DailyVita | Review (2021) + Kortingscode | Daily Vita Maandpakket
15 juni 2021 
13 min. leestijd

DailyVita | Review (2021) + Kortingscode | Daily Vita Maandpakket

Wij mensen willen graag gezond leven. Hoe beter wij voor onszelf zorgen, des te gelukkiger en ouder we zullen worden. Daarom is het van belang dat je voldoende beweegt, gezond eet en een goede nachtrust krijgt. En dat elke dag opnieuw. Maar door de drukte van het alledaagse leven is dat niet altijd even gemakkelijk. We komen vaak tijd tekort in een dag en we hebben ook niet altijd evenveel energie om naar de sportschool te gaan of een stuk te gaan wandelen.

En wanneer je kinderen of huisdieren hebt blijft er nog minder tijd over om hier aandacht aan te besteden. Bovendien willen we ook niet iedere dag door, dag in dag uit, druk zijn en iets ‘moeten’ doen. DailyVita biedt hiervoor de perfecte oplossing. Dankzij dit concept kun je snel de perfecte dagdosering aan vitaminen en mineralen innemen, zodat jouw lichaam optimaal kan functioneren! Het kost je slechts een minuut per dag, met geweldige resultaten.

DailyVita Review (2021) + Kortingscode DailyVita Maandpakket

Klik hier voor 15% korting op Daily Vita met kortingscode ‘WELKOM15%’

Het belang van een goede weerstand

Een goede weerstand hebben is van belang voor je gezondheid. Dit zorgt er namelijk voor dat je je energieker voelt, minder snel ziek wordt en dat je tegen andere negatieve invloeden van buitenaf beschermd wordt. Een ongezonde levensstijl leidt tot een verlaagde weerstand. Dat betekent dat je door langdurig slaapgebrek, een tekort een lichaamsbeweging en/of het onvoldoende innemen van vitaminen en mineralen op den duur ziek kunt worden. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Ik in elk geval wel!

Zorg goed voor je lichaam en je immuunsysteem, want dan kun je veel meer van het leven genieten. Hoe hoger je weerstand, des te meer je kunt hebben en des te beter je je voelt. Gelukkig hoef je je dankzij het Daily Vita maandpakket geen zorgen meer te maken over je gezondheid. Nu niet en op de lange termijn ook niet.

DailyVita Review (2021) + Kortingscode DailyVita Maandpakket

Wat is Daily Vita?

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat DailyVita is. Het is een uniek concept waarbij maandpakketten met vitaminen en mineralen worden aangeboden. Zo’n maandpakket bevat 30 dagdoseringen die je helpen om je weerstand te ondersteunen. Elke dagdosering bestaat uit 9 verschillende vitaminen en mineralen en is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.

Als je het beste voor je lichaam wilt, dan zit je met het Daily Vita maandpakket goed. Tal van studies hebben namelijk aangetoond dat elke vitamine in het maandpakket bijdraagt aan het effectief en snel opbouwen van de weerstand. En het mooie is dat het pakket gewoon door de brievenbus past, dus je hoeft er nooit voor thuis te blijven. Gemak dient immers de mens!

Hoe werkt het precies?

Ik heb het alvast voor je getest! DailyVita maandpakket is een alles-in-één-pakket. Het kan nogal een uitdaging zijn om via voeding de juiste hoeveelheid aan voedingsstoffen binnen te krijgen en misschien weet je ook niet precies welke vitaminen en mineralen je lichaam nodig heeft. DailyVita neemt je zorgen weg en maakt een gezonde levensstijl toegankelijk voor iedereen. Probeer Daily Vita met korting en ontvang iedere maand automatisch een nieuw vitaminepakket op je deurmat. Vervolgens hoef je alleen maar iedere dag de voorgeschreven vitamines in te nemen en je lichaam zal de rest van het werk doen. En dat terwijl jij gewoon verder gaat met je dagelijkse bezigheden.

Daily Vita gebruikt alleen ingrediënten in haar producten die zoveel mogelijk voldoen aan de hoogste kwaliteit. Dat is namelijk erg belangrijk. Daarnaast hebben de supplementen de best opneembare vormen en zijn ze biologisch. Ze worden zorgvuldig samengesteld door Nederlandse producenten, die onder de allerhoogste certificeringen produceren die er in de gezondheidsindustrie bestaan. Ook wordt de kwaliteit van de producten optimaal bewaard en gegarandeerd door het gebruik van blisterverpakkingen. Dit zijn doordrukstrips waarbij de supplementen één voor één zorgvuldig verpakt zijn. Je hoeft zo niet elke dag vitaminepotjes te openen die ruimte innemen en die vervolgens worden blootgesteld aan de lucht en je handen. Persoonlijk vind ik dit ook superhandig!

