In dit artikel

Brein TV Review (2022) + Gratis Cursus Leven Zonder Stress

Brein TV | Review (2023) + Gratis Cursus Leven Zonder Stress!

In dit artikel

Ben jij klaar voor een volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling? Heb jij grootse plannen die jij wil verwezenlijken? 

Ben jij iemand die achter de geheimen van het succes wil komen van grote ondernemers zoals Tonny Loorbach en psycholoog Albert Sonnevelt? 

Dan is Brein TV wat voor jou! 

Dé plek waar je moet zijn als je de beste versie van jezelf wil worden en jouw onbenutte potentieel wilt ontdekken. En gelukkig kan dit al vanuit je luie stoel! De community app downloaden (Huddle e-learning) en je hebt alleen nog een scherm en verbinding met het internet nodig. 

Ik heb Brein TV uitvoerig getest en ben ontzettend enthousiast. Ik vertel je er daarom graag meer over. 


Klik hier voor de beste deal voor Brein TV

Wat is Brein TV?

BreinTV is een betaald abonnement van de Psychologie van Succes: een van mijn favoriete websites om podcasts te luisteren en artikelen te lezen over zelfontwikkeling. Alle informatie op deze website is gratis. 

Maar voor de echte zelfontwikkeling junkies onder ons is er nu meer informatie beschikbaar. Wel tegen een kleine vergoeding, maar als je daar €3.500 aan waarde voor terugkrijgt…

Met het abonnement Brein TV krijg je toegang tot meer dan 500 inspirerende video’s. Maar ook e-boeken, werkboeken en masterclasses zijn voor jou beschikbaar. 

Brein TV is opgezet door top ondernemer en investeerder Tonny Loorbach en psycholoog en ondernemer Albert Sonnevelt. Je hebt ongetwijfeld wel eens van één van deze twee toppers gehoord. 

Samen hebben ze enorm veel kennis en ervaring opgedaan als ondernemer, psycholoog en businesscoach. Al hun kennis en ervaring is samengebundeld en voor jou beschikbaar gemaakt. 

Je krijgt toegang met een Brein TV abonnement tot materiaal met een waarde van meer dan €3.500 en dat voor slechts €19,95 per maand. Dat is nog eens waar voor je geld.

Brein TV Review (2022) + Gratis Cursus Leven Zonder Stress

Tot wat krijg ik allemaal toegang bij Brein TV? 

Wanneer je een abonnement neemt op Brein TV krijg je automatisch toegang tot al het materiaal dat op BreinTV geplaatst is. 

Ik kan je alvast verklappen. Dat is nogal wat! Je hoeft je niet snel te vervelen in ieder geval. Met het abonnement krijg je toegang tot: 

 • Programma’s van Brein TV

Brein TV kent 500 programma’s uiteenlopend over allerlei onderwerpen. Hierbij kun je denken aan onderwerpen zoals:

✅ Meer zelfvertrouwen

 Geen paniek (stop piekeren krijg controle over je leven)

 Burn out

✅ Beter slapen

 Meer geluk

Wat zou dit voor jou en dromen betekenen als je meer zelfvertrouwen, meer geluk, geen paniek meer en een beter slapen zal ervaren?

Al deze onderwerpen kun je bekijken wanneer het jou goed uitkomt. Ook worden er telkens weer nieuwe programma’s gemaakt. Zo raak je nooit uitgekeken, staat de laatste module weer vers voor je klaar en kun je constant weer nieuwe dingen dat jou gaat helpen. 

Brein TV Review (2022) + Gratis Cursus Leven Zonder Stress
 • Werkboeken van Brein TV

Natuurlijk kun je iets pas leren als je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat. Een beter slapen kun je niet alleen met het opdoen van kennis ervaren. Je moet ook actief aan de slag gaan met de opgedane kennis om een betere nachtrust te ervaren. 

En zo werkt het natuurlijk voor alle programma’s die aan bod komen op Brein TV. 

Daarom krijg je ook toegang tot verschillende handige werkboeken. De werkboeken zijn gekoppeld aan verschillende programma’s. Hierdoor kun je na volgen van een programma direct aan de slag. 

