In dit artikel

Cryptonite Review Corné Marchand Cursus!

Cryptonite | Review (2023) | Korting – Corné Marchand Cursus!

In dit artikel

Wie bekend is met de naam Corné Marchand, kent misschien ook zijn Cryptonite cursus al wel. Is dat niet het geval, haak dan zeker niet af! In dit artikel bespreek ik mijn uitgebreide Cryptonite cursus review en vertel ik je alles over de man erachter: Corne Marchand, dus. De grote vraag die veel mensen hebben (is deze cursus de moeite waard?) zal ik beantwoorden. Ik nodig je daarom uit om mee te lezen en samen met mij te ontdekken wat deze cursus inhoudt, voor wie hij geschikt is, en meer!


Klik hier voor €100 korting met kortingscode ‘GROEI’

Is beleggen in crypto wel verstandig?

Het is de grote vraag die mensen stellen, vooral omdat de cryptomarkt zo fluctueert (op z’n zachtst gezegd). Is beleggen in crypto wel verstandig? Corné Marchand zegt van wel. Hij heeft er – ondanks dat zoveel mensen verlies hebben geleden – al veel geld mee verdient. Volgens hem is het een kwestie van de juiste voorbereiding en kennis vergaren, zodat je echt weet wat je doet.

Beleggen in crypto is namelijk veel meer dan alleen cryptomunten kopen, afwachten en ze ooit verkopen. In plaats van passief te handelen, kun je er (zonder dat het je veel tijd kost) actiever mee aan de slag. En als je dat op de juiste manier doet, kan het dus heel winstgevend zijn. Of het ook interessant voor jou is, om je hierin te verdiepen? Dat ontdek je snel genoeg in dit artikel.

Cryptonite Review   Corné Marchand Cursus!

Herken jij jezelf hierin?

Waar ik je graag over wil vertellen, is Cryptonite. Het is de naam van een cursus die beginners (maar ook gevorderden) alles leert over crypto. De Cryptonite cursus van Corne Marchand heeft een duidelijk doel: mensen €500 per dag laten verdienen door crypto. Dat promoot hij direct bovenaan op zijn website.

Maar is het ook iets voor jou? De doelgroep voor wie de cursus bedoeld is, bestaat uit mensen die:

❌ Geen plezier meer uit hun werk halen;

❌ Altijd maar bezig moeten zijn met hoe duur iets is;

❌ Nog studeren, maar dat eigenlijk alleen doen ‘omdat het zo hoort’;

❌ Leuke uitjes en vakanties moeten overslaan, omdat zij niet genoeg geld hebben;

❌ Niet weten hoe zij meer geld kunnen verdienen dan zij nu doen;

❌ Interesse hebben in de wereld van crypto en er graag meer over leren;

❌ Geen toestemming meer willen vragen aan een baas om vrij te nemen;

❌ Meer uit het leven willen halen;

❌ Leven voor het weekend en opzien tegen maandag t/m vrijdag.

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze punten? Dan is de kans groot dat jij de Cryptonite cursus goed kunt gebruiken. Ik vertel je er daarom graag meer over!

Cryptonite Review   Corné Marchand Cursus!

Wat is Cryptonite?

Cryptonite is in het leven geroepen om mensen goed te begeleiden in hun crypto avontuur! Maar liefst 95% van de mensen die met crypto start, maakt namelijk alleen verlies. En dat ligt niet aan hen, maar aan de (onvolledige, verkeerde) begeleiding die zij krijgen. Corne Marchand, oprichter van Cryptonite, kon dat niet langer aanzien en besloot in te grijpen. Hij heeft het zijn missie gemaakt om mensen te helpen financiële vrijheid te creëren. Hij heeft dat zelf namelijk al jaren, dus hij weet precies hoe het werkt!

Hij heeft het platform Cryptonite opgericht, om zijn missie kracht bij te zetten. Nadat hij zijn crypto strategie helemaal helder in kaart had gebracht, is hij andere mensen het gaan leren. Op het moment van schrijven, zijn er al meer dan 4.000 mensen ingestapt die dagelijks de Cryptonite methodes toepassen. En met succes, want zij behalen hun doelen en verdienen het geld waar zij naar verlangen!

Cryptonite Review   Corné Marchand Cursus!

Over de Cryptonite cursus

Kijken we specifiek naar de Cryptonite cursus van Corne Marchand (ook wel de Corne Marchand cursus genoemd), dan hebben we het over de Cryptonite Academy. Ik vertel je er graag meer over!

