In dit artikel

Breathwork Masterclass | Review (2021) + Korting | Kasper van der Meulen

Breathwork Masterclass | Review (2022) + Korting!

In dit artikel

De kracht van de ademhaling is enorm. Bekende mensen zoals Wim Hof en Kasper van der Meulen begrijpen dit maar al te goed. Wim heeft zijn eigen ademhalingstechniek ontwikkeld en heeft hiermee een enorme impact gemaakt op tal van mensenlevens. Ademhalen is een automatisme dat plaatsvindt in het lichaam en waardoor veel processen in werking worden gebracht. Het zenuwstelsel is er één van. Zo kun je – in tegenstelling tot wat veel mensen denken – controle uitoefenen op je zenuwstelsel. Dit wordt steeds vaker door de wetenschap bevestigd. 

Breathwork is een natuurlijke en hele effectieve manier om je lichaam en geest beter te laten functioneren. Het helpt ook om emoties in balans te brengen, het immuunsysteem te versterken en blokkades op te heffen. Het brengt rust in de geest en balans in het lichaam. En het is helemaal niet ingewikkeld met een praktijkgerichte opleiding zoals de Breathwork Masterclass. Het enige wat je moet doen is ademen. Weliswaar op een andere manier dan je gewend bent, maar het goede nieuws is dat iedereen het kan. Ook jij! 


Klik hier voor 15% korting met kortingscode: “GROEI”

Kasper van der Keulen (Mindlift); oprichter van de beste Breathwork Masterclass 

Kasper van der Meulen – ook wel bekend als Kasper Focus – zal je tijdens de Breathwork Masterclass begeleiden. “In het afgelopen decennium heb ik elke menselijke optimalisatietechniek die ik kon vinden verkend en geëxperimenteerd. Ik heb de eer gehad om nauw samen te werken met enkele van de belangrijkste beïnvloeders in deze nieuwe golf van moderne, op wetenschap gebaseerde ademhaling.” Kasper heeft lesgegeven aan duizenden mensen, zowel in groepsverband als tijdens 1 op 1 coaching. “Ik ben een leraar in hart en nieren en ik wil mijn ervaring delen met mensen die het echt kunnen gebruiken. Dit is een compilatie van al mijn beste werk, in mijn persoonlijke stijl, in dienst van jouw ontwikkeling als ademwerker, als breathwork biohacker, als coach.”  

Kasper van der Meulen breathing 

Wanneer je ontdekt en begrijpt hoe jouw lichaam werkt en hoe je er invloed op uitoefent door middel van verschillende ademtechnieken, kun je een veel fijner leven leiden. Auteur van het boek Mindlift Kasper van der Meulen weet dat maar al te goed. Hij heeft ontdekt wat breathwork kan doen voor je gezondheid, voor je stressniveau en je slaap, maar ook voor je algehele energieniveau en je gemoedstoestand.  

Omdat wetenschap en spiritualiteit tegenwoordig hand in hand gaan, wint breathwork het aan populariteit. Voorheen werd het gezien als iets zweverigs of het werd alleen ingezet als medische ingreep bij mensen met een luchtwegaandoening. Tegenwoordig gaan steeds meer mensen de kracht van ademwerk ontdekken en dat stemt Kasper Focus positief. Het is namelijk de ideale tool om mensen in hun kracht te zetten. Met elke ademhaling kun je je toekomst veranderen, meer bewust worden van jezelf en de controle krijgen over je centrale zenuwstelsel. Het zal je helpen om je gezondheid te verbeteren en meer op jezelf te vertrouwen. 

Breathwork Masterclass ervaringen 

De Breathwork Masterclass is een online platform waar je als lid te allen tijde gebruik van kunt maken. De theorie die hier wordt aangeboden is gebaseerd op de wetenschap. Je gaat ontdekken hoe de verbonden ademhaling precies werkt en hoe je hier voor jezelf het meeste uithaalt. Het biohacker perspectief bekijkt alle kanten van breathwork en zal je helpen om het toe te passen op je eigen leven. Ontdek de krachtige tools voor een goede ademhaling door middel van diverse technieken.

