Crypto Masterclass van Alles Over Crypto | Review (2021) + Korting | Gratis Bitcoin Training!
18 juni 2021 
in Crypto
45 min. leestijd

Crypto Masterclass van Alles Over Crypto | Review (2021) + Korting | Gratis Bitcoin Training!

Ben je een beginnende crypto investeerder en zit je eraan te denken om de Crypto Masterclass van Alles Over Crypto te volgen? Lees mijn uitgebreide review over de Crypto Masterclass en kom erachter of het wat voor je is!

Tevens heb ik al direct goed nieuws voor je! Ik mag namelijk van Alles Over Crypto aan jou een gratis Bitcoin training weggeven. Helemaal voor niets! Tevens krijg je na het volgen van de gratis Bitcoin training maar liefst €1.000 korting op de Crypto Masterclass. Waar je normaal gesproken €4.000 voor de masterclass betaalt – betaal je dan nog maar slechts €997 voor de masterclass.

Je bespaart dus meer dan €3.000! Dit is geld dat je weer kunt investeren in Bitcoin. En dat is waarschijnlijk het beste wat je kunt doen. Waarom? Lees snel verder!

Crypto Masterclass van Alles Over Crypto Review (2021) + Korting Gratis Bitcoin Training!

Klik hier voor de beste gratis online Bitcoin training

Waarom Bitcoin zal zorgen voor een baanbrekende evolutie

Het is je de laatste tijd waarschijnlijk niet ontgaan. Bitcoin is weer helemaal in trek. Waar het eind 2017 er op leek dat Bitcoin zijn laatste adem uitblies en als een kaartenhuis in elkaar gestort was – is Bitcoin inmiddels weer volop in leven en sterker dan ooit.

Waarom is Bitcoin niet als een nachtkaars uit gegaan? Sterker nog, waarom is Bitcoin sterker dan ooit?

Eens in de zoveel tijd vinden er baanbrekende verschuivingen plaats. Zo werd er in 2600 voor Christus voor het eerst, door de Egyptenaren, goud gebruikt als betaalmiddel. Sindsdien zijn we anders naar goud gaan kijken en heeft goud altijd een essentiële rol gespeeld in de wereld. De rest is geschiedenis.

In 1606 werd er voor het eerst aandelen uitgegeven. Enig idee waar?

Wat blijkt… aandelen zit in ons bloed! Dit gebeurde namelijk op Nederlandse bodem. Het gaat om de aandelen van de VOC (Vereenigde Oostindische Compagnie). Sindsdien zijn aandelen niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ook hierbij geldt: de rest is geschiedenis.

In 1991 gebeurde er weer iets baanbrekends. Namelijk de opkomst van het internet. Hierdoor ben jij nu in staat mijn blogartikel te lezen. En ik om blogartikelen te plaatsen op mijn website. Maar door de opkomst van het internet werden er ook nieuwe bedrijven opgericht: Amazon, Google, Microsoft en later ook Facebook. Enig idee welke bedrijven nu de grootste bedrijven ter wereld zijn? Juist! Dan zal ik deze alinea ook maar weer afsluiten met: “de rest is geschiedenis”.

En nu staan we voor iets nieuws. Een nieuwe baanbrekende technologie. Net zoals het internet, goud en aandelen ooit waren. We hebben het hier over Bitcoin. Een digitaal geldsysteem dat naadloos aansluit op ons digitale maatschappij. Waar het internet ooit ervoor heeft gezorgd dat een bedrijf als Free Record Shop en videotheken niet meer nodig waren. Zo zal Bitcoin ervoor zorgen dat de banken in de toekomst niet meer nodig zijn.

Bitcoin zorgt er voor dat we iets van waarde naar anderen kunnen versturen. Net zoals banken. Maar dan sneller, goedkoper, veiliger en zonder inflatie.

Als je het vergelijkt met het internet dat sinds 1991 in opkomst was. Dan bevinden we ons nu in 1985. De Amazon aandelen liggen nog voor een paar dollar voor het grijpen. En dat is nu ook met Bitcoin het geval! Niet letterlijk, want een Bitcoin kost inmiddels meer dan $30.000. Maar nog steeds een greintje als je het vergelijkt met waar Bitcoin naar toe kan gaan.

En daarom is het zo belangrijk om ons nu goed voor te bereiden. Dat besefte Alles Over Crypto ook en dat heeft geresulteerd in een fantastische masterclass omtrent Bitcoin en andere cryptocurrency’s. Hierdoor kunnen we ons voorbereiden op misschien wel de grootste transitie van rijkdom dat ooit heeft plaatsgevonden.

Zorg er daarom voor dat je er klaar voor bent en volg alvast de gratis Bitcoin training van Alles Over Crypto. Je hoeft er zelf niets voor te betalen, maar zal rijk worden aan informatie over Bitcoin. En deze kennis kan echt goud Bitcoin waard zijn!

Gratis-training- Crypto Masterclass van Alles Over Crypto Review (2021) + Korting Gratis Bitcoin Training!

Wat is Bitcoin?

Voordat we het gaan hebben over de Crypto Masterclass van Alles Over Crypto is het goed om eerst nog even scherp te krijgen waar we het nou over hebben. Want Bitcoin, wat is dat nou precies?

Op zo’n vraag kan ik een antwoord geven van een paar uur of van een paar minuten. Laten we voor het gemak maar even voor het laatste kiezen.

Bitcoin is een digitale munt dat gedecentraliseerd en schaars is. Hierbij vallen drie woorden op:

 • Digitaal. Net als het internet is Bitcoin digitaal. Dit maakt het mogelijk om binnen enkele minuten Bitcoins over te maken naar iemand anders aan de andere kant van de wereld tegen extreem lage kosten;
 • Gedecentraliseerd. Bovenstaande gebeurt zonder tussenkomst van banken. Dit betekent dat hier ook geen kosten meer aan verbonden zullen zijn. Banken zijn namelijk niet meer nodig door de zogeheten Blockchain technologie: een digitaal kasboek dat door de miners van Bitcoin wordt bijgehouden. Je hebt dus geen kosten meer aan banken;
 • Schaars. Elk jaar wordt ons geld minder waard door inflatie. Dit komt omdat de euro, of andere valuta’s zoals de dollar, onbeperkt bijgedrukt kunnen worden. Maar dit kan niet met Bitcoin. Er kunnen namelijk maximaal 21 miljoen Bitcoins gemined worden. That’s it! Dit zorgt ervoor dat een Bitcoin niet zijn koopkracht verliest, maar juist behoudt en de komende jaren zelfs nog toeneemt (mits de vraag naar Bitcoin blijft toenemen – maar ik kan me niet voorstellen dat dit niet het geval zal zijn).

Wat Bitcoin ook bijzonder maakt is het feit dat achter Bitcoin geen bedrijf of eigenaar zit. De maker van Bitcoin is Satoshi Nakamoto. Maar dit is geen echt persoon, maar een pseudoniem. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds niet bekend wie Satoshi Nakamo is – of wellicht zijn.

Andere cryptomunten kennen allemaal wel een oprichter welke ook daadwerkelijk bestaat. Dit is een zwak punt. Want stel je voor: een bepaald cryptomunt neemt alsmaar toe in waarde. Dan valt dit te manipuleren. Dan kan de overheid een “vijand” aanwijzen. Dit kan niet bij Bitcoin. Alle gebruikers zijn als het ware de eigenaren van Bitcoin.

Logo AllesOverCrypto Crypto Masterclass van Alles Over Crypto Review (2021) + Korting Gratis Bitcoin Training!

Waarom Bitcoin kopen?

Bitcoin kan je zien als het digitale goud. Dit komt omdat er maar maximaal 21 miljoen Bitcoins gemaakt kunnen worden. Het is dus ontzettend schaars. Goud lijkt hier erg op. Ook goud is ontzettend schaars. Maar goud kent geen gelimiteerd aanbod. Er wordt ieder jaar nog nieuw goud uit de grond gehaald. In dat opzicht is Bitcoin zelfs nog schaarser en daarom nog waardevaster dan goud.

Nu hoor ik je zeggen “Bitcoin waardevast? Heb je de koersen wel eens gezien?”.

En daar heb je helemaal gelijk in. Maar je moet niet vergeten dat Bitcoin nog in een speculatieve fase zit. Het project is namelijk nog geen 20 jaar oud. Daarom moet Bitcoin nog geadopteerd worden. Al gaat dat veel sneller dan verwacht!

Ook is Bitcoin digitaal en goud fysiek. Maar wat is handiger in een steeds meer digitaliserende wereld? Je hoort het waarschijnlijk al aan mijn vraag. Bitcoin is natuurlijk veel handiger als betaalmiddel van de toekomst.

Doordat Bitcoin zich momenteel nog in de speculatieve fase bevindt, valt er veel vermogensgroei te behalen. Bitcoin heeft momenteel nog een totale marktwaarde onder de 1 triljoen. Vergelijk je de waarde van alle Bitcoins op de wereld met de waarde van goud, dan is al het goud 20 keer meer waard.

Wat gebeurt er als Bitcoin de marktwaarde van goud zal evenaren (waar ik overigens heilig in geloof, want Bitcoin is eigenlijk de verbeterde versie van goud)? Dan zal de huidige koers van Bitcoin op moment van schrijven: €32.712,15, keer 20 gaan(!). Houd je vast: één Bitcoin zal dan meer dan €650.000 waard zijn!

Mochten we het op veilig spelen en verwachten dat de martkwaarde van Bitcoin niet keer 20, maar keer 10 zal gaan. Dan zal de waarde van één Bitcoin alsnog meer dan €300.000 bedragen.

De vraag is: “Wil je iemand zijn die hiervan gaat profiteren? Of wil je iemand zijn die anderen hiervan ziet profiteren”?

Veel mensen denken dat het te laat is om in Bitcoin te investeren. Maar in mijn optiek is het juist het beste moment om te investeren in Bitcoin. De risico’s zijn namelijk vele malen lager dan voorheen. Bitcoin heeft zichzelf al bewezen als een waardevaste munt dat niet te stoppen is door de overheid of hackers.

Maar Bitcoin kan nog wel keer 20 gaan! De potentie van Bitcoin om te groeien als digitaal goud is dus nog steeds enorm.

Wat zijn altcoins?

Naast Bitcoin zijn er ook andere cryptocurrency’s (digitale munten) in omloop. Bitcoin is verreweg de grootste cryptocurrency. Maar er zijn ook andere munten, zoals:

 • Ethereum;
 • Tether;
 • Binance Coin;
 • Cardano;
 • Dogecoin;
 • Ripple.

Altcoins is eigenlijk een verzamelnaam voor alle cryptomunten naast Bitcoin. Bitcoin is de eerst gemaakte cryptomunt. Vervolgens zijn allemaal andere coins erbij gekomen. Deze coins noem je altcoins.

Alle altcoins hebben weer hun eigen missie en visie. Ook zijn er munten die inspelen op de hype van Bitcoin. De zogeheten pump en dump munten (ook wel shitcoins genoemd). Een voorbeeld hiervan is Dogecoin. Je kunt hier veel geld mee verdienen door deze munten op tijd te kopen en te verkopen. Maar dit gaat zeker niet gepaard zonder risico (juist heel veel risico).

Om ervoor te zorgen dat je goed op de hoogte bent van alle risico’s en weet hoe de cryptomarkt in elkaar steekt, heeft Alles Over Crypto de Crypto Masterclass ontwikkeld. Dé meest uitgebreide masterclass van Nederland over crypto. Laten we hier snel verder in duiken!

Waarom investeren in altcoins?

Veel altcoins worden gekocht om veel winst mee te maken. In tegenstelling tot Bitcoin zijn er veel altcoins met een nog lage marktwaarde. Dit betekent dat er nog veel winsten te behalen valt. Soms kan de waarde van een altcoin wel keer 100 gaan!

Maar de risico’s zijn ook veel hoger bij altcoins. Zeker bij de zogeheten “shitcoins”. Dit zijn coins die amper een probleem oplossen, maar voornamelijk zijn bedoelt om mee te speculeren.

Maar begrijp me niet verkeerd. Er zijn ook altcoins die zeer nuttig kunnen zijn voor onze maatschappij. Dit zijn vaak ook de altcoins die al iets groter zijn qua marktwaarde. Hierbij kan je denken aan Ethereum, Ripple en Cardano.

Altcoins zijn geweldig om mee te handelen. Wanneer je denkt dat de koersen van Bitcoin volatiel is – neem dan maar eens een kijkje naar de koersen van altcoins.

Dit is natuurlijk dé perfecte situatie voor handelaren. Want er zijn veel mogelijkheden om laag in te kopen en weer hoog te verkopen. Vaak wel meerdere keren per dag!

De Crypto Masterclass

Bitcoin en andere cryptomunten gaan net zoals het internet voor een ware revolutie zorgen. De mensen die het meeste geld hieraan zullen verdienen, zijn de mensen die vroeg zijn ingestapt.

“Time in the market beats timing the market” – Warren Buffet

Maar voordat je gaat investeren in Bitcoin en andere cryptomunten is het essentieel om eerst kennis over deze munten, en de cryptomarkt in zijn geheel, op te doen. Want zonder kennis kun je niet verantwoordelijk deelnemen aan deze markt. En het laatste wat je wilt is al je inleg verliezen.

Warren Buffet, één van de beste investeerders aller tijden, zei ooit: ‘The more you learn, the more you earn”. En dit klopt natuurlijk! En daarom is Alles Over Crypto dé meest uitgebreide crypto cursus gaan samenstellen.

Crypto Masterclass van Alles Over Crypto Review (2021) + Korting Gratis Bitcoin Training!

Klik hier voor de beste gratis online Bitcoin training

Inhoud van de Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass wordt niet zomaar een masterclass genoemd. Het is namelijk de meest geavanceerde en uitgebreide cursus over cryptocurrency van Nederland. Twijfels? Laten we samen de inhoud van deze cursus bekijken. Ongetwijfeld denk je er straks net zo over.

36 uur aan video materiaal

Allereerst bestaat de Crypto Masterclass uit 36 uur aan video materiaal. 36 uur! Ongekend. Er is natuurlijk ook ontzettend veel te vertellen over Bitcoin en andere cryptocurrency’s.

Tevens kun je al het video materiaal onbeperkt terugkijken. Zelf vond ik dit erg fijn. Want herhaling is de sleutel om iets goed op te kunnen slaan.

Dé 10 crypto parels van 2021

Zou jij meer dan €10.000 willen verdienen met crypto?

Binnen de crypto wereld liggen de kansen (parels) altijd voor het oprapen. Zo zijn de volgende parels al eerder opgepakt:

✅Als je aan het begin €100 in NEO had ingelegd had je nu €28.000;

✅Ethereum had je ook ontzettend veel geld kunnen opleveren. €100 in Ethereum had je nu €465.000 opgeleverd;

✅Maar had je €100 geïnvesteerd in IOTA, dan was je nu miljonair met €1,2 miljoen op de bank!

Het investeren in crypto parels kan dus ontzettend winstgevend zijn. Natuurlijk – het is vrij moeilijk om deze parels te vinden. De meeste cryptomunten zullen helemaal niet winstgevend zijn.

Maar daarom heeft Alles Over Crypto alle cryptomunten goed onderzocht en een boek hierover geschreven, genaamd “Dé 10 crypto parels”.

Crypto Parels 2021 Crypto Masterclass van Alles Over Crypto Review (2021) + Korting Gratis Bitcoin Training!

De crypto parels van 2021 kunnen jouw leven veranderen

Vraag jezelf eens af. Hoe zou jou leven eruit zien als je morgen €50.000 of misschien wel €100.000 rijker bent?

 • Ga je dan stoppen met jouw baan en meer jouw passie achterna?
 • Of kan je een familielid of goede vriend helpen met iets te financieren?
 • Misschien kun je wel een droom verwezenlijken? Zoals het bezoeken van een bepaald land of kopen van een droomauto.

Geld kan enorm veel vrijheid geven. En daarom zijn deze crypto parels van 2021 zo interessant. Ze kunnen je namelijk veel geld opleveren.

“De cryptoparels van 2021 kunnen x100 gaan” – Patrick Suiker

Zoeken naar een speld in een hooiberg

Het is niet eenvoudig om een parel te vinden. Net als dat het niet eenvoudig is om goud of parels te vinden.

Maar wat als een goud expert een plek aanwijst waar je goud kunt vinden? Of een duiker waar parels gevonden kunnen worden?

Ook cryptoparels zijn moeilijk te vinden. Dagelijks worden er veel nieuwe munten gemaakt. Vaak ook hele slechte munten zonder enkele potentie. Maar enkele munten hebben de potentie om de nieuwe Bitcoin of Ethereum te worden.

Dit noemt AllesOverCrypto cryptoparels. En AllesOverCrypto wijst de parels voor je aan zodat je deze alleen nog maar hoeft te kopen. Maar ook wordt er helder uitgelegd hoe je bepaalde cryptoparels kunt kopen.

Dit is erg handig, want vaak zijn de cryptoparels nog niet op exchanges te vinden. Hiervoor moet je bijvoorbeeld gebruik maken van een programma als Uniswap. Dit kan soms nog best lastig zijn. Maar geen paniek. Alles Over Crypto is er om je te helpen.

Inhoud cryptoparels 2021 portfolio

De cryptoparels 2021 portfolio bestaat uit verschillende onderdelen:

 • Introductie. Waarom zijn cryptoparels zo interessant?
 • Selectiecriteria. Hoe kun je de nieuwe Bitcoin, Ethereum of Ripple vinden voordat de rest van de markt gaat investeren in deze munt?
 • Veiligheid. Hoe sla je de cryptoparels veilig op?
 • Overzicht portfolio van AllesOverCrypto. Bekijk in welke 10 munten AllesOverCrypto investeert.
 • Aankoopinstructies. Een stap-voor-stap uitleg hoe je iedere munt uit de top 10 kunt kopen.
 • Belangrijke mededelingen.

Let op: je koopt niet de munten zelf, maar het investeringsadvies van AllesOverCrypto. Je betaalt voor de 100+ uur aan onderzoek dat AllesOverCrypto heeft gedaan om tot de top 10 cryptoparels van 2021 te kunnen vinden.

De cryptoparels 2021 is gratis voor alle Crypto Masterclass leden

De cryptoparels kun je los kopen voor €97 (normaal gesproken €200). Niet tevreden? Dan geldt hier ook de “niet goed – geld terug” garantie. De garantie is de eerste 14 dagen geldig.

Maar je kunt ook de cryptoparels gratis ontvangen bij aankoop van de Crypto Masterclass.

Toegang tot de V.I.P. Community “The Zone”

“Show me your friends and I’ll show you your future”.

Een bekende uitspraak dat vaak door succesvolle mensen wordt verteld. Het is ontzettend belangrijk dat je jezelf met mensen omringd die dezelfde ambitie, doelen en motivatie als jou hebben.

Want dit heeft enorm veel voordelen. Niet alleen qua motivatie, maar ook om kennis met elkaar te delen. Vanuit dit oogpunt heeft Alles Over Crypto een eigen community opgericht, genaamd “The Zone”. Je krijgt toegang tot deze community zodat je samen met de rest van de leden en eigenaren van Alles Over Crypto de mooiste successen in de crypto markt kunt behalen.

Hoogstaande e-boeken en hulpmiddelen over crypto

Ben je niet bezig met het video materiaal? Dan kan je heerlijk lezen uit één van de boeken van Alles Over Crypto. Je krijgt namelijk gratis hoogstaande e-boeken van Alles Over Crypto naar je mailbox toegestuurd.

We hebben het hier over de volgende boeken:

 • De Bitcoinbijbel. In dit e-boek lees je wat Bitcoin is en waarom Bitcoin en bijbehorende blockchaintechnologie het nieuwe geldsysteem gaat worden;
 • De Crypto Belastinggids. In dit e-boek worden vragen beantwoord over het afdragen van belasting bij crypto;
 • Het Ultieme Investerings-Handboek. In dit e-boek wordt uitgelegd wanneer je het beste bepaalde cryptocurrency’s kunt kopen en verkopen. Handige tools die je kunt gebruiken hiervoor worden met je gedeeld.

bitcoinbijbel Crypto Masterclass van Alles Over Crypto Review (2021) + Korting Gratis Bitcoin Training!

Ook krijg je twee handige hulpmiddelen toegestuurd:

 • Het Altcoin Magazine. Een magazine waarmee je op de hoogte blijft van de beste altcoins op de markt;
 • The Million Dollar Template. Het hulpmiddel voor het handelen van crypto. The Million Dollar Template is een logboek waarmee je al je aankopen en verkopen kunt bijhouden. Ook rekent het logboek voor je uit hoeveel geld je kunt inleggen per aankoop. Dit doet het logboek onder andere op basis van het risicogehalte. Dus bij veel risico zal het logboek een lager bedrag aangeven en bij weinig risico een hoger bedrag.

De beste tips van crypto experts

Heb je alle e-boeken uitgelezen? Dan ben je er nog niet. Je krijgt namelijk ook tips van dé crypto experts van ons land. Zo ontvang je 12 tips voor de beginnende crypto investeerder. Maar dat niet alleen. Je ontvangt ook 5 tips voor een leven zonder zorgen met Bitcoin. Want de mogelijkheden zijn natuurlijk onbeperkt wanneer je geld kunt verdienen met Bitcoin.

Ook kun je in de community van Alles Over Crypto, 24/7 vragen stellen aan de crypto experts. Dit werkt echt top! Zo had ik gisteren nog even een vraagje. Binnen 10 minuten had ik al antwoord op mijn vraag.

20% korting op alle transactiekosten bij Binance

Binance is één van de grootste handelsplatformen van de wereld waar je Bitcoin en andere crypto kunt kopen en verkopen. Bij het kopen en verkopen betaal je transactiekosten aan Binance. Maar met 20% korting van Alles Over Crypto nu veel minder! Toch weer extra rendement dat je kunt herinvesteren.

Bitcoin en cryptocurrency begrippenlijst

Geen enkel woord is hiermee nog onbekend. Blockchain, halving, wallets. Al deze woorden kun je voortaan tijdens verjaardagsfeesten uitleggen aan familieleden.

200 Quizvragen

Na het volgen van de Crypto Masterclass wil je natuurlijk je kennis gaan toetsen. 200 Quizvragen staan daarvoor op jou te wachten. Ben jij er straks klaar voor?

Een echte crypto certificaat

Haal je de toets? Dan ontvang je een certificaat. Leuk voor op je CV, maar ook goed voor je zelfvertrouwen als crypto investeerder!

Na het ontvangen van de crypto certificaat kun je aan de slag als crypto adviseur. Of wellicht wel in de toekomst een goede positie innemen bij een groot bedrijf dat zich wilt bezig gaan houden met blockchain.

Want blockchain is here to stay!

Levenslange toegang

En het mooie van alles is dat je levenslang toegang hebt tot de Crypto Masterclass en alle bovenstaande extra’s. Zo kun je altijd waardevolle informatie weer terugkijken en teruglezen.

Ben je iemand die liever de tijd neemt en de cursus graag een jaar wilt volgen in plaats van 2 weken? Geen probleem! Iedereen leert het beste op zijn eigen tempo. Daarom heeft Alles Over Crypto dit mogelijk gemaakt.

Netwerk

Naast alle kennis die je opdoet, bouw je ook een netwerk op. Super waardevol! Want je kunt niet alleen maar kennis met elkaar delen – maar ook waardevolle contacten op doen. Misschien leer je wel je toekomstige businesspartner kennen via de community.

Dit kan natuurlijk zomaar! Want je bent omringd met mensen die dezelfde doelen, motivatie en ambitie hebben als jou.

Crypto Masterclass van Alles Over Crypto Review (2021) + Korting Gratis Bitcoin Training!

Wat leer je tijdens de Crypto Masterclass van Alles Over Crypto?

De Crypto Masterclass bestaat uit 12 modules. Iedere module richt zich op een ander onderdeel van Bitcoin en de cryptomarkt. Laten we alle 12 modules even bespreken en kijken wat je gedurende deze modules zult gaan leren.

Module 1 van de Crypto Masterclass: Welkom bij de Crypto Masterclass

Alles Over Crypto gooit je niet direct in het diepen. Eerst is het tijd om door te nemen hoe je het maximale uit de Crypto Masterclass kunt halen. Want een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt niet alleen maar voor het investeren in crypto. Maar ook voor het opdoen van kennis.

Module 1 zal daarom gaan over op welke manier je het meeste uit de Crypto Masterclass kunt halen.

Module 2 van de Crypto Masterclass: Je eerste cryptocurrency

Tijdens de 2e module ga je direct aan de slag met het kopen van je eerste crypto via Bitvavo – een van de bekendste crypto broker van Nederland. Vanaf dit moment maak jij deel uit van deze revolutie.

Maar je leert ook andere brokers kennen zoals Binance en Tradeogre. Je leert de verschillen tussen deze brokers en wanneer je welke broker het beste kunt gebruiken.

Module 3 van de Crypto Masterclass: Maak een killer start!

Om een goede start te maken moet je weten wat je het beste kunt doen. Maar ook wat je het beste niet kunt doen. Daarom worden hier de meest gemaakte fouten besproken. Maar ook bekende oplichtingspraktijken. Het doel van deze module is om een killer start te maken, niet om te beginnen met een grote fout.

Maar om een killer start te maken moet je natuurlijk ook direct de juiste munt kopen. Ook dat wordt je in module 3 geleerd. AllesOverCrypto is een expert op het gebied van de juiste cryptomunt kopen. Dus een killer start gaat het zeker worden. Bereid je maar goed voor op groene cijfertjes!

Module 4 van de Crypto Masterclass: Bouw je onbreekbare kluis!

Een niet te onderschatten onderdeel van crypto investeren is om jouw munten ook veilig te bewaren. Want er staan natuurlijk altijd kapers op de kust die er met jouw munten van door willen gaan. Tijdens module 4 leer je daarom hoe je een onbreekbare kluis kunt maken waar je jouw munten in kunt bewaren.

Ben je iemand die wilt traden? Dan past daar weer een andere manier van beveiligen beter bij, dan wanneer je iemand bent die niet wilt handelen – maar de crypto munt veilig wilt opbergen voor later.

Alle manieren om jouw cryptomunten te beveiligen worden toegelicht met bijbehorende voordelen en nadelen. Zo weet je precies welke manier van beveiligen het beste bij jou past.

Module 5 van de Crypto Masterclass: Je winst cashen!

Crypto kopen is leuk. Maar je wilt uiteindelijk winst maken! Maar hoe kun je ervoor zorgen dat je ook daadwerkelijk je winsten kunt verzilveren? En bij welke broker kun je dit het beste doen? Alles wordt van A tot Z omtrent het verkopen van jouw crypto in module 5 uitgelegd.

