In dit artikel

Consiouz Supplements Review (2022) Slaap Supplementen!

Consiouz Supplements | Review (2023) | Slaap Supplementen!

In dit artikel

Slecht slapen is een groot probleem bij haast iedereen. Toch heb je behoefte aan een goede nachtrust. Tijdens je slaap komt je lichaam toe aan herstel en rust en komen vitale lichaamsprocessen terug in balans. Daarom ontwikkelde Consiouz slaap supplementen (Good Night Caps) voor een goede nachtrust. Door de perfecte combinatie (wetenschappelijk onderzocht), geef je je lichaam de juiste samenstelling slaap supplementen. Het resultaat? Je zal slapen als een roosje én overdag beter presteren! Hoog tijd voor een uitgebreide Consiouz review. Lees maar mee. 


Klik hier voor de beste deal

Slecht slapen is funest voor je gezondheid

Wist je dat Nederlanders over het algemeen voldoende slapen, maar dat 10% van de mensen helaas toch te kort slaapt? Hierdoor kunnen slaapklachten ontstaan. Denk hierbij aan een slechte nachtrust en daardoor niet uitgerust wakker worden, weinig energie hebben en/of slapeloosheid. Op de lange termijn zijn de gevolgen veel ernstiger. Je hebt dan meer risico op obesitas, diabetes, kanker, beroertes, dementie en depressies. Ook kunnen bij jongeren gedragsproblemen ontstaan wanneer zij te lang te slecht slapen. Daarom moeten we onze nachtrust serieus nemen. 

Er zijn niet voor niets zoveel soorten slaapsupplementen op de markt om ons hierbij te helpen. Maar hoe weet je welke supplementen goed zijn? Ik heb er in mijn leven flink wat geprobeerd, dus ik kan wel stellen dat ik een ware slaap supplementen test heb gedaan. Slaap supplementen vergelijken is overigens wel lastig, aangezien je niet op elk (test)moment dezelfde levensfase of situaties doormaakt. Toch heb ik baat bij slaap supplementen van het merk Consiouz. De kwaliteit van mijn nachtrust is er flink op vooruitgegaan sinds ik Consiouz supplements neem. 

Consiouz Supplements Review (2022) Slaap Supplementen

Waarom slaap supplementen de oplossing bieden 

Slaapmiddelen helpen je lichaam de rust te krijgen die het nodig heeft. Niet alleen bij het in slaap vallen, maar ook bij het doorslapen in de nacht en uitgerust wakker worden. Niet elk slaapsupplement werkt even goed. Ik geef persoonlijk de voorkeur aan natuurlijke varianten, zoals Consiouz supplementen. Deze ondersteunen de natuurlijke processen in het lichaam en zijn geen tijdelijke oplossing of quick fix.  

De slaap supplementen die artsen voorschrijven mogen overigens niet langdurig gebruikt worden. De kans bestaat namelijk dat je eraan verslaafd raakt. Dat zegt eigenlijk al genoeg over wat het doet met je gezondheid. Consiouz supplementen werken niet verslavend en zijn toch heel effectief. Maar dan op een natuurlijke manier! 

Consiouz Supplements Review (2022) Slaap Supplementen

Over Consiouz

Nu denk je misschien: maar waarom moet ik kiezen voor Consiouz supplements, als er al zo’n groot aanbod aan slaap supplementen is? Een begrijpelijke vraag waar ik graag antwoord op geef! In tegenstelling tot veel slaapsupplementen van andere merken, biedt Consiouz geen losse supplementen. Er wordt niet alleen magnesium verkocht, alleen melatonine, enzovoort. Dit merk combineert de juiste ingrediënten die samen zorgen voor een optimale nachtrust. Denk aan GABA, melatonine (Lees ook ons artikel over melatonine dosering), magnesium acetyl taurinaat, valeriaan, L-theanine en ashwagandha. Samen hebben zij een veel beter effect als je ze in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt. Dat is wat caps van Consiouz met haar aanbod doet! 

