In dit artikel

Dr Blend Review Gezonde Sapjes!

Dr Blend | Review (2023) | Gezonde Sapjes!

In dit artikel

Het menselijk lichaam heeft dagelijks behoefte aan tal van voedingsstoffen. Deze stoffen krijgt je lichaam binnen door gezond te eten. Maar, je kunt je lichaam ook nog een extra handje helpen. Dat doe je met de verschillende producten van Dr. Blend. In deze Dr. Blend review vertellen wij je meer over de producten van dit gekende merk.


Klik hier voor de beste deal

Wat is Dr. Blend precies?

Dr. Blend is een merk dat streeft naar een gezond en gelukkig leven. Men geeft aan dat je met de producten van dit merk toe kunt werken naar een gezonde en gelukkige leefstijl. Om dit voor elkaar te krijgen, heeft Dr. Blend door de jaren heen meerdere soorten producten op de markt gebracht.

Al sinds 2014 is dit bedrijf actief in de wereld van onder meer sappen. Ook is men zich gaan richten op een detox sapkuur en biedt men inmiddels complete boxen aan. Met deze boxen krijg je alles geleverd wat je nodig hebt voor het volgen van een van de vele sapkuren. Met deze sapkuren zou je, volgens Dr. Blend, veel gezonder en energieker door het leven gaan.

Dr Blend Review Gezonde Sapjes!

Een blik op het aanbod van Dr. Blend

Dat je in deze Dr. Blend review uitgekomen bent, is uiteraard niet zonder reden. Mogelijk wil je meer weten over de Dr. Blend detox kuren of over de sappen van dit merk. Ongeacht waar je precies naar op zoek bent, vind je in deze Dr. Blend review alle mogelijke informatie. Hieronder werpen we graag een blik op het aanbod van Dr. Blend.

Dr. Blend boxen

Als eerste bespreken we graag de Dr. Blend boxen. Met een Dr. Blend box krijg je alles geleverd wat je nodig hebt om een sapkuur te kunnen volgen. Dr. Blend omschrijft dit zelfs als een complete box van de beste ingrediënten en samenstellingen.

Bij elke Mr. Blend detox box vind je een handige beschrijving en schema. Dankzij dit Dr. Blend schema weet je precies wanneer je welke sap moet nemen. Het mooie hierbij is dat je ook nog uit meerdere soorten boxen kunt kiezen:

 • Dr. Blend Detox sapkuur. Met een Dr. Blend sapkuur box krijg je alle benodigdheden geleverd voor het volgen van een detox sapkuur. Je hebt hierbij de keuze uit een box voor 1 dag, voor 3 dagen, voor 5 dagen of voor 7 dagen. Met zo’n Dr. Blend detox box kom je in ieder geval niks te kort.
 • Dr. Blend Combi Detox sapkuur. Dit is een Dr. Blend sapkuur met daarin meer variatie. De sappenkuur bestaat in ieder geval uit meerdere sappen met fruit en groente, maar ook uit sappen met extra groente en shots. Bij deze detox sapkuur van Dr. Blend kun je uit een 2-daagse, 3-daagse, 5-daagse of 7-daagse kuur kiezen.
 • Dr. Blend groente sapkuur. De Dr. Blend groente sapkuur bestaat uit 6 verschillende groentesappen. Deze sappen bevatten weinig calorieën; met Dr. Blend afvallen behoort hierdoor tot de mogelijkheden. Deze groente sapkuur wordt in 4 varianten aangeboden: voor 1 dag, 3 dagen, 5 dagen en 7 dagen.
 • Vitamine boxen. Ben je op zoek naar een dagelijkse boost vol met vitaminen? Dan zijn de vitamine boxen van Dr. Blend interessant voor je. Je kunt hierbij kiezen uit meerdere vitamine boxen, waarbij elke box een bepaalde tijdsduur heeft.
 • ShotBoxes. Met een ShotBox van Dr. Blend haal je een pakket vol met heerlijke én gezonde shots in huis. Deze shots zijn in verschillende smaken te verkrijgen, zoals appelazijn, spirulina & appel, sinaasappel & gember en grapefruit & acerola & aardbei.
Dr Blend Review Gezonde Sapjes!

Dr. Blend sappen

Je hoeft niet per se voor een Dr. Blend detox box kiezen. Het is namelijk ook mogelijk om voor een van de sappen te kiezen. De sappen die Dr. Blend aanbiedt, zijn allemaal cold pressed H.P.P. geproduceerd, waardoor ze super vers en gezond zijn. Dit komt uiteraard de smaak ook ten goede.

Ook binnen dit aanbod heb je uit meerdere pakketten de keuze. Zo kun je voor een veggie 6-pack juices kiezen. Dit is een pakket van 6 gezonde groentesapjes, waarbij je uit tal van smaken de keuze hebt.

Ook kun je kiezen voor een fruity 6-pack juices. Dit is te vergelijken met bovengenoemde sapjes, maar in dit geval gaat het om fruitsappen in plaats van om groentesappen.