Brein TV Review (2022) + Gratis Cursus Leven Zonder Stress
 • Masterclasses van Brein TV

Ook krijg je toegang tot de masterclasses van Brein TV voor meer persoonlijke groei. Deze worden gegeven door Albert Sonnevelt. De masterclasses zijn voor een deel opgenomen en kun je terugkijken op BreinTV. Albert is een inspirerende spreker en helpt je met praktische oefeningen naar mentale fitheid in deze persoonlijke groei bioscoop.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

 Mentaal fitter worden

✅ Minder stress ervaren

✅ Omgaan met stressvolle situaties

✅ Leer vitaal te leven zonder stress

✅ Voorkom een burn out

 Leer over zelfhypnose

Brein TV Review (2022) + Gratis Cursus Leven Zonder Stress
 • E-Boeken van Brein TV

Ook krijg je toegang tot verschillende persoonlijke groei e-boeken. Normaal gesproken kosten deze e-boeken €15 per stuk. Maar met een abonnement op Brein TV zijn deze boeken gratis te downloaden. 

Onderwerpen waar de e-boeken over gaan zijn:

 Leer de rust te bewaren

Leer uitstelgedrag voorkomen

Het leren doorbreken van patronen

 Hoe je jouw dromen kan realiseren

Brein TV Review (2022) + Gratis Cursus Leven Zonder Stress

Wie is Albert Sonnevelt? 

Albert Sonnevelt is een psycholoog en ondernemer. Albert leert zijn cliënten al ruim 30 jaar hoe zij hun leven beter in balans kunnen krijgen en vervolgens houden (want dat is vaak nog de grootste uitdaging). 

Albert heeft vijf boeken gepubliceerd over persoonlijke groei, verschillende opleidingen en e-learning programma’s ontwikkeld over stress, vitaliteit, geluk en persoonlijke groei. Over een geschikte mentor gesproken!

Brein TV Review (2022) + Gratis Cursus Leven Zonder Stress

Alberts eigen praktijk voor Integrale Psychotherapie leidde in 1995 tot de oprichting van Sonnevelt opleidingen. Albert won hiermee in 2014, 2015 en 2016 de prestigieuze prijs voor “Beste opleider van Nederland”

Albert Sonnevelt is daarnaast al jaren coach van ondernemers. Hij hielp al duizenden ondernemers om hun onbenutte potentieel wakker te maken en nog veel succesvoller te worden. 

Over Tonny Loorbach

Tonny Loorbach is een succesvolle ondernemer en investeerder. In 2007 specialiseerde hij zich in online marketing en richtte in 2010 de Internet Marketing Unie (IMU) op.

Naast de IMU is Tonny Loorbach eigenaar van 5 andere software- en online marketing bedrijven, heeft hij zijn eigen stichting opgericht (De Loorbach Foundation) en een investeringsmaatschappij (Loorbach²). 

Ook is Tonny Loorbach auteur van twee succesvolle online marketing boeken, namelijk van het boek “Doelgerichte SEO” en “De Online Marketing Tornado”. 

Brein TV Review (2022) + Gratis Cursus Leven Zonder Stress

Psychologie van Succes

Tonny en Albert hebben samen de website Psychologie van Succes opgezet. Ik kan je deze website zeker aanraden. 

Op deze website krijg je gratis toegang tot veel informatie over persoonlijke ontwikkeling of persoonlijke groei zoals Tonny het liever noemt. De informatie wordt gedeeld via podcasts en blogartikelen. De wekelijkse podcast bereikt duizenden mensen met onderwerpen als het echte geluksgevoel ontbreekt in je dagelijkse leven en hoe je biologische klok werkt. Het geeft je een goed beeld wat allemaal mogelijk is als je aan jezelf gaat werken. 

Wil je meer informatie en meer jezelf ontwikkelen? Dat snap ik maar al te goed! Dan kun je terecht bij BreinTV.

Mijn ervaring met Brein TV

Als iemand met een enorme passie voor zelfontwikkeling en persoonlijke groei kon ik niet achterblijven. Ik ben daarom zelf ook lid geworden van BreinTV en heb ik inmiddels al veel programma’s kunnen afvinken. 

