In dit artikel

#5 Beste Boeken over het Menselijk Lichaam en Ontwikkeling!

Beste Boek Menselijk Lichaam (2023) | 5x Boeken Gezondheid!

In dit artikel

Boeken over het menselijk lichaam. Wil je gezonder, gelukkiger en succesvoller worden? Dan is zorg dragen voor je lichaam essentieel! Als je op zoek bent naar interessante boeken over het menselijke lichaam, dan heb je geluk; hier vind je de beste Nederlandstalige boeken over hoe het menselijke lichaam werkt.

Kennis over je eigen Lichaam is van groot belang als je Jouw Persoonlijke Groei een boost wilt geven. Er vallen altijd nieuwe dingen te leren, en deze boeken geven je daar de mogelijkheid toe. Zo is er bijvoorbeeld “Brain Balance” van Charlotte Labee, een boek dat info geeft over hoe het brein werkt en hoe je je brein gezonder kunt maken door middel van voeding en beweging.

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan

Boeken Menselijk Lichaam en Biohacking

Ook “Biohacking” is een erg interessant boek, dat onderzoek doet naar het menselijke lichaam en kunstmatige intelligentie, 3-D organen en meer. Ten slotte zijn er “Van Klacht Naar Kans” en “Gezond Van Kop Tot Teen”, boeken die gaan over de kracht van het menselijke lichaam en hoe belangrijk het is om naar je eigen lichaam te luisteren!

Boeken Menselijk Lichaam van de beste auteurs

Het aanbod aan Boeken over het menselijke lichaam is erg uitgebreid. Heel wat auteurs delen hun kennis én ervaringen, waaronder Peter Joosten, Juriaan Galavazi en Charlotte Labee. Of je nu over de hersenen wilt bijleren, de geheimen van het menselijke lichaam wilt ontdekken of gezond wilt worden van kop tot teen, deze lijst met boeken is een must. Bijleren én je zelfontwikkeling een boost geven; dat kan, met het juiste boek over het menselijke lichaam!

Hieronder vind je de lijst met de #5 beste boeken over het menselijk lichaam:

#1 Brain Balance – Charlotte Labee

Charlotte Labee leert je in het boek Brain balance de werking van onze hersenen. Helaas hebben we deze kennis nooit op school gehad.

Charlotte geeft praktische tips hoe je onder andere door middel van voeding en beweging je hersenen positief kan beïnvloeden.

Aanrader om te lezen als je meer wilt weten over de aansturen van jouw leven!

Lees ook onze uitgebreide review.

#2 Biohacking – Peter Joosten

Kunstmatige intelligentie, 3D-geprinte organen, genetische modificatie, transhumanisme, nootropics, ‘brain computer interfacing’, cyborgs, quantified self en nog veel meer. Van het upgraden van je huidige leven aan de hand van technologie tot toekomstvisies waarin we zijn veranderd tot supermensen: welkom in de wondere wereld van biohacking. Biohacking heeft een grote impact op ons leven. Nu en in de toekomst. Ben jij er klaar voor?

#3 OERsterk – Richard de Leth

Waarom kwamen er vroeger geen moderne ziektes voor? Waarom schrijft de huisarts geen broccoli voor? Moeten we wachten tot ons lijf iets mankeert of kunnen we zorgen dat we niet ziek worden? OERsterk vertelt hoe we onze gezondheid kunnen behouden én verbeteren.

#4 Gezond van kop tot teen – 4 experts

In dit boek vind je: – Zo zit je lijf in elkaar – uitleg over alle 11 lichaamssystemen – Heldere uitleg – over gezondheid en ziekte – Lekker praktisch – adviezen, tips & tricks van 15 experts en specialisten – Zelf aan de slag – voeding, beweging en leefstijl – Smakelijke recepten – eet je lijf gezond!

#5 Van klacht naar kans – Juriaan Galavazi

In “Van klacht naar kans’ geeft Juriaan Galavazi, een trendsettende huisarts, zijn nieuwe visie op klachten.

Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Ben je moe en somber, vind je het spannend om grenzen aan te geven of ga je gebukt onder een verstoorde relatie? Heb je last van hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn? Dan werken medicijnen waarschijnlijk slechts tijdelijk en zijn deze klachten symptomen van iets anders.

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Ben jij specifiek op zoek naar boeken over persoonlijke groei? Lees dan zeker even mee. Wat dacht je van De Doorbraak van Michiel van der Pols, Hoe de fuck vind ik geluk van Thijs Lindhout, De meeste mensen deugen van Rutger Bregman, Golven van Geluk van Linda Dronkers-Steijn en Het mooiste uit de put halen.

Er zijn ook veel interessante boeken over sport, boeken over geluk, mindset boeken, spirituele boeken, boeken over het menselijk lichaam, boeken over voeding, boeken over slaap en natuurlijk Engelstalige boeken over persoonlijke ontwikkeling.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de boeken van Sanne van Paassen en Charlies Kitchen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Beste Boek Menselijk Lichaam (2023) | 5x Boeken Gezondheid!

Laat een reactie achter