Dr Detox, Juice Brothers of Sap.je: Welk Sapje is het Beste? (2021)
3 mei 2021 

Dr Detox, Juice Brothers of Sap.je: Welk Sapje is het Beste? (2021)

Veel mensen zijn dagelijks bezig met hun gezondheid. Helaas is het niet altijd makkelijk om er een goede gezondheid op na te houden. Zo hebben veel mensen bijvoorbeeld moeite met het behouden van een gezond gewicht. Gelukkig zijn er verschillende manieren om toch gezonder te leven. Eén van deze manieren is het dagelijks drinken van een (detox) groentesapje, ook wel detoxen of detoxeren genoemd. Veel mensen claimen dat ze met detoxen in een versneld tempo kunnen afvallen, waardoor ze binnen een korte periode weer op een gezond gewicht zitten.

Er zijn meerdere websites en bedrijven die detox sapjes aanbieden, dus het kiezen van het beste sapje kan soms vrij lastig zijn. Om erachter te komen welk detox sapje de beste keuze is, vergelijken we in dit artikel de sapjes van drie populaire aanbieders met elkaar, namelijk Dr Detox, Juice Brothers en Sapje. In dit artikel vind je meer informatie over de detox sapjes van de drie aanbieders en lees je meer over mijn ervaringen.

De Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je Kortingscode Korting

Klik hier voor de Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je

Kennismaken met Dr Detox, Juice Brothers en Sapje

Heb je het kopen van een detox sapje niet op je prioriteitenlijstje staan? Dan is de kans groot dat je nog nooit van Dr Detox, Juice Brothers of Sapje hebt gehoord. Dat is geen enkel probleem, want hieronder vertel ik meer over deze aanbieders zodat je snel een beter beeld krijgt.

We starten met Dr Detox. Deze aanbieder specialiseert zich in sapkuren die jou helpen bij detoxen. Dr Detox is internationaal actief, maar is opgericht in Nederland. Daarom focust Dr Detox zich het meest op de Nederlandse markt. Dr Detox zit gevestigd in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Ga je nu naar de website van Dr Detox? Dan is de kans groot dat je iets opvalt: op de website staat namelijk Dr Blend in plaats van Dr Detox. Dit komt omdat ze een nieuwe naam hebben aangenomen.

Dr Detox, Juice Brothers of Sap.je Welk Sapje is het Beste.

De tweede aanbieder is Juice Brothers. Via hun website bieden zij niet alleen sapjes, maar ook andere gerelateerde producten, waaronder eten. Binnen Nederland heeft Juice Brothers meerdere vestigingen, namelijk Juice Brothers Amsterdam en Juice Brothers Den Haag. Ook in Amsterdam hebben ze weer diverse vestigingen waar je langs kunt komen voor heerlijke sapjes.

Dr Detox, Juice Brothers of Sap.je Welk Sapje is het Beste.

De laatste deelnemer aan deze sapjes vergelijking is Sapje. Zoals de naam al zegt, ligt voor hen de focus op sapjes. De groentesapjes die zij aanbieden ondersteunen je bij het behouden van een goede gezondheid. Zo helpen de sapjes je bij detoxen en afvallen. Sapje zit gevestigd in Kwakel. Dat ligt in de buurt van Amsterdam.

Sap.je Review + tot 15% Korting Ervaringen Sapjes & Detox

Prijsverschil Dr Detox, Juice Brothers en Sapje

De prijs is meestal het eerste waar mensen naar kijken voordat ze een product kopen. Daarom is dat ook het eerste punt waar we in dit artikel naar kijken. In het geval van sapkuren is de prijs vaak afhankelijk van het aantal dagen dat je wilt detoxen. Voor het gemak kijken we naar de prijs van een sapkuur van drie dagen.

Om te beginnen nemen we een kijkje naar de prijzen van Dr Detox. Hier zien we dat een sapkuur van drie dagen een prijs heeft van €109,95. In eerste instantie kun je schrikken van het bedrag. Dit is echter een reële prijs als je het vergelijkt met prijzen van andere detox kuren.

Vervolgens bekijken we de prijzen van Juice Brothers. Hier zien we dat de prijs voor een sapkuur van drie dagen een stukje hoger ligt. Voor een sapkuur van drie dagen betaal je bij Juice Brothers namelijk een bedrag van €125. Dit is ongeveer €15 meer dan de prijs van Dr Detox.

Tenslotte nemen we de prijzen van Sapje onder de loep. Voor een detox kuur van drie dagen betaal je bij Sapje een prijs van €110. Hiermee is de kuur slechts 5 cent duurder dan Dr Detox.

In deze ronde zien we dat Dr Detox en Sapje het goedkoopste zijn. Daarmee zijn Dr Detox en Sapje de winnaars van deze ronde.

Winnaars: Dr Detox en Sapje

Sap.je ervaringen

Aanbod van Dr Detox, Juice Brothers en Sapje

Een ander belangrijk punt is het aanbod van de drie aanbieders. Het is natuurlijk fijn als je genoeg keuze hebt op een website. Zo kun je diverse producten met elkaar vergelijken

We beginnen weer bij Dr Detox. Wanneer we een kijkje nemen op de website, valt meteen op dat er sprake is van een groot assortiment. Er is sprake van verschillende categorieën. Zo vinden we diverse detox boxen, veggie juices en gezonde shotjes. Een droom voor elke sapjesliefhebber!

Vervolgens kijken we weer naar Juice Brothers. Hier valt te zien dat ook hier het aanbod breed is. Ook is het breder dan het aanbod van Dr Detox. Ze bieden bijvoorbeeld ook diverse voedingsmiddelen aan. Daarmee is het aanbod van Juice Brothers ook erg goed.