In deze cursus leer je onder andere:

✅ Hoe je als leek/beginner winstgevend kunt traden en investeren in crypto;

✅ Hoe je dit overal waar je bent kunt doen;

✅ Welke Cryptonite strategieën je hierbij helpen;

✅ Wat de meest gemaakte fouten zijn onder beginners;

✅ Hoe je geld verdient zonder er de hele dag mee bezig te hoeven zijn;

✅ Hoe je technische analyses en fundamentele analyses maakt;

✅ Hoe je dit allemaal naast je baan/opleiding kunt doen;

✅ Hoe je financiële onafhankelijkheid bereikt dankzij Corne Marchand crypto;

✅ Hoe je – ondanks verliezen en tegenslagen – toch winst maakt;

✅ Hoe je gratis crypto kunt verdienen;

✅ Hoe de Cryptonite methodes werken die als ‘geheim’ worden beschouwd;

✅ Hoe je je crypto beveiligt;

✅ Hoe je grafieken kunt aflezen, zodat je precies snapt waar je mee bezig bent.

Op de Cryptonite cursus inloggen is bovendien gemakkelijk en kan overal. Niet alleen waar je wilt, maar ook wanneer je dat wilt. Je hebt dus echt zelf de touwtjes in handen. De kennis en informatie die je nodig hebt, worden je aangereikt. Maar jij bepaalt wat je ermee doet en welke acties je uitvoert!


Klik hier voor €100 korting met kortingscode ‘GROEI’

Wie is Corné Marchand?

Wil je graag meer weten van Corne Marchand, de man achter Cryptonite? Logisch, want je koopt natuurlijk niet zomaar van iedereen! Corné heeft een passie voor investeren, traden en ondernemen, zo vertelt hij zelf. En hij vindt het heerlijk om mensen te helpen om hun doelen te bereiken. Hij heeft daar zelfs zijn missie van gemaakt.

Samen met zijn team van trading experts, helpt hij dagelijks mensen over de hele wereld. Dit doet hij vanuit zijn huis in Spanje, waar hij al een aantal jaren heerlijk woont dankzij zijn verdiensten met crypto. De ervaring van Corné Marchand én de experts waarmee hij samenwerkt, hebben al duizenden mensen op weg geholpen. Nu deelt hij die Cryptonite NFT en crypto kennis ook graag met jou!

Cryptonite Review   Corné Marchand Cursus!

Cryptonite cursus reviews

Benieuwd naar de gemiddelde Cryptonite en Corné Marchand review? Ik heb er een paar opgezocht die zeker interessant zijn.

John noemt Cryptonite een ‘nuttige cursus als je begint met traden’. Hij vervolgt: “Heel nuttig voor een beginner die graag weet waar hij of zij mee bezig is op de crypto markt. Het is namelijk heel duidelijk en begrijpelijk uitgelegd allemaal.”

Volgens Marc is het ‘een goede basis om mee aan de slag te gaan’. Hij schrijft in zijn review: “Het is een goede basis om te leren traden. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Ondanks dat het soms complex is kan je het daardoor goed toepassen in de praktijk.”

Naamgenoot Corné vond het ‘elke cent waard’. “Ik heb niet normaal veel geleerd dankzij deze cursus. Ik had hem daarna al in 2 dagen terugverdiend haha! Geloof mij: het is elke euro waard. Ik ben Corné eeuwig dankbaar!”

Cryptonite Review   Corné Marchand Cursus!

Aan de slag met Cryptonite? Scoor €100 korting!

Ben jij benieuwd naar de Cryptonite cursus en wil je alles leren van Corne Marchand NFT en crypto expert? De videocursus is geschikt voor beginners, maar ook evengoed voor gevorderden. Het is een A-Z videocursus met meer dan 100 video’s en je krijgt toegang tot de crypto community van Cryptonite. Verder leer je zowel de trading technieken van Corné, als hoe je fundamentele en technische analyses maakt voor winst op de lange termijn!

De cursus kost €1.197, maar wacht nog even! Met mijn kortingscode GROEI krijg je namelijk maar liefst €100 korting op dit bedrag! En je krijgt t.w.v. €6.500 aan bonussen toegestuurd, helemaal gratis.

Cryptonite Review (2023)  Corné Marchand Cursus!

Bovendien kun je de cursus 14 dagen uitproberen. Ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug. Je kunt de eerste 5 video’s bekijken tijdens die proefperiode. Kijk je meer video’s, dan vervalt de garantie, maar zo krijg je in elk geval een goed voorproefje van het aanbod!


Klik hier voor €100 korting met kortingscode ‘GROEI’

Gratis crypto training volgen?

