In dit artikel

Sport Boeken | #3 Beste Boeken over Beweging & Sport!

Beste Sport Boeken | 3x Boeken over Beweging & Sport!

In dit artikel

Beste boeken over sport & beweging. Wil je fitter en sterker worden? Dan kan het nooit kwaad om informatie te halen over sport en beweging uit enkele van de beste Nederlandstalige boeken. En die kan je hier vinden!

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan

Boeken over Sport & Beweging

Dankzij de juiste kennis uit boeken geef je je fitness level een boost, waardoor je ook succesvoller wordt op andere vlakken in je leven.

Deze boeken zullen je inspireren en informatie geven over hoe je gezonder en efficiënter kunt sporten en bewegen. Het boek My Shredded Lifestyle heeft mij persoonlijk erg veel gebracht. Hoe dan ook zijn er meer dan genoeg boeken voor iedereen, wat je favoriete Sport ook mag zijn. Van algemene boeken over beweging tot specifieke boeken over bepaalde sporten, het aanbod is erg uitgebreid!

Hieronder de lijst met de #3 Beste Boeken over Sport & Beweging voor Jouw Persoonlijke Groei:

#1 Het leven dat is pas topsport – Sanne van Paassen

Sanne van Paassen in wereldbeker winnares veldrijden. Na haar sportcarrière kwam ze erachter dat het leven pas echt sport is! In het boek deelt Sanne haar successen maar ook f*ck ups. Met de praktische tips uit het boek behaal jij in 7 stappen je zakelijke doelen zonder privé te verliezen.

Heel veel plezier met het lezen van van dit inspirerende boek; Het leven, dat is pas topsport van Sanne van Paassen!

Lees ook onze uitgebreide review.

#2 Running Buddha – Sakyong Mipham

Hardlopen wordt door steeds meer mensen gebruikt als een manier van sporten om gedachten te verzetten en stress te verminderen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je tijdens het lopen niet eindeloos nadenkt. En vaak hebben die gedachten niets te maken met hardlopen…

#3 Mindgym, sportschool voor je geest – Wouter de Jong

Gezonde voeding, zelfliefde en veel bewegen – het zijn stuk voor stuk factoren die bijdragen aan een gelukkig leven. Niettemin mag de rol van je mentale kracht hierbij niet onderschat worden!

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Sport Boeken | 3x Boeken over Beweging & Sport!

Laat een reactie achter