga Online: De Zachte Benadering is een kalme yogabeweging en rustgevende yogapraktijk voor ontspanning, ademhalingsoefeningen, en zelfzorg.

2. Is Dru Yoga goed voor vrouwen?

Ja, Dru Yoga is goed voor vrouwen. Het helpt bij balans, doorstroming en het zorgt voor gezondheid van het hart.

3. Welke oefeningen kan ik verwachten in Dru Yoga?

In Dru Yoga, de yoga oefeningen richten zich op rust, gewrichten en wervelkolom. Ook zijn er meditatie en yoga technieken.

4. Zijn er speciale yogadocenten voor Dru Yoga?

Ja, er zijn speciale yogadocenten die zachte yogastijlen leren. Zij leiden de yogasessies en leren verschillende yoga oefeningen en ontspanningstechnieken.

5. Kan ik ook thuis Dru Yoga beoefenen?

Ja, je kan Dru Yoga ook thuis beoefenen. Met online sessies kun je yoga meditatie doen waar en wanneer je wilt.

» Referenties


1. Woodyard, Catherine. (2011). Exploring the therapeutic effects of yoga and its ability to increase quality of life. Int J Yoga, 4(2), 49–54.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3193654/

2. Field, Tiffany. (2016). Yoga research review. Complementary Therapies in Clinical Practice, 24, 145-161.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1744388116300500

3. Khalsa, Sat Bir S. & Butzer, Bethany. (2016). Yoga in school settings: a research review. Annals of the New York Academy of Sciences, Volume1373, Issue1, 45-55.
https://nyaspubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/nyas.13025

4. Kirkwood, G; Rampes, H; Tuffrey, V; Richardson, J & Pilkington, K. (2005). Yoga for anxiety: a systematic review of the research evidence. British Journal of Sports Medicine, Volume 39, Issue 12.
https://bjsm.bmj.com/content/39/12/884.short

5. Pilkington, Karen; Kirkwood, Graham; Rampes, Hagen & Richardson, Janet. (2005). Yoga for depression: The research evidence. Journal of Affective Disorders, Volume 89, Issues 1–3, 13-24.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0165032705002570

» Referenties

Conclusie beste Yoga online 2023

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Dru Yoga Online: De Zachte Benadering (2023)

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips