In dit artikel

Bulk Complete Greens Review Beste Keuze

Bulk Complete Greens | Review | Beste Keuze?

In dit artikel

Vind je het belangrijk om zo gezond mogelijk te leven? Kijk dan eens naar de inname van supplementen. Door de juiste supplementen in te nemen, krijgt je lichaam alle benodigde voedingsstoffen binnen. Daarbij is het ook mogelijk om voor de zogeheten green juice van Bulk te kiezen. In deze Bulk Complete Greens review lees je alles over de Bulk Complete Greens.


Bekijk meer productinformatie

Wat is Bulk Complete Greens precies?

Het is allereerst goed om te weten dat het merk veel soorten producten aanbiedt. Dit merk biedt onder meer sportvoeding aan, maar ook allerlei proteïne en vitaminesupplementen. Al sinds dit merk bestaat, biedt Bulk ook de Complete Greens aan.

Complete Greens wordt door Bulk als supergroentepoeder omschreven. Dit is poeder die je in bijvoorbeeld water op kunt lossen; op die manier creëer je je eigen groentesap. Bulk geeft aan dat je ook prima de Complete Greens in bijvoorbeeld je smoothie of soep kunt doen.

Het merk geeft aan dat dit een alles-in-één supplement is. Door alleen dit supplement te nuttigen, zou je van de nodige gezondheidsvoordelen moeten profiteren. Of dit daadwerkelijk het geval is, vertellen wij je uiteraard graag in deze Bulk Complete Greens review.

Uit welke ingrediënten bestaat Bulk Complete Greens?

Op deze website vind je over meerdere green juices reviews. Dit doen wij niet zonder reden: je hebt op dit moment simpelweg uit veel green juices de keuze. Om tot de juiste keuze te komen, moet je onder meer goed naar de ingrediënten kijken.

Over de Bulk Complete Greens kunnen we kort zijn: het supplement bestaat uit een mix van 8 groenten. Deze 8 groenten bevatten allemaal veel vitamines, vezels en mineralen. Precies dát is wat je wilt als je een groen sapje nuttigt.

Het gaat hierbij om de volgende 8 ingrediënten:

 • Spirulina. Dit is een van de beste ingrediënten voor in een groen sapje. Dit ingrediënt zorgt voor opbouw en onderhoud van de weefsels, huid en spieren. Ook zorgt dit bestanddeel voor meer energie.
 • Chlorella. Net zoals in veel andere groene sapjes zit in de Bulk Complete Greens ook chlorella. Dit bestanddeel heeft een geweldig ontgiftende werking. Dankzij de chlorella verdwijnen onder meer afvalstoffen en zware metalen uit je lichaam.
 • Spirulina Chlorella Broccoli. Broccoli is rijk aan vitamine C, ijzer en andere vezels. Mede hierdoor geniet je dankzij de broccoli van een beter immuunsysteem. Ook draagt dit ingrediënt bij aan je algehele gezondheid.
 • Pompoen. In de Bulk Complete Greens zitten ook nog pompoeneiwitten. Deze eiwitten zorgen ervoor dat je een verzadigd gevoel hebt, dat je darmen gezond blijven en dat je tal van vitamines binnenkrijgt.
 • Spinazie. Spinazie is een bron van vitamine A, vitamine B11 en vitamine K. Deze drie vitamines heb je onder meer nodig voor je weerstand en voor het behouden van een gezonde huid. De vitamine K in de spinazie gaat aderverkalking tegen, waardoor je een kleiner risico op hart- en vaatziektes loopt.
 • Alfalfa. Ook in alfalfa zitten talloze belangrijke voedingsstoffen. Deze stoffen dragen bij aan je immuunsysteem, werken ontstekingsremmend en zorgen voor een verbeterde algehele gezondheid.
 • Moringa. Moringa stimuleert onder meer de aanmaak van spieren, laat spieren sneller herstellen na een inspanning en bevordert de werking van je nieren en lever.
 • Bloemkool. Tot slot zit er ook nog bloemkool in de Bulk Complete Greens verwerkt. Ook bloemkool brengt talloze vitamines en mineralen met zich mee. Je geniet hierdoor onder meer van een verbeterde spijsvertering.