Het aanbod aan slaap supplementen

Het aanbod Consiouz supplements bestaat uit verschillende producten. Zo kun je kiezen voor Consiouz Good Night Caps of Consiouz Dreamcaps voor een goede nachtrust. Wil je minder stress ervaren gedurende de dag? Een Consiouz Stress Support supplement is dan wat je nodig hebt. Er zijn ook slaap supplementen die gericht zijn op het versterken van het immuunsysteem en nog meer voordelen bieden: vitamine D slaapsupplementen. Welk slaapsupplement kies jij? 

Consiouz Good Night Caps 

Zoek je naar een compleet slaap supplement dat een unieke samenstelling heeft én wetenschappelijk onderbouwd is? Consiouz Good Night Caps helpen je niet alleen beter slapen. Goodnight Caps zorgen ook voor meer energie overdag. GABA zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt in de avond en L-theanine helpt je ontspannen. Magnesium zorgt ook voor ontspanning en versterkt bovendien het effect van GABA.  

Consiouz Supplements Review (2022) Slaap Supplementen

Dankzij melatonine word je eerder slaperig als het donker wordt en dankzij valeriaan zal je beter slapen en uitgerust wakker worden. Ook helpt het tegen stress! Bovendien is dit Good Night Caps (slaapsupplement) geschikt voor vegetariërs en bevat het geen stoffen die op de dopinglijst staan. 


Klik hier voor de beste deal

Consiouz Dreamcaps

Met Consiouz Dreamcaps kun je de Good Night caps prima afwisselen. Neem de ene dag het ene slaapsupplement en de volgende dag de andere. Zo helpen ze om vermoeidheid tegen te gaan gedurende je dag. De Consiouz Dream Caps bevatten geen GABA. De reden hiervoor is dat het goed is om GABA soms juist niet te nemen, zodat je er niet immuun voor raakt. Geen negatieve gevolgen op de lange termijn dus, wanneer je deze combinatie aanhoudt!  

Consiouz Supplements Review (2022) Slaap Supplementen

Je hoeft van de Dream Caps maar één capsule te nemen voordat je naar bed gaat. Consiouz Dreamcaps bevatten verder taurine (wat zorgt voor extra gevoeligheid voor GABA). Daardoor wordt het effect van de werking van de Dream Caps nog groter. Zie jij jezelf alweer genieten van je nachtrust? Binnenkort sta je vast en zeker te springen om naar bed te gaan, omdat je weet dat slapen weer zal lukken! 


Klik hier voor de beste deal

Scoor de Consiouz Good Night Caps en Dreamcaps combi deal!

Wil je de Consiouz Good Night Caps en Dream Caps graag samen bestellen? Maak dan gebruik van de combideal! Dit is een hele mooie Consiouz supplementen aanbieding. Je betaalt namelijk minder, terwijl je wel beide producten in huis haalt. Zoals je gelezen hebt, is dit de ideale manier om je nachtrust te bevorderen. Neem de ene nacht een Good Night capsule in en de volgende nacht een Dreamcapsule, om de balans te behouden.

Consiouz Supplements Review (2022) Slaap Supplementen

Klik hier voor de beste deal

Consiouz Stress Support supplement  

Heb je last van stress en ben je snel geprikkeld? Wil je meer lichamelijke én mentale ontspanning en kan je concentratie ook wel verbetering gebruiken? Dan is het Consiouz Stress Support supplement geschikt voor jou. Dit bevat een natuurlijk geteelde vorm van ashwagandha met alle actieve stoffen uit de wortel.  

Consiouz Supplements Review (2022) Slaap Supplementen

Het supplement wordt op een milieuvriendelijke methode ontwikkeld, waardoor jij als gebruiker optimaal profteert van dit speciale kruid uit de Ayurvedische geneeswijze. Consiouz Stress Support supplementen bevatten 600mg ashwaganda per dosering. Dat is een groot voordeel, want andere aanbieders voorzien hun supplementen van niet meer dan 500mg ashwaganda. Daardoor is Consiouz Stress Support effectiever dan de slaapsupplementen van concurrenten. Zeg maar dag tegen stress, angstgedachten en piekeren. Dankzij Consiouz krijg je weer rust in je hoofd en in je lijf. 