Want de juiste cryptomunt inkopen is leuk. En beveiligen is belangrijk. Maar als je uiteindelijk je winsten niet kunt verzilveren dan is alles voor niets geweest. En dat wilt natuurlijk niemand! Maar geen zorgen. AllesOverCrypto legt je dit haarfijn uit.

Module 6 van de Crypto Masterclass: Wees de eerste investeerder

Wat valt je op aan de mensen die aan een cryptomunt het meeste verdienen? Ze hebben al heel vroeg een bepaalde cryptomunt gekocht. Zo kon je in 2015 nog één Bitcoin kopen voor €307. Inmiddels ligt de prijs boven de €30.000 per Bitcoin op moment van schrijven.

Had je in 2010 Bitcoin gekocht? Dan kocht je één Bitcoin voor een paar euro. Ongekend toch? Daarom is het belangrijk om er vroeg bij te zijn bij andere cryptomunten. Hoe je dit doet? Dat leer je in module 6.

Module 7 van de Crypto Masterclass: Een passief crypto-inkomen

Wist je dat je met crypto ook een passief inkomen kunt verdienen? Dan kan onder andere door staking. Mocht je nog geen idee hebben wat staking is, geen probleem! Dat, en meer manieren om een passief crypto-inkomen te verkrijgen, leer je in module 7.

Bitcoins… aan het werk!

Module 8 van de Crypto Masterclass: De crypto-trends de baas

Hoe werken programma’s als Metamask en Uniswap? En wat kun je hier precies mee? Dit leer je in module 8.

Module 9 van de Crypto Masterclass: The Winning Mindset

Het belangrijkste ingrediënt achter ieder succes: jouw mindset. Zonder een goede mindset is het onmogelijk om succesvol te worden. En dit geldt ook bij crypto investeren. Module 9 is helemaal toegewijd aan het creëren van de juiste mindset.

Ontzettend gaaf! Want dit wordt vaak over het hoofd gezien. En dat is zonde, want een goede mindset is van essentieel belang. Misschien nog wel belangrijker dan alle andere factoren bij elkaar opgeteld!

Module 10 van de Crypto Masterclass: Vrijheid dankzij crypto trading

Een van de beste manieren om vrijheid te behalen is door het traden van crypto. Tijdens module 10 leer je alles over het traden van crypto. Woorden als candles en stop-loss zijn jou straks niet meer vreemd. Ook leer je het gebruiken van de Million Dollar Template. Jouw trouwe maatje tijdens het traden van crypto.

Module 11 van de Crypto Masterclass: De beste tools & indicatoren

Gedurende module 11 maak je kennis met de beste tools & indicatoren om crypto voordelig in te kopen en op het juiste moment weer te verkopen. Hier zijn verschillende tools en indicatoren voor bedacht, zoals Fibonachi en RSI.

Buy high sell low wordt nu: buy low sell high!

Module 12 van de Crypto Masterclass: Word een Crypto Trading Master

In module 12 is het tijd om een echte Crypto Trading Master te worden. Je leert tijdens module 12 onder andere de beste strategieën dankzij price action en trading ranges. Maar ook hoe je je portfolio beschermd tegen hedging.

Na het volgen van de 12 modules weet je het zeker. Je bent een ware Crypto Trading Master geworden! Geen enkel begrip is je meer vreemd en je weet precies hoe jij de komende tijd geld gaat verdienen aan crypto. Want dat is met de kennis van nu een fluitje van een cent!

Na het volgen van de Crypto Masterclass

Na het volgen van de Crypto Masterclass moet je waarschijnlijk even bijkomen. Tenminste, dat had ik wel! Je krijgt ontzettend veel informatie op je af. Je moet dit allemaal even verwerken. Maar nadat je er een nachtje over hebt geslapen weet je precies:

✅ Hoe je op een verantwoorde manier kunt handelen met cryptocurrency’s;

✅ Hoe alle trading indicatoren en tools werken en kun je deze tools in jou voordeel gebruiken;

✅ Waarom Bitcoin en blockchaintechnologie zal zorgen voor een baanbrekende ontwikkeling en kun je op basis daarvan ervoor zorgen dat je goed bent voorbereid;

✅ Hoe je jouw crypto het veiligste kunt opslaan;

✅ Waar je het beste crypto kunt kopen;

✅ Welke munt je moet kopen om winst te maken;

✅ Bij welke munten je het beste weg kunt blijven;

✅ Wanneer je een munt het beste kunt inkopen en verkopen;

✅ Hoe je jouw geld aan het werk kunt zetten, in plaats van dat je voor geld moet werken;

✅ Hoe je kunt handelen zonder emoties, maar puur op basis van feiten.

Je bent er helemaal klaar voor Crypto Master!

En weet je iets niet. Dan kan je het altijd anderen vragen in de community, waar ook crypto experts dagelijks in zitten om vragen te beantwoorden.

De waarde van de Crypto Masterclass

De waarde zit hem niet alleen in het lesmateriaal. Maar juist van hetgeen je zult gaan profiteren wanneer je klaar bent met de cursus. Volgens Alles Over Crypto heb je na het volgen van de cursus:

✅ Geen adviseur meer nodig van €100 per uur, maar kun je dit juist zelf gaan worden;

✅ De kennis in huis om dure fouten te voorkomen. Vaak zijn dit fouten die meer kosten dan de gehele investering in de masterclass!

“Investeren zonder kennis is hetzelfde als gokken”.

De waarde van de cursus bedraagt €4.000. Maar je betaalt er slechts €1.997 voor. Mits je geen gebruik maakt van €1.000 korting. En wie doet dit nu niet?

Hoe je dit doet ga ik je zo uitleggen. Want het is een fluitje van een cent!

Constante updates in de Crypto Masterclass

De cryptowereld is constant in ontwikkeling. Drie jaar in de cryptomarkt staat gelijk aan 30 jaar in de “normale” wereld. Logisch natuurlijk, want crypto is nog volkomen nieuw.

Maar door de enorme voordelen dat het met zich meebrengt, gaan de ontwikkelingen hard. Grote beleggingsinstituten investeren massaal in crypto; bedrijven nemen crypto op in hun balans en landen kijken naar de mogelijkheden om crypto te reguleren.

Hierdoor is het belangrijk om de Crypto Masterclass up-to-date te houden. Hier steekt Alles Over Crypto dan ook veel tijd in. Komt er een nieuwe interessante munt op de markt? Dan zal deze direct in de Crypto Masterclass behandelt worden.

100% garantie – Niet tevreden? Geld terug!

Altijd fantastisch om te zien is als bedrijven als Alles Over Crypto 100% garantie geven. Hierdoor loop je eigenlijk geen enkel risico. Je kunt Crypto Masterclass 14 dagen proberen. Bevalt het niet? Dan krijg je je geld terug. Dat noem ik nog eens service!

Crypto Masterclass van Alles Over Crypto Review (2021) + Korting Gratis Bitcoin Training!

