In 7 Dagen Gelukkiger Cursus | Review (2021) | Niet gelukkig? Geld terug! - Merijn Ruis
15 juni 2021 
in Geluk
13 min. leestijd

In 7 Dagen Gelukkiger Cursus | Review (2021) | Niet gelukkig? Geld terug! - Merijn Ruis

De meeste mensen streven ernaar om gelukkig te worden. Op dit moment zijn zij dat nog niet, maar het is vaak het grootste doel in hun leven om dat wél te zijn. Logisch ook, want wie wil zich nu niet elke dag top voelen en optimaal genieten van het leven? Goed nieuws: iedereen kan gelukkig worden. Ik kan het weten, want ik heb het zelf mogen ervaren met de In 7 dagen gelukkiger cursus van Merijn Ruis. Ik heb mijn leven compleet omgegooid en ik leef nu mijn meest gelukkige leven. En ik gun jou dat ook!

In 7 Dagen Gelukkiger Cursus Review (2021) Niet gelukkig Geld terug! - Merijn Ruis

Klik hier voor meer geluk met de cursus: In 7 dagen gelukkiger

Hoe Merijn Ruis zijn leven veranderde met een paar simpele trucs

Dat Merijn Ruis, oprichter van de cursus geluk: In 7 dagen gelukkiger, niet altijd gelukkig is geweest, dat zal je nu niet snel geloven. Hij is tegenwoordig namelijk bijna altijd vrolijk en positief. Maar het is echt zo. Tot een paar jaar geleden zat Merijn helemaal niet zo lekker in zijn vel. Hij had weinig energie en was vooral bezig met dingen doen die van hem verwacht werden. Hij was niet super ongelukkig, maar hij kon het ook zeker niet van de daken schreeuwen. Geluk was destijds een ver-van-zijn-bed-show en hij voelde zich regelmatig eenzaam. Daarom besloot hij dat er iets moest veranderen. HIJ moest veranderen. Hij is zich toen gaan verdiepen in positieve psychologie en dat heeft zijn ogen echt geopend. Ineens begreep hij wat hij al die tijd ‘fout’ deed en hoe hij het voortaan anders én beter kon doen.

Nu is de situatie voor Merijn 180 graden gedraaid. En voor mij, met de hulp van Merijn, ook! Ik heb veel meer energie, ik voel mij gefocust en ik behaal makkelijker de doelen die ik voor mezelf stel. Daardoor haal ik veel meer voldoening uit mijn leven. Nu ik ervaren heb hoe fijn dit leven is, wil ik natuurlijk nooit meer terug naar mijn situatie van vroeger. Ik voel mij namelijk beter dan ooit. Dit zie ik niet alleen zelf, maar mijn omgeving merkt het ook op. En steeds meer mensen vragen zich af wat mijn geheim is. Maar het is geen geheim, want ik wil het delen. Ik wil jou ook graag helpen om een gelukkig leven te realiseren!

In 7 Dagen Gelukkiger Cursus Review (2021) Niet gelukkig Geld terug! - Merijn Ruis

Gelukkig zijn kun je leren

Toen Merijn ontdekte wat de sleutel tot succes is als het op geluk aankomt, besloot hij die kennis te gaan verspreiden. Als het aan hem ligt, wordt positieve psychologie opgenomen in het vakkenpakket op de lagere of middelbare school, maar tot die tijd maakt Merijn er zijn missie van om zelf mensen te informeren. Hij is daar inmiddels een paar jaar mee bezig en zijn eigen e-book over geluk is al meer dan 30.000 keer gedownload. Ook heeft hij video’s gemaakt over dit thema, welke al meer dan 11 miljoen keer bekeken zijn. Zo zie je maar dat heel veel mensen op zoek zijn naar deze informatie. Ieder jaar geeft Merijn Ruis bovendien tientallen zakelijke lezingen en coacht hij mensen om meer geluk te ervaren. En op deze manier wordt de wereld steeds een beetje gelukkiger en mooier.

Want wat nu als we al van jongs af aan leren hoe we gelukkig kunnen zijn? Hoe we in onszelf leren geloven en ons zelfvertrouwen leren vergroten? Wat als we het met de paplepel ingegoten krijgen? Dan zou iedereen veel gelukkiger zijn. Op school wordt veel aandacht besteed aan het behalen van doelen, maar niet per se aan persoonlijke doelen. Wat als we onze kinderen leren hoe het ook anders kan? Als zij meer leren over dankbaarheid, positief denken, (complimenten) geven aan een ander, mediteren en zelfvertrouwen? Dat zou de wereld toch ontzettend mooi maken? Merijn heeft het getest op een lagere school en hieronder vind je de video. Bekijk hem gerust als je dit interessant vindt. Interessant is het namelijk zeker, want scholing in geluk vormt de basis voor de rest van het (gelukkige) leven. En daar kunnen niet alleen ouders, maar ook leraren bij helpen!

