In dit artikel

DoopieCash Review Leren Traden met Crypto!

DoopieCash Review (2023) | Leren Traden met Crypto!

In dit artikel

Cryptomunten zorgen voor een ware revolutie. Sinds de komst van crypto hebben veel mensen veel geld verdiend en andere mensen hebben geld verloren. Dit komt vaak door te weinig kennis over de cryptomunten en de markt. Het is essentieel om eerst de juiste kennis te vergaren, voordat je investeert in deze markt. Het laatste wat je wilt is je geld verliezen. Door cursussen over crypto te volgen, weet je wanneer je wel en niet moet investeren en begrijp je beter hoe het spel werkt. Ben je een beginnende crypto investeerder en wil je misschien wel een cursus van DoopieCash kopen? Lees dan vooral verder, want ik heb een uitgebreide DoopieCash cursus review geschreven!


Klik hier voor de beste deal

Wat is traden met crypto?

Met cryptomunten traden is voor iedereen mogelijk. Het werkt ongeveer net zoals met aandelen en speelt zich af op een beurs. Via verschillende platformen koop of verkoop je de cryptomunten. Traden met crypto betekent eigenlijk dat traders (handelaars in crypto) speculeren op de koersbewegingen. Aan de hand van verschillende speculaties kopen of verkopen ze verschillende cryptomunten. Dit gebeurt zowel op de lange als op de korte termijn.

Op lange termijn heet het swingtraden. Op de (zeer) korte termijn heet het daytraden. Daytraden is het aankopen en verkopen van cryptomunten binnen één dag. Doordat je het binnen één dag koopt en verkoopt, speel je in op het idee dat de munt binnen zeer korte tijd stijgt of daalt. Binnen een aantal uur verkoop je de munt weer en heb je (als het mee zit) al winst gemaakt. 

Hieronder vind je de voor- en nadelen van daytrading. Daarna bespreek ik een aanbieder van verschillende crypto cursussen, namelijk DoopieCash. Dit bedrijf biedt verschillende cursussen over crypto aan, dus je kunt er alles over leren als je dat wilt!

Voordelen van daytrading

✅ Door daytrading is het mogelijk om financiële vrijheid te creëren (als het goed gaat);

✅ Je hoef je minder zorgen te maken over de lange termijn waarde;

✅ Er is veel potentie voor winsten op korte termijn.

Nadelen van daytrading

❌ Wil je veel winst maken, dan heb je een groot kapitaal nodig;

❌ Er is veel kennis nodig: als je namelijk niet goed weet wat je aan het doen bent, dan brengt dat grote risico’s met zich mee.

DoopieCash Review  Leren Traden met Crypto!

Wat is DoopieCash?

DoopieCash is de grootste Online Trading Community van Nederland en België. Het bedrijf DoopieCash International is in 2017 opgericht door Berry en Chris. Samen hebben de twee meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van investeren in aandelen, vastgoed, crypto, futures, commodities en traden. Deze heren hebben verschillende cursussen op het gebied van crypto ontwikkeld. Ze willen namelijk zoveel mogelijk mensen helpen met het behalen van hun financiële doelen.

Dit doen zij door beginnende en gevorderde traders op een transparante manier van al hun kennis te voorzien en de juiste informatie over beleggen en traden te delen. In de vorm van coaching en het aanbieden van verschillende DoopieCash leerprogramma’s én het DoopieCash Platinum Membership, lukt dat heel goed. Via de DoopieCash calculator op de website, krijg je direct meer inzicht in de mogelijkheden. Je kunt hiermee vooraf je winst berekenen aan de hand van je inzetbedrag en risico’s. Het aanbod van DoopieCash vind je hieronder.

DoopieCash Review  Leren Traden met Crypto!

Waarom de cursussen van DoopieCash aanschaffen?

DoopieCash biedt verschillende leerprogramma’s aan waarmee je leert traden. De cursussen zijn goed opgebouwd. Er zijn verschillende modules die je moet doorlopen en die logisch opgebouwd zijn. DoopieCash vergelijken met andere aanbieders kan, maar heeft geen zin. De prijzen van de cursussen liggen misschien wat hoger, maar de kwaliteit is ook duidelijk beter.

Dit komt doordat DoopieCash een heel team van gespecialiseerde mensen heeft, die de cursussen in elkaar zet. Deze specialisten geven in de gratis en betaalde content een goed beeld van wat er op de markt gebeurt. Daarnaast zijn ze erg eerlijk over hun eigen portefeuilles en wat zij zelf verdienen in de markt. Hierdoor komt DoopieCash over als een betrouwbare partner.

De prijzen van de cursussen variëren van €109 tot €1.095. Uiteraard betaal je het meeste voor 1-op-1 coaching. De cursussen zijn van goede kwaliteit en je houdt levenslang toegang. Komen er nieuwe updates, dan zijn die ook voor jou toegankelijk. Daarnaast is de prijs-kwaliteit erg goed: je krijgt waar voor je geld.