Klik hier voor de beste deal

Consiouz vitamine D slaapsupplement

Het Consiouz slaapsupplement vitamine D helpt je immuunsysteem op een gezonde en normale manier functioneren. Ook helpt het je lichaam om nieuwe cellen en weefsels aan te maken. Vitamine D is bovendien nodig voor het behoud van normale, gezonde tanden. Het haalt namelijk calcium uit voeding. Calcium is goed voor stevige botten en tanden. Bovendien helpt vitamine D je spieren om goed te werken.  

Consiouz Supplements Review (2022) Slaap Supplementen

Door de zon kan het lichaam zelf vitamine D aanmaken. Ook gebeurt dat door het eten van vette vis en af en toe vlees en eieren. Kom je weinig buiten, is het winter, heb je een getinte huidskleur of ben je op leeftijd? Dan is het aan te raden om extra vitamine D te nemen. Consiouz vitamine D slaapsupplementen zijn dan heel geschikt. Ze zijn natuurlijk, wetenschappelijk onderbouwd en ook nog eens betaalbaar! 


Klik hier voor de beste deal

Voor- en nadelen Consiouz

Voordelen Consiouz

Consiouz supplements zoals de Goodnight Caps zijn natuurlijke slaapsupplementen; 
De Goodnight Caps wetenschappelijk onderbouwd en op basis daarvan samengesteld; 
De slaap supplementen bevorderen het in slaap vallen, de kwaliteit van slapen, uitgerust wakker worden én het ervaren van meer energie gedurende de dag; 
Een slaap supplement van Consiouz bevat de juiste combinatie werkzame stoffen; 
Consiouz Good Night Caps en Consiouz Dreamcaps werken optimaal samen; 
Consiouz Stress Support supplementen worden op milieuvriendelijke wijze ontwikkeld; 
Vitamine D slaapsupplement van Consiouz versterkt het immuunsysteem het hele jaar door; 
Consiouz supplements zoals de Good Night Caps zijn goed betaalbaar; 
Consiouz biedt ook combideals slaap supplementen aan, waardoor je nog minder betaalt. 

Nadelen Consiouz

Je kunt immuun worden voor de stof GABA in Consiouz Good Night Caps als je niet af en toe afwisselt met de Consiouz Dreamcaps; 
Consiouz supplementen worden in sommige Trustpilot reviews toch negatiever beoordeeld. 

Consiouz ervaringen en reviews

Vanwege dat laatste nadeel wil ik direct in de Consiouz ervaringen en reviews duiken die ik ben tegengekomen. Over het algemeen wordt dit slaap supplementen merk, en vooral de Good Night Caps, heel positief beoordeeld. Mensen slapen echt beter sinds het gebruik van de slaapsupplementen en voelen zich energieker en meer uitgerust.  

Hermlen gebruikt de Good Night Caps sinds 3 weken en vertelt dat het prima bevalt. “Ik val nu sneller in slaap én ik word energieker wakker. Eerst gebruikte ik cannabis om beter te slapen, maar deze Goodnight caps hebben hetzelfde effect. Ze geven alleen veel minder bijwerkingen! Dat is dus heel positief. Ik ben er super blij mee.” 

Andrea twijfelde een beetje over Consiouz supplementen kopen. “Ik was al jaren op zoek naar iets dat werkte en ik had echt al heel veel geprobeerd. Toch besloot ik Good Night Caps te proberen. In de eerste week moest mijn lichaam nog wennen en merkte ik nog niet zoveel. Vanaf de tweede week veranderde dat. Ik slaap nu 7 tot 8 uur aan één stuk door en ik voel mij overdag veel fitter! Ik ben echt heel blij, heb ook eindelijk geen nachtmerries meer. Ik ben daarom heel tevreden en ik zou Goodnight Caps zeker aanbevelen aan vrienden!” 