Ook kun je voor grote 6-pack fruitsappen kiezen. Dit zijn fruitsappen in een grotere hoeveelheid. Je krijgt hiermee nog meer voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnen.

Binnen het aanbod van Dr. Blend valt vooral de diversiteit op. Zo kun je de sappen in allerlei soorten en maten bestellen. Wat te denken van de heerlijk Banspresso sap? Dit is een combinatie van passievrucht, dragonfruit en banaan.

Dr. Blend shots

Tot slot willen we je ook nog met de Dr. Blend shots kennis laten maken. Deze shots worden ook in allerlei soorten en maten aangeboden, waaronder 60 ml shots. Deze 60 ml shots worden in allerlei heerlijke smaken aangeboden. Door één of meerdere van deze shots per dag te nuttigen, krijg je alle mogelijke voedingsstoffen, mineralen en vitaminen binnen.

Wil je liever een grotere shot drinken? Dat is mogelijk met de 125 ml shots. Deze shots zitten eveneens boordevol de juiste voedingsstoffen. Speciale attentie voor de Dr. Blend ginger shot. Uit de Dr. Blend ervaringen blijkt dat deze shot bij veel mensen in de smaak valt.

Dr Blend Review Gezonde Sapjes!

Wat zijn de voordelen en nadelen van Dr. Blend?

Op een rijtje wat de voor- en nadelen zijn van de sappen van Dr Blend? Je vindt ze hieronder. 

De voordelen van Dr Blend

✅ Divers aanbod van gezonde producten. Iets dat bij Dr. Blend direct opvalt, is het diverse aanbod van gezonde producten. Je kunt uit tal van sappen, boxen en shots kiezen. Doordat je zoveel keuze hebt, kun je altijd wel de geschikte producten bij Dr. Blend vinden. Met die producten werk je snel toe naar een gezonde en gelukkige leefstijl;

✅ Scherpe prijzen & aanbiedingen. Wat ons bij Dr. Blend ook aanspreekt, zijn de prijzen. Zeker als je van een Dr. Blend kortingscode gebruikmaakt, vallen de prijzen heel erg mee. Maar, ook zonder de Dr. Blend korting vallen de prijzen relatief gezien mee. Wij zijn in ieder geval tot de ontdekking gekomen dat veel andere bedrijven hogere prijzen hanteren. Profiteer je van een Dr. Blend aanbieding of heb je een kortingscode van Dr. Blend? Dan ben je al helemaal spekkoper;

✅ Dr. Blend staat goed aangeschreven. Het is ook een feit dat Dr. Blend goed aangeschreven staat. Dit blijkt uit de vele DR. Blend ervaringen die je online kunt vinden. Hierbij vallen onder meer de Dr. Blend detox review en Dr. Blend sapkuur review in positieve zin op;

✅ Voor iedereen geschikte producten. Wil je een Dr. Blend 3 dagen sapkuur volgen? Of wil je graag een sapkuur van 1 of 7 dagen volgen? Bij Dr. Blend heb je hier alle mogelijkheden voor. Doordat het aanbod zo divers is, biedt dit merk voor iedereen geschikte producten aan. 

De nadelen van Dr Blend

❌ Het aanbod is niet altijd even transparant. Toen wij een kijkje op de website van Dr. Blend namen, merkten wij op dat het aanbod niet super transparant is. Sommige producten lijken bijvoorbeeld meerdere keren op de website te staan. Het is hierdoor lastiger om snel het gewenste product van Dr. Blend te vinden; 

❌ Beperkte productomschrijvingen. Wij hebben ook opgemerkt dat veel productomschrijvingen nogal beperkt zijn. We hadden liever gezien dat Dr. Blend iets uitgebreider haar producten zou omschrijven.

Wat zijn de Dr. Blend ervaringen?

Online vind je heel veel positieve Dr. Blend reviews. Deze reviews vind je in de webshop van Dr. Blend, maar ook bij Kiyoh. Bij deze website zijn meer dan 2600 reviews over de producten van Dr. Blend achtergelaten.

Wat hierbij opvalt, zijn de hoeveelheid positieve beoordelingen. De gemiddelde score van deze reviews is namelijk een 8,2. Aangezien het om een behoorlijke hoeveelheid reviews gaat, vinden wij dit een hoge gemiddelde score. Check zeker de Dr. Blend reviews bij Kiyoh voor meer informatie.


Klik hier voor de beste deal

Onze eindconclusie over Dr. Blend

Het merk Dr. Blend biedt talloze interessante producten. Wij zijn van mening dat men voor een uitgebreid, divers én interessant aanbod heeft gezorgd. Voor iedereen is wel een geschikt product te vinden, mede door de vele boxen.

De kwaliteit van de producten is ook prima. Dr. Blend lijkt met alleen de beste leveranciers samen te werken. Ook maakt dit merk gebruik van de juiste technologieën, waardoor de sappen lekker, vers en gezond zijn.

