arrow_drop_up arrow_drop_down
25 februari 2020 
in Events

Datum Buitengewoon Leiderschap bekend + Early Bird korting

Het event Buitengewoon Leiderschap zal op 23 mei in Amersfoort plaatsvinden. Profiteer nu nog snel van jouw Early Bird korting

In mijn vorige blog over het Buitengewoon Leiderschap event vertelde ik al hoe enthousiast ik hierover ben. Vorig jaar heb ik dit event bezocht en heb nu alvast gebruik gemaakt van de Early Bird korting.

Tijdens het event krijg je de winnende principes op het gebied van Verbinding, Energie, Focus en Vastberadenheid. Deze thema’s worden door 4 top-experts behandeld: Thijs Lindhout, Richard de Leth, Tibor Olgers en Edwin Selij.

Als je zelfontwikkeling interessant vindt zou je hier eigenlijk gewoon bij moeten zijn!

Profiteer nu nog van de Early Bird korting! Informatie en tickets Buitengewoon Leiderschap >>>

Tot in Amersfoort?!

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie of je regelmatig events bezoekt en welke? Hiermee kan je anderen inspireren en ik zal altijd reageren 🙂

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess. Hij heeft passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Martijn neemt jullie mee in zijn verhaal aan de hand van inzichten die hij heeft verkregen door het luisteren van podcasts, het bekijken van documentaires, het lezen van boeken en het volgen van seminars.
Reactie plaatsen