De werking van vitaminen en mineralen

Mineralen en vitamines zijn grondstoffen voor het lichaam. Ze komen in kleine hoeveelheden voor in ons eten en drinken. Je hebt ze vooral nodig voor een goede gezondheid en voor de ontwikkeling en groei van je lichaam. Bij een tekort aan vitaminen en mineralen mis je dus een belangrijk onderdeel voor het behouden van je gezondheid. In elke dagdosering van het DailyVita maandpakket zitten 4 supplementen, voorzien van maar liefst 9 verschillende vitaminen en mineralen. Het is dé essentiële hoeveelheid om je weerstand te optimaliseren en te blijven ondersteunen.

Het pakket bestaat uit de volgende ingrediënten:

 • Magnesium: is betrokken bij veel processen in het lichaam en ondersteunt onder andere de spieren, botten, het immuunsysteem en helpt je te ontspannen;
 • Quercetine: is een krachtige antioxidant, ook wel ‘de afvalopruimer’ genoemd en helpt vrije radicalen en afvalstoffen te neutraliseren in het lichaam;
 • Vitamine C: bevordert de aanmaak van collageen, beschermt de lichaamscellen tegen schade en geeft het immuunsysteem een boost;
 • Resveratrol: heeft een beschermende en ontstekingsremmende functie, omdat het aanvallen tegengaat van schimmels en bacteriën in het lichaam;
 • Selenium: een belangrijk mineraal dat onder andere het afweersysteem beschermt en als antioxidant actief is in het lichaam;
 • Vitamine B12: ondersteunt het energieniveau, bevordert het afweersysteem en heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel (vooral interessant wanneer je weinig tot geen vlees eet);
 • Vitamine D3: krijgen we normaal gesproken binnen door zonnestralen en is belangrijk voor het zenuwstelsel, skelet en hart;
 • Vitamine K2: essentieel voor de balans in het lichaam, wordt aangemaakt door lichaamseigen darmbacteriën en is heel goed opneembaar;
 • Zink: is essentieel voor meerdere belangrijke lichaamsfuncties, speelt een belangrijke rol bij de opname van vitamine B en heeft een gunstig effect op insuline, groeihormonen en geslachtshormonen.

De combinatie van deze vitaminen en mineralen zorgt ervoor dat jouw immuunsysteem aan niets tekortkomt. En dat je elke dag weer met nieuwe energie opstaat en je dag tegemoet gaat, ongeacht wat er allemaal op de planning staat.

DailyVita Review (2021) + Kortingscode DailyVita Maandpakket

Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten!

Het DailyVita vitaminepakket bevat alle benodigde vitaminen en mineralen die je nodig hebt voor een gezond leven. De ingrediënten zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en hoog gedoseerd, om je lichaam de optimale ondersteuning te bieden. Zowel de capsule als de ingrediënten zijn 100% veganistisch en daardoor ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Verder is Daily Vita vrij van GMO, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. Wel zo belangrijk!

Bovendien bevat Daily Vita geen allergenen, zoals gluten, schaaldieren, weekdieren, eieren, vis, melk, noten, pinda’s, sesamzaad, selderij, mosterd of lupine.

De voordelen van het DailyVita maandpakket

Wanneer je normaal gesproken vitaminen en mineralen gaat shoppen, ga je waarschijnlijk naar de winkel. Daar kom je voor een enorme stelling te staan met tal van merken en producten. En direct vraag je jezelf af welk merk je zou moeten kiezen en welke producten je precies nodig hebt. Zelfs online is de keuze reuze en weet je niet direct waar je lichaam behoefte aan heeft. DailyVita biedt hier de oplossing voor, door essentiële vitaminen en mineralen te combineren in een maandpakket en deze allemaal in de juiste dosering aan te bieden.

De kwaliteit is hoogwaardig en de producten zijn 100% veganistisch. Daarnaast geldt er binnen Nederland gratis verzending op de producten van DailyVita. Het is daardoor de ideale manier om je weerstand een boost te geven. Bovendien heb je dankzij dit product nooit meer te maken met het ongemak van losse vitaminepotjes. Alles in één, gemakkelijk én effectief.

