In dit artikel

Bulk Complete Greens Review Beste Keuze

Bulk Complete Greens | Review (2023) | Beste Keuze?

In dit artikel

Vind je het belangrijk om zo gezond mogelijk te leven? Kijk dan eens naar de inname van supplementen. Door de juiste supplementen in te nemen, krijgt je lichaam alle benodigde voedingsstoffen binnen. Daarbij is het ook mogelijk om voor de zogeheten green juice van Bulk te kiezen. In deze Bulk Complete Greens review lees je alles over de Bulk Complete Greens.

Wat is Bulk Complete Greens precies?
Het is allereerst goed om te weten dat het merk Bulk veel soorten producten aanbiedt. Dit merk biedt onder meer sportvoeding aan, maar ook allerlei proteïne en vitaminesupplementen. Al sinds dit merk bestaat, biedt Bulk ook de Complete Greens aan.

Complete Greens wordt door Bulk als supergroentepoeder omschreven. Dit is poeder die je in bijvoorbeeld water op kunt lossen; op die manier creëer je je eigen groentesap. Bulk geeft aan dat je ook prima de Complete Greens in bijvoorbeeld je smoothie of soep kunt doen.

Bulk geeft aan dat dit een alles-in-één supplement is. Door alleen dit supplement te nuttigen, zou je van de nodige gezondheidsvoordelen moeten profiteren. Of dit daadwerkelijk het geval is, vertellen wij je uiteraard graag in deze Bulk Complete Greens review.


Klik hier voor de beste deal

Uit welke ingrediënten bestaat Bulk Complete Greens?

Op deze website vind je over meerdere green juices reviews. Dit doen wij niet zonder reden: je hebt op dit moment simpelweg uit veel green juices de keuze. Om tot de juiste keuze te komen, moet je onder meer goed naar de ingrediënten kijken.

Over de Bulk Complete Greens kunnen we kort zijn: deze green juices bestaat uit een mix van 8 groenten. Deze 8 groenten bevatten allemaal veel vitamines en mineralen. Precies dát is wat je wilt als je een green juice nuttigt.

Het gaat hierbij om de volgende 8 ingrediënten:

 • Spirulina. Dit is een van de beste ingrediënten voor in een green juice. Dit ingrediënt zorgt voor opbouw en onderhoud van de weefsels, huid en spieren. Ook zorgt dit bestanddeel voor meer energie.
 • Chlorella. Net zoals in veel andere green juices zit in de Bulk Complete Greens ook chlorella. Dit bestanddeel heeft een geweldig ontgiftende werking. Dankzij de chlorella verdwijnen onder meer afvalstoffen en zware metalen uit je lichaam.
 • Broccoli. Broccoli is rijk aan vitamine C, ijzer en andere vezels. Mede hierdoor geniet je dankzij de broccoli van een beter immuunsysteem. Ook draagt dit ingrediënt bij aan je algehele gezondheid.
 • Pompoen. In de Bulk Complete Greens zitten ook nog pompoeneiwitten. Deze eiwitten zorgen ervoor dat je een verzadigd gevoel hebt, dat je darmen gezond blijven en dat je tal van vitamines binnenkrijgt.
 • Spinazie. Spinazie is een bron van vitamine A, vitamine B11 en vitamine K. Deze drie vitamines heb je onder meer nodig voor je weerstand en voor het behouden van een gezonde huid. De vitamine K gaat aderverkalking tegen, waardoor je een kleiner risico op hart- en vaatziektes loopt.
 • Alfalfa. Ook in alfalfa zitten talloze belangrijke voedingsstoffen. Deze stoffen dragen bij aan je immuunsysteem, werken ontstekingsremmend en zorgen voor een verbeterde algehele gezondheid.
 • Moringa. Moringa stimuleert onder meer de aanmaak van spieren, laat spieren sneller herstellen na een inspanning en bevordert de werking van je nieren en lever.
 • Bloemkool. Tot slot zit er ook nog bloemkool in de Bulk Complete Greens verwerkt. Ook dit ingrediënt brengt talloze vitamines en mineralen met zich mee. Je geniet hierdoor onder meer van een verbeterde spijsvertering.