Over de samenstelling van de Bulk Complete Greens zijn wij erg te spreken. Deze 8 voedingsstoffen voegen allemaal absoluut iets toe aan je smoothies. Aan je algehele gezondheid, maar ook aan de werking van je organen.

Overigens bevatte de Bulk Complete Greens lange tijd maar liefst 25 ingrediënten, die bestaat uit allerlei groenten, fruit en vezels. Zoals de ingrediënten hierboven. Enige tijd geleden heeft het merk besloten om dit aantal terug te brengen naar 8 ingrediënten. De juiste keuze, aangezien hierdoor bovenstaande ingrediënten een nóg beter effect met zich meebrengen.

Bulk Complete Greens Review Beste Keuze

Wat zijn de voordelen van Bulk Complete Greens?

Het mag duidelijk zijn; de samenstelling van de Bulk Greens is ideaal. Alle ingrediënten die voor deze supergroentepoeder gebruikt zijn, bieden veel gezondheidsvoordelen. Daar blijft het echter niet bij. Door deze poeder dagelijks te nuttigen, geniet je van nóg meer voordelen. Hieronder laten wij je graag kennismaken met de belangrijkste voordelen van de Bulk Complete Greens.

Voor iedereen geschikt

Het is een feit dat niet alle green juices voor alle mensen geschikt zijn. Ben je bijvoorbeeld vegetariër of veganist? Of eet je door geloofsovertuigingen alleen halal? Dan is het prima mogelijk om voor de Bulk Complete Greens te kiezen. Dit supplement is, door samenstelling, simpelweg voor iedereen geschikt.

In meerdere smaken te verkrijgen

Een gekend ‘probleem’ van groentepoeder is de vervelende smaak. Veel groentepoeders zijn allesbehalve lekker, waardoor het een grote struggle is om de groentepoeder elke dag op te drinken. Daar is bij de Bulk Complete Greens gelukkig minder sprake van.

Deze groentepoeder wordt namelijk in meerdere smaken uitgebracht. Je kunt voor de naturel smaak kiezen, maar ook voor een smaak waarvoor bessen gemixt zijn. Of wat te denken van de Perzik Mango smaak? Dat je überhaupt uit meerdere smaken kunt kiezen, spreekt ons erg aan. Je hebt simpelweg alle mogelijkheden om een lekkere groentesap uit te kiezen. Alleen dat gegeven is al een groot voordeel van de Bulk Complete Greens.

Bulk Complete Greens Review Beste Keuze

Veel gezondheidsvoordelen

Door de ingrediënten, zoals spirulina chlorella, brengt Bulk Complete Greens veel gezondheidsvoordelen met zich mee. Zo krijgt je lichaam alle benodigde voedingsstoffen binnen. Dat uit zich onder meer in een verbeterde weerstand en een betere werking van je organen.

Ook op het gebied van beauty geniet je van meerdere voordelen. De ingrediënten van de Bulk Complete Greens zorgen namelijk voor gezond haar, gezonde nagels en een fraaie (strakke) huid.

Meer energie & minder stress

De samenstelling van het supplement brengt nog meer voordelen met zich mee:

 • Meer energie. Als je in de ochtend de groentepoeder van Bulk nuttigt, geniet je de rest van de dag van meer energie. Je krijgt met deze poeder simpelweg een energieboost, waardoor je gedurende de dag de gewenste arbeid kunt leveren.
 • Minder stress. De ingrediënten van Bulk Complete Greens dragen ook bij aan de vermindering van stress. Je komt eigenlijk veel beter in je vel te zitten, waardoor je meer en meer van het leven kunt genieten. En dat allemaal dankzij supergroentepoeder van Bulk!