DailyVita Review (2021) + Kortingscode DailyVita Maandpakket

Exclusief voor jou: hulp van een lifestyle coach

Daily Vita biedt meer dan alleen gemak en meer dan enkel vitaminen en mineralen. Gezond eten en voldoende beweging is ook belangrijk, maar misschien weet je gewoon niet zo goed hoe je dit het beste kunt toepassen in jouw leven. Het is daarom fijn als je zo nu en dan even met iemand kunt sparren. En daarom kun je bij je DailyVita maandpakket een lifestylecoach inschakelen. Helemaal gratis!

Deze coach weet precies hoe jij jouw levensstijl kunt optimaliseren en zal jou daarin voorzien van nuttige adviezen. Laat het gerust weten als je met de lifestylecoach in contact wilt komen. Op ieder moment van de dag kun je je vragen aan haar stellen. Vervolgens word je zo snel mogelijk geholpen en van de beste tips voorzien. Zowel op het gebied van sport als op het gebied van voeding. Wij weten zeker dat je daar geen spijt van zal krijgen, want een gezond leven is voor iedereen de beste keuze. Daily Vita én de lifefstyle coach zijn de ideale aanvulling op een gezonde levensstijl. En het is nog heel gemakkelijk ook!

DailyVita bestellen

Wil je graag energieker en gezonder door het leven gaan? En dat zonder te veel aanpassingen te moeten doen? Want zeg nu eerlijk, niet iedereen heeft tijd om iedere dag in de sportschool te staan. Er moeten flink wat ballen hooggehouden worden in het dagelijkse leven en dat kost soms flink wat energie en tijd. Daarom wordt het tijd dat je voor DailyVita kiest. Een Daily Vita maandpakket kopen doe je extra voordelig, want er komen geen tussenpersonen aan te pas. Je koopt rechtstreeks van de producent en dat scheelt in de kosten.

Daily Vita kopen doe je voor slechts €39,95 per maand. Dat is maar €1,33 per dag! Bovendien is het abonnement maandelijks opzegbaar. Ben je toch niet tevreden (wat wij ons eigenlijk niet kunnen voorstellen), dan kun je dus op elk gewenst moment stoppen. En heb je je na het opzeggen bedacht? Dan kun je je abonnement opnieuw activeren om elke dag weer die extra gezondheidsvoordelen te ervaren. Wanneer je de producten van DailyVita eenmaal ervaren hebt, wil je vast niet anders meer.

Daily Vita kopen met korting!

Het DailyVita maandpakket is al goedkoper dan losse supplementen, wat scheelt voor je portemonnee. Je wilt vast wel gezonder leven, maar je weet ook dat gezond leven over het algemeen duurder is dan een minder gezond of ongezond leven. Het is niet voor iedereen haalbaar om veel geld uit te geven aan een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Gelukkig is dat met Daily Vita ook niet nodig. DailyVita bestellen doe je nu bovendien met extra korting! Gebruik de kortingscode WELKOM15% en ontvang direct 15% korting op je Daily Vita bestelling. Daar ga je geen spijt van krijgen. Je wilt namelijk graag het beste voor jezelf. En nog belangrijker: dat verdien je ook!

DailyVita Review (2021) + Kortingscode DailyVita Maandpakket

Klik hier voor 15% korting op DailyVita met kortingscode ‘WELKOM15%’

Belangrijk om te weten

Neem 1x per dag 1 capsule uit je maandpakket in. Doe dit met water. Overschrijd de dagelijkse dosering niet. Bewaar de capsules op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (bij 15 tot 25 graden). Haal de capsules pas uit de verpakking wanneer je deze gaat innemen. Is de doordrukstrip bij ontvangst beschadigd of geopend, dan wordt het afgeraden om de supplementen te gebruiken. Neem in dat geval contact op. Houd de capsules te allen tijde buiten het bereik van kinderen.

DailyVita is een aanvulling op een gezonde levensstijl, geen vervanging ervan. Dat betekent dat je geen maaltijden kunt vervangen met de capsules. Eet gezond en gevarieerd, zodat de capsules extra bijdragen aan een goede weerstand en een gezond leven.

Gebruik je bloedverdunners, overleg dan eerst met een deskundige of arts. Vitamine K2 kan in dat geval namelijk gevaarlijk zijn. Ook bij ziekte, zwangerschap, het geven van borstvoeding of het gebruik van overige medicijnen is het van belang om een arts in te schakelen voordat je supplementen inneemt.

DailyVita Review (2021) + Kortingscode DailyVita Maandpakket

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download