Wil jij ook… 

✅ Je slaap verbeteren; 

✅ Je immuunsysteem ondersteunen; 

✅ Stress verminderen; 

✅ Beter worden in lichamelijke prestaties; 

✅ Vet verbranden; 

✅ Een betere focus krijgen; 

✅ Sterker in je schoenen staan 

✅ En nog veel meer? 

Dit ligt allemaal binnen ‘adembereik’. In de Online Breathwork Masterclass leer je de belangrijkste principes over ademwerk. De opgedane kennis uit Kasper van der Meulen ademhaling pas je gemakkelijk en snel toe, waardoor je de bijbehorende voordelen snel ervaart. Dankzij bewust verbonden ademhaling gaat er een wereld voor je open en krijg je toegang tot lagen van jezelf die je niet (bewust) voor mogelijk had gehouden. In deze cursus vind je niet alleen theorie en wetenschappelijke bewijzen, maar ook handige tips en tools. En het mooie is dat je na het afronden van de Ademcoach opleiding zelf aan de slag kunt om mensen in ademwerk te coachen! 

Breathwork Masterclass | Review (2022) + Korting!

Word een breathwork biohacker; de wereld heeft je nodig 

Mensen zijn tegenwoordig ademloos. Zij worden overmand door twijfel aan zichzelf, angsten, stress en andere negatieve gevoelens. En die richten schade aan aan het lichaam. Dankzij de Breathwork Masterclass kunnen meer mensen opgeleid worden tot een succesvolle ademcoach. Een coach die op basis van de moderne wetenschap, oude wijsheden én de juiste tools aan de slag gaat.  

Je leert niet alleen bewust ademhalen, maar je ontdekt ook meer over gezondheid en welzijn in het algemeen. Dankzij het biohacker perspectief kun je zelf experimenteren en je kennis toepassen. De Breathwork biohacker cursus is ontzettend waardevol. Heb je de basis hiervan onder de knie, dan kun je eventueel doorstromen naar level 2 en vervolgens naar level 3. Over de adem is namelijk ontzettend veel te leren via Kasper van der Meulen ademhaling.

Breathwork Masterclass Review (2022) + Korting

Wist je dat elke ademhaling… 

 • …de organen in de buikholte masseert door de beweging van het middenrif? 
 • …belangrijke informatie uitwisselt tussen je lichaam en immuunsysteem? 
 • …je zenuwstelsel vertelt welke orgaanfuncties geactiveerd of juist stopgezet moeten worden? 
 • …via de hersenen bepaalde gedachten en emoties tot stand brengt? 
 • …de bloeddruk beïnvloedt? 
 • …helende kracht bevat?
 • …de kwaliteit van je handelingen bepaalt? 
 • …het tempo bepaalt van hoeveel rust of angst je ervaart? 
 • …het niveau van je metabolisme bepaalt? 
 • …je hersenen en ruggenmergvocht laat bewegen? 
 • …de pH-waarde van je bloed en weefsels beïnvloedt? 
 • …de ontstekingsniveaus in je lichaam reguleert? 
 • …je kan helpen om bewust controle te krijgen en jezelf terug te vinden? (1)
Breathwork Masterclass Review (2022) + Korting

Over het biohacker perspectief 

Door het toepassen van het biohacker perspectief, bekijk je de menselijke ervaring vanuit wetenschappelijk oogpunt. Hoe jij je voelt, wat je denkt en wat je ervaart, evenals je energieniveau, wordt bepaald door je biologie. En 95% werkt onbewust. Je ademhaling is de poort tot je onderbewustzijn. Maak je er goed gebruik van, dan kun je dus invloed uitoefenen op al die processen in je lichaam. Een breathwork biohacker bestudeert dit en heeft als doel om hacks te ontdekken, zodat je bewust controle krijgt over lichamelijke processen. En dat is precies waar de Breathwork Masterclass voor dient. 

Ademwerk is qua effectiviteit afhankelijk van de gezondheid van je omgeving. Wanneer planten geen levensenergie voor ons aanmaken, kunnen wij als mens niet goed functioneren en is ons lichaam niet in staat gezond te blijven. Daarom zet deze Ademcoach opleiding zich in om de natuur te redden. De meest waardevolle hulpbronnen op aarde (planten, bomen, regenwouden, enzovoort) moeten blijven. En daarom is het het doel van Breathwork Masterclass om minimaal 10.000 bomen te planten in 2022. Jij kunt daar aan bijdragen door je in te schrijven voor de cursus. Voor elke nieuwe cursist worden namelijk zo’n 50 bomen geplant. 