Liever eerst een gratis crypto training van Cryptonite volgen? Dat kan ook! Corné geeft tijdelijk een exclusieve crypto training, helemaal gratis. Tijdens dit online webinar vertelt hij hoe je consistent €100 per dag kunt verdienen door in crypto te traden. Daar zit o.a. bij:

✅ Corné’s strategie om altijd winstgevend te traden in de bear- en bull markt;

✅ Informatie over hoe crypto jou door een toekomstige crisis helpt;

✅ Voorbeelden van winstgevende trades;

✅ Uitleg over hoe Corné winstgevende trades herkent;

✅ Tips over hoe jij zijn strategieën kunt kopiëren voor eigen gebruik;

✅ De uitleg over hoe jij ook met een laptop en wifi geld kunt verdienen, waar je je ook bevindt.

Ik raad je zeker aan om aan dit online webinar mee te doen. Niet alleen omdat het gratis is, maar ook omdat het super waardevol is! Zo krijg je alvast een goed beeld van de expertise en ervaring van Corné Marchand. En ik weet haast zeker dat je na afloop alsnog zijn betaalde Cryptonite cursus wilt volgen, want dit voorproefje smaakt gegarandeerd naar meer!

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste vastgoed cursussen en beste cursus beleggen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past als je wilt beginnen met crypto.

Voor wat betreft de beste crypto cursussen heb ik onderscheid gemaakt in Bitcoin cursussen en NFT cursussen. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Madelon VosMoney MasteryAllesOverCrypto, Cryptonite Academy, DoopiecashCryptoCommunity en De Bitcoin Consultant. Super interessant om te lezen en met mooie kortingen!

Persoonlijk maak ik al jaren gebruik van de ‘dollar cost averaging‘ strategie waarmee ik maandelijks automatisch investeer in crypto, ETF’s en edelmetalen. Crypto kopen doe ik op deze beste crypto exchanges onder andere Bitocol met veel plezier. Al met al voldoende informatie om te werken aan jouw financiële gezondheid.

Cryptonite Review   Corné Marchand Cursus!

Meest gestelde vragen over Cryptonite

Heb je nog vragen over Corné Marchand, over Cryptonite in het algemeen of ben je benieuwd naar Corne Marchand YouTube video’s? Bij de meest gestelde vragen hieronder ontdek je er nog meer over.

Waarom heeft Corné Marchand de Cryptonite cursus ontwikkeld?

Waarom Corné Marchand de Cryptonite cursus ontwikkeld heeft, is omdat hij mensen wil helpen. Hij heeft ontdekt hoe hij zelf winstgevend investeert en trade in crypto en hij gunt dit anderen ook. Corne Marchand YouTube video’s en Corne Marchand Twitter posts (tweets) zijn razend populair. Mensen begrijpen hoeveel kennis en ervaring deze man te delen heeft en zijn daar erg nieuwsgierig naar. Daarom besloot hij al die informatie in een sterke cursus te gieten. Zo is de Cryptonite cursus ontstaan. Inmiddels heeft hij hiermee al duizenden mensen kunnen helpen en hij is van plan om dat aantal nog verder te verhogen!
 

Is er een Cryptonite kortingscode?

Yes, er is een Cryptonite kortingscode beschikbaar. Ontdek de unieke en tijdelijks kortingscode in de Cryptonite review.

Hoe groot is het Corné Marchand vermogen?

Er wordt regelmatig gezocht op de zoekterm ‘Corné Marchand vermogen’, omdat mensen benieuwd zijn hoe groot dat is. Oftewel: zij willen weten hoeveel deze man inmiddels verdient. Ik kan echter geen duidelijk antwoord geven in de vorm van een bedrag. Corné is sinds 2017 actief met crypto en ondanks dat hij nog relatief jong is, doet hij het erg goed. Hij heeft nooit veel gedeeld over de grootte van zijn vermogen, maar dat hij succes heeft mag wel duidelijk zijn. En als jij dat ook wilt hebben, is het volgen van zijn cursus een aanrader!
 

Is Cryptonite cursus van Corné Marchand betrouwbaar?

Als je je nog afvraagt of de Cryptonite cursus van Corné Marchand betrouwbaar is, dan kan ik je gerust stellen. Cryptonite is een betrouwbaar platform en biedt een betrouwbare cursus aan. En dat ook Corné Marchand betrouwbaar is, blijkt uit hoeveel kennis hij deelt. Je kunt ook een kijkje nemen op zijn YouTube en Twitter accounts als je eerst meer van hem wilt zien. Of meld je aan voor het gratis webinar waarin hij veel waardevolle kennis en tips met je deelt! (1)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Cryptonite | Review (2023) | Korting – Corné Marchand Cursus!

Laat een reactie achter