Als laatste werpen we een blik op het aanbod van Sapje. Hier valt op dat het aanbod qua sapjes erg breed is en er voor bezoekers dus veel is om uit te kiezen. Wanneer we alleen kijken naar het aanbod met sapjes en het aanbod van de drie aanbieders met elkaar vergelijken, zien we al snel dat het aanbod van Sapje het grootst is.

Winnaar: Sapje

Detoxkuur Groentesap van Sap.je

Abonnementen

Het is begrijpelijk dat wanneer je bezig wilt blijven met een groentesap, je de optie wilt hebben om een abonnement te nemen. Zo hoef je niet telkens losse bestellingen te plaatsen. Ook zijn abonnementen op lange termijn vaak goedkoper dan losse bestellingen. Daarom controleren we de aanbieders nu op dit punt.

Allereerst kijken we bij Dr Detox. Wat opvalt is dat het hier niet mogelijk is om een abonnement af te sluiten. Daarom zul je bij het bestellen bij Dr Detox losse bestellingen moeten plaatsen. Wel is het mogelijk om meerdere sapjes tegelijk te bestellen in een box, bijvoorbeeld met een Dr Detox Gember shot box.

Een abonnement bij Juice Brothers is daarentegen wel mogelijk. Met een abonnement bespaar je tot wel 15% in vergelijking met het plaatsen van losse bestellingen. Er zijn verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen. Zo heb je keuze uit een maandelijks abonnement of een abonnement per kwartaal. Gemiddeld kost een abonnement bij Juice Brothers €90 per maand.

Ook bij Sapje is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Daar baseer je je keuze op de hoeveel leveringen jij wilt. Je hebt keuze uit drie, zes of twaalf leveringen. Kies je voor een abonnement van 12 leveringen dan krijg je 15% korting en betaal je zo'n €3,91 per sapje.

Het is dus afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur als het gaat om het beste abonnement, waardoor er hier niet één duidelijke winnaar aangewezen kan worden. Omdat zowel Juice Brothers als Sapje abonnementen aanbiedt, zijn ze beide de winnaar van deze ronde.

Winnaar: Juice Brothers en Sapje 

Dr Detox, Juice Brothers of Sap.je Welk Sapje is het Beste

Kwaliteit

Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat als je betaalt voor een sapje, je sap ontvangt van goede kwaliteit.

Op dit onderdeel zien we één aanbieder er met kop en schouders boven uit steken, en dat is Sapje.

We zien dat alle drie aanbieders sapjes aanbieden van hoge kwaliteit. Maar wat Sapje zo uniek maakt is dat het de gezondste sapjes aanbied. Lang is hierover nagedacht en uiteindelijk heeft Sapje besloten om de sapjes op de volgende manier te produceren

Met 100% biologische ingrediënten;

Met 100% lokale ingrediënten;

Met seizoensgebonden ingrediënten;

In samenwerking met healthexperts en Michelinster chefs;

Met veel groenten. De sapjes van Sapje bevatten vaak zo'n 370 gram – 420 gram groente;

Met vers geplukte ingrediënten;

Door de groenten te wassen, te snijden en te persen met de hand, niet met machines;

✅ Door de sapjes te maken met een slowjuicer;

Door totaal geen gebruik te maken van plastic;

Door het sap koel te persen;

Door verder niets meer toe te voegen aan de sapjes;

Door het sap te bottelen in glas;

Door het sap in te vriezen.

Bovenstaande zorgt voor een unieke combinatie dat nergens elders te vinden is, ook niet bij Dr Detox en Juice Brothers. Maar wel bij Sapje.

Winnaar: Sapje

Sapvasten | Ontgiften, Ontslakken en Sap Vasten Kuur Recepten!

Klantervaringen

Klantervaringen kunnen je helpen bij het maken van een keuze. Daarom kijken we in dit artikel ook naar de reviews van andere klanten. Hierbij nemen we een kijkje naar de ervaringen die vermeld staan in Google Reviews.

Dr Detox reviews en Dr Detox ervaringen zijn relatief makkelijk te vinden. Wat opvalt is dat deze zeer positief zijn. Op een maximale score van 5 behalen zij een 4,8. Dat wil zeggen dat klanten over het algemeen erg tevreden zijn over Dr Detox!

Vervolgens kijken we naar Juice Brothers reviews. We zien dat de ervaringen met Juice Brothers ook vrij positief zijn. Een score van 4 van de 5 sterren is ook erg goed, maar daarmee zijn de beoordelingen niet beter dan die van Dr Detox.

Tenslotte kijken we naar Sapje reviews. Wat hier opvalt, is dat voor deze aanbieder minder reviews te vinden zijn. De reviews die we vinden zijn louter positief. Echter, doordat Dr Detox over het algemeen een stuk meer reviews heeft, zijn zij bij dit punt de winnaar.

Als ik dan mijn persoonlijke ervaring mag delen, zou ik Sapje aanraden. Ik vond deze sapjes namelijk het lekkerst en ze leveren ook het gewenste resultaat. Neem daarom eens een kijkje op de website van Sapje!

Winnaar: Dr Detox

Dr Detox, Juice Brothers of Sap.je Welk Sapje is het Beste

Conclusie

Dan is het nu tijd om te bepalen wie er de winnaar is. Het mag duidelijk zijn dat de sapjes van alle drie de aanbieders erg goed zijn.

Maar de ultieme winnaar is natuurlijk Sapje geworden. De kwaliteit van Sapje is zodanig hoog, dat Juice Brothers en Dr Detox het onderspit delven.

Ook qua prijs, aanbod en abonnementen scoort Sapje bovengemiddeld. Ervaar de voordelen van Sapje zelf. Bezoek de website van Sapje en profiteer van alle voordelen dat Sapje te bieden heeft!

De Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je Kortingscode Korting

Klik hier voor de Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download