Breathwork Masterclass | Review (2022) + Korting!

Breathwork Masterclass: 3 niveaus

Er zijn drie verschillende niveaus in de Breathwork Masterclass: 

1. Breathwork biohackeronline masterclass die je de basis leert en jou als coach voorbereid op het werkveld. In de opleiding tot ademcoach leer je verschillende technieken en kan je individuele ademsessies begeleiden vanuit een holistische visie. Sluit je dit succesvol af, dan ontvang je het certificaat Breathwork Biohacker. Altijd al zelfstandig ademcoach willen worden? Dan is dit je kans!

2. Breathwork professional: heb je niveau 1 succesvol afgerond, dan mag je met niveau 2 mee op een 5-daagse all inclusive retraite binnen Nederland. Je gaat dieper in op de stof en neemt deel aan coaching sessies, emotionele bevrijdingen en ademhalingsinterventies. Daarna ben je klaar om als professional aan de slag te gaan.  

3. Masterful breath coach: Nog een 5-daagse all inclusive retraite binnen Nederland. Dit keer leer je in de opleiding tot ademcoach om nog dieper in het coachen te duiken en alle tools en vaardigheden te krijgen om je cliënten een onvergetelijke ervaring te bieden. Voor iedereen die zijn of haar professie willen verdiepen. Hier wordt ook het opstellen van een businessplan behandeld en je krijgt toegang tot de nieuwe database met lezingen. Als je slaagt, dan ontvang je aan het eind het officiële Masterful Breath Coach certificaat en word je als officiële coach (eigen praktijk) vermeld op de website van Breathwork Masterclass

Breathwork Masterclass | Review (2022) + Korting!

Voor wie is de Breathwork Masterclass geschikt? 

Ben je geïnteresseerd in de opleiding tot ademcoach om op niveau 1 als breathwork biohacker te starten? Dan kun je 15 uur aan full HD-lezingen verwachten, samen me 20 begeleide ademhalingstechnieken, tips om je zenuwstelsel te hacken, theorie over levensstijloptimalisatie, fysiologie en biochemie, maar ook praktische toepassingen en toegang tot exclusieve Q&A’s met Kasper. 

De cursus kan gevolgd worden door mensen die enthousiast zijn over ademwerk of biohacking en die hun coaching skills naar een hoger niveau willen tillen. Ben je geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en gezondheid, genezing en zelfbeheersing of ben je een fitnesstrainer, yogadocent, fysiotherapeut, arts of psycholoog? Dan is deze cursus ook iets voor jou! De Breathwork Masterclass komt ook goed naar voren in ons onderzoek naar de beste breathwork opleiding en goede ademcoach opleiding.

Breathwork Masterclass Review (2022) + Korting

Kasper van der Meulen boek

Wist je dat Kasper van der Meulen ‘Mindlift’ geschreven heeft? In het Mindlift boek ‘Mentale Fitness voor het Moderne Brein‘ vertelt hij zijn levensverhaal. Mindlift legt uit hoe Kasper focus houdt en zijn leven 180 graden heeft gedraaid. Heel leerzaam en interessant om te lezen! Bovendien is Kasper van der Meulen podcast gast geweest bij verschillende bekende shows. Het is niet voor niets dat hij het aan populariteit wint. Menig mens ontdekt het succes van de Kasper van der Meulen masterclass en wil hem daarom als gast in de show ontvangen!

Breathwork Masterclass kortingscode 

Ga je de Breathwork Masterclass bestellen? Ontvang nu 15% extra korting op niveau 1 met Kortingscode “GROEI“. Deze Breathwork Masterclass korting geldt bovenop de huidige aanbieding, waarbij je al 20% minder betaalt dan gewoonlijk! Ben je toch niet tevreden met de inhoud van de cursus, laat dit dan binnen 30 dagen weten om je geld terug te krijgen. Maar dat zal vast niet nodig zijn! 


Klik hier voor 15% korting met kortingscode: “GROEI”

Martijn

Martijn

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Breathwork Masterclass | Review (2022) + Korting!

  Laat een reactie achter