Over de samenstelling van de Bulk Complete Greens zijn wij erg te spreken. Deze 8 ingrediënten voegen allemaal absoluut iets toe. Aan je algehele gezondheid, maar ook aan de werking van je organen.

Overigens bevatte de Bulk Complete Greens lange tijd maar liefst 25 ingrediënten. Enige tijd geleden heeft Bulk besloten om dit aantal terug te brengen naar 8 ingrediënten. De juiste keuze, aangezien hierdoor bovenstaande ingrediënten een nóg beter effect met zich meebrengen.

Bulk Complete Greens Review Beste Keuze

Wat zijn de voordelen van Bulk Complete Greens?

Het mag duidelijk zijn; de samenstelling van de Bulk Greens is ideaal. Alle ingrediënten die voor deze supergroentepoeder gebruikt zijn, bieden veel gezondheidsvoordelen. Daar blijft het echter niet bij. Door deze poeder dagelijks te nuttigen, geniet je van nóg meer voordelen. Hieronder laten wij je graag kennismaken met de belangrijkste voordelen van de Bulk Complete Greens.

Voor iedereen geschikt

Het is een feit dat niet alle green juices voor alle mensen geschikt zijn. Ben je bijvoorbeeld vegetariër of veganist? Of eet je door geloofsovertuigingen alleen halal? Dan is het prima mogelijk om voor de Bulk Complete Greens te kiezen. Deze green juice is, door samenstelling, simpelweg voor iedereen geschikt.

In meerdere smaken te verkrijgen

Een gekend ‘probleem’ van groentepoeder is de vervelende smaak. Veel groentepoeders zijn allesbehalve lekker, waardoor het een grote struggle is om de groentepoeder elke dag op te drinken. Daar is bij de Bulk Complete Greens gelukkig minder sprake van.

Deze groentepoeder wordt namelijk in meerdere smaken uitgebracht. Je kunt voor de naturel smaak kiezen, maar ook voor een smaak waarvoor bessen gemixt zijn. Of wat te denken van de Perzik Mango smaak? Dat je überhaupt uit meerdere smaken kunt kiezen, spreekt ons erg aan. Je hebt simpelweg alle mogelijkheden om een lekkere groentesap uit te kiezen. Alleen dat gegeven is al een groot voordeel van de Bulk Complete Greens.

Bulk Complete Greens Review Beste Keuze

Veel gezondheidsvoordelen

Door de ingrediënten brengt Bulk Complete Greens veel gezondheidsvoordelen met zich mee. Zo krijgt je lichaam alle benodigde voedingsstoffen binnen. Dat uit zich onder meer in een verbeterde weerstand en een betere werking van je organen.

Ook op het gebied van beauty geniet je van meerdere voordelen. De ingrediënten van de Bulk Complete Greens zorgen namelijk voor gezond haar, gezonde nagels en een fraaie (strakke) huid.

Meer energie & minder stress

De samenstelling van de Bulk Complete Greens brengt nog meer voordelen met zich mee:

 • Meer energie. Als je in de ochtend de groentepoeder van Bulk nuttigt, geniet je de rest van de dag van meer energie. Je krijgt met deze poeder simpelweg een energieboost, waardoor je gedurende de dag de gewenste arbeid kunt leveren.
 • Minder stress. De ingrediënten van Bulk Complete Greens dragen ook bij aan de vermindering van stress. Je komt eigenlijk veel beter in je vel te zitten, waardoor je meer en meer van het leven kunt genieten. En dat allemaal dankzij supergroentepoeder van Bulk!

Veelzijdig

Een ander voordeel van Bulk Complete Greens is terug te vinden in de veelzijdigheid. Zoals we eerder in deze Bulk Complete Greens review al stelden, kun je de poeder prima met water mengen. Je kunt deze poeder echter ook in smoothies, soep en andere gerechten verwerken.