Vind je de prijzen toch iets te hoog? Voor toekomstige DoopieCash aanbiedingen, zoals DoopieCash kortingen, raad ik je aan om de website in de gaten te houden. Als er DoopieCash kortingscodes beschikbaar zijn, dan zal je die daar vast tegenkomen!

DoopieCash Review  Leren Traden met Crypto!

De DoopieCash leerprogramma’s

In de DoopieCash webshop vind je verschillende programma’s, zoals ‘Traden doe je zo’, de gratis cursus ‘Crypto traden’, het leerprogramma ‘Swingtraden’, het leerprogramma ‘DoopieCash Daytraden & Scalpen’ en het ‘Platinum DoopieCash Membership’. De laatste drie programma’s worden het best verkocht bij DoopieCash. Hieronder licht ik ze uitgebreid toe.

Leerprogamma Swingtraden

Het DoopieCash swing trading leerprogramma is speciaal voor mensen die extra geld willen verdienen, zonder daar elke dag mee bezig te hoeven zijn. Het is zeer geschikt voor beginnende traders. Een swingtrade duurt weken tot maanden en geeft je daardoor meer rust. In dit programma leer je technische analyses maken, je mindset aanpassen, risico’s vermijden en controle behouden. De kosten voor deze cursus zijn €349.

Leerprogramma Daytraden & Scalpen

Het leerprogramma DoopieCash Daytraden & DoopieCash Scalpen is speciaal ontwikkeld voor gevorderden. Bij dit leerprogramma ontvang je 3 uur aan videomateriaal. In de video’s leer je in verschillende modules hoe je moet daytraden. Je leert over prijsacties, backtesten, scalpen en je mindset veranderen. De kosten zijn €399 voor het gehele pakket. Je ontvangt ook een pro orderdagboek, waarin je alle orders bijhoudt die je hebt uitgevoerd. Je betaalt een eenmalige prijs, maar houdt onbeperkt en levenslang toegang tot het beeldmateriaal en alle updates.

Tip: voor €300 extra koop je een combipakket van Swingtraden en Daytraden samen. Je krijgt dan een kortingscode DoopieCash waarmee je €50 combinatievoordeel ontvangt.

Platinum Membership

Het Platinum Membership is een goede aanvulling op de cursussen van DoopieCash. Het is speciaal ontwikkeld voor mensen die niet de gewenste resultaten behalen. Met het Platinum DoopieCash Membership krijg je extra begeleiding en word je lid van de community. Als je lid wordt, dan krijg je toegang tot de DoopieCash Discord. En je krijgt toegang tot de live sessies DoopieCash Traden. Deze live sessies zijn er elke 2 weken. Er zijn drie abonnementen beschikbaar, namelijk Bronze, Silver en Gold. De kosten liggen tussen de €109 en €1.095.

Extra: gratis content van DoopieCash!

DoopieCash biedt veel gratis content aan. Je vindt veel DoopieCash technische analyses via de openbare social mediakanalen DoopieCash Twitter, DoopieCash YouTube (met regelmatig een DoopieCash livestream), DoopieCash Instagram en de DoopieCash podcast.

DoopieCash Review  Leren Traden met Crypto!

De voor- en nadelen van DoopieCash

De cursussen van DoopieCash hebben natuurlijk verschillende voor- en nadelen. Deze neem ik hieronder met je door.

Voordelen DoopieCash

✅ Samen hebben de oprichters meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van vastgoed, beleggen, traden en crypto;

✅ Op Google wordt DoopieCash beoordeeld met 4,7 sterren van de 5 sterren die je maximaal kunt toekennen;

✅ Meer dan 7.000 tevreden cursisten hebben hun cursussen al afgerond;

✅ Via YouTube heeft DoopieCash een gratis DoopieCash YouTube kanaal, waardoor je eerst met hen kennismaakt en daarna pas overgaat tot de aanschaf van de cursus (als het bevalt);

✅ Daarnaast zijn er veel andere social mediakanalen waarop DoopieCash zichtbaar is: DoopieCash Twitter, DoopieCash en DoopieCash Instagram;

✅ DoopieCash biedt naast verschillende cursussen ook 1-op-1 coaching aan via het programma DoopieCash Platinum;

✅ De cursussen zijn na de aanschaf onbeperkt en levenslang te bekijken.

Nadelen DoopieCash

❌ Ook al volg je alle cursussen van DoopieCash, er is natuurlijk geen garantie dat je daadwerkelijk geld verdient als je cryptomunten koopt;

❌ Volgens DoopieCash ervaringen worden de cursussen niet zo vaak vernieuwd.


Klik hier voor de beste deal

DoopieCash reviews en ervaringen van anderen

Ga je een cursus van DoopieCash bestellen? Dan is het misschien handig om te kijken naar hoe andere mensen de DoopieCash cursus hebben ervaren. Ik heb een aantal DoopieCash ervaringen voor je verzameld. Hopelijk krijg je zo een goed mogelijk beeld en kun je gemakkelijker een keuze maken.