Onder aan de streep raden wij je het volgende aan: bekijk snel het aanbod van Dr. Blend. Bepaal waar je precies naar op zoek bent en bestel het gewenste product. De kans is ook nog groot dat je hierbij van een interessante Dr. Blend korting profiteert.

Dr Blend Review Gezonde Sapjes!

Meer detox voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementenomega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld green juice.

Detox methoden

Lijkt detoxen jou wel interessant, maar weet je nog niet goed welke manier bij jou past? Lees de artikelen die ik schreef over de beste detox en ook over crystal detox, de detox pleister, detox thee, lever detox en er is zelfs een slaapdetox. Ik vertel je meteen wat de beste opties zijn bij alle methoden!

Sapkuren en groentesappen

Wist je dat een detox ook mogelijk is in de vorm van een detox kuur? Die volg je voor een langere tijd. Of ga sapvasten, waarbij je dagelijks alleen maar verse sapjes drinkt. Je kunt deze zelf maken of je kunt ze online bestellen. Zo’n sapkuur is bij verschillende aanbieders verkrijgbaar. Bij de beste groentesap horen zeker gembershots, rode bietensap, wortelsap, bleekselderijsap en tomatensap. Klik op de links om te achterhalen wat de beste aanbieders zijn van al deze methoden en groentesappen. 

Detox- en Sapkuur aanbieders

Op het gebied van sapkuur aanbieders zijn er een aantal toppers die ik graag wil bespreken. Zo bestel je bij Sapje altijd 100% biologische, natuurlijke sappen met 400 gram groenten per sapje. Om je te laten zien wat de verschillen zijn tussen verschillende aanbieders op dit gebied, schreef ik ook reviews over JuiceXpress, Juice Brothers, Zuss & Sap, Dr. Veggie, Dr. Blend, Frecious, The Juice Factory, Juizs en Sapmeesters.

Dr Blend Review Gezonde Sapjes!

Smoothies

Ben je dol op smoothies? Dat is fijn, want ze zijn heel goed voor je gezondheid. Ten minste, als je ze zelf maakt of bestelt bij een aanbieder die ze helemaal vers maakt. Vruchtensappen uit de supermarkt bevatten vaak veel suikers en andere kunstmatige toevoegingen. Ik vertel je graag hoe je zelf een heerlijk groente smoothie maakt! Wil je graag smoothies drinken en afvallen? Dan ben je vast geïnteresseerd in het artikel over detox smoothies. Heb je inspiratie nodig lees dan het artikel over de snelle smoothie recepten, detox smoothie recepten of over de smoothie afslankbijbel als je wilt afvallen met smoothies.

Een smoothie kan je maken met een blender, slowjuicer of sapcentrifuge. Probeer het gezondste fruit te kiezen en combineer dit met groene groentes. Jouw smoothie beker zit dan vol met gezonde ingrediënten en kan dan beter de strijd aangaan met de vrije radicalen in je lichaam. We hebben een aantal artikelen geschreven over detox recepten voor een detox dieet en ook gaan we de diepte in over nachtschade en fermenteren.

Een goede gezondheid

Waarom ik bovenstaande methoden en producten allemaal onder de aandacht breng? Omdat een goede gezondheid van levensbelang is, letterlijk! Je lichaam krijgt dagelijks heel wat te verduren. Het is daarom goed om hierbij stil te staan en haar een handje te helpen. Heb je je bijvoorbeeld weleens verdiept je lever reinigen, nieren reinigen, ontgiften, ontslakken of ontzuren

Wil je meer weten over al deze detox mogelijkheden? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Dr Blend Review Gezonde Sapjes!

Meest gestelde vragen over Dr. Blend

Wat is de beste detox kuur van Dr. Blend?

Wat de beste detox kuur van Dr. Blend is, hangt volledig van je eigen wensen af. Hoelang moet de sapkuur bijvoorbeeld duren? En naar welke smaken gaat jouw voorkeur uit? Bekijk vooral het uitgebreide aanbod van detox sapkuren van Dr. Blend. Je vindt dan al snel een variant die op je wensen aansluit.

Is er een Dr. Blend kortingscode beschikbaar?

Ja, er zijn online meerdere Dr. Blend kortingscodes beschikbaar. Ook in de webshop van dit merk zelf geniet je van interessante kortingen. Op het moment van schrijven geniet je bij Dr. Blend bijvoorbeeld van 1+1 gratis deals.

Hoe werkt een Dr. Blend detox kuur?

Bestel de Dr. Blend detox kuur online en wacht totdat deze geleverd wordt. Volg vervolgens de gebruiksaanwijzing en het Dr. Blend schema op. In het Dr. Blend schema staat precies wanneer je welke sap moet nemen. (1)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Dr Blend | Review (2023) | Gezonde Sapjes!

Laat een reactie achter