Klik hier voor de beste gratis online Bitcoin training

Waarom de Crypto Masterclass en geen andere cursus?

Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat de Crypto Masterclass zich onderscheidt op een aantal punten ten opzichte van andere crypto cursus aanbieders:

✅ De crypto cursus wordt constant geüpdatet. Dit is ontzettend belangrijk omdat de cryptomarkt constant in beweging is en er veel dingen constant veranderen. Zo heb ik laatst een oud artikel gelezen uit 2017 over crypto. Ongekend! Dan besef je pas echt hoe erg de markt weer is verandert. Waar Bitcoin in 2017 nog echt een speculatief object was, is het nu een volwassen munt dat wordt gebruikt door bedrijven en institutionele beleggers. Een wereld van verschil en dat in een paar jaar;

✅ Cursisten krijgen toegang tot een community genaamd “The Zone”. Een hele fijne community waar iedereen voor elkaar klaar staat. Van ongekende waarde! Cursisten kunnen hier 24/7 vragen stellen. Deze vragen worden beantwoord door crypto experts, zoals Patrick Suiker. Dit is niet alleen interessant voor degene die de vraag heeft gesteld. Maar ook als toeschouwer is het erg leerzaam om te zien hoe Patrick Suiker naar deze vraag kijkt en met al zijn kennis en ervaring de vraag beantwoord;

✅ Je leert van de beste crypto experts onder de crypto experts: Patrick Suiker en Derek Westra. Al sinds 2013 zijn beide heren druk bezig met het handelen in crypto. De kennis en ervaring spat er bij beide heren van af en dat is voor de beginnende crypto investeerder ontzettend leerzaam. Beide heren zijn een mentor voor alle cursisten;

✅ Naast crypto wordt er ook veel aandacht besteed aan mindset. Want hoe je het ook went of keert – mindset is misschien nog wel het belangrijkste ingrediënt van succes. Zonder een goede mindset kom je nergens. Daarom besteed AllesOverCrypto als enige crypto masterclass hier ook veel aandacht aan.

Crypto Masterclass ervaringen van anderen

De Crypto Masterclass is op moment van schrijven meer dan 600 keer beoordeeld. Van de 5 sterren heeft Crypto Masterclass 4,8 sterren ontvangen. Een prachtige score dat ons vertelt dat veel cursisten erg tevreden zijn over de masterclass. Laten we een aantal beoordelen bekijken

“Heldere cursus. Goede opbouw van de beginselen van de crypto wereld. Ik had hier en daar wel kennis opgedaan, maar deze cursus verduidelijkt veel meer en krijg ik meer inzicht hoe alles werkt”. – Crypto Masterclass ervaring van Theo

 

“Ik zou deze cursus zeker aanraden als je in crypto wilt beginnen, het kan je geld besparen zoals het juiste moment proberen in of verkopen en je niet door emoties te laten leiden en bv de beveiliging van je crypto”. – Alles over Crypto ervaring Redouan

 

“Heel gaaf om alles voorbij te zien komen. De achtergrond, terminologie, maar ook het traden zelf komt uitgebreid aan bod. Very nice!” – Crypto Masterclass ervaring van Jurgen

Mijn eigen ervaringen met Crypto Masterclass

Ook ik ben aan de slag gegaan met de Crypto Masterclass van Alles Over Crypto. Na vele anderen kan ik natuurlijk niet achterblijven.

Ook de wereld van crypto spreekt mij erg aan. Zeker Bitcoin! In mijn optiek is dit zeker geen tulpenmanie – maar een nieuwe investeringsklasse die net als goud, vastgoed en aandelen een belangrijk onderdeel zal vormen in de investeringswereld.

Eigenlijk heeft Bitcoin dit inmiddels al bereikt. Niet voor niets investeren grote investeringsmaatschappijen nu in Bitcoin en overwegen bedrijven om Bitcoin op de balans op te nemen.

Waardevolle informatie

Om meer kennis op te doen ben ik aan de slag gegaan met de Crypto Masterclass. Veel modules vond ik erg nuttig en fijn om te doorlopen. Zoals hoe je Bitcoin kunt kopen en veilig kunt opslaan.

Een aantal modules vond ik persoonlijk minder interessant. Sommige modules gingen namelijk heel specifiek over het handelen (traden) in crypto en dit spreekt mij persoonlijk minder aan.

Ik ben meer een echte HODL’er, zoals sommige crypto-experts dit noemen. HODL staat voor Hold On For Dear Life – en dat doe ik eigenlijk. Ik koop crypto om het veilig op te slaan en verder niet meer naar om te kijken. Wellicht dat ik over 10 jaar even kijk hoeveel het waard is en het dan verkoop – maar eerder niet.

Fijne community

Misschien wel de grootste voordeel vind ik de community van Alles Over Crypto. Zelf vind ik het fijn om vragen te kunnen stellen aan echte crypto experts, maar ook om anderen weer te helpen. Dit kan allemaal in de community.

Ook merk ik dat het hartstikke goed voor je mindset is om je te omringen met mensen die dezelfde doelen als jou hebben.

Zo ging de markt een tijdje geleden met 30% onderuit. Op dat soort momenten blijft het toch even slikken. Maar voordat je emoties de overhand nemen, kun je even inloggen in de community. Al snel zie je dat er veel kennis gedeeld wordt en dat leden gerustgesteld worden.

De emoties zakken weg en je maakt weer keuzes op basis van feiten. En zo hoort het ook. Want als investeerder zijn emoties je grootste vijand!

Leuke e-boeken

De e-boeken heb ik in één ruk uitgelezen. Hartstikke leuk geschreven en waardevolle informatie! Persoonlijk vind ik het fijn om kennis op te doen door boeken te lezen. Informatie blijft vaak daardoor beter bij mij hangen. Het was dan ook goed nieuws voor mij toen ik las dat je ook een aantal e-boeken cadeau kreeg.

e-boek - De juiste cryptocurrency's kopen en verkopen op de juiste momenten Crypto Masterclass van Alles Over Crypto Review (2021) + Korting Gratis Bitcoin Training!

Super goede tools

Naast alle kennis krijg je ook tools tot je beschikking waar crypto experts als Patrick Suiker ook gebruik van maken. Zoals bijvoorbeeld de community en The Million Dollar Template. Deze tools gebruik ik echt dagelijks.

Het geeft me ook ideeën voor mijn eigen community. Op Jouw Persoonlijke Groei hebben we natuurlijk ook vaste websitebezoekers die net zo gek zijn op persoonlijke ontwikkeling als ik.

Misschien ben jij ook wel een vaste websitebezoeker?

Hoe te gek zal het zijn als wij ook een eigen community gaan opzetten. Sorry. Ik dwaal een beetje af! Maar de goede tools van Alles Over Crypto zetten je natuurlijk zelf ook weer tot nadenken.