De heer Linkerbaan heeft de cursus DoopieCash gevolgd en zegt hier het volgende over: “Ik vind het gewoon een goede cursus. Ik heb het met plezier gevolgd. Je leert de basis van traden op basis van de prijsactie. Dus je leert dat je moet nadenken over de prijs op bepaalde punten. Ik heb naast de cursus van DoopieCash de vele YouTube video’s gevolgd en dit heeft ervoor gezorgd dat ik de prijsactie nu goed kan lezen en nu weet wanneer ik geen geld moet investeren. Ik ben één jaar bezig met daytraden DoopieCash en ik pak nu winst. Echt een aanrader deze cursus.”

Een andere cursus volger van DoopieCash, Vincent, vertelt het volgende over zijn ervaring: “Ik vind de cursus Swingtraden van DoopieCash heel erg goed. Ik ben een beginner met daytraden en deze cursus heeft mij goed op weg geholpen. Ik heb er veel van geleerd en de complete basis voor daytrading is gelegd. De DoopieCash cursus download ontvang je snel na je betaling.”

“Twee nuchtere mannen die op een leuke wijze goede video’s maken over het traden in de verschillende markten. Ik laat dan ook graag een goede DoopieCash review achter. Het is goede content, zowel gratis als betaald. Ik heb alle DoopieCash YouTube video’s gezien. Alle kennis heb ik met plezier toegepast. Traden is leuk om te doen, vooral als je ook winst maakt,” vertelt Chris. De DoopieCash cursus volgen heeft voor hem een positief gevolg gehad.

DoopieCash Review  Leren Traden met Crypto!

Onderwerpen die je vast ook interessant vindt!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste vastgoed cursussen en beste cursus beleggen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past als je wilt beginnen met crypto.

Voor wat betreft de beste crypto cursussen heb ik onderscheid gemaakt in Bitcoin cursussen en NFT cursussen. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Madelon Vos, Cryptonite Corné Marchand, Money Mastery, AllesOverCrypto, Doopiecash, CryptoCommunity en De Bitcoin Consultant. Super interessant om te lezen en met mooie kortingen!

Persoonlijk maak ik al jaren gebruik van de ‘dollar cost averaging‘ strategie waarmee ik maandelijks automatisch investeer in crypto, ETF’s en edelmetalen. Crypto kopen doe ik op deze beste crypto exchanges met veel plezier. Al met al voldoende informatie om te werken aan jouw financiële gezondheid.

DoopieCash Review  Leren Traden met Crypto!

Meest gestelde vragen over DoopieCash

Na het lezen van dit artikel, kan ik me voorstellen dat je nog vragen hebt. Het is natuurlijk veel informatie. Gelukkig heb ik de meest gestelde vragen over DoopieCash crypto voor je verzameld. Lees daarom nog even verder.

Hoe leer je bij DoopieCash crypto traden?

Bij DoopieCash leer je crypto traden door de verschillende programma’s die DoopieCash aanbiedt. De programma’s worden online aangeboden, daardoor zijn ze vrijwel voor iedereen toegankelijk. Je hebt alleen een werkende internetverbinding en een portie motivatie nodig. Elk programma bestaat uit ongeveer 8 modules. De cursussen beginnen vaak met het leren van de basis van het traden. Daarna volgen er modules waarin je de markt beter leert kennen. Daarnaast leer je de speciale prijsmethodes van DoopieCash, risico’s inperken, je mindset veranderen en ga je dieper in op het specifieke onderwerp van de cursus, zoals swingtraden en daytraden.

Is DoopieCash betrouwbaar?

DoopieCash is een betrouwbare speler. Dit komt doordat het bedrijf een groot aantal positieve reviews heeft ontvangen via openbare reviewpagina’s. Daarin lees je terug dat veel mensen die een cursus of het DoopieCash leerprogramma hebben gevolgd, winst hebben gemaakt en weten wat ze doen op de markt. DoopieCash is zelf vrij eerlijk en belooft geen gouden bergen aan de deelnemers. Dat geven mensen ook zelf aan in de reviews. In de DoopieCash YouTube filmpjes laat het team overigens precies zien waar ze in investeert. Daarnaast vertelt ze hoeveel winst en verlies ze heeft gemaakt. Je ziet haar gehele portofolio, wat een goed beeld geeft van hoe het er precies uitziet bij professionele investeerders. (1)

Welke cursussen biedt DoopieCash aan?

DoopieCash biedt verschillende betaalde cursussen aan. Er bestaat een DoopieCash gratis cursus crypto trading. Daarnaast vind je in de DoopieCash shop de volgende online cursussen terug: het leerprogramma Swingtraden, leerprogramma Daytraden & Scalpen en DoopieCash Platinum Membership. De prijzen variëren van €109 tot €1.095. Daarnaast is het mogelijk om 1-op-1 coaching te volgen via DoopieCash. Er zijn ook verschillende social mediakanalen aanwezig, waar er gratis content wordt aangeboden over daytraden, swingtraden en crypto.

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on DoopieCash Review (2023) | Leren Traden met Crypto!

Laat een reactie achter

Op zoek naar een leerprogramma Daytraden?

Kies dan voor: Doopiecash

Op zoek naar een leerprogramma Daytraden?

Kies dan voor: Doopiecash