In dit artikel

Beste Mindset Training

Beste Documentaire Mindset (2022) | 7x Mindset Inspiratie!

In dit artikel

Documentaires over Mindset. Als je al even met persoonlijke ontwikkeling bezig bent, dan weet je dat je mindset of je manier van denken een erg belangrijke rol speelt bij hoe je het leven ervaart. Het beïnvloedt niet alleen hoe je met jezelf, anderen en de wereld omgaat. Ook bepaalt het mede wat je doet, hoe je handelt en welke prioriteiten je hebt in je leven.

Verander je mindset op positieve wijze door het bekijken van een inspirerende documentaire over mindset.

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan

Documentaires Mindset

Je mindset veranderen, dat is een proces; het gebeurt niet meteen. Gelukkig zijn er heel wat handige tools die je kunnen helpen om je mentale ingesteldheid te verbeteren. Zoals bijvoorbeeld documentaires over mindset!

Mindset Netflix

Dankzij inspirerende Mindset Docu’s op Netflix, YouTube, NPO en Videoland kan je nog meer investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Op die manier geef je je eigen toekomst vorm en ervaar je meer geluk en een zinvol leven. Of je nu vooral geïnteresseerd bent in het opbouwen van een ijzersterke mindset, of liever gewoon je lifestyle wilt veranderen om meer mentale rust te ervaren, alles kan.

Klik hier en vergelijk de beste Mindset Trainingen met korting

De Beste Documentaires over Mindset

#1 Tony Robbins: I am not your Guru

Tony Robbin, geboren op 29 februari 1960 als Anthony J. Mahavorick is de meest bekende Amerikaanse levenscoach, spreker en schrijver. Hij heeft verschillende boeken geschreven over persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling en als coach heeft hij gewerkt met Michail Gorbatsjov, prinses Diana, George Bush en Bill Clinton.

Zijn klanten lopen met hem weg en houden van zijn onorthodoxe technieken. In de documentaire krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij zijn jaarlijks grootste optreden.

Bekijk de documentaire op Netflix

#2 Brené Brown – The Call to Courage

Brené Brown laat je in deze documentaire zien wat er nodig is om moed boven comfort te verkiezen.

Ze bespreekt met humor en empathie de huidige cultuur die gepaard gaat met schaarste, angst en onzekerheid.

Bekijk de documentaire op Netflix

#3 Innsaei – The Power of Intuition

Innsaei is een IJslands concept dat mensen laat verbinden door middel van empathie en intuïtie.  De documentaire makers laten beroemde denkers en spiritualisten het concept analyseren.

Marti Spiegelman is een expert in neurowetenschappen, kunstenaar Marina Abramovic en spiritueel leider Malidoma Patrice Somé.

#4 I am Maris: Portrait of a young Yogi

De documentaire gaat over Maris Degener. Een tienermeisje dat yoga gebruikt om haar emoties te controleren. Ze heeft te maken met angsten, depressie en een levensbedreigende eetstoornis.

Maris is een levendige illustratie waarin eigenliefde, geestelijke gezondheid en de kracht van iemands stem aan bod komen tijdens haar inspirerende reis.

Bekijk de documentaire op Netflix

#5 The Minimalists: Less Is Now

Bekijk de documentaire op Netflix

#6 Minimalism

De documentaire Minimalism gaat over het bezitten van spullen. Ben je je bewust van hoeveel spullen je bezit?

We gaan massaal elke dag op zoek naar nieuwe spullen. Je smartphone was ooit het allernieuwste model maar voldoet nu niet meer aan jouw eisen. Het groeiende consumentisme brengt veel stress en ongeluk met zich mee.

Bekijk de documentaire op Netflix

#7 The Mindful Revolution

In de documentaire The Mindful Revolution staat mindfulness centraal.

Minder stress, meer concentratie en grotere productiviteit zouden de voordelen van mindfulness zijn in ons drukke leven. Is mindfulness ook toe te passen in het bedrijfsleven? En welke voordelen heeft het daar?

De documentaire neemt je mee langs deze vragen en onderzoekt of mindfulness een manier is om winstmarges te verruimen en de productiviteit te vergroten.

Martijn

Martijn

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>