Crypto Masterclass kosten

De Crypto Masterclass kost normaal gesproken €4.000 maar nu eenmalig €1.997. Maar voordat je naar de website gaat om zo snel mogelijk gebruik te maken van de korting – wacht!

Gratis Bitcoin training & €1.000 extra korting!

Er valt namelijk nog veel meer korting te behalen. Door het volgen van de gratis Bitcoin training krijg je niet alleen 1,5 uur lang waardevolle informatie over Bitcoin. Je ontvangt ook de mogelijkheid om de Crypto Masterclass aan te schaffen voor €997. Nog eens €1.000 extra korting dus!

Crypto Masterclass van Alles Over Crypto Review (2021) + Korting Gratis Bitcoin Training!

Klik hier voor de beste gratis online Bitcoin training

Gratis Bitcoin training

De gratis Bitcoin training van Alles Over Crypto is sowieso een aanrader om te volgen! Niet alleen omdat je nog eens €1.000 extra korting ontvangt – maar ook omdat je gratis 1,5 uur lang waardevolle kennis ontvangt omtrent Bitcoin.

Na de gratis Bitcoin training van 1,5 uur:

✅ Begrijp je precies hoe Bitcoin werkt;

✅ Snap je waarom Bitcoin zal zorgen voor een baanbrekende evolutie;

✅ Leer je hoe je Bitcoin kunt kopen en veilig kunt opslaan;

✅ Heb jij je eerste Bitcoin gekocht voor €1;

✅ Weet je precies hoe je geld kunt verdienen met Bitcoin;

✅ Leer je ook over andere cryptomunten;

✅ Weet je welke “sleeping giant” wij hebben ontdekt;

✅ Snap je hoe je de beste cryptomunten kunt vinden.

Gratis e-boeken

Nadat je jezelf hebt ingeschreven voor de gratis Bitcoin training ontvang je ook nog eens 3 gratis e-boeken:

 • De Crypto Mastergids;
 • De 7 beste manieren om online geld te verdienen;
 • 10 interessante redenen om te leren over crypto.

Maar 50 plekken beschikbaar

Voor de gratis Bitcoin training zijn telkens maar 50 plekken beschikbaar. Wees er daarom dus snel bij voordat er geen plek meer is.

Vol = vol.

Gratis-training- Crypto Masterclass van Alles Over Crypto Review (2021) + Korting Gratis Bitcoin Training!

Gratis Bitcoin training ervaringen van anderen

Ook de gratis Bitcoin training wordt ontzettend gewaardeerd. Logisch natuurlijk! De training is geheel gratis. Maar toch goed om te weten dat de kwaliteit van de training goed is, ondanks dat de training gratis is.

Laten we een aantal beoordelingen even bekijken samen.

“Zeer interessant! Ben zelf al een tijdje bezig met crypto’s, veel met zelf studie en onderzoek en heb zelfs als een aardige portefeuille opgebouwd. En na deze training heb ik een waardevolle ervaring overgehouden” – Ervaring gratis Bitcoin training van Sander

 

“Top training gevolgd bij Patrick en Derek! Duidelijk uitgelegd en met veel energie en enthousiasme. Ik ben een stuk wijzer geworden in de crypto wereld”. – Ervaring gratis Bitcoin training van Roos

Mijn eigen ervaring met de gratis Bitcoin training

Na het volgen van de gratis Bitcoin training weet ik het zeker: de gratis Bitcoin training is voor iedereen een aanrader!

Zeker voor de beginnende investeerder. Doordat de training gratis is, is het erg laagdrempelig om de training te volgen. Je zit verder ook nergens aan vast.

Tevens ontvang je als beginnende investeerder waardevolle informatie over de basics van Bitcoin, blockchaintechnologie en de cryptomarkt in zijn algemeen. Hierdoor bouw je een goede basis op waar je, indien je dit wilt, verder op kunt bouwen met de Crypto Masterclass.

Tevens ontvang je €1.000 extra korting op de prijs van de Crypto Masterclass. Zo betaal je niet €1.997, maar slechts €997 na het volgen van de gratis Bitcoin training. Je ontvang dus eigenlijk cadeau op cadeau van Alles Over Crypto.

Ook de gratis e-boeken die je ontvangt na het inschrijven voor de gratis Bitcoin training zijn hartstikke leuk en waardevol om te lezen.

Kortom, in mijn optiek is de gratis Bitcoin training de ideale manier om als beginnende investeerder kennis te maken met de cryptomarkt, maar ook met Alles Over Crypto. Ook ontvang je een ontzettend hoge korting op de Crypto Masterclass en ook nog eens 3 gratis e-boeken.

De beste manier om te beginnen met crypto

Nu je bovenstaande hebt gelezen ben je het waarschijnlijk wel met mij eens dat je het beste kunt starten met de gratis Bitcoin training. Laten we daar dan ook mee beginnen!

 • Starten met de gratis Bitcoin training. Waarom? Gratis en daarom laagdrempelig voor beginnende crypto investeerders. Maar ook omdat je nog eens €1.000 korting krijgt op de Crypto Masterclass! Mocht je dus verder willen leren over crypto, dan kun je hier optimaal gebruik van maken
 • De Crypto Masterclass volgen. De masterclass zit vol met waardevolle informatie. Zeker wanneer je actief wilt gaan traden met crypto en de ambitie hebt om hier je werk van te maken. Dan is er geen betere cursus dan de Crypto Masterclass.

Over Alles Over Crypto

Alles Over Crypto is het bedrijf achter de Crypto Masterclass en de gratis Bitcoin training. Alles Over Crypto is opgericht door Robin Westra, Derek Westra en Patrick Suiker. De heren zijn zelf al 8 jaar actief bezig in de cryptomarkt en hebben inmiddels al alles meegemaakt.

Van €10.000 in een uur verdienen tot aan €50.000 verliezen door een grote hack. Niets is meer te gek voor deze heren. En juist omdat ze al zoveel ervaring en kennis hebben opgedaan in de cryptomarkt, kunnen ze jou en mij goed adviseren over hoe je nu het beste geld kunt verdienen met crypto.

Daarom hebben ze de Crypto Masterclass opgericht en organiseren ze gratis Bitcoin trainingen. Allemaal met het doel om ons te leren hoe je geld kunt verdienen in de cryptomarkt – want hier liggen onbeperkt veel mogelijkheden!

Patrick Suiker

De meest bekende crypto expert van AllesOverCrypto is Patrick Suiker. Dit zal ongetwijfeld ook te maken hebben met de YouTube advertenties die je soms wel eens voorbij ziet komen. Maar ook door de toegevoegde waarde van Patrick Suiker in de community en zijn bijdrage aan de gratis Bitcoin training en Crypto Masterclass.

Patrick Suiker heeft ondernemerschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In 2013 is Patrick Suiker begonnen met het investeren in crypto. De cryptomunt Litecoin sprak Patrick Suiker aan en daarom is hij Litecoin gaan traden.