Mijn verwachtingen waren hooggespannen. Zo hoog dat ik bang was dat BreinTV hier niet aan kon voldoen, maar alle verwachtingen zijn meer dan overtroffen! Wat een ongelofelijk fijn platform. 

Brein TV staat boordevol interessante programma’s, werkboeken, e-books en opnames van masterclasses over uiteenlopende onderwerpen die mij erg interesseren. Bijvoorbeeld over een beter slapen, minder angst, minder stress, etc.

Brein TV Review (2022) + Gratis Cursus Leven Zonder Stress

Allerlei onderwerpen waar ik me op wil blijven verbeteren om de beste versie van mijzelf te worden. Het is geweldig dat Tonny en Albert al hun kennis met ons willen delen. 

Naast alle interessante informatie vind ik Tonny en Albert ook echt een top combinatie. Een hele fijne combinatie om naar te luisteren. Ze hebben droge humor, waardoor het niet taai is om naar te luisteren. Bovendien zijn ze allebei enorm gepassioneerd. Dat spat van het scherm en is ook echt aanstekelijk.

Tonny is echt de top ondernemer boordevol nieuwe ideeën. Terwijl Albert in dat opzicht wat kalmer is dan Tonny en met al zijn ervaring en wijsheid heel nuchter kijkt naar de wereld. 

Leuk om de dynamiek tussen deze twee heren te zien. 

Ik merk dat ik mezelf enorm aan het ontwikkelen ben en dit heeft effect op andere gebieden van mijn leven. Zowel privé als zakelijk merk ik dat het beter gaat sinds ik ben gestart met Brein TV. Sinds ik ben gestart heb ik de volgende voordelen ervaren:

 Beter slapen

Dat je minder stress ervaart

Betere resultaten als ondernemer

Geen last meer van uitstelgedrag

Betere werk/privé balans

Meer rust in mijn hoofd

 Meer motivatie dan ooit tevoren

Ik ben nog lang niet uitgekeken op BreinTV en zal wekelijks, zo niet dagelijks, inloggen om nieuwe kennis op te doen en te oefenen aan de hand van de werkboeken. 

Gratis Minicursus Leven zonder Stress

Ik heb geweldig nieuws! Ik mag namelijk jou toegang geven tot een gratis minicursus over een leven zonder stress

De e-cursus / e-learning bestaat uit vier delen waarbij je toegang krijgt tot de volgende onderwerpen

 Krijg meer grip op je leven en stressniveau

Wat je kan doen om je werk- en privéleven meer in balans te krijgen

Hoe je s’ morgens uitgerust wakker wordt en ’s avonds nog energie overhoudt

Welke eigenschap je nooit mag kwijtraken in strijd tegen stress

Een gewoonte die je direct meer tijd oplevert

Een eeuwenoude methode die je als geheim wapen kunt inzetten tegen stress

 Hoe je direct stress kunt verlagen en meer rust in jouw hoofd kunt creëren

Volg de Gratis Minicursus Leven zonder Stress en zeg vaarwel tegen alle toekomstige stress! 

Brein TV Review (2022) + Gratis Cursus Leven Zonder Stress

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Persoonlijk ben ik heel erg van leren op mijn eigen tempo. Een online leeromgeving zoals 365 Academy, Brein TV, Unbreakable Academy, MindsetFlix, Mindvalley en Gaia sluiten hier perfect op aan. Als je meer de hoek van NLP op wilt gaan kijk dan eens bij de beste NLP opleidingen en zie wat NLP College voor jou kan betekenen.

Je kan ook Jeugdtrauma Online Training of leren loslaten met Jan Bommerez of kiezen voor Hypnose Instituut Nederland (HIN). HIN scoorde erg goed in ons overzicht over beste hypnose opleiding.

Als je het fijn vindt om deel te nemen aan ceremonies probeer dan eens een truffel ceremonie of zweethut ceremonie bij bijvoorbeeld Eagle Lodges. Je komt dan wat meer in de buurt bij retraites. Erg effectief is mijn ervaring!