Ook zijn er Consiouz reviews waarin staat dat de supplementen niet blijken te werken. Wat ik zelf heel positief vind, is dat de klantenservice op al die mensen reageert om met hen mee te denken. Dat een slaap supplement niet werkt, kan namelijk aan allerlei factoren liggen. De klantenservice biedt kosteloze coaching gesprekken aan om die mensen alsnog te helpen bij een betere nachtrust. Neem gerust een kijkje op Trustpilot, dan zie je direct wat ik bedoel! 

Consiouz Supplements Review (2022) Slaap Supplementen

Consiouz slaap supplementen bestellen?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je Consiouz supplementen bestellen? Dat kan eenvoudig via de webshop. Consiouz supplementen kopen (Good Night Caps) kan al vrij voordelig, want de slaap supplementen zijn niet duur. Houd voor de zekerheid in de gaten of er een Consiouz supplementen aanbieding is. Dat kan alsnog schelen op de prijs die je uiteindelijk betaalt.  

Ik heb op het moment van schrijven helaas nog geen Consiouz supplementen korting of Consiouz supplementen kortingscode ontdekt. Wanneer ik die toch ontvang, ben jij de eerste die het hier kan teruglezen. Ik zal het artikel dan direct updaten! 


Klik hier voor de beste deal

Meer voedingssupplementen voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Persoonlijk ben ik fan van ayurvedische supplementen, energetische supplementen en homeopathische supplementen. Daarnaast hebben probiotica en postbiotica supplementen ook een bewezen positief effect op je gezondheid.

Door de jaren heen hebben concentratie pillen en nootropics van bijvoorbeeld Mindscopic ook veel meer bekendheid verkregen. Vegan supplementen van Orangefit zijn al jarenlang niet meer weg te denken uit het supplementenlandschap.

De meeste voedingssupplementen zijn tegenwoordig verkrijgbaar als supplementen abonnement of vitamine abonnement bij Vitaily, Viteezy, Atida Pure, DailyVita en Specialized Vitamins en vind je terug op onze website. Kwalitatieve supplementen koop je ook bij Vitals, Bonusan, Vitakruid, Orthica, AOV, Consiouz Supplements of Flinndal.

Voedingssupplementen gaan verder dan enkel vitamines en mineralen. Denk namelijk ook eens aan glucosamine, guarboonvezels, Lactobacillus rhamnosus GG, luteïne supplementen, psylliumvezels, pterostilbeen supplementen en quercetine supplementen. De mooie en krachtige merken bieden ook resveratrol supplementen, zeaxanthine supplementen, relax supplementen, supplementen voor rust en ontspanning, prostaat supplementen, oog supplementen en cholesterolverlagende supplementen. Al jarenlang zijn populair sportsupplementen, beauty supplementen, anti-aging supplementen en afslankpillen.

Zit je juist wat minder lekker in je vel dan zijn supplementen somber gevoel, supplementen prikkelbaar gevoel, supplementen neerslachtig of supplementen depressie wellicht een oplossing. Ook rustgevende supplementen en Q10 supplementen kunnen een waardevolle toevoeging zijn.

Wil je meer weten over al deze voedingssupplementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meer Slaap tips voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid?  Focus je dan naast slaaptips voor een goede nachtrust ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Wilt u meer weten over slaap. Wat is diepe slaap en rem slaap? Is er een kans op vet verbranden tijdens je slaap, wat is de oorzaak van een nachtmerrie? Waarom droom je eigenlijk? Bent u specifiek opzoek naar tips tegen snurken? Waarom slaapwandel je? En kun je een droge mond hebben tijden het slapen? En ja zelfs schrijven we over niet slapen door XTC. Is het zo dat je niet kan slapen door honger?

Zeker als u problemen heeft bij het slapen kan ik me voorstellen dat u meer wil weten over de oorzaken. Een chronisch slaaptekort kan ontstaan door bijvoorbeeld slaapapneu, maar ook als je angst hebt voor niet kunnen slapen, niet kan slapen naast iemand, te vroeg wakker worden of zelfs als je baby niet in eigen bed wil slapen. Het presteren na een slechte nacht kan dan minder goed worden, zelfs overdag in slaap vallen is een veelvoorkomende optie of veel gapen. En nee, snoozen werkt niet om je meer uitgerust te voelen.