Sindsdien is Patrick Suiker helemaal verkocht aan crypto en de technologie erachter, genaamd blockchain.

Patrick Suiker ziet enorm veel kansen in de blockchaintechnologie. Zijn missie is dan ook om Nederlanders te helpen met het profiteren van de kansen.

Derek Westra

Een andere bekende crypto expert van AllesOverCrypto is Derek Westra. Derek Westra heeft gedragseconomie & speltheorie gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Derek Westra is al sinds jongs af aan geïnteresseerd in de psychologie achter onze economie.

Waarom kopen mensen bepaalde producten? En waarom ook bepaalde producten niet? En waarom blijven veel mensen werken bij een werkgever, wanneer ze hier eigenlijk helemaal geen plezier uit halen?

Tijdens zijn zoektocht kwam Derek Westra bij een nieuw geldsysteem terecht: crypto. Derek Westra was er direct van overtuigd dat dit ons nieuwe geldsysteem zal worden.

“De cryptowereld is een droom voor elke gedragseconoom” – Derek Westra

Sinds 2013 is Derek Westra, net als Patrick Suiker, actief in de cryptomarkt.

Ook houdt Derek Westra zich bezig met het helpen van bedrijven sneller te laten groeien. Daarnaast heeft Derek Westra een eigen stichting waarmee hij Afrikaanse dieren helpt

Zijn Patrick Suiker en Derek Westra betrouwbaar?

Het internet zit helaas vol met cowboys die uit zijn op jouw geld, zonder daar een fatsoenlijk product of dienst tegenover te stellen. Begrijpelijk dat je je daarom afvraagt of Patrick Suiker en Derek Westra wel betrouwbaar zijn.

Er zijn twee indicatoren die aangeven dat Patrick Suiker en Derek Westra betrouwbaar zijn. Dit zijn

✅ De niet goed – geld terug garantie. Ben je niet tevreden met de cursus? Dan kun je binnen 14 dagen je geld terug ontvangen. Geen probleem. Een mooie service van Patrick Suiker en Derek Westra! Mochten ze niet betrouwbaar zijn, dan zouden ze dit ook niet doen natuurlijk;

✅  Zeer goede reviews. 600+ reviews met een gemiddelde van 4,8 van de 5 sterren is een prachtige score. Klanten zijn dus erg tevreden en hieruit kunnen we concluderen dat de producten van Patrick Suiker en Derek Westra erg goed zijn.

Meest gestelde vragen over de Crypto Masterclass

Vraag: Kan ik de cursus op eigen tempo volgen?

Antwoord: Ja zeker! Allereerst krijg je levenslang, onbeperkt toegang tot de masterclass. Je hoeft dus niet de masterclass te voltooien binnen een bepaalde tijd. Tevens kun je alle video materiaal oneindig terugkijken. Heb je een bepaalde video niet goed begrepen? Kijk de video gerust dan nog even terug. Geen probleem!

Vraag: Wat kan ik het beste doen als ik vragen heb?

Antwoord: Je kunt altijd vragen stellen in onze eigen community “The Zone”. De crypto experts proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op je vraag. Maar wellicht is er een andere cursist die het antwoord ook kan vertellen. Samen proberen we als community beter te worden en elkaar te steunen.

Vraag: Er is veel informatie over crypto op het internet te vinden. Kan ik het mezelf niet gewoon aanleren?

Antwoord: Helaas staat er veel desinformatie op het internet. Ook zijn er veel cowboys op het internet die via slimme trucs jouw geld willen stelen. Pas hiervoor op. Dit kost niet alleen geld, maar ook tijd. Het is daarom verstandiger om kennis op te doen bij crypto experts, niet bij cowboys op het internet.

Vraag: ik weet niet of dit mij gaat helpen. Ik twijfel nog. Wat moet ik doen?

Antwoord: Begrijpelijk. Maar geef de cursus gerust een kans! Mocht je niet tevreden zijn. Dan kun je namelijk binnen 14 dagen je geld terugontvangen. Geen probleem! Je loopt dus geen enkele risico.

Is crypto echt de beste manier van online geld verdienen?

Crypto is absoluut een geweldige manier om online geld te verdienen. De risico’s binnen de crypto markt blijven hoger dan gemiddeld. Maar crypto heeft ook ontzettend veel potentie. Binnen deze markt heb je ontzettend veel kans op hoge rendementen.

Maar er zijn ook andere geweldige manieren van online geld verdienen. Zoals aandelen, vastgoed, affiliate marketing en noem het allemaal maar op.

In mijn optiek is spreiding de sleutel tot succes. Stel je voor. Je hebt straks een prachtige cryptoportfolio opgebouwd. Maar ook een prachtige vastgoedportfolio en aandelenportfolio. Hoe geweldig zou dat zijn?

Mocht een bepaalde portfolio het even niet goed doen. Dan heb je altijd nog twee andere portfolio’s die wel goed presteren.

Wil je meer leren over online geld verdienen? Lees dan mijn artikel over online geld verdienen en kom erachter welke manieren van online geld verdienen er allemaal zijn; en welke uiteindelijk het beste voor je kunnen werken!

Tevens ontvang je van mij gouden tips om een vliegende start met online geld verdienen te kunnen maken!

Aan de slag met de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto

Nu je precies weet hoe de Crypto Masterclass van AllesOverCrypto in elkaar steekt, is het tijd voor actie. Waarschijnlijk heb je al gelezen wat de voordeligste manier is om de Crypto Masterclass te volgen. Namelijk niet om direct de Crypto Masterclass te bestellen. Dan betaal je een bedrag van €1997.

Begrijp me niet verkeerd. De Crypto Masterclass is een geweldige cursus en iedere euro dubbel en dwars waard!

Maar als je eerst de gratis Bitcoin training gaat volgen – ontvang je €1.000 korting op de Crypto Masterclass. Je betaalt dan nog maar een bedrag van €997.

En €1.000 is een hoop geld. Geld dat je ook kunt investeren in Bitcoin of andere crypto.

Ook is de gratis Bitcoin training de perfecte manier om kennis te maken met Bitcoin en de wereld van crypto. Je betaalt niets voor de cursus en zit nergens aan vast. Maar je doet wel waardevolle kennis op. Anderhalf uur lang.

Schrijf je daarom direct in voor de gratis Bitcoin training. De plekken zijn beperkt beschikbaar. Het is daarom essentieel dat je direct actie onderneemt. Anders gaan andere mensen er met de korting en gratis kennis van door. En dat is natuurlijk zonde!

De Crypto Masterclass is een mooi voorbeeld van online geld verdienen

Crypto Masterclass van Alles Over Crypto Review (2021) + Korting Gratis Bitcoin Training!

Klik hier voor de beste gratis online Bitcoin training

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download