Heb je enigszins moeite met het innemen van poeder? Dan is deze veelzijdigheid een groot voordeel. Bijkomend voordeel is dat je op deze poeder (dit supplement) niet hoeft te kauwen.

Duurzame verpakking

Uiteraard is duurzaamheid ook een hot item in de huidige samenleving. Het doet ons dan ook goed om te zien dat Bulk voor een duurzame verpakking gekozen heeft. Deze verpakking is van louter duurzame materialen vervaardigd. Ook is de verpakking makkelijk te openen en te sluiten.

Wat zijn de nadelen van Bulk Complete Greens?

Is Bulk Complete Greens de perfecte green juice? Nou, dat ligt maar net aan je wensen. Je hebt op dit moment de keuze uit meerdere goede green juices. Dát betekent dat je voor jezelf vooral een goede vergelijking moet maken.

Hierbij moet je ook met een paar nadelen rekening houden. De belangrijkste nadelen van Bulk Complete Greens bespreken we hieronder.

Niet overal te verkrijgen

Een gekend nadeel van Bulk Complete Greens vinden wij de verkrijgbaarheid. Je kunt deze supergroentepoeder eigenlijk alleen in de webshop van Bulk zelf kopen. Wij hadden liever gezien dat je deze groentepoeder ook bij andere webshops zou kunnen kopen.

Bulk Complete Greens Review Beste Keuze

Slechts één hoeveelheid

Heb je oren naar de aanschaf van Bulk Complete Greens? Dan is het goed om te weten dat je deze groentepoeder in slechts één hoeveelheid kunt kopen: 100 gram. In het verleden bood Bulk deze groentepoeder ook in 500 gram en 1000 gram aan, maar daar is nu geen sprake meer van. Met name als je een grootgebruiker bent, is dit een belangrijk nadeel.

Hoe moet je Bulk Complete Greens gebruiken?

Heb je nog niet eerder gebruikgemaakt van green juice? Of wil je precies weten hoe je de Bulk Complete Greens moet gebruiken? Het antwoord is vrij simpel: je kunt deze green juice makkelijk gebruiken. Eigenlijk hoef je alleen maar deze stappen te doorlopen:

 • Stap 1: open de verpakking van Bulk Complete Greens en haal het maatschepje er uit
 • Stap 2: schep ongeveer 3,5 keer het maatschepje vol met de poeder en meng dit met water. Het advies is om 250 ml water te gebruiken
 • Stap 3: meng het mengsel goed met elkaar. Nadat je dit hebt gedaan, kun je het groentesapje direct drinken

Je hoeft het dus niet per se met water te mengen. Het is ook mogelijk om deze poeder in je smoothie of soep te verwerken. Belangrijk is in ieder geval dat je de juiste dosering aanhoudt: 3,5 maatschepjes vol met 250 ml water.

Overigens kun je de Bulk Complete Greens twee keer per dag gebruiken. Bij veel green juices is het advies om slechts 1 portie te nuttigen, maar dat is bij Bulk Complete Greens dus niet het geval.

Bulk Complete Greens Review Beste Keuze

Wat zijn de Bulk Complete Greens ervaringen?

Online zijn de nodige Bulk Complete Greens ervaringen te vinden. Wat hierbij opvalt, is dat een paar reviews vrij negatief zijn. Die negatieve reviews hebben geen betrekking op de poeder, maar op de service vanuit Bulk. Mede daarom hadden wij graag gezien dat je deze groentepoeder ook bij andere partijen zou kunnen bestellen.

Gelukkig vind je online ook veel positieve Bulk Complete Greens ervaringen. Veel kopers geven aan dat de smaak geweldig is, dat je voldoende keuze qua smaken hebt en dat de samenstelling prima is. Daarbij geven mensen ook aan dat zij daadwerkelijk de gevolgen van Bulk Complete Greens ervaren. Hierbij kun je denken aan meer energie en een verbeterde gezondheid.