De beste cursus geluk ooit!

Juist daarom is het voor Merijn zo belangrijk om deze kennis te verspreiden. En dat doet hij door middel van coaching tijdens de cursus geluk. Daarin deelt hij de belangrijkste lessen die hij geleerd heeft op het gebied van geluk. En ik kan je zeggen: deze cursus is echt een aanrader. Ik heb hem met veel plezier gevolgd en ik gun jou dat ook!

In principe kan iedereen deze cursus geluk volgen, zelfs mensen die zich al best wel gelukkig voelen. Merijn Ruis gelooft er namelijk in dat er altijd ruimte is voor verbetering en dat je altijd meer uit het leven kunt halen. Als je dat wilt, natuurlijk!

Ik weet in elk geval dat het mogelijk is en dat Merijn ook jou – met behulp van wetenschappelijke inzichten – op een simpele manier kan helpen om meer geluk te ervaren. Na het volgen van zijn cursus gelukkig zijn heb je voor de rest van je leven de tools in handen om gelukkig te zijn én te blijven. En dat wil jij toch ook?

In 7 dagen gelukkiger

Merijn weet dat de meeste mensen erg druk zijn. En dat zij wellicht geen tijd hebben om uren te besteden aan een cursus (zelfs niet wanneer die cursus zóveel voordelen oplevert). Daarom heeft Merijn de cursus zo ingericht dat deze jou in 7 dagen al gelukkiger maakt. En dat met slechts een paar minuten per dag. Dat moet voor iedereen haalbaar zijn. Dankzij de community ontmoet je gelijkgestemde mensen en kun je met elkaar in gesprek gaan over de dingen die je hebt meegemaakt. Maar ook over je ervaringen tijdens de cursus. Dat is overigens geheel vrijblijvend, want als je jouw situatie en ervaringen liever privé houdt, dan mag dat natuurlijk ook. Je moet vooral doen waar jij je goed bij voelt.

Cursus gelukkig leven – de ervaringen

Vele cursisten gingen je al voor op weg naar hun eigen gelukkige leven. “Een hele mooie en waardevolle cursus, vol met inzichten en leuke en leerzame opdrachten”, “Alles in een zeer ontspannen setting” en “Op een puur natuurlijke manier heb ik ervaren wat de ingrediënten van geluk zijn en wat je kan doen om het werk en leven van jezelf én anderen plezieriger te maken”, zijn slechts enkele voorbeelden van hun uitspraken. “Merijn geeft én is energie en positiviteit!”

Niet gelukkig? Geld terug

Bovendien biedt Merijn je 100% tevredenheidsgarantie met zijn cursus In 7 dagen gelukkiger. Het is namelijk zijn doel om jou zo goed mogelijk te helpen en om je zo blij en gelukkig mogelijk te maken. Ben je na het volgen van de cursus en het uitvoeren van alle oefeningen niet tevreden? Heb je op dat moment het gevoel dat je niet gelukkiger geworden bent? Geen zorgen, dan krijg je je geld terug. Zó zeker is Merijn van de handvatten die hij je aanreikt wanneer je de cursus gelukkig leven gaat bestellen. Hij weet namelijk dat dit voor iedereen werkt en dat iedereen er baat bij zal hebben.

Ook geschikt voor bezige bijtjes

Geen tijd is overigens geen excuus. Ik weet namelijk zeker dat ook jij wel een paar minuten per dag kunt vrij maken om de cursus te volgen. Het is maar net waar je prioriteit aan geeft. Waar je normaal gesproken uit je werk op de bank neerploft om tv te kijken of uren door je Facebook feed scrolt, kun je er nu voor kiezen om je een paar minuten te verdiepen in een gelukkiger leven. En in plaats van snoozen of uitslapen in de ochtend, kun je er ook voor kiezen om wat eerder uit bed te stappen en in je eigen geluk te investeren. Het is eigenlijk heel simpel!

In 7 Dagen Gelukkiger Cursus Review (2021) Niet gelukkig Geld terug! - Merijn Ruis

Is het ook iets voor jou?

Vraag je je nu af of jij er ook profijt van zal hebben als je de cursus geluk gaat kopen? Vraag jezelf dan de volgende dingen af.

 • Pieker jij regelmatig?
 • Lijkt je hoofd nooit ‘stil’ te zijn?
 • Vergelijk je jezelf vaak met anderen?
 • Vind je jezelf niet goed genoeg?
 • Wil je een leuker en positiever leven?
 • Wil je meer energie ervaren?
 • Heb je geen zin om 100 boeken te lezen en wil je een simpel, praktisch stappenplan?