Andere opties om je te laten inspireren is een abonnement op het Manifestatie Magazine, een cursus minimalisme, cursus geluk of blader door het Mentali interactief werkboek. En wil je echt next level gaan bezoek dan seminars zoals Maximum Potential, Buitengewoon Leiderschap of join de communties van Levensbazen of Motivated Minds.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Meest gestelde vragen over Brein TV

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Wil je bijvoorbeeld weten wat Brein TV precies is, wat het te maken heeft met Psychologie van Succes of door wie Brein TV is opgericht? Dan ben je hier aan het juiste adres. De antwoorden op deze vragen vind je hieronder.

Wat is Brein TV?

BreinTV is een betaald abonnement van de Psychologie van Succes. Het is een abonnement waarbij je voor €3.500 aan waarde ontvangt over persoonlijke ontwikkeling en alles wat ermee te maken heeft. Kan jij niet genoeg krijgen van zelfhulpboeken, -podcasts of waar jij je informatie ook vandaan haalt? Dan is BreinTV echt een aanrader om je nog meer te verdiepen in deze wereld.

Door wie is Brein TV opgericht?

Brein TV is opgericht door Tonny Loorbach en Albert Sonnevelt. Tonny is ondernemer en investeerder en Albert is ondernemer en psycholoog. Zij hebben samen Brein TV opgezet, omdat zij merkten dat er veel behoefte is aan persoonlijke ontwikkeling onder ondernemers. Logisch ook, want als ondernemer maak je vaak snel en veel veranderingen door. Dan ben je haast genoodzaakt om mee te bewegen, te veranderen en dus jezelf te ontwikkelen!

Wat hebben Psychologie van Succes en Brein TV met elkaar te maken?

Psychologie van Succes is een website die door Tonny Loorbach en Albert Sonnevelt is opgericht. Zij zijn ook de ontwikkelaars van BreinTV, de abonnementsdienst voor persoonlijke ontwikkeling. Waar je op Psychologie van Succes allerlei gratis content krijgt, is BreinTV een betaalde dienst. Op beide platformen kun je heel veel leren en ontdekken.

Conclusie BreinTV

Brein TV is dé plek waar je moet zijn om jezelf te ontwikkelen tot jouw best mogelijke versie. Je zult kant en klare informatie en oefeningen ontvangen van twee ongelofelijk succesvolle ondernemers die het vak beter begrijpen dan wie dan ook. 

Je zult snel voordelen ervaren als meer zelfvertrouwen, minder stress, een betere nachtrust, minder angst en noem het allemaal maar op. Dit zal ervoor zorgen dat je steeds meer een leven aan het leiden bent waarbij je jouw passie volgt en ook meer in control bent.

Wil jij het maximale uit jezelf halen? Dan kun je BreinTV eigenlijk niet missen. Alle geheimen van top ondernemers en atleten komen aan het licht. Technieken die zij in hun leven toepassen zijn ook voor jou geschikt. Het is niet voor niks dat Albert Sonneveld zoveel mensen heeft gecoacht. (1)

Wil je het echt maken als ondernemer? Dan kun je de kennis en ervaring van Tonny Loorbach en Albert Sonneveld goed gebruiken. En hoe fijn is het dat je dit nu kan voor slechts €19,95 per maand of €175 per jaar. Bij een Breint TV jaarabonnement krijg je zelfs 28% Brein TV korting. Op ieder moment van de dag, waar ook ter wereld, heb jij toegang tot oneindig veel kennis van twee ongelofelijk succesvolle professionals. Brein TV heeft ook een mooie vermelding in ons overzicht met beste cursussen persoonlijke ontwikkeling.

In dat opzicht leven we in een geweldige tijd vol met kansen. Brein TV vind ik echt een ideale tool voor persoonlijke ontwikkeling en beter slapen.

Zet vandaag nog de eerste stap! Meld je aan voor Brein TV en reken af met onzekerheden en belemmerende overtuigingen. Word de mooiste versie van jezelf. De wereld heeft jou nodig. 


Klik hier voor de beste deal voor Brein TV

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Brein TV | Review (2023) + Gratis Cursus Leven Zonder Stress!

Laat een reactie achter