Belangrijk voordeel: online zijn meer dan 1400 beoordelingen te vinden. Dit geeft duidelijk aan dat Bulk Complete Greens erg populair is. Deze populariteit komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen.

Wat kost Bulk Complete Greens?

Hebben wij je met deze Bulk Complete Greens review warm weten te maken? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd naar de kosten voor deze groentepoeder.

Nou, het is een feit dat Bulk Complete Greens opvallend goedkoop is. Voor een verpakking van 100 gram betaal je namelijk 12,49 euro. Volgens Bulk komt dit neer op een bedrag van 1,14 euro per portie. In vergelijking met andere green juices is dit behoorlijk voordelig.


Klik hier voor de beste deal

Onze eindconclusie over Bulk Complete Greens

In onze ogen is Bulk Complete Greens een van de beste supergroentepoeders van dit moment. Dit is hoofdzakelijk te danken aan de samenstelling. Alle 8 ingrediënten waar Bulk voor gekozen heeft, brengen het gewenste effect met zich mee.

Een ander groot pluspunt vinden wij de veelzijdigheid. Je kunt deze poeder naar eigen wens mengen met bijvoorbeeld water, smoothie, soep of een ander gerecht. Overigens is het ook nog subliem dat je uit 5 smaken kunt kiezen.

Tevens zijn wij over de prijsstelling te spreken. Wij hebben veel green juices getest, waarvan Bulk Complete Greens toch wel een van de goedkopere opties is. Onder aan de streep kunnen wij het volgende concluderen: Bulk Complete Greens kopen is zeker een verstandige keuze.

Bulk Complete Greens Review Beste Keuze

Meer over green juice en andere superfoods voor je gezondheid?

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitaminesmineralen en spoorelementenomega 3 vetzureneiwittenfytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals bijvoorbeeld de beste green juice.

Green juice is er in alle soorten en maten en daardoor hebben we alle merken voor jou getest. Lees onze green juice reviews van Nutribites, SuperFoodies, Alka Greens, MR.Juice, Turbo Green Juice, Orangefit Greens, Amazing Grass, Bulk Complete Greens, Healthboost van Natuurlijk PresterenSuper GreensNutrifoodz Greens DetoxYummie Greens en Greens Power. Jij bepaalt vervolgens zelf waar je green juice kan kopen. Neem ook alle green juice ervaringen mee in jouw besluit.

We hebben ook Jesse van der Velde zijn SuperFoodies met Nutribites green juice voor je vergeleken. Je ontdekt dan alles over de green juice ingrediëntencalorieën in green juicesmaak van green juice, wat het beste moment is voor green juice en of je kan afvallen met green juice.

Wist je dat je green juice ook zelf kan maken? Wij hebben de 5 lekkerste green juice recepten voor je waarmee je zelfs een green juice detox kan doen. Er is zelfs een artikel die uitzoekt of je green juice kan gebruiken tijdens de zwangerschap.

Mocht je toch nog twijfelen over het beste voor jou gezondheid ontdek dan de voordleen van green juice vs groene smoothie.

Wil je meer weten over al deze superfoods? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Bulk Complete Greens Review Beste Keuze

Meest gestelde vragen over Bulk Complete Greens

Waar koop je Bulk Complete Greens?

Bulk Complete Greens koop je in de officiële webshop van Bulk. Op dit moment kun je in deze webshop jammer genoeg voor maar een verpakkingshoeveelheid kiezen: 100 gram. Wij zouden liever zien dat je deze green juice ook in grotere hoeveelheden zou kunnen bestellen.

Wat zijn de algemene Bulk Complete Greens ervaringen?

De algemene Bulk Complete Greens ervaringen zijn positief. Veel gebruikers roemen de werking, evenals de lekkere smaak. De negatieve ervaringen hebben eigenlijk alleen betrekking op de service vanuit Bulk. Dat er online meer dan 1400 beoordelingen te vinden zijn, is wat ons betreft veelzeggend voor deze groentepoeder. (1)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Bulk Complete Greens | Review (2023) | Beste Keuze?

Laat een reactie achter