Veelzijdig

Een ander voordeel van Bulk Complete Greens is terug te vinden in de veelzijdigheid. Zoals we eerder in deze Bulk Complete Greens review al stelden, kun je de poeder prima met water mengen. Je kunt deze poeder echter ook in smoothies, soep en andere gerechten verwerken.

Heb je enigszins moeite met het innemen van poeder? Dan is deze veelzijdigheid een groot voordeel. Bijkomend voordeel is dat je op deze poeder (dit supplement) niet hoeft te kauwen.

Duurzame verpakking

Uiteraard is duurzaamheid ook een hot item in de huidige samenleving. Het doet ons dan ook goed om te zien dat het merk voor een duurzame verpakking gekozen heeft. Deze verpakking is van louter duurzame materialen vervaardigd. Ook is de verpakking makkelijk te openen en te sluiten.

Wat zijn de nadelen van Bulk Complete Greens?

Is Bulk Complete Greens de perfecte green juice? Nou, dat ligt maar net aan je wensen. Je hebt op dit moment de keuze uit meerdere goede green juices. Dát betekent dat je voor jezelf vooral een goede vergelijking moet maken.

Hierbij moet je ook met een paar nadelen rekening houden. De belangrijkste nadelen van Bulk Complete Greens bespreken we hieronder.

Niet overal te verkrijgen

Een gekend nadeel van Bulk Complete Greens vinden wij de verkrijgbaarheid. Je kunt deze supergroentepoeder per portie eigenlijk alleen in de webshop van Bulk zelf kopen. Wij hadden liever gezien dat je deze groentepoeder ook bij andere webshops zou kunnen kopen.

Bulk Complete Greens Review Beste Keuze

Slechts één hoeveelheid

Heb je oren naar de aanschaf van Bulk Complete Greens? Dan is het goed om te weten dat je deze groentepoeder in slechts één hoeveelheid kunt kopen: 100 gram. In het verleden bood Bulk deze groentepoeder ook in 500 gram en 1000 gram aan, maar daar is nu geen sprake meer van. Met name als je een grootgebruiker bent, is dit een belangrijk nadeel.

Hoe moet je Bulk Complete Greens gebruiken?

Heb je nog niet eerder gebruikgemaakt van green juice? Of wil je precies weten hoe je de Bulk Complete Greens moet gebruiken? Het antwoord is vrij simpel: je kunt deze green juice makkelijk gebruiken. Eigenlijk hoef je alleen maar deze stappen te doorlopen:

 • Stap 1: open de verpakking van Bulk Complete Greens en haal het maatschepje er uit
 • Stap 2: schep ongeveer 3,5 keer het maatschepje vol met de poeder en meng dit met water. Het advies is om 250 ml water te gebruiken
 • Stap 3: meng het mengsel goed met elkaar. Nadat je dit hebt gedaan, kun je het groentesapje direct drinken

Je hoeft het dus niet per se met water te mengen. Het is ook mogelijk om deze poeder in je smoothie of soep te verwerken. Belangrijk is in ieder geval dat je de juiste dosering per portie aanhoudt: 3,5 maatschepjes vol met 250 ml water.

Overigens kun je de Bulk Complete Greens twee keer per dag gebruiken. Bij veel green juices is het advies om slechts 1 portie te nuttigen, maar dat is bij Bulk Complete Greens dus niet het geval.

Bulk Complete Greens Review Beste Keuze

Wat zijn de Bulk Complete Greens ervaringen?

Online zijn de nodige Bulk Complete Greens ervaringen te vinden. Wat hierbij opvalt, is dat een paar reviews vrij negatief zijn. Die negatieve reviews hebben geen betrekking op de poeder, maar op de service vanuit het merk. Mede daarom hadden wij graag gezien dat je deze groentepoeder ook bij andere partijen zou kunnen bestellen.

Gelukkig vind je online ook veel positieve Bulk Complete Greens ervaringen. Veel kopers geven aan dat de smaak geweldig is, dat je voldoende keuze qua smaken hebt en dat de samenstelling prima is. Daarbij geven mensen ook aan dat zij daadwerkelijk de gevolgen van Bulk Complete Greens ervaren. Hierbij kun je denken aan meer energie en een verbeterde gezondheid.

