In dit artikel

Documentaire Meditatie & Mindfulness | Beste Spirituele Documentaires!

Beste Documentaire Meditatie & Mindfulness (2022) | 3x Spiritualiteit!

In dit artikel

Documentaires over spiritualiteit, meditatie en mindfulness: het zijn termen die je tegenwoordig overal hoort. Maar effectief mediteren en mindful leven, dat is helemaal niet zo gemakkelijk! Zeker in een luide en drukke maatschappij als deze is de zoektocht naar rust en bewustzijn erg zwaar. Dankzij interessante documentaires over Spiritualiteit, meditatie, mindfulness en yoga kan je je groei naar meer mindful leven echter een stuk gemakkelijker maken.

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan

Spirituele Documentaires over Mindfulness

Deze Spirituele Docu’s zijn slechts één van de vele tools die je kan gebruiken om bewuster te gaan leven. Een mooie tool vind ik Synctuition. Het voordeel van de beste documentaires over spiritualiteit, meditatie en mindfulness? Iedereen heeft er toegang toe, en kan zijn of haar leven op die manier een extra dimensie geven.

Heel vaak worden wetenschap en spiritualiteit met elkaar in verband gebracht in documentaires. Hierdoor verandert onze manier van kijken naar de wereld compleet! Eeuwenoude tradities vinden hun intrede in de westerse wereld zoals zweethutten en inipi’s.

Documentaires over Meditatie en Yoga

Wil je dus de status quo van je leven veranderen met een nieuwe kijk op het leven door middel van meditatie, yoga en andere tools? Dan kunnen de vele spirituele documentaires op Netflix, Gaia, YouTube, NPO en Videoland je zeker op weg helpen.

Leer meer over meditatie, yoga en spiritualiteit dankzij diepgaande documentaires van leermeesters en erkende professionals. Zo geef je jouw persoonlijke groei een boost en sta je meer mindful in het leven!

Klik hier en vergelijk de beste Vitamine Abonnementen met korting

De Beste Documentaires over Meditatie, Mindfulness, Spiritualiteit en Yoga

#1 HEAL

Heal een documentaire over zelfgenezend vermogen.

Je wordt meegenomen op een wetenschappelijke en spirituele reis waarin het mechanisme dat onze gedachten, overtuigingen en emoties invloed hebben op onze gezondheid wordt onderzocht. Samen met spirituele leiders, artsen en chronisch zieke mensen worden verbanden gelegd tussen psychische- en fysieke gezondheid.

Er is meer controle over onze gezondheid mogelijk dan dat we nu denken! Lees ook onze review over de documentaire HEAL.

Bekijk de documentaire op Netflix

#2 Awake: The life of Yogananda

Misschien heb je wel eens van Paramahansa Yogananda gehoord. Hij bracht yoga en meditatie in 1920 naar het Westen.

Bekende mensen als Steve Jobs, George Harrison en Russel Simmons zijn bij hem in de leer geweest. George Harrison is overtuigd dat hij zonder Yogananda niet zoveel succes zou hebben gehad in de muziekwereld.

#3 Free The Mind

In de documentaire Free the mind legt hersenspecialist Richard Davidson het verband uit tussen het menselijk brein en het universum.

Drie mensen met ernstige mentale stoornissen zoals ADHD en PTSS laten zich in de documentaire volgen en ondergaan oosterse meditatietechnieken.

Martijn

Martijn

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Documentaire Meditatie & Mindfulness (2022) | 3x Spiritualiteit!

    Laat een reactie achter