arrow_drop_up arrow_drop_down
13 mei 2020 
in Events

Buitengewoon Leiderschap Event

Ik wil je feliciteren. Dat jij deze blog leest maakt je buitengewoon.

Jij durft af te wijken van de massa en investeert in jouw persoonlijke groei. Voor mij is het jaarlijkse event Buitengewoon Leiderschap het moment om de “groei versneller” in te zetten.

Ik durf te zeggen dat dit event het allerbeste event van Nederland is op het gebied van persoonlijk leiderschap. De Corona crisis leek dit jaar roet in het eten te gooien door de maatregel dat er geen evenementen meer tot aan 1 september mogen worden georganiseerd.

Dit was een mooie uitdagende test voor de 4 top experts die spreken op Buitengewoon Leiderschap.

 1. Thijs Lindhout
 2. Richard de Leth
 3. Tibor Olgers
 4. Edwin Selij

Wat hebben ze namelijk als oplossing bedacht: Ze hebben van Buitengewoon Leiderschap 2020 het langste event ooit van gemaakt!

 • Exclusieve opnames van het Kick Off event
 • 11 juni: Masterclass Thijs Lindhout
 • 29 juni: Masterclass Edwin Selij
 • 14 juli: Masterclass Richard de Leth
 • 12 augustus: Masterclass Tibor Olgers
 • 5 september: Het Event (Utrecht)
***Je hebt met jouw ticket hier allemaal toegang toe!***
Mocht je trouwens bij één van de live masterclasses niet aanwezig zijn, kun je ze altijd terugkijken op een later moment dat jou beter uitkomt.

Bestel nu direct jouw ticket en profiteer nog snel van de Buitengewoon Leiderschap Early Bird korting ->>

Ik weet zeker dat dit Buitengewoon Leiderschap 2020-traject van onschatbare waarde is om de volgende stap te zetten in jouw persoonlijke groei. Het gaat je praktische handvatten en tools geven om meer impact te maken en voldoening te ervaren.

Al meer dan 500 buitengewone, op groei gerichte mensen zoals jij hebben een ticket voor dit halfjaar programma.

Ik heb mijn ticket ook al en kijk ernaar uit om met jou de online masterclasses te volgen en je op 5 september in Utrecht te ontmoeten!

<<- Reserveer je ticket hier >>>

Laat je inspireren door de sprekers Thijs Lindhout, Richard de Leth, Tibor Olgers en Edwin Selij. Deze heren zijn stuk voor stuk specialist op hun gebied en vullen elkaar op een unieke manier aan.

Breek uit de massa. Wees buitengewoon.

Voor buitengewoon leiderschap heb je 4 zaken nodig: Verbinding, Energie, Focus en Vastberadenheid.

 • Het advies van Thijs is om eerst verbinding met jezelf te maken. Hierna ga je merken dat het gemakkelijker wordt om verbinding met anderen te maken.
 • Richard neemt je mee in de zoektocht naar de oorzaak van de oorzaak en helpt je om energieker te worden.
 • Tibor omschrijft Focus als volgt: Zingeving + Competentie = Weerbaarheid.
 • Edwin over Vastberadenheid. We geloven allemaal wat anders over de werkelijkheid. Dit komt door jouw ervaringen uit het verleden en noemen we ook wel conditionering.

Ik heb mijn Early Bird tickets inmiddels binnen en er zijn er nog een aantel tickets voor een scherpe prijs te koop! Tickets Buitengewoon Leiderschap >>>

Hieronder een toffe video met een exclusief kijkje achter de schermen van het event in 2019

Bekijk hoe Thijs Lindhout, Edwin Selij, Richard de Leth en Tibor Olgers dit event in 2019 mee maakten.

Ga net als ik naar het event Buitengewoon Leiderschap 2020 en krijg de winnende principes op het gebied van verbinding, energie, focus en vastberadenheid van 4 top-experts in één wervelende show.

<<- Buitengewoon Leiderschap Early Bird korting ->>

 

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie of je regelmatig events bezoekt en welke? Hiermee kan je anderen inspireren en ik zal altijd persoonlijk reageren 🙂

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess. Hij heeft passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Martijn neemt jullie mee in zijn verhaal aan de hand van inzichten die hij heeft verkregen door het luisteren van podcasts, het bekijken van documentaires, het lezen van boeken en het volgen van seminars.
Reactie plaatsen