Belangrijk voordeel: online zijn meer dan 1400 beoordelingen te vinden. Dit geeft duidelijk aan dat Bulk Complete Greens erg populair is. Deze populariteit komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen bij de customer.

Wat kost Bulk Complete Greens?

Hebben wij je met deze Bulk Complete Greens review warm weten te maken? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd naar de kosten voor dit product.

Nou, het is een feit dat Bulk Complete Greens opvallend goedkoop is. Voor een verpakking van 100 gram betaal je namelijk 12,49 euro. Volgens Bulk komt dit neer op een bedrag van 1,14 euro per portie. In vergelijking met andere green juices is dit behoorlijk voordelig.


Bekijk meer productinformatie

Onze eindconclusie over Bulk Complete Greens

In onze ogen is Bulk Complete Greens een van de beste supergroentepoeders van dit moment. Dit is hoofdzakelijk te danken aan de samenstelling van het product. Alle 8 ingrediënten, zoals spirulina chlorella, waar Bulk voor gekozen heeft, brengen het gewenste effect met zich mee.

Een ander groot pluspunt vinden wij de veelzijdigheid. Je kunt deze poeder naar eigen wens mengen met bijvoorbeeld water, smoothie, soep of een ander gerecht. Overigens is het ook nog subliem dat je uit 5 smaken kunt kiezen. Zo krijg je voldoende vezels en eiwitten binnen.

Tevens zijn wij over de prijsstelling te spreken. Wij hebben veel groenje sapjes getest, waarvan Bulk Complete Greens toch wel een van de goedkopere opties is. Onder aan de streep kunnen wij het volgende concluderen: Bulk Complete Greens kopen is zeker een verstandige keuze.

Bulk Complete Greens Review Beste Keuze

Meest gestelde vragen over Bulk Complete Greens

Waar koop je Bulk Complete Greens?

Bulk Complete Greens koop je in de officiële webshop van Bulk. Op dit moment kun je in deze webshop jammer genoeg voor maar een verpakkingshoeveelheid kiezen: 100 gram. Wij zouden liever zien dat je deze green juice ook in grotere hoeveelheden zou kunnen bestellen.

Wat zijn de algemene Bulk Complete Greens ervaringen?

De algemene Bulk Complete Greens ervaringen zijn positief. Veel gebruikers roemen de werking, evenals de lekkere smaak. De negatieve ervaringen hebben eigenlijk alleen betrekking op de service vanuit Bulk. Dat er online meer dan 1400 beoordelingen te vinden zijn, is wat ons betreft veelzeggend voor deze groentepoeder.

» Referenties


1. ‘Does Green Juice Have Benefits? All You Need to Know’ – Medically reviewed by Natalie Olsen, R.D., L.D., ACSM EP-C — By Ansley Hill, RD, LD on April 24, 2020.
https://www.healthline.com/nutrition/green-juice-benefits

2. ‘Health benefit of vegetable/fruit juice-based diet: Role of microbiome’ – Susanne M. Henning, Jieping Yang, Paul Shao, Ru-Po Lee, Jianjun Huang, Austin Ly, Mark Hsu, Qing-Yi Lu, Gail Thames, David Heber, and Zhaoping Li. Published online 2017 May 19.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5438379/

3. ‘Leguminose green juice as an efficient nutrient for l(+)-lactic acid production’ – Donna Dietz, Roland Schneider, Franka Papendiek, Joachim Venus. 20 October 2016.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0168165616313980

4. ‘Green vegetable juice as a potential source of human fascioliasis in Korea’ – Sungim Choi, Sunghee Park, Sooji Hong, Hyejoo Shin, Bong-Kwang Jung, Min Jae Kim. December 2022.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352771422000738

» Referenties


Bekijk meer productinformatie

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Bulk Complete Greens | Review | Beste Keuze?

Laat een reactie achter