Een boek over slaap of chronische slaaploosheid door William van der Klaauw kan helpen om meer inzichten te krijgen in de slaapfases en slaapcyclus en wat je kunt doen bij slecht slapen.

Ervaar je hoofdpijn na het slapen, overweeg dan een ergonomisch kussen voor goede slaaphouding. Voor slapen in het vliegtuig is het ook aan te raden om een kussen voor nekklachten mee te nemen en schrik je vaak wakker denk dan aan een orthopedisch kussen.

Wat wordt aangeraden, slapen zonder kleding, wel of niet eten voor het slapen, een medisch kussen en is het handig om met lenzen in te slapen?

Als je perfect wil slapen in 7 stappen, denk dat aan of het te warm is in bed, gebruik je een natuurlijk slaapmiddel, daglichtlamp en gebruik je white noise met slaap app? Voor de Numsy white noise review lees hier verder. Gebruik je de beste slaap app om met muziek in slaap te vallen? En heb je nagedacht wat de kleur in je slaapkamer voor invloed kan hebben op de nachtrust?

Andere opties zijn bijvoorbeeld slaaptabletten als melatonine. Belangrijk is wel om alert te zijn op de melatonine dosering. Alle slaapmiddelen beogen een ander doel dus denk goed na voordat u een goede nachtrust supplement of slaap supplement gaat gebruiken zoals Consiouz.

Wil je meer weten over al deze slaap tips? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar je ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je slaap tools bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke slaap attributen jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen over Consiouz slaap supplementen

Heb je nog vragen over Good Night Caps of slaap supplementen? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar wat magnesium doet met je nachtrust? Of naar welk slaapsupplement het beste is? Lees dan nog even verder! 

Wat is het beste natuurlijke slaap supplement?

Het feit dat je een natuurlijk slaap supplement kiest is al de juiste keuze. Natuurlijk is er altijd onderscheid tussen verschillende merken en producten zoals de Good Night Caps. Zelf ben ik fan van Consiouz supplementen, omdat ze compleet zijn. Consiouz verkoopt geen losse supplementen, maar juist de perfecte samenstelling van meerdere ingrediënten (Goodnight Caps). Wist je dat Goodnight Caps wetenschappelijk onderbouwd zijn?! (1

Wat doet magnesium met je nachtrust?

Magnesium acetyl taurinaat kan helpen bij slaapproblemen. Daarom is het verstandig om een slaap supplement te kiezen waar dit ingrediënt in zit. Door magnesium acetyl taurinaat kun je fysiek en mentaal ontspannen en zal in slaap vallen gemakkelijker gaan. Ook helpt het depressie en angstklachten te verlichten. Hoe rustiger en gezonder jouw mentale welzijn is, des te gemakkelijker val je in slaap en slaap je ‘s nachts door. Magnesium acetyl taurinaat helpt daarbij. 

Is GABA schadelijk voor de gezondheid? 

Nee, GABA is niet schadelijk. Het is een veilige stof. Het is wel belangrijk dat je niet te veel binnenkrijgt van GABA. Dat is ook niet snel mogelijk, dus wees gerust. Bovendien is GABA een lichaamseigen stof die je lichaam daarom goed kan verwerken. De Consiouz slaap supplementen met GABA kun je veilig innemen, zonder bang te hoeven zijn voor nadelige gevolgen voor je gezondheid. 

Hoe herken je een veilig slaapmiddel? 

Een veilig slaapmiddel of slaap supplement is allereerst een natuurlijk middel. Slaapmiddelen die artsen voorschrijven en die je slechts kort mag gebruiken, werken vrijwel altijd verslavend. Begin daar liever niet aan. Je lichaam kan heel veel met de ondersteuning van de natuur. Een natuurlijk slaapmiddel maakt je bovendien niet suf gedurende de dag. Consiouz slaap supplements zijn een perfect voorbeeld van natuurlijke slaapmiddelen die je veilig kunt gebruiken. Ook op de lange termijn. 


Klik hier voor de beste deal

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Consiouz Supplements | Review (2023) | Slaap Supplementen!

Laat een reactie achter