Zelfs als je maar één keer met ‘ja’ geantwoord hebt op bovenstaande vragen, kan je deze kans niet laten schieten. In de basiscursus geluk ontvang je namelijk praktische tips om voor de rest van je leven gelukkig(er) te zijn. Je krijgt 6 maanden lang toegang tot de online omgeving van de cursus iedereen gelukkig en je zal al binnen 7 dagen meer energie, voldoening en plezier ervaren. Succes gegarandeerd! Daarbij ontdek je bijvoorbeeld hoe je minder kunt piekeren, maar ook hoe je in hele kleine stappen je leven verandert. De positieve video’s en laagdrempelige tips gaan je echt heel erg helpen. Hoe ik dat zo zeker weet? Het is wetenschappelijk bewezen in de positieve psychologie. En ik heb de cursus van Merijn zelf ook gevolgd!

Aan de slag!

Heb je besloten de cursus In 7 dagen gelukkiger te kopen? Mooi! Dan ga je samen met Merijn aan de slag met het ontwikkelen van gewoontes die jouw leven positief zullen beïnvloeden. Hij is er helemaal klaar voor en vindt het geweldig om te zien dat jij dat ook bent. Het wordt namelijk hoog tijd dat jij ook meer van het leven gaat genieten, dat je meer zelfvertrouwen krijgt én dat je jezelf trots gaat maken. Het leven is te kort om het op een negatieve manier te beleven en om niet alles eruit te halen wat erin zit. Het is zonde om zoveel te piekeren, energieloos te zijn of jezelf niet goed genoeg te vinden. Je bent genoeg en je bent het waard. Ik weet zeker dat je daar na het volgen van Merijn’s cursus net zo over denkt!

In 7 Dagen Gelukkiger Cursus Review (2021) Niet gelukkig Geld terug! - Merijn Ruis

Cursus geluk mét korting

Misschien is niet je tijd, maar juist je geld je heel kostbaar. Ook dan heb ik goed nieuws voor je. Je kunt de cursus geluk met korting scoren. Als je nu nog niet overtuigd bent om aan de slag te gaan, dan weet ik het eerlijk gezegd ook niet meer.

Zoals ik vertelde is de cursus geluk in de aanbieding. Zo kun je jouw gelukkige leven extra voordelig – zeg maar gerust voor een prikkie – verwezenlijken! Nu is een investering in jezelf altijd de moeite waard, maar met een mooie korting wordt het natuurlijk nóg aantrekkelijker. Besluit je de cursus nu te kopen, dan betaal je niet €175,- maar slechts €57,-. Dat is maar een derde van de originele prijs! Dit moet haast wel een teken zijn. Net nu jij besloten hebt dat je meer geluk wilt ervaren, geef ik je deze prachtige introductiekorting cadeau. Alsof het zo moest zijn!

Extra veel geluk creëren?

Een goed begin van de dag is de basis voor een succesvolle, effectieve (werk)dag. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je je dag het beste kunt starten. Wanneer je de cursus In 7 dagen gelukkiger gaat bestellen, kun je ervoor kiezen om de minicursus ‘Master je ochtend’ toe te voegen. Dat kan op dat moment extra voordelig, voor slechts €25,-. Deze minicursus bevat 7 video’s waarin de beste strategieën worden uitgelegd om voortaan alleen nog fantastische ochtenden te beleven. En áls je het doet, dan wil je het direct goed doen, toch? Laat deze cursus geluk met korting daarom niet aan je neus voorbijgaan.

De keuze is aan jou

Wist je dat jij als enige verantwoordelijk bent voor je eigen leven? En dat – als jij meer geluk wilt ervaren – je daar zelf voor in actie moet komen? Veel mensen beschouwen zichzelf als slachtoffer van hun leven en denken dat de wereld tegen hen is. Maar dat is niet zo. Als jij ervoor kiest dat je het vanaf vandaag anders wilt aanpakken, dan kan dat. Jij bent de enige die ervoor kan zorgen dat jij gelukkiger zal worden. Maar daarvoor moet je wel bereid zijn om iets te veranderen. De manier waarop je momenteel leeft is waarschijnlijk niet de beste manier, anders was je wel gelukkiger geweest. Ik zeg ook niet dat je het momenteel fout doet, maar ik weet wel dat het beter kan. En daarom hoop ik dat je jezelf deze kans gunt. Dat je genoeg van jezelf houdt om voor een mooier, positiever en gelukkiger leven te kiezen.

In 7 Dagen Gelukkiger Cursus Review (2021) Niet gelukkig Geld terug! - Merijn Ruis

Klik hier voor meer geluk met de cursus: In 7